Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015


 Innhold:
 •  Historien om hellig
 •  Funksjoner feiring
 •  Spådom
 •  Som nevnt Gammel nyttår


 •  Bare land som feirer religiøse høytider i henhold til den julianske kalenderen, er det en tradisjon å feire nyttår to ganger. Hvilket nummer av gamle nyttår feiret i 2015, definert ganske enkelt - som i tidligere år, natt til den 13 til 14 januar.

   Historien om hellig


  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Slave kalender
   Våre forfedre, slaverne som sontsepoklonnyky, persere, indere, forkynnelse Vedaene, regnes som den første dagen i det nye året den 21. mars. Kristningen av Rus introduserte sine egne regler, og denne dagen ble flyttet til 1 mars. I det femtende århundre, har den ortodokse kirken satt en ny dato for ferie - 1. september. Denne fremgangsmåten er i samsvar med landbruks stemningen av befolkningen. Etter høsting og debriefing trygt kunne feire slutten av sesongen gårdsarbeid, det vil si i slutten av året. Hele landet går på fargerike messer nakryvalysya langbord for befolkningen.
  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Julianske kalenderen
   Grunnlaget for kronologi ortodokse kirke anser den julianske kalenderen. Hans gruppe utviklet Aleksandria lærde av astronomer ledet av Sozihena. Innførte samme kalender ble utstedt 1 januar 45 f.Kr. av Julius Cæsar.
   Vær oppmerksom!
   På grunn av sin unøyaktighet i dag forskjell med den gregorianske kalenderen er tretten dager.

  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Julian og gregorianske kalendere
   I hjertet av den gregorianske kalenderen er syklisk behandling av jorden rundt solen. En syklus vedtatt av 3652425 dager. I fire år faller nittisyv skuddår. En ny kalender i katolske land 4 oktober 1582 Gregor XIII, som det har fått sitt navn.
   I den nye stilen ble innført i resolusjon. Lenins "On innføring av den russiske republikken vestlige kalenderen" på møtet av 24. januar RNA 1918.
   Vær oppmerksom!
   Siden vi bruker den gregorianske kalender og Julian kirke feirer kronologi.

   Funksjoner feiring


  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Moro med venner
   Gjennom denne labyrinten av interessante historiske hendelser, vi dukket opp en annen ferie: Old nyttår. Ikke mindre elskede enn nyttår, lar denne ferie alle dine venner og slektninger samles igjen for vennlig desk. Ikke sjelden de gamle nyttårs mennesker møtes med de som ikke har tid til å se på nyttårsaften.
   Festlig tabellen er mindre rik, bestillinger er ikke så luksuriøst og skinnende, men stemningen er fem pluss.
  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Ferier på fjellet
   I den gamle nyttår har råd til å dra til fjells eller slappe av på stranden på noen øyer.
   Vær oppmerksom!
   Prisene for tillatelser hadde allerede tilbake til sin tidligere nivå.

  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Til stede på Old nyttår
   Gi gaver til Old nyttår er ikke akseptert, men ingen røyk. Derfor er det mulig igjen å glede familie og venner noen fin suvenir. I tillegg, den gamle nyttår - er dette en sjanse til å rette opp feil som blir gjort på natten av 31 desember til 1 januar.

   Spådom


  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Spådom
   Alle som ikke spå og lykke i nyttårsaften kan fange opp. Spesielt populært var alltid å fortelle på speil og kart. Noen som liker å klemme gjerdet og deretter med en synkende hjerte til å tro "fanget ribbeina." Noen foretrekker å skrive et ønske på en serviett under chiming klokke og brenne den på en plate, og plutselig går i oppfyllelse? Hvor nøyaktig formuer og om å gjøre det - det hele personlig.

   Som nevnt Gammel nyttår


  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Hvile med venner
   Vær oppmerksom!
   Gammel nyttår faller på natten av tirsdag til onsdag, og dette - arbeidsdager.

   Så du bør være litt forsiktig når du velger alkoholholdige drikker for å feire. Selvfølgelig, etter tunge måltider på jul og nyttår ikke ønsker å sitte ved bordet og snakke om trivielle temaer. Jeg vil ha noe nytt og interessant. En god løsning ville være en tur ut av byen. Selvfølgelig, avhengig av været. Du kan leie et lite hus eller gå til noen av vennene til landet. Moro for en slik hendelse kan du tenke annerledes. For eksempel, som bedre enn noen zmaystruye Christmas leker fra skrap materialer.
  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Moro på den gamle nyttårs
   Du kan ha det gøy sammen og kle juletreet på gårdsplassen av disse etniske ornamenter og ta bilder på minne av denne betydningsfulle dagen.
  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Spillet av snøballer
   Uansett, møte gamle nyttår på gaten er mye mer moro enn hjemme eller i en restaurant. Du kan blende de snømann spille snøballer og huske de glemte barneleker. Det er nyttårs assosiert med noe magisk, mystisk, fra barndommen, fra barnslighet. Ikke glem schekochuschem nese lukten av mandariner og skinnende tinsel. I kjas og mas i hverdagen glemmer vi om de barna som er skjult dypt inne i oss. Og her er glade historisk inkonsekvens ga oss en annen dag når vi kan tillate disse barna til å gå ut, slipper sine følelser og følelser og virkelig, barnslig glad elochnomu lukten av mandariner og forvente mirakler!
  Hvilket nummer av gamle notat nye året 2015
   Snowman
   Gammel nyttår presentert av en annen lysende punkt i året, til en annen mulighet pause fra den travle hverdagen, glem om problemer på jobben og møte venner.  
  Sjeldne kvinnelige navnStadig i dag folk prøve noe skiller seg ut. Hvis ingen klær og hår, da deres individuelle oppførsel. Det dreier seg om og navn for nyfødte. Tross alt, hva er så minneverdig når møtet som en sjelden og uvanlig navn? Sannsynligvis ingenting! Fordi foreldrene prøver å plukke hans arvinger vakre og originale, kanskje til og med lenge glemt navn.

  Sjeldne navn

  Valg av en sjelden kvinnelige navn skal styres ikke bare av frekvensen for deres bruk i en viss tidsperiode. Tross alt, de fleste av navnene er populære, så vel som å være på toppen av popularitet, men etter noen års bruk vanishes begått nylig foreldre. For eksempel, kvinners Anastasia i Sovjet-tiden, nesten ikke kalle jenter, men i det siste tiåret Nastya - er hver 15 nyfødte i CIS. På grunn av dette, og kalte jenta en sjelden russiske navn Suzanne, være sikker på at om ti år vil det være det samme uvanlig ikke.
  En virkelig uvanlige kvinnelige navn fortsatt forekomme. Deres sjelden bruk er fordi de enten er foreldet eller svært trudnosochetaemы med middels og etternavn.Men den store betydningen av disse kallenavnene er skyve noen foreldre bruker dem er:
  Bronislaw - dekket med ære;
  Milorad - søt og lykkelig;
  Wanda - ros;
  Dobrodeya - deyuschaya;
  Svyatava - lys;
  Dusan - følelsesmessig;
  Svetolyka - lys person;
  Krasimira - skjønnheten i verden;
  Yaromyla - ung og søt;
  Vetrana - luft;
  Yassin - klar.

  Utenlandske navn
  De siste årene mer og mer finner du på lekeplasser pene jenter med eksotiske utenlandske navn: Athena, Josephine, Gabriella, Matilda, Charlotte, Adele, Lana. Hvis du liker disse utenlandske kallenavn, må huske på at de er ganske uharmoniske kombinert med noen patronymikon. For eksempel, Adel I. - dette, minst, veldig stygg.
  Unike utenlandske navn er ofte "komme" i våre liv gjennom den verdensberømte popstjernen. Ganske en nyfødt damene i dag heter Angelina, Liv, Kristen, Ashley, Amanda, Kate. Og hvis hendelsen er ganske vanlige kallenavn, i vår region anses sjeldne.
  Noen foreldre foretrekker å velge navnene på sine døtre populære eller likte sine filmer. Til ære for den elskede heltinne på 90-tallet ofte klaget. Deretter dukket opp på gatene i mange byer Lucia, Marianne, Isabella. Nå kan du finne Theon, Bell, Charlize. Kalle en jente med det navnet, foreldre drøm å gjøre det så vakkert, eller oppnådd tilsvarende suksess i livet. Som bare trenger å huske hva det opprinnelige navnet kan være en årsak til latterliggjøring i barndommen.
  Starorusskie navn
  I noen familier, foreldre foretrekker å klage sin datter til ære for min bestemor, så starorusskye navn Aglaia, Martha, Agatha Lusha eller brukt, men de er svært sjeldne.Godt kombineres med en slavisk etternavn og navn så vakre og urettferdig glemt navnene:
  Agnes - ystaya, uten lyte;
  Adeline - edel;
  Vitalina - liv;
  Dorofiya - gave av gudene;
  Gloria - Ære;
  Pelagea - havet;
  Eufrosyne - gledelig;
  Ilaria - morsomme;
  Leia - antilope;
  Claudia - halt;
  Clarissa - klart;
  Motria - edel kvinne;
  Nonna - dedikert til Gud;
  Regina - dronningen;
  Paraska - eve;
  Ustynya - riktig og rettferdig.

  Snakker av uvanlige kallenavn russiske kvinner, er det umulig ikke å huske periode på 20-40 år. I Sovjetunionen. Da var det svært populært de kallenavn på folk hevde happening. I utgangspunktet den kom ut på bekostning av forkortelser. Dazdraperma "Lenge leve 1 mai» Perkosraka eller "første romrakett" Men det var bare navn, substantiver, OL, revolusjon, elektrifisering etc. Av dem vår tid "overlevde" eneste. Dette, for eksempel, kvinner kalt Nina dannet ved å lese bakover navnene på Lenin.
  Hvis du ønsker å gi sin datter et unikt navn, bortsett fra at det skal bli hørt sammen med mellomnavn og etternavn, tenk på dette:
  hvis det ikke føre til ubehagelige assosiasjoner - som Fanny, Petroneolla, Napoleon eller Pinochet usannsynlig CIS vil bli møtt lojalt;
  Er det ikke altfor pretensiøs og snobbet lyder - Princess, Queen eller heltinne - en god kallenavn, men de er bærere pålegge betydelige forpliktelser som kan påvirke psyken til et lite barn.
  Velge en sjelden navn for hennes datter snakker ofte om hvordan det er vakkert, uvanlig og at han har en bemerkelsesverdig verdi. Prøv å forklare hvordan og hvorfor du valgte det. Da datteren din vil alltid være stolte av hans kallenavn.  
  Яндекс.Метрика