Jule spådom år Blå Goat
 Nytt år - er en fantastisk tid av magi og magi. Magi nyttårsaften ser frem til alle som ønsker å vite hva de vil komme. Til alle tider, folk lurte på nyttårsaften. Tross alt, alle ønsker de høyeste ønsker oppfylt. Denne kvelden avgrenser mellom i fjor og året som kommer. En spion, hva som vil skje neste, veldig fristende.
 Hvis du bestemmer deg for å løfte sløret av hemmelighold, ville det ta svært enkelt utstyr. Men alltid trenger å være din mest positive holdning. Ja, resultatene oppnådd i spådom, dekryptere ha selv.
 Metoder for spådom stor sett. De blir vanligvis delt i tre grupper. Hver gruppe er ansvarlig for urovekkende spørsmål:
 •  Hvorfor vente på meg i året som kommer?

 •  Mitt ønske går i oppfyllelse?

 •  Gjetter på Mr Right

 •  Gjette fremtiden fremtiden
   Denne metoden brukes i landsbyer i hedensk tid. Her vil du trenger voks, som skal smelte i sirkelen. I en annen krus bør helle litt melk og sette både nær døren, så ring huset brownie at han spiste og drakk melk voks. Deretter voks ble helt i en kopp melk. Over dannet på overflaten behandlede melk former fremtiden.
   Sykdommen i det kommende året spådde kors. Hvis det prohlyadavsya dårlig, folk måtte forberede økonomiske vanskeligheter. Blomst innledet møtet med sin elskede ektemann eller ekteskap og dyr - fienden. Man venter på suksess hvis figuren var synlig respektert mann. De veikryss gitt noen linjer og flekker.
   Du kan også bruke kaffegrut og. Etter å ha drukket en kopp kaffe, slå på den tykke skål. Lang og nøye se bildet dannet. Og husk at de fleste sann spådom inntreffer bare nyttårsaften.
   Gjetter ønske om å utføre
   Jule gjetter du kan bruke til å finne ut - gå i oppfyllelse eller ikke ønskelig. Alle allerede vet dette ønsket, trodde en magisk kveld, alltid sant. Og som tviler på sannheten, kan du bruke spådom å ønske. Men her er ment bare svaret.
   Vil hjelpe kartet. Ta en kortstokk i venstre hånd (det nær hjertet) bilder ned mentalt fremsatt et ønske. Deretter høyre hånd trekke ett kort. Kart over rød - svaret er ja, og svart - negativ.
   Gjette ris korn er identiske. Over en kopp ris bør holde en hånd, håndflaten ned, og formulere konkrete spørsmål. Få mer bønner, spre dem på bordet og listen. Par nummer - så rart - nei. Det riktige svaret kan bare oppnås etter kamp klokkespill og før daggry.
   Du kan skrive høyeste ønske på et stykke papir. Under kampen klokkespill brenne det, riste asken i en vin glass champagne og drikke i ett jafs. Det bør få gjort like før slutten av kampen klokkespill. Hvis du ikke har tid - ditt ønske er skjedd.
   Du kan skrive til 12 ark med 12 sine ønsker. Sett bladene under puten i morgen trekke tre blad. Disse ønsker vil gå i oppfyllelse. Magiske krefter har nyttårsaften og drømmer. De pleier å være profetisk. I morgen, må vi forstå hendelsene sett.
   Gjetter på Mr Right
   Ugifte jenter kan unshoed og kaste sko mot døren. Sko slippe tå i den retningen der bruden vil. Hvis tå viser tydelig til døren, vises bruden.
   Du kan innpakket i skaut ulike elementer og sette dem på bordet. Egnet krok, en brødskorpe, perle og noe annet. Så er det alle disse jentene må demontere elementer. Hvis du fikk brød er rik frier vil komme. Hvis kroken - dårlig brudgommen å være.
   Du kan legge en pute under elleve brosjyrer kjent med navnene på menn og tolvte venstre blank (for en fremmed). I morgen, fjerne arket tilfeldig. På et stykke er skrevet navnet på dine dommer.
   Unge jenter i nyttårsaften kan finne ut fremtiden for de utvalgte eller kjønn på babyen, går ut og ber om navnet på hennes mann, som først møter. Samme navn er i din brudgommen. Og hvis du møter den første kvinnen, det første barnet du vil ha en jente. Det samme formue kan gjøres per telefon, uten å forlate hjemmet. Skriv inn et tilfeldig nummer og be om navnet på personen som besvarte anropet.
   Velger en metode for spådom, husk at det viktigste - det vet ikke om hans umiddelbare fremtid og for å nyte denne aktiviteten og tilbringe nyttårsaften. Sittende i en krets av familie og venner føler spåmann og latter.  
   Christmas - er en viktig religiøs ferie for katolikker. Alle troende finne hans familie og foretrekker å tilbringe julaften med 24 til 25 desember i kretsen av slektninger for julebordet.
  Katolske julen 2015: vi feire katolsk jule dato

   Før måltidet katolikker må gå i kirken, hvor julegudstjenesten, og ytelse - julekrybbe. Den er en reproduksjon av kunst gjennom Kristus. Det kan være i form av gipsavstøpninger eller mennesker kledd i kostymer, i tillegg kan representasjoner bære teatralsk karakter med ord og handlinger.

   Hvordan feire katolsk jul rundt om i verden?


   St. forbundet med julenissen og juletreet kledd, fordi disse er de viktigste attributter av den katolske julen i mange land på forskjellige kontinenter.
   Det er verdt å merke seg at verden ser frem til ferie, og feires i hver familie, men likevel hver nasjon er forskjellig i feiringen.

   USA


   Amerikanske folk elsker å gi julegaver som i løpet av ferien uke la under treet kledd. Desember 24 i småbyer folk går for å besøke sine venner og naboer til å synge sine julesanger.
  Katolske julen 2015: vi feire katolsk jule dato

   Canada


   Lokalbefolkningen mye oppmerksomhet til ferie bordet. Det antas at julebordet skal være den mest praktfulle av året, slik at den kan møte en rekke og utrolig mat. Før du begynner feiringen, alle prøver å delta på julegudstjeneste og spasere gjennom gatene, som holdes teaterforestillinger med sanger og danser.

   Norge


   I Norge på katolsk jul tatt for å besøke gravene til slektninger på kirkegården, og deretter gå til å tjene i menigheten.

   Østerrike


   Den viktigste funksjonen i den østerrikske feiring - er uvanlig dekorert juletre. Her alt henge uvanlige leker og sjokolade og gelé. Ved juletider i Østerrike alle dører blir stående åpne til et festlig måltid kunne få alle.

   Spania


   Ingen spanjolen ikke glipp av julemesse. Alle mennesker kommer til å starte den i templet for å danse, holde hender. Etter kirken spanjolene foretrekker å ordne måltid på en restaurant med venner, og deretter gå hjem.

   Polen


   I Polen 24. desember dele en tradisjon for gallamiddagen wafer. Disse er usyrede kaker at polakker som et symbol på enhet. I tillegg, hjem dekorasjoner også passer veldig grundig. Rommene er plassert i hjørnene nek av korn under duker - høy og satt på bordet bestikk for avdøde slektninger.

   Måltider på katolske julen: oppskrift med bilder


  Katolske julen 2015: vi feire katolsk jule dato

   Katolikker veldig snill å forberede festlig julemiddagen. I Europa og USA er regnet som hovedrett av utstoppede kalkun eller and. Forbereder det er ganske enkel og svært gledelig for din smak.
   Til å begynne å lage mat mye, som er fylt kalkun. I utgangspunktet er det en blanding av ulike frukter og krydder med ris. Amerikanere, for eksempel, bruker ofte gulrøtter, selleri, løk, men også noen ganger lagt for smaken røkt pølse. Bakken kalkun er plassert i. Topp fugl innsmurt med olje, salt og bearbeidet aromatiske krydder, og deretter sette den i ovnen og stek til ferdig. Skjær kjøttet i skiver tatt ved bordet.
  Katolske julen 2015: vi feire katolsk jule dato

   I mange europeiske land på ferie bordet pyntet pepperkakehus, som er utarbeidet før jule foreldre med sine barn. Deigen for dette dessert solgt i ethvert supermarked i pulverform. Så bør du bare gjøre arbeidsstykket direkte form av huset. Denne prosessen behager ungene, som hver kommer pepperkakehus spesiell, ikke som de andre.

   Katolske julen: Velkommen


   Gratulerer katolske julen har en spesiell betydning for alle troende. Folk ønsker hverandre fred i huset, varme, lys og god. Det antas at den hilsen som hørtes i denne hellige ferie vil gå i oppfyllelse.  
  Hvordan å tilbringe julen


   Den etterlengtede lys ferie i julen har veletablerte funksjoner, sammen med kirken, det bundet mennesker og til og med hedenske tradisjoner. Folk flest er forberedt på å det lenge før sin debut. Starter fra 28. november dypt religiøse mennesker begynner å holde en streng Advent, resultatet av noe som skjer i kveld 6 januar når de første stjernene - symbol of Betlehem mirakel. Et flertall av våre innbyggere nyter å feire jul og den katolske tradisjon - 24 til 25 desember og den ortodokse - Januar 6-7. En parallell er funnet magisk nytt år! En rekke av disse fantastiske ferier kan ikke overskygge sjarmen til en rolig avslappende familie feiring. Men det betyr ikke at du må gå glipp av. Tenker hvordan å tilbringe juleferien, velge det mest interessante alternativet, kan du alltid huske fantastisk jul.
  Hvordan å tilbringe julen
   Winter Fun
 •  En av de mest underholdende og samtidig de tilgjengelige budsjett alternativer vurderes juleferien tilbrakt sammen med sin familie, med sine kjære og kjære til folket. Du trenger ikke å bruke penger til å reise til eksotiske destinasjoner, men heller å ringe til sine venner og familie, eller gå til dem for invitasjonen. Tradisjonelt julaften 6. januar gudfar present kutyu - ris grøt med honning, nøtter og rosiner. Ikke alle i dag følger denne gamle skikken, men det gjerne erstatte festlig kake, godteri og frukt. Fordelen med dette alternativet anses å nytes varm hjemmekoselig følelse og utmerket vennlig kommunikasjon, som vi så ofte mangler i et antall virkedager. Du kan glede dine venner og familie med små gaver, holde konkurranser og leker for barn og voksne, ser bra underholdende film. Hvis været tillater det, kan den juledag alle gjengen gå ut i gården, tok med seg ski, skøyter eller ake, spille snøballer, ri på isete bakke eller blind snømann, tilbake kort i sin tidlige barndom. En frisk vinterluft og aktive spill vil gi en god stemning og følelsen elsket familie ferie med familie og venner. 

 • Hvordan å tilbringe julen
   Fuglebrett
 •  Tradisjonen med å invitere bordet på julaften noen forbipasserende fordi i hans syn kan skjule seg Jesus Kristus, i landsbyene er fortsatt i live. I urbane livet i julehøytiden i forbindelse med oppsøkende til familier eller barnas hjem. I noen lokalitets land akseptert henge fuglebrett, som på denne tiden er vanskelig å finne mat. Barnebarn prøver å lage skjenke sine besteforeldre og besøke dem hvis Eve, de kommende juledagene.

 •  Til jul har lenge blitt tatt ikke å sitte på banketten bordet, buldre opp 12 retter, og mange trekk, spille, gå. Etter middag troende gikk i kirken, mens andre løp ut i gaten, kledd i kostymer av eventyr tegn eller bilder av onde ånder, geiter, rever, kran, ulv monster. I dag underviser eller skrive på papir carol sanger som allerede kunne utenat. Knock til naboer, venner og venner dusjet deres korn for overflod og velstand i det kommende året, og eierne ikke glem å behandle Carolers søtsaker, kaker eller skjenke en liten mynt.

 • Hvordan å tilbringe julen
   Jul på sjøen
 •  Fans av ekstrem resten er utenlandske turer til Bali eller Goa, som lenge har vært en høyt profilert russiske turister elsker å arrangere et juletre i gatene i forgylte kokosnøtter, bambus og andre tropiske planter. Mest turister tradisjon for å lage mat med frisk frukt, kommunisere med hverandre og ha det gøy juleferie.

 • Hvordan å tilbringe julen
   Aking
 •  I de senere årene har en moteriktig trend å gå til landsbyen til jul. Dersom distriktene ikke har venner og bekjente, er huset fjernet, pre-dekorerte julesymboler: papir engler, snøflak og lysende stjerner av tinsel. Forberedt koselig innkvartering, er tatt fra en annen "derivater" retter og laminert ekte julebord! Etter det tilbyr hyggelig utendørs underholdning, feiring klovner og carolers, spill snøballer, ski, skøyter og slede, sang og dans til om morgenen. Dette etterlater bare hyggelig ferie opplevelse!

 •  Elskere av rolige bortgjemt ferie kjøpe billig turer til nærmeste helsesentre, hvor de kan nyte "lat" ferie eller ta en tur rundt i nabolaget for en ren jomfru snø, få litt frisk luft.

 • Hvordan å tilbringe julen
   Natt formue
 •  Ugifte jenter og voksne har lenge hatt det faktum at i perioden 6-18 januar måned var helligdager, når det var mulig ved hjelp av ulike spådom å kjenne sin trolovede eller fremtidige hendelser avsløre hemmeligheten av livet. De tente lys foran speilene, vurderer kartlegging lagt kabal og "kastet en sko." En morsom og bekymringsløse jenter lære om de vil ta år å gifte seg, og gamle menn formuer for kommende høst, ørene stikker i snøen, morgen plukke de som var dekket med frost. Slike korn ører lovet en rik avling av korn.

 • Hvordan å tilbringe julen
   Julaften
   I lys ferie julen sjelden tenke på hvordan å tilbringe juleferien, fordi disse dager er alltid festligheter, spill og dans. På kveldene gjør munter og positiv holdning en hedensk rituale av caroling. Til tross for utviklingen av høyteknologi og mobiliserings relasjoner i det moderne samfunn, blir vi mer tiltrukket av sine røtter. Christmas - det er en god unnskyldning til å slappe av, ha det gøy og få munterhet og nyte sosialt samvær med min familie, slektninger og venner.  
  Яндекс.Метрика