Hva er skiltet 2015


 Innhold:
 •  Symbol 2015
 •  Sted Sheep, 12-års syklus


 •  Russland er kjent for å begynne neste år den 1. januar. I andre land, stammer starten fra svært forskjellige tall. Vi har en tendens til å holde seg til hvert symbol på det nye året, som er forbundet med et bestemt dyr. Men alle disse konvensjonene knyttet til bruk av ulike kalendere.
   Begynnelsen av 2015 i Øst-kalender notert den 19. februar, og ender 2015-8022016 s.

   Symbol 2015


   Symbol av året er relatert til en av de 12 dyrene. Og dette er forbundet med Øst-kalenderen.
  Hva er skiltet 2015
   Rick Grønn tre geit
   Om opprinnelsen til "dyret" symbolikk var enda en vakker legende, som nevner som lever i himmelen Jade Emperor, som ønsket å belønne de tolv mest vakre dyr som lever på jorden, slik at hver av dem har et helt år. Tjener keiseren gikk til å utføre sin oppgave med å finne disse dyrene, som vi kjenner godt - de symboliserer 12-års syklus. Tjeneren kunne ikke finne en katt, Rat derfor bedt om å overføre kommandoen av keiseren til å dukke opp før ham til avtalt time. Rotte forespørsel tjenere utført, men lang chepurytsya speilet, tenkte jeg på hva en vakker katt overskygge henne med sin appell, så i morgen ikke våkne likt å sove Cat. Katt Servant hadde i stedet føre til keiseren først skjedde i hans vei, ikke annerledes skjønnhet Pig, som rangeres sist - tolvte. Ønsket om å være den beste Rats mislyktes - hun vant første plass. Våkne opp, Keith kjørte hele ned, men det var for sent. Siden da, mellom rotter og observerte Cat uforsonlig konfrontasjon og fiendtlighet. 
   Denne listen symboler sau (eller geit, sau) tok åttende plass. Det er et symbol på Sheep 2015. Farge 2015 - grønn, som er element av Wood.
   Derfor, i 2015 - året for den grønne Wooden Sheep.

   Sted Sheep, 12-års syklus


  Hva er skiltet 2015
   Sted sau i østlige horoskop
   Ifølge legenden, hvert dyr som var i bruk i året, dens farge og dens elementer, påvirker de menneskene som ble født i det året de er generøst å gi disse menneskene som sine mestere iboende kvaliteter som dårlige og gode, slik at Hjemmet showet både svake og sterke sider av naturen av dyret.
   Øst kalender eksisterer i Kina i tusenvis av år. Den brukes i andre østlige land - Vietnam, Japan, Mongolia, Kambodsja, Korea. Han gjorde det tredje årtusen f.Kr., under regimet til keiser Huang Ti. Øst kalender består av 60-års syklus, som inkluderer individuelle sykluser av noen planeter. Hoved syklus for østlige nomadefolk var en 12-års syklus av Jupiter, som fremmer dyder og fordelene av alle slag. Jupiter i løpet av sin syklus er fem omdreininger, tilsvarende de fem elementene i naturen - vann, jord, ild, metall, tre, og hver slik element tilhører en annen farge (hvit, svart, rød, gul, blå).
   12-års syklus gjenspeiles også i lengden på år, måned, uke, dag.
  Hva er skiltet 2015
   Symbolikk geiter
   Det er ikke vanskelig å finne ut hva skiltet i 2015 i henhold til kinesisk horoskop i en liten 12-års syklus. Som vi har nevnt - Sheep åttende år. Dette dyret symboliserer kvinnelighet, gir sin menighet utholdenhet og utholdenhet, til tross for noen engstelse og skyhet.
   Vær oppmerksom!
   Kun aktive mennesker kan leve lykkelig i 2015. Fjollete og uvøren oppførsel kan forstyrre denne forsiktige dyr, til tross for sin lette natur og skiftende humør.

   Ensomhet, konflikter er ikke spesielt for personer født i 2015. De vil være på jakt etter bærekraft, sikkerhet og sikkerhet, men vil alltid kjempe med sin iboende natur nesobrannost og uoppmerksomhet. God intuisjon og hyppig tidsfordriv på ditt favorittsted - kjøkkenet - gjøre dem lykkelige mennesker med raffinert smak og kreativitet.  
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015


   Innhold:
 •  Tips om forberedelsene til nyttår 2015
 •  Tips for kvinner
 •  Råd for menn
 •  Karneval kostymer
 •  Bilde


 •  Neste år er året for den østlige kalender tre Goat (sau) - en grønn og en blå utgave på den andre. Fordi naturen er geit flokkdyr, kan vi konkludere med at hun liker å være i samfunnet. For dette svært gode grunner Nye 2015 helst møte i en morsom og vennlig selskap. Og det spiller ingen rolle, du vil tilbringe nyttårsaften på klubben med støyende venner eller hjemme i familiekretsen, viktigst av alt, i denne magiske kveld ikke å være alene.
   Til tross for at året av Goat kommer til sine rettigheter bare på den tiende av februar, er vi mot den østlige kalender med høytidelighet møte ham på natt til 1. januar. Med det nesten uten unntak holder seg til et felles nyttårs kjennetegn: forpliktelse til å få vennlig, men samtidig uberegnelig og lune Goats for hele året, må du overtale den til nyttårskjole, valgt i henhold til kravene i horoskopet. Strengt å overholde denne søte skilt, begynner den kvinnelige halvdelen av landet vårt lenge før feiringen spent tenke hva du skal ha på nyttårsaften 2015. Men mest klopitlyvi elskerinne mener å ikke bare fremme sin festlig antrekk, men også ta vare på hjem dekorasjon og velsmakende nyttårsmeny.

   Tips om forberedelsene til nyttår 2015


   Å tiltrekke seg hus av lykke, glede, velstand og rikdom til å kjøpe suvenirbutikk vakre julen leketøy med geiter og pynte juletreet, og nyttårs menyen unntatt salater slå bakt i ovnen kalkun, kanin eller fisk, som i naturen, ikke alle geitene er vegetarianere. Snacks kan være rikt dekorere med grønne planter. På nyttårsaften godt satt på et festbord dekket med en vase av velduftende furu kvist. For østlige skilt, furu er et symbol på lang levetid og familie velvære.

   Tips for kvinner


  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Varm og koselig antrekk
   Men tilbake til én ting: hva du skal ha på nyttårs 2015. Velge ferie antrekk, bør preferanse gis farge som helt sikkert vil være vertinne for sjelene til fremtiden, som er grønne, gule og blå nyanser. Du kan også bruke overgangshalvtoner, for eksempel grønn, blå, lilla og smaragd. Hva slitasje, elegant kjole eller kostymer, avhengig av hvor og hvordan du har det gøy hjemme blant familie og venner eller i vennlig selskap.
   Vær oppmerksom!
   Uansett hva du legger på deg selv, husk nyttårsaften viktigere slappe av og ha det gøy med hele hjertet, slippe seg fra selv en kort tid alle erfaringer og byrde.

   Din godt humør godmodig Goat bundet til å elske og hun vil prøve å oppfylle alle dine høyeste ønsker at du har tid til å tenke på valdet Kreml klokkespill.
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Brosje
   Magi virkelig sex, som eier feiring på en fest, restaurant eller klubb, astrologer anbefaler å sette på en grønn tre Year of the Goat (sau) raffinert elegant kjole i pastell beige, hvitt og blått, gyllen eller blek grønne toner. Dette spiller ingen rolle, det vil være en lang eller ultra-kort, så lenge kjole var i alle fall litt lang.
   Det vil være flott om min kjole suppleres opprinnelige karneval dekorasjon, for eksempel brosjer eller pinner miniatyr skildrer sauer, geiter eller blomst. Dekorere Holiday Dress kan og fin country-stropp, som er et vevd likhet pisk tynt lærbelte.
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Strap-land
   I å velge tilbehør bør alltid følge reglene for den gyldne middelvei, at moderasjon i alle ting. Dekorasjoner bør velges nøye. Kjole tolererer ikke noen fargede perler og skinnende tinsel - disse tilbehør er mer egnet til å utforme et juletre. Hvis du dekker selv den minste tvil om at de valgte tilbehør du vil se anstendig, er det bedre å gjøre uten smykker.
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Halskjede med treperler
   Ved å opprette din nyttårs bilde, prøv å huske de beste fargene for å ikke forstyrre geit. Ettersom flere og tre geit, kan antrekket bli supplert med tre tilbehør, som for eksempel tre halskjeder, øredobber, anheng eller armbånd - hvis du ønsker å finne unike butikker vakre smykker alternativer.
   Hvis du er eier av langt hår, kan du sette dem vakre krøller - Nyttårsaften skal symbol denne frisyre bølgete hår sauer.
   For hjem partene kan klare seg uten kjole, satt på noen søte kjoler vanlige grønne eller blå farger osvizhyvshy hans vakre tilbehør. For det nye året i naturen må komme opp med en vakker og samtidig praktisk og praktisk antrekk. Klær laget av myke naturlige materialer som kasjmir, ull, vil semsket bli minnet om elskerinnen til det kommende året.

   Råd for menn


  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Hvit kashmir genser
   Menn som møtt det nye året i en komfortabel hjemmemiljø, ikke slitasje stram jakke og trange sko. For å feire passer perfekt komfortable jeans og en solid genser eller genser fast forbundet hvit. Dersom man antar at området kan være varmt, være bra hvis den varme klær på seg en hvit skjorte.

   Karneval kostymer


   Hvis du bestemmer deg for å feire nyttår i en varm og munter selskap, invitere venner eller kolleger til å organisere temafester i karneval kostymer. I dette tilfellet, det er mye rom for fantasi: jentene kan kle seg i kostymer engel, Red Riding Hood eller Snow Queen, og menn over bildene kan prøve Valiant Knight, musketerer eller året en. Å bruke noen morsomme party kostymer, han bare brakt positiv ladning for at publikum skal ha det gøy venner.
   Å tilbringe nyttårsaften interessant og moro, er det ikke nødvendig å kjøpe de dyreste klærne. Festlig antrekk bør først møtes av atmosfæren og være komfortabel.

   Bilde


  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Golden flerlags kjole
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Lys beige kjole 2015
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Blå kjole med en voluminøs skjørt
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Chiffonkjole lavendel
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Kjolen brodert med pastell rosa
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Kjole med Swarovski krystaller
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Kle A-silhuetten
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Kjoler a la Nicole Kidman
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Blek grønn
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Satt dekorasjon lønn blader
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Tre ringer
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Armbånd med trepinner
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Øredobber og halskjede i afrikansk stil
  Hva du skal ha på nyttårsaften 2015
   Skåret øredobber stjerne
  Яндекс.Метрика