Hvordan feire julen moro


 Innhold:
 •  Forberede til jul


 •  Julen - en av de mest elskede og respektert av alle kristne helligdager. Katolikker og protestanter feire det på den gregorianske kalenderen i natt 24-25 desember og ortodokse - om lag 200 millioner mennesker over hele verden - fra 6 til 7 januar i henhold til en ny stil av Julian! Ortodokse menigheten russisk, serbisk, bulgarsk, gresk og deler av Jerusalem kirker prise fødselen av verdens Frelser - Jesus Kristus. Dette er den mest joyous ferie oppdateringer og tilgivelse, som absorberes ikke bare tilbedelse av religiøse tradisjoner, men også blande hedenske ritualer. Selv om den offisielle kirken ikke godkjenner tilstedeværelsen av festlig tegn som kommer ned til oss fra antikken, men folk med glede og spenning sanger, kledd i bilder av onde ånder og gjenoppretter alle glemte ritualer. Hvordan feire julen moro og bekymringsløse, ønsk, at de vil gå i oppfyllelse, men ferien var levende minner i årene som kommer?

   Forberede til jul


  Hvordan feire julen moro
   Gaver til hverandre
   Winter støyende mas kjører rundt handle julegaver, suvenirer og Jule glitter justerer alltid alle mennesker i festlig humør og gir en god stemning. På slutten av den kristne festen av positiv ladning kan kjøpe søte ting for sine kjære, for barn og voksne, familie, venner og kolleger.
  Hvordan feire julen moro
   Spillet av snøballer
 •  Forbereder presenterer flytte fra oppfinnelse underholdning. Du må gjøre rede for alle aldre "gjeste kids - morsomme morsomme spill og konkurranser for voksne - en improvisert konsert eller en felles sang med en gitar, og kanskje dine venner og familie elsker å spille utendørs snøballer, gå aking eller bygge en snømann? Ingenting er enklere! Om vinteren, når det er mye snø, spesielt ikke å gå glipp av! Og mye kostnadene for fremstilling av slike studier ikke er nødvendig.

 • Hvordan feire julen moro
   Julesanger til jul
 •  For noen tid for julebord og ferier (jul Eva fra 6 til 7 januar Døpt 19 januar) var assosiert med et gammelt spill Caroling. Lyrics Christmas Carols - velychalnyh sanger priste stjernen, solen, månen, Kristi fødsel, og også inkludere oppriktige ønsker om lykke og velstand til verts landsbyer hvor de kom "maskene" kan nå bli funnet i stort antall på nettet. Barn og voksne vil gjerne undervise lenge glemt folkesanger, utenpå draktene geit, bjørn, gris, rev, kran, katt, musikere, bilder av monstre, Baba-Yaga og andre eventyr tegn og ivrig går for å besøke slektninger, naboer, venner og bekjente. Geit - den viktigste begivenheten deltaker, som symboliserer overflod og fruktbarhet. Det er carolers underholde, gi dem kaker, godteri og små mengder av penger til år i ditt hjem dominerende overflod! For å gjøre dette, dryss tatt hjem og hjemmet til hvete eller andre kornsorter - "purke-posivaty". I antikken, da hjemmet ble vinne grådighet, carolers truet med å ta dyr fra gården eller ødelegge noe. Men alle truslene var humoristisk og "klovner" no offense. I dag er det forvandlet til en lys auksjon - Desember veltalenhet og moro!

 • Hvordan feire julen moro
   Jente dukke treet
 •  Joyful ferien ånd skaper rom dekorasjon tinsel, kranser, snøflak, lyse farger regn. Og hvis det fortsatt har prakten av nyttårsfeiringen, kan de "animere bildet" julen bilder og figurer være engler, jule stjerner - symboler Betlehemsstjernen, elegante kranser, lys eller krøllete vanlig, men dekorert med alle typer folie og tinsel. "Tree of Life" - et juletre bør ikke stå alene i hjørnet og være elskerinne, hovedvekten julebord. Det kan også være dekorert med Star of Betlehem på toppen og under treet ordne crib - barneseng, som er født.

 • Hvordan feire julen moro
   Salutter
 •  Hvordan feire julen moro? Forbered uforglemmelig opptog av fyrverkeri, fyrverkeri, kinaputter, stjerneskudd og konfetti! Ordne hromopodobnuyu extravaganza og lansering i himmelen farget ballonger og papir lanterner! Capture besøkende og fantastiske julestemningen i dette tilfellet vil være garantert!

 •  Som i gamle dager, jul i Russland tror alle ønsker. Noen går ut ved midnatt, andre - fun "henge ut" hele natten. Esoterica rådes til å gå tre om morgenen, når "åpen himmel". Ugifte jenter liker spesielt denne "portal begjær" når du kan spørre Gud eller en høyere makt dommer.

 •  Jul i urbane, er landlige gater og torg fylt med en masse av mennesker hørte sang og latter, er danser holdt, morsomme konkurranser og konkurranser.

 •  Fansen kommer til å lære sin skjebne på kveldsmøter, tror jeg, sier "skummelt" historier om onde ånder, og morsomt å minnes sine erfaringer.

 • Hvordan feire julen moro
   Ornamenter på treet
   Christmas - en av de lyse og glade feriedager! Den kvelden bestemte seg for å tilgi noen bilder og hjertelig, ærlig, ha det gøy med venner og familie folk!  
  Som gratulerer Merry Christmas på SMS


   Placers lyse magiske og minneverdig ferie venter oss i vinter. Hvit fluffy snø som tilsiktet, setter mennesket på den høytidelige stemningen, blir elegant symbol av adel og renhet. Christmas - en av de mest bemerkelsesverdige og minneverdig ferie. Det spiller ingen rolle om det er i den gregorianske kalenderen - Desember 25 eller Julian oppgjørets - 7. januar mot alle, men særlig av troende betyr fødselen av Guds sønn. De som følger de ortodokse, katolske og protestantiske tradisjoner, denne dagen besøker templer, prøver å få til skriftemål, tydelig og enklere liv. Andre under-sjarm atmosfære barmhjertig tilgivelse, varme, kjærlighet, fremme menneskelige verdier, og feire jul som en fritidsbolig søt.
   Alle, uansett hvor han var i denne fantastiske dagen, prøv å hilse slektninger og venner presentere en søt gaver. For noen tid nå så populært smykke som gratulasjonskort, opparbeidet gjennom internett stemme og musikalsk akkompagnement. Ikke mindre vanlig form for hilsen i de senere år - SMS. Og gratulerer med fødselen av Kristus ved SMS venner og slektninger av mennesker, gi dem litt oppmerksomhet og varme, hvis du ikke kan møte i person?
  Som gratulerer Merry Christmas på SMS
   Bruken av spesielle innretninger
   Du vil trenge flere materielle ting: papir, penn, noen gadget med tilgang til "World Wide Web" (datamaskin, telefon, smartphone, tablet) og sender sms-enhet, hvis de ovennevnte enhetene ikke har denne funksjonen. Du må også fantasi og kunnskap høyt ønskene til den eller de personer som vil bli utnevnt hilsener. Det er mye hyggeligere for hver av oss på de dypeste ønsker! En tanke, som alle vet, materialet!
 • Som gratulerer Merry Christmas på SMS
   Poesien Hvis du delta fødselen noen ganger muse, og du kan gjøre i vers hilsener egne, en fire - eller vosmystrochnoho "mesterverk" vil være nok. Spill på et stykke papir og lese flere ganger. Hvis du liker det, har du sannsynligvis vil glede orden til jul eller hvem du veier.

 •  Hvis du er venner med muse og skape rhymed linjer du ikke har råd til epost gledelig hilsen prosa av de fine varme ord. Prøv først å skrive en kladd av sine papir, redigere og deretter skrive på tastaturet.

 •  Hvis du ikke passer de tidligere versjonene, men du ønsker å overraske dine venner og familie med hyggelige hilsener på julen, kan nettverket finne mange vakre opprinnelige poesi sms med de aller beste ønsker. Man trenger bare å skrive inn en søkemotor "SMS-hilsener Christmas" eller "SMS of Christmas" og i løpet av sekunder kan du få millioner av nettsteder som ligner fag. Noen mennesker elsker morsom morsom tekstmelding med gratulasjoner. Sett i et søk etter "morsomme sms på Christmas" tar deg til noen ganger latterlig quatrain. Noen nettsteder kan sende sms uten å bruke den mobile enheten bare å drepe mottakerens nummer og - for å betale for tjenester. Men være veldig forsiktig, fordi, for det første, vil kostnaden av denne hilsenen være mye høyere enn ordinær avgift på service; og for det andre at telefonen kan kobles til tilleggstjenester svindel "som standard", som vises på penger og etter jul. 

 • Som gratulerer Merry Christmas på SMS
   Sms telefon
 •  Å vite hvordan å hilse god jul på SMS, lett å åpne telefondelen "Meldinger" og sende din essay eller dikt fra nettverksnummeret ved å følge oppgavene på skjermen. Må komme i kontakt menyen og klikk "Send melding". Utføre de samme trinnene. I tekstmeldinger til noen "avanserte" gadgets du kan legge til lyd eller bilde (MMS).

 •  Gratuler kjære, familie og venner en riktig god jul via SMS blunk. Det viktigste er å vise vilje, tålmodighet og omsorg. Abonnent adressert vil gjerne dette vistochtsi.  
  Яндекс.Метрика