Hvor raskt lære å telle i ditt sinn babyen?

Små barn, når fortalte om skolen, fra si, "det vil du lære å telle, lese og skrive." Men denne uttalelsen er allerede utdatert - i dag barn til skolen uten disse og andre grunnleggende kunnskap kan ikke engang ta det. Hvis barnet ditt finner enkel matematikk mens bøyer fingrene, er dette normalt. Men en viss alder, bør denne metoden glemme og lære å telle uten skift.

 Instruksjon


 •  Alder, hvor barnet skal være i stand til å finne ut i mitt sinn, alle forskjellige, men i gjennomsnitt er det rundt fem-seks årene. For å hjelpe ham å lære dette, først er det nødvendig å ta seg tid til å studere sine tall og telling. Så, for at barnet begynner å lære å telle gjenstander - leker, telle pinner, uansett, og deretter gjør dem enkle regnestykker. Hvis han ikke kan telle hvor mange vilje, da lagt til tre pinner, fire pinner, ingen grunn til å be ham om å telle i tankene dine. La oss prøve først på tærne.

 •  Barnet må være kjent med begrepene "lik", "mindre enn", "større" og forstå delenummeret. Det finnes flere metoder for telling innen ti. Hvis du bruker hver dag morsomme klasser, så nå til pjokk var i stand til å forstå lagrene av tall fra 2 til 10. Det bør utforske alle måter nedbrytnings tall innenfor 10 eksempel tallene 5 - 1 + 4 2 + 3 3 + 2 4 +1. Barn utmerket visuell hukommelse, som om de viser alltid slike eksempler, blir de brukt til sine verdier. Det vil være flott om slike operasjoner, vil du bruke "kasserer sifre" eller kort med tall.

 •  Med leker og andre illustrerende eksempler på babyen skal studere sammensetningen av tallet 10 som han visste som kan utvides 10: 9 + 1 8 + 2 7 + 3 og så videre. Si at for å bytte plass summands mengde endrer seg ikke (selvsagt ikke vitenskapelig, men for eksempel hvis antall swap, resultatet vil fremdeles være den samme). Også er det nødvendig å forklare at subtraksjon er den inverse operasjonen til forsamlingen. Hvis sinnet preschooler lære å være innenfor ti sifre, så vil det gå mye raskere.

 •  Å gå utover 10 kan bruke metoden for "ten". For eksempel, må du gjøre 8 + 6. Tallene 6 til 10 mangler fire vi tar bort deres åtte er 4. Det vil si, 8 + 6 = 4 + 5 + 5. Og legge 4 til 10 er ganske enkel.

 •  Intuitivt - er hovedelementet i studiet av rask kreditt i tankene. Spør barnet ditt, for eksempel trekke fra og legge til tall, kan det bli sett på gata. Katter, fugler, antall maskiner, og mer. For eksempel, forlater bilen med nummer 475 - be dem om å beregne hvor mye er 4 + 7 + 5.

 •  Ganske mye av debatten om hvorvidt å gi barnet til skolen eksempler divisjon og multiplikasjon. Du bør vurdere muligheten for barnet selv, men trenger ikke å overbelaste og forvandle sitt liv i kontinuerlig okkupasjon. Teknologi divisjon og multiplikasjon i tankene er omtrent det samme som subtraksjon og addisjon.

 •  Rynke


  Hovedregelen kontoer i bakhodet er at ingen barn skal telle improvisert. Pass på at det ikke er zahynav fingrene ikke oversatt leker eller pinner. Jo mer det blir praktisert - jo høyere hastigheten på matematiske operasjoner.  
   I verden, i hvert fall, det er intet menneske som ikke ville elske å motta gaver. Dette liker spesielt barn. Hvert barn har sine ønsker og drømmer. Og foreldre prøve alt ut til å behage sin elskede daze. Men noen ganger de ikke kan forestille seg hvor du skal begynne. Tross alt, hovedprisen - føre til glede, og dette kan føre til problemer.
   Gaven kan bare ikke liker eller være for barnslig, da en tenåring finner seg selv som voksen. Våre barn vokser så fort og med hver bursdag av deres smak og preferanser kan forandre seg dramatisk. Det er svært viktig i alle aldre har et tillitsfullt forhold med barna å alltid være klar over alle de lidenskaper til barnet og hennes liv generelt. Deretter kan du bare velge gaven, som han drømmer.
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å plukke opp en gave til en liten prinsesse - din datter. Og uansett som står for en bursdag hun vil feire. Selv 30 år datter ville fortsatt være sine foreldre av samme lille jenta som var barn.
   Nøkkelen til å velge en gave - å vurdere alder datter og sine fordeler. Det er mye lettere å takle denne moren. Etter alt hun noen gang var det samme som datter og vet hva jenter drømmer. Men noen ganger også mor ikke kan forstå hva som er ønsket er hennes datter. Vi hjelper deg å finne det ut. Så, hva du kan gi din kjære datter bursdag?

   Alder saker


   Det hele kommer an på hvor gammel din prinsesse.
   For unge jenter under 7 år den beste gave - er det definitivt et leketøy. Nå i butikkene for barna kan bli funnet på noen - talk leker. Men det som er til stede for å velge avhenger av preferansene til din elskede datter.
   Små jenter 4-5 år vil gjerne absolutt noen gave. Du kan kjøpe datter et kosedyr, bamse, elefant, katt, etc. De kan være ganske forskjellige størrelser. Hvis du ikke har råd til store leker, kan du kjøpe en liten bjørn, med hvem datteren din vil gå en tur eller sove i sengen sin.
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   Dessuten vil enhver jente sikkert bli glad ny dukke. I denne alderen, vil din datter ikke så mye bekymret for at det er en dukke. Så du kan trygt kjøpe noen produkter du liker.
   Vel, valget av butikker like store. Dette og alle typer Barbie, prinsesse, havfrue, etc. Du kan også gi datteren en dukke som en liten gutt og alltid vognen slik at hun kan gå med henne for en tur. Våre jenter siden tidlig barndom læring og bryr seg om noen bryr seg imitere voksne, så denne leken bare liker henne.
   Du kan også gi for jenter nye barnemøbler i rommet hennes. For eksempel, et lite bord og stoler til det var praktisk å tegne og holde et teselskap med leker. Forresten, vil ingen skade baby retter, ulike sett med plater, kastrulok og selvfølgelig te satt med små kopper. Det er akkurat sånn. Du kan også gi barna en kommode med små skuffer og speil som alltid med min mor. Døtre alltid ønsker å være som min mor.

   Hva annet?


   Men for eldre jenter når du velger en gave har en liten pause hodet. I en alder av 6 til 10 år de allerede har sine egne fordeler, så langt, kan noen leketøy føre til en storm av glede. Dette gjelder spesielt dukker. Hva gjør du i denne situasjonen?
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   Viktigst - en klokke. Datteren din er trolig favoritt tegneserier. Ta en titt det ser ut. Blant jentene er veldig populært utvalg av feer, Barbie, og til og med tegneserier om dukker monstre. Du vil bare kjøpe lekene i butikken. Vel, nå som produsentene følger det som vises på TV, og produsere hele sett med dukker.
   Slik at du enkelt kan finne akkurat den leken, som drømmer om datteren din. Og dessuten, nå kan du kjøpe et stort utvalg av tilbehør, kjoler for disse dukkene, samt maskiner, møbler og dukke hus mål. Så du kan bare for å glede sin kjære prinsesse.
   Selv i denne alderen kan gi min datter, såkalte "kreative" gaver som vil bidra til å avsløre sine talenter. For eksempel kan det være kunstneriske eller musikalske instrument sett maling og staffeli.
   Jenter 10-13 år blir stadig begynner å tenke på utseendet sitt, og prøver å følge min mor rundt. Derfor, i denne alderen, er din datter veldig glad nye kjoler og vakre tilbehør, for eksempel hoops, pins, armbånd eller halskjeder. Du kan også gi en bursdag sett barnas kosmetikk.
   Og en fin gave - Encyclopedia for jenter som din datter kan finne detaljerte svar på alle spørsmål om bekymring. Du kan også gi henne en fin blogg som hun kunne skrive det alle sine innerste tanker.

   Som er bedre for en tenåring?


   Nå snakker vi om gaver tenåringsjenter. Det er et vanskelig valg, som 14-16 år - dette er vanskelig alder, og ofte er det preget av vanskeligheter i kommunikasjonen mellom foreldre og datter, misforståelser og protestere på den delen av ungdommen. Foreldre må virkelig prøve å behage sin datter.
   Den viktigste råd - det er alltid galt å kjøpe en gave som foreldrene synes det er nyttig, og du bør velge en gave som din datter ville være hyggelig, selvfølgelig, hensyntatt sine interesser. Og i alle fall ikke kjøpe baby gaver. Denne måten kan du i stor grad fornærme datter, fordi hun føler en voksen, og tror at du ikke forstår.
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   Det hele avhenger av hans interesser. Hvis den lille jenta elsker å lese moteblader, alltid overvåker nøye alle motetrender, er det sannsynligvis vil fryde seg sammen med den nye siste samling, vakre sko og trendy bag.
   Det viktigste for moms - ikke stole på din smak, fordi, uansett hva aldersforskjellen mellom datter og mor - vil du fortsatt være folk av ulike generasjoner og ideen om mote har også forskjellig.

   Kjøp datter er det som hun vil. Og la du misliker hennes valg, men bursdagen kan gjøre et unntak. En datter vil elske denne gaven. Dessuten innser hun at du vurderer hennes mening og smak. Det er av denne svært takknemlig.
   For tenåringer, er det viktig å alltid være klar over tekniske nyvinninger. Så hvis du lar pengene du trygt kan kjøpe min datter, for eksempel slike gaver som de siste nye mobiltelefoner, MP3-spiller med mulighet for å se videoer, tablet, laptop, kamera etc. Tro meg, det definitivt sette pris på det.
   Dessuten vil din datter være veldig fornøyd hvis som en gave til hans bursdag hun vil få billetter til konserten din favoritt band. Det viktigste er å passe på at datteren var i godt selskap. Så kjøpe mer enn én billett, la henne dele sin glede med venner.
   Hvis datteren din er veldig bekymret for sitt utseende og føles stygg. Overbevise henne om det. Gi henne et sertifikat til en skjønnhetssalong. La ekspertene vil snakke med henne, gjøre henne fasjonable frisyre og vakker makeup. Og da hun mener bare i sin appell. Du kan også gi min datter et sett av kosmetikk. Etter jentene i denne alderen ønsker å se mer moden.
   Og, selvfølgelig, ville enhver jente være fornøyde, etter å ha mottatt en gave av noen smykker.

   Voksne prinsesser


  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   For døtre i alderen 17 år og eldre er best å velge en gave for voksne er unge kvinner. Alt avhenger av hvor det er status. Hvis hun er en student, så hun kommer til å like bærbare datamaskiner, tabletter, etc. Hvis det er på jakt etter kjærlighet, så er det bedre å gi henne en ny kjole, sminke og parfyme. Hvis datteren din er allerede gift, kan du glede sine ulike elementer for å gjøre henne hjem mer behagelig. Og du er en veldig god kunnskap.
   Men den beste gaven for hennes datter - er kjærlighet og oppmerksomhet fra foreldrene.

   I fødselen er det ikke mindre hyggelig ferie - Day Angel. Og på den dag kan du behandle din datter en liten gave. På bursdagsfest, kan du gi henne et rent symbolske gaver som vakre porselensfigur av en engel, eller en ramme med engel, må det setter veldig fint bilde av sin datter.
   Du kan også donere kjede eller armbånd med anheng i form av navnet hans datter. Og, kan du kjøpe en meget god og nyttig gave - box eller oppbevaringsboks smykker og smykker.
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   En veldig viktig feiring i livet til noen mann - er det jubileum. Spesielt viktig er det for jenter. Tross alt, din datter så ivrig etter å vokse med hver runde dato blir nærmere målet.

   Hva kan være til stede for et jubileum?


   For jenter i '10 vil være veldig fornøyd hvis min mor med hendene bake en deilig kake eller zshyye ny vakker kjole. Og passer alle gavene, designet for hennes alder, som vi allerede har talt. Du kan også gi gull øredobber, hull i ørene, hvis de ikke har punktert.
   15 år kan også gi noen smykke eller nyhet av datautstyr. Det viktigste - å ta hensyn til smak datter. Foreldre ofte gi gaver til barn separat. Likevel kreves attributter helligdager som hver må kjøres separat fra hverandre.
   Fra min far, selvfølgelig, den beste bursdagsgave - den blomstrer. For jenter er det viktig å få den type oppmerksomhet fra menn. Det viktigste gave fra min mor - en forberedelse til feiring og døtre, selvfølgelig, sørg for å ikke glemme om showet.
  Hva kan jeg gi min datter bursdag?

   Men kanskje det mest hyggelig overraskelse for min datter - er å organisere en ferie i kafeen der hun skal feire sin bursdag med noen voksne i selskap med sine venner. La henne føle uavhengig.
   I din makt for å gjøre datteren glad. Har takket være deg hun har alltid et smil på min bursdag. Vi foreslo bare noen ideer for å hjelpe deg med dette.  
  Яндекс.Метрика