Hva er horoskop for 2015


 Innhold:
 •  Animal karakter symbol 2015
 •  I samarbeid med symbolet av året
 •  Julebordet
 •  Flettede skjebner
 •  Hva å frykte
 •  Født i Year of the Goat


 •  Gå inn i neste nyttår, vi forventer alltid endringer og alltid til det bedre. Mange legger planer, gitt måten de bevegelige himmellegemer, koordinere disse planene med anbefalingene fra astrologer. Slike folk vil være interessert i å vite at i 2015 et horoskop som dyret vil anta "plikt" skytshelgen for året.
   Siden oldtiden, menneskeheten tilbedt av noen beskyttere, uhozhdalo dem underholdt alle som elsker dyr. I hans ære ble holdt danser og fester donasjon. Det moderne mennesket møter et annet dyr noe annerledes, men også tar hensyn til preferansene til karakteren av året.
   2015 i samsvar med Eastern (kinesisk) kalender - Year of the Goat (eller sau). Dette året vil være den blå Goat. Noen eksperter sier - Grønn Geit. Elementet Goats 2015 - treet. Den perfekte følges Blå Wooden Goat - Heste, Bull. Familiebånd til en mann født i året av hest (eller bull) forventes å være robust og pålitelig.

   Animal karakter symbol 2015


  Hva er horoskop for 2015
   Passer for en familie
   Som du vet, geit - dyret er rolig, rolig, men forsiktig, engstelig. Disse egenskapene til neste årlige syklusen vil vi se. Vi må ikke glemme at hesten (symbol av året 2014 th) gi avkall på sine rettigheter Cozy bare 19 februar, snarere enn 1. januar, når sekulære samtidige feire nyttår.
   Gitt de atferdsmessige karakteristikker av geiter i 2015 forventes å stille målt liv med målrettet bevegelse fremover. Alt som har sviktet i år, til en ny sjanse som går i oppfyllelse.
   Personer født i Year of the Goat (sau), "forutbestemt" å være oppriktig og sjenerøs, å være folk som har omsorg for andre, vil ligge på samme tid sjenert og følsom. År 2015 forventes relativt rolig, med en balansert prosess, som hevder den østlige kalender. Samtidig, bør du alltid være forberedt på det uventede overraskelser som vi alle kjenner godt geit karakter, som manifesterer seg i tilfelle at hun ikke liker noe - det kan bryknuty og hover tråkke og horn true, uten å tenke på konsekvenser. Ikke vær "lull" lange perioder med ro - Drama år kan bli utløst av en symbol-2015 bokstavelig talt fra grunnen av.
  Hva er horoskop for 2015
   Favoritt farger Geiter
   Feire nyttår - 2015 gjøres best ledsaget av symbolet på Goat. Dette bør gjenspeiles mange måter du - valg av festlige kostymer, dekorasjonen av rommet, klikker du på festbordet. Klærne bør råde farger - grønn, blå, cyan, lilla, lilla. Blå farge er kjent for å være assosiert med ren luft, vann som kilden til liv, av evigheten og stabiliteten. Grønn - fargen på fred, frelse og kjærlighet. Kina, for eksempel, evaluerer den grønne som et symbol på ungdom og luksuriøst liv.
   Tilbehør til hjemmet dekorasjon kan gjøres med et snev av geit. For eksempel, dekorative horn på veggen, geit hud i en stol eller på gulvet, en bjelle rundt halsen Geit leker og mer.
  Hva er horoskop for 2015
   Elementet av tre
   Elementer av dette året Goat - treet. Det er lett å anta at treet - et symbol på fruktbarhet, og dermed velstand og overflod. Alle typer produkter og varer av tre svært hensiktsmessig og på veggene i hjemmet ditt, og ved festbord (f.eks tre murstein, breadbaskets) og tilbehør (tre pin, brosje, halskjede, armbånd). Klærne foretrekker ull og andre naturmaterialer.

   I samarbeid med symbolet av året


  Hva er horoskop for 2015
   Nyttår med familie
   Du vil definitivt legge merke til oppførselen til geitene fryktsomhet og forsiktighet med som lytter hun til den minste rasling. Det er ikke vanskelig å gjette at dette tegnet vil bli som din moderasjon i alt i løpet av nyttårsfeiringen.
   Vær oppmerksom!
   Støyende selskap er usannsynlig å nyte vår skytshelgen. Inviter til hans hjem nyttårsaften de fleste mennesker nær deg, tilbringe disse dagene med familien eller en liten bedrift.

   Medlemmer av den nære selskapet vil nyte ferien drakt tema idé med en interessant scenario. Liker du dette geit. Innenriks teaterforestilling vil bli husket for hele året til alle de som tar del i den.

   Julebordet


  Hva er horoskop for 2015
   Figur Goats
   Symbol 2015 bør ta hedersplass i ditt hjem. For dette formålet, noe figur sauer eller geiter satt i vanlig visning og hedersplassen ved siden av en haug med gress eller blader av kål på en bred tallerken. Ikke glem å helle litt Kozochke rent vann - en viktig del av sin meny.
   Som for din ferie tabellen menyen, så det bør omfatte alle vegetabilske produkter (herunder røtter), ost, frukt, masse salater og grønnsaker, rosiner, kylling. Det er bare ikke verdt lam forbereder for nyttårsaften - dette er neppe som en geit.

   Flettede skjebner


  Hva er horoskop for 2015
   Skjebne i året av Goat
   Å vite at 2015 Horoskop for at dyret blir et symbol, og at elementet vil følge ham, kan vi anta at det er forventet i ditt liv og livene til de rundt deg gjennom hele året. Animal symbol ikke bare påvirker folks liv, men til alle prosesser i samfunnet, staten, gjennom hele vår jord.
   Ifølge en uttalelse kjennere funksjoner himmellegemer representert ved astrologer, er 2015 forventet nytte for alle uten unntak. Hans "tre" element hjelper som er villig til å "slå rot", starte en familie og berike den med fødsel. År advarer mot utslett handlinger, mas og angst, som ikke kan være i nærvær av trivsel og suksess. Ikke vær redd for forandring - er ikke mulig uten å flytte fremover. Enhver vanskelig periode, full av angst og problemer bør ikke føre til forhastede konklusjoner. Han bør ta opp på du tror det er bare en prank sjenert geit.
   Føl deg fri til å plassere mål å systematisk og rolig gå til henne, uvitende om den tiltenkte banen, unngå, eller kanskje bare koselig å hoppe alle hindringer og barrierer. Uansett gunstig år viste seg ikke bare din aktivitet vil føre til mål og forventede resultater.
   Vær oppmerksom!
   Hvis ikke selv gjøre de første trinnene i livet ikke skje.

   Geit, som en av de mest sensitive og god dyr motvillige til å ta kontakt, sammen med krevende, tilsvarer alltid respektere deres respekt og tillit. Presenterer seg til kravene først og deretter til sine omgivelser, beskytter Goat modige, modige og driftige folk, utrustet med kreativitet. Her er bare full satsing i forholdet med Geiter ikke vent - hun går med på å være helt avhengig av andre eller materielt eller følelsesmessig.

   Hva å frykte


  Hva er horoskop for 2015
   Risikoatferd
   Denne særegne dyr forsiktig. Dette skyldes det faktum at for godt, sjenerøs, naiv og godtroende sauer sykepleie mange "sitte på halsen", slutt å bringe det til en komplett konkurs og utmattelse.
   Vær oppmerksom!
   FORSIKTIG sau bør ikke skremme uvøren, risikable handlinger og til og med lignende planer. Ikke vdavaytesya til skarpe svinger av skjebne, avstå fra drastiske endringer - Sheep foretrekker rolig, målt liv.

   Gavmildhet Goat hell kombineres med dyrkingen av sin herre. Det er også noen av lettsindighet og kjærlighet moro. Dette betyr at forventet tid, fylt med godhet, letthet og glede.

   Født i Year of the Goat


  Hva er horoskop for 2015

   Folk født under tegnet av geit, utrustet med fantasi og utholdenhet, lojalitet og raushet. De er omgjengelig, veldig høyt vennskap. Disse menneskene trenger ikke deg til hva du vanskelig å gjøre, eller hva kan ikke gi deg selv. Born in Blue Goat maskot oppmerksomme på andre, i dybden av problemet og søke hjelp i nærheten.
   Finn disse og spare pengene sine for resten av sitt liv. I dette tilfellet, den symbolske geit i året du finner glede og støtte i alle tilfeller, vil bidra til å skape og etablere kontakter i familien og i samfunnet.
   Kombinere elementer av et tre som et symbol på vekst, blomstring og fruktbarhet, samt elementene i to farger - grønn og blå, noe som gjør livet vårt friskhet, fred og stabilitet, sa at det nye året lover mange positive utviklingen forynge vår kropp og sjel, vekst av vår personlighet.  
  Mat for nyttår 2015 Goats


   Innhold:
 •  Forrett
 •  Salater
 •  Varme retter
 •  Drikkevarer


 •  Jo nærmere den datoen spesiell nyttår, jo mer vi begynne å tenke på den festmenyen. Ifølge den kinesiske kalenderen, er 2015 kommer seil under symbolet Wooden Grønn Geit. Det sies at vennlig, men litt lune Goat, må du ta nyttårsaften rekke smakfulle retter til å følge flaks gjennom hele året. Så prøv å dekke ferie bordet slik at det sprengning av deilige retter.
   Fanger montering festlig menyen, merk de viktigste anbefalingene fra den østlige horoskop, noe som indikerer at maten for det nye året 2015 - Year of the Goat bør sveve urter, grønnsaker, frukt og rotgrønnsaker (gulrøtter, poteter, rødbeter), det vil si mat som naturlig med geiter nytelse å bruke. Underholde gjestene hermetisert pickles nyttårsaften er ikke veldig ønskelig. Skjem bedre godmodig Goat fersk mat.
   Vær oppmerksom!
   Siden element treet tilsvarer kommende året, sende et vakkert rammet og fruktsalat dekorert med persille, dill, basilikum eller andre urter tilgjengelig, fortrinnsvis i en trebolle. I tillegg nyttårsbord velkommen tilstedeværelsen av en rekke av tre og dalbaner og serviettringer, fordi det er akkurat appellerer til Cozy Shrew. Ta vare og at jule servietter og duker er laget av naturlige stoffer (bomull, lin).

   Forrett


  Mat for nyttår 2015 Goats
   Jule snacks
   Den primære mat ferie tabellen er, selvfølgelig, snacks - fra grønnsaker, kjøtt eller fisk smørbrød narizok og etterbehandling. Men for festlig nyttår kan du tenke deg noe mer uvanlig. Selg legge til dine kulinariske egne noen oppskrifter:
  Mat for nyttår 2015 Goats
   Fylte epler
   "Stuffed epler." Unn Goat opprinnelige snack som epler, utstoppede fjærfe. For sin forberedelse ta fem godt vasket grønne epler, helst store. Skjær dem i den øvre delen (cover), og fjern forsiktig kniv midtveis. Pulp grind. Deretter to spiseskjeer sitronsaft og dryss med hakket eple masse fra innsiden, slik at de ikke formørket av oksidasjon. Hogge fint 200g kyllingkjøtt, en løk og stek i smør er nesten klar. Deretter legger de hakkede epleskiver og 50 ml brandy. Krydre med salt og pepper og stek stuffing i ca to eller tre minutter. Ferdig med å fylle nafarshyruyte tidligere utarbeidet epler, skjær dem dekke dine topp lokk, satt på en stekeplate. Stek i ovnen i femten minutter på t 180 ° C. Serveres avkjølt.
  Mat for nyttår 2015 Goats
   Aubergine ruller
   Baklazhanovыe ruller med ost fylling. Vask par liten aubergine. Fjerne dem fra stammen og skåret i tynne plater av tykkelse på omtrent to millimeter. Den resulterende plate, legg i en bolle, hell litt salt og la stå som eksempel for ti minutter. I løpet av denne tiden saften bitter aubergine utgivelse. Etter ti minutter i en bolle, hell en halv kopp vann for å skylle platen for å kvitte seg med overflødig salt og bitter. Vann renne plate forsiktig klem. I en bolle med aubergine, hell litt vegetabilsk olje raffinert (litt mer enn to spiseskjeer). Stek aubergine plate på begge sider uten olje i en forvarmet stekepanne og deretter kjøle dem under panseret eller i en plastpose slik at de blir myke. Mens aubergine kjølig, gni på et lite rivjern 50 gram ost og hardkokt egg, to spiseskjeer hele sesongen med majones og hakket tre hvitløksfedd. Stuffing mix, deretter deler (en teskje) sette den på plate. Platene forsiktig rulle ruller og sette på en tallerken og pynt med tomater og persille. 

   Salater


  Mat for nyttår 2015 Goats
   Salat med friske grønnsaker
   Det beste alternativet for "grønn meny" på ferie bordet er en salat med friske grønnsaker. En rekke deilige og vakkert dekorerte salater vil tillate deg å motta gjester med kulinariske moro nyttårsaften, uten kalorier, som i tillegg til de negative helseeffekter selv gjøre ufullkommen figur. Derfor foreslår vi å forberede nyttår bord salater:
  Mat for nyttår 2015 Goats
   Kål salat
   Siden neste år Goat, lage mat enkel og nezateyliv salat med kål i moro kalt "geit i hagen," krydret med soyasaus, olje og krydder sprø chips eller kjeks.
  Mat for nyttår 2015 Goats
   Gresk salat
   Elskede "gresk salat". Skjær et par modne tomater, agurk, paprika, 100 gram ost, halvparten av pærer. Deretter legger knust hvitløksfedd, 50 gram oliven og to spiseskjeer olivenolje. Salat mix, sette på en tallerken, pynt med urter.
  Mat for nyttår 2015 Goats
   Salat "under et pels
   Til tross for den inderlige ønske om å bevare formen på nyttårs tabellen må være tradisjonell salat "Olivier" og "Dressed sild". Koselig de bare nyte!

   Varme retter


  Mat for nyttår 2015 Goats
   Kylling i ovnen
   Så varmt for det nye året ferie er perfekt bakt i ovnen kalkun, and med epler eller rouge kylling med deilig sprø skorpe. Du kan også koke kanin kjøtt i krem ​​eller fylt fisk. Maten er ganske stor, så velg oppskrifter til dine preferanser.

   Drikkevarer


  Mat for nyttår 2015 Goats
   Forberede juice eller fruktkompott
   Vær oppmerksom!
   Hurmanka Goat foretrekker bare kvalitet drinker.

   Treat geit rent ferskvann (beste kilden), noe nyttig og velsmakende bær juice, banan-kaffe cocktail eller ferskpresset appelsinjuice. Som du kan se et utvalg av brus er ganske stor.
   For de som foretrekker å ha det gøy, smaker hjem nalyvochku tilby drink oppskrift. Ta ett kilo av eventuelle behandlet frukt (bær) og to hundre gram sukker. I rent vasket bank lå lag av frukt og sukker, og hell vodka. Frukt bør være helt dekket med vodka. Bank dekselet og fjern sette på et mørkt sted. To uker senere, press. Resultatet er en fin lav alkohol drikke.  
  Яндекс.Метрика