Hvor rart å ønske det nye året med venner

 Innen et par uker før vi starter det nye året kommer opp, hvordan å hilse venner og slektninger. Hver gang jeg ønske kom interessant og originalt, og som i stede for ett til hvem det er rettet. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan hilse dine venner med uvanlig ferie.


 Noen tips •  Velge en gave eller kommer opp med forslag, sørg for å vurdere interessene til mottakeren.


 •  Ikke glem om alder av ett kommer til å bli ønsket velkommen.


 •  Bedre å sjekke med sine kjære, som de drømmer og ønsker å se som en gave.


 •  Hvis du ikke ønsker å spørre direkte, spør venner eller bare se på venner og familie for en stund.


 •  Ikke definert den spesifikke gave til en mann kan gi ham noe nøytralt.


 •  Uvanlige måter å ønske det nye året med venner


   La oss se på noen ideer:

 •  Lag en feirende tale. Det kan rettes til en bestemt person eller et helt selskap, avhengig av hvem du kommer til å feire ferien. Hvis du ønsker å ta kontakt med sine venner og slektninger, angrer ikke varme oppriktige ord. Kolleger kan gjerne mer formelle nøkler, fortynne tale snev av humor.
  Hvor rart å ønske det nye året med venner •  Spill video på nyttårshilsener "president", hvis rolle du vil handle. I sin tale, tenker på hver av deltakerne, fortelle oss om sine prestasjoner og ønsker noe godt. Fem minutter før denne behandlingen president aktivere opptaket. Vær sikker på at dette er ikke den eneste overraskelsen alle dine gjester, men også betydelig øke deres ånder.


 •  Gratulere venner eller kolleger, kan du bruke vakre originale veggavisen. Hvis du kan, montere en liten film med litt pre-shot video.


 •  Collage - en annen uvanlig måte å bringe glede til venner og slektninger. For å se alle bildene som du gjorde i fjor, da man er mest interessant, vakker, minneverdig og henge dem på en stor tegning papir. Du kan lage bildetekstene etter bilder og selv forlate plassen hvor gjestene kan skrive sine forslag og kommentarer.
  Hvor rart å ønske det nye året med venner •  Hvis ressursene tillater det, ansette animatører. Spesielt vil gjerne presentere slike små barn, men voksne Julenissen kan klamre seg til sjelen. På forhånd forberede små presanger, der utkledde helter deretter hånden ut til gjester.


 •  Hvis du har tenåringer, kan de være representert som en overraskelse invitasjon til en nyttårsaften i klubben.


 •  På gårdsplassen til huset sitt i den vakre vintersnøen kan blinde noen snømenn med antall familiemedlemmer. Sett dem i passende klær til hver figur lignet en viss person. Om morgenen den 31. desember skrive i snøen hilsen.


 •  Skriv et gratulasjonsbrev fra Santa Claus og Snow Maiden. I teksten huske deg alle venner som planlegger å delta på feiringen. Velg hver små gaver, benyttet i en pose eller boks og løfter det som en pakke av eventyr helten. Hvis du hilse familiemedlemmer som en gave kan være, for eksempel, til turer hvile.
  Hvor rart å ønske det nye året med venner •  Kjærlighet menn er i stand til å overraske sin damene hest tur rundt i byen. Utleie et par dyr dirigent for et par timer. Noen byer selv tilbyr spesiell tjeneste - ridning i en vogn. Så vi introdusert til deg noen måter å hjelpe uvanlig velkommen venner og familie et Godt Nyttår. Vi håper at det i denne artikkelen kan du få nyttig informasjon for seg selv.

 • Nyttår 2015 hjem


   Innhold:
 •  Dekorere interiøret
 •  Bordsetting
 •  Juletre
 •  Underholdning
 •  Julenissen


 •  Nytt år - en magisk ferie. Alle venter på ham utålmodig. Noen håper på et mirakel, forventer en ytelse bazhanTorzhestvo, innhyllet Tangerine humør, glitrende snø crunch og en myriade av skarpe lys. Her er det - nyttårsaften.
   For noen nyttår - en ferie som er sikker på å komme til uttrykk i en restaurant eller på feriestedet. For folk flest - en feiring som samler hele familien for en stor fest. Dette er en tid da selv fjerne slektninger kommer til å bo sammen med sine kjære.
   På ferie vi begynne å tenke lenge før du kommer festlig dato. Så mye du har å forberede, og bemerker nyttår 2015 hjemme bare i mitt hode er det ikke. Gaver, bord, hus dekorasjon, klær og selvfølgelig fluffy skjønnhet - treet.

   Dekorere interiøret


  Nyttår 2015 hjem
   Geit symbol 2015
   Vær oppmerksom!
   Dekorasjoner må oppfylle maskot av neste år - Blå Cozy Sheep eller tre.

   Vel gjøre med hendene symbolet år. For dette formål, perfekt for enhver ull stoff eller garn hvis du vet hvordan du skal strikke. Masterclass nesten alle smykker eller artikler kan bli funnet på Internett. Hvis du ikke ønsker å dekorere sine hender, eller du rett og slett ikke har tid til det, butikkene setter bredt spekter av forskjellige leker laget av mestere-håndverkere av ull.
  Nyttår 2015 hjem
   Room Decoration
   Bånd og ballonger bedre valg av blå eller blå. Men hvis det er ingen, så noen annen egnet også. Stort band kan binde opp gardiner - er imponerende, vil interiøret få et nytt utseende, vil det virke som du har kjøpt nye gardiner. Hvis du har en blå pute stoler og sofa, vil de falle veldig nyttig. Bare vær forsiktig: alle innvendige elementer må ikke slå seg sammen til en stor blå flekk.

   Bordsetting


  Nyttår 2015 hjem
   Serving nyttår bord
   På bordet er bedre å sette hvite duker, men servietter eller plater blå ser flott ut.
   Vær oppmerksom!
   Bestikk - et viktig element. Dersom nødvendige skjemaer og eksempler festlig bordsetting kan bli funnet på Internett.

   Husstand vil sette pris på brettet hjørne eller blomst serviett skjult i hennes bestikk. En interessant løsning vil dekorere glassene.
  Nyttår 2015 hjem
   Dekorasjon av glass
   Trekke på sine vinter mønstre akryl. Felg glass champagne dyppe den i vann, deretter i sukker eller sjokolade smule, la tørke og ordne pent på bordet. Du kan dekorere et bord drapert klut.
  Nyttår 2015 hjem
   Et lite tre bonsai
   I midten av bordet for å sette en god bonsai treet. Det vil symbolisere velstand og overflod av huset ditt. Stoler opprinnelige vises i blå deksler. Den høytidelige utseende legger hvite bånd, zapnuta over ryggen.

   Juletre


   Ved peisen - ullsokker. På døren - Nyttårs krans med gylne klokkene. De ankomst gjestene vil reagere høylytt i hele leiligheten. Men den viktigste dekorasjon av julehøytiden, selvfølgelig, være grønn skjønnhet.
  Nyttår 2015 hjem
   Bell på juletre
   Du kan kle opp juletreet til din smak, men alltid henge på greinene bjeller.

   Underholdning


  Nyttår 2015 hjem
   Christmas Fun
   Feire nyttår 2015 hjemme bør også ta vare på underholdning. Humoristiske scenarier vil også være svært nyttig. Et par dager før nyttårsaften må velge et skript for muligheten til å diskutere det med noen mennesker i husholdningen og implementere. Ikke nødvendigvis fortelle hele familien som vil være og hvordan det hele skjer. Det er nok å antyde at kvelden vil være svært interessant og forventet en hyggelig overraskelse. Dette tipset varmet julestemning, styrke venter på et mirakel.
   Manuset av festivalen kan bli funnet på nettet eller i biblioteket.
  Nyttår 2015 hjem
   Jule maske
   Ikke nødvendigvis endre seg, heller improvisere noen masker. Vel, hvis skriptet omfatter ikke bare kjøreegenskaper, men også en aktiv lek med andre til stede.
   Vær oppmerksom!
   Spill bør velges i henhold til alder og antall personer til stede, bør man også ta hensyn til størrelsen på rommet, det ledig plass.

  Nyttår 2015 hjem
   Board Game
   Mobile spill bør erstattes av en hvilken som helst drikke narrespill på intelligens. Premiene vil være godteri, mandarin, noen små suvenirer tilsynelatende sjarmerer med symboler, og ting som det. Det er verdt å nevne barneleker som "Phantom" eller "krokodille".

   Julenissen


  Nyttår 2015 hjem

   Og hva nyttårsaften uten julenissen og Snow Maiden, spesielt hvis du har barn hjemme?
   Vær oppmerksom!
   Du kan bestille hjem denne fantastisk par.

  Nyttår 2015 hjem
   Julenissen hjem
   Barn vil være svært interessant, og voksne ikke gi opp slik underholdning. Hvis du ikke kan bestille, kan du kle seg eller lure venner som venter på gjestene, så de reinkarnert i Santa Claus. I dette tilfellet, ikke glem å ta vare på gaver som setter posen på nyåret Santa Claus.
   Ideer for det nye året hjemme mye. Sannsynligvis alle vet minst et dusin måter å ha det gøy og tilbringe nyttårsaften på brukervennlighet.
   Viktigst - en god holdning og en tro på en lys, god ren. En nyttårsaften - en fortelling som et barn lever i hjertene til folk. Magi nyttår avhenger av oss.  
  Яндекс.Метрика