Gaver til bursdag jente '10

 Gaver til jenter 10 år på bursdagen


 Bursdag, når sitt 10-årsjubileum, er hvert barn venter med et spesielt utseende, det er den første og mest betydnings datoen for hans liv - en ekte bursdag. Selvfølgelig, barna ønsker den dagen for å motta spesielle gaver som vil bli husket for en levetid hvis, deretter opphold i barnas hukommelse i mange år. Vel, hvis barnet selv sier at han ønsket å få en ferie. Men hvis for noen grunner dette skjedde ikke, og lage en overraskelse virkelig ønsker, bør du tenke nøye gjennom hva du skal gi til bursdagen jente 10 år til presentasjonen var ikke bare morsom, men også nyttig.
 I en alder av ti barn ser seg selv som voksne er, faktisk, de er tenåringer. Som forventet "voksne" mennesker, barn allerede har sin glede, de spiller sport, innsamling, forbedret læring, gå til musikk skole som en gave alternativer relatert til hobby kan stilles inn. Jentene i en alder av ti er ofte tiltrukket av håndverk, samle opprinnelige tallene - dukker, dyr figurer, en interesse i mote.
 For å glede de små fashionistas til bursdagen hennes, bør du ta hensyn til de stilige og moteriktige ting. En ny vakker gave kjole eller sko sikkert vil sette pris på den lille fashionista. Du kan arrangere en bursdag en ekte voksen shopping, ta Bursdag jente til butikken og tilby seg å velge en gave. Under streng veiledning av mødre, søstre, tanter, jenter lærer å velge passende klesplagg, begynner hun å danne en følelse av smak og stil.
 Også i en rekke stilige og trendy gaver kan vurdere muligheten av smykker, gull smykker. Jentene vil være fornøyd med hennes begavede billig armbånd, ringer, halskjeder, hår tilbehør, sett med kammer. Foreldre kan behandle barnet ditt, gi henne første jubileum gull eller sølv smykker - øredobber eller anheng med kjede-maskot. Det samme ville være en fin gave og tilbehør for jenter - vakre vesker, ryggsekker, paraplyer, hatter, lanyards.
 I samme kategori inneholde barnets makeup jente trenger et barn å ta vare på seg selv, lære å gjøre det, fordi det er fremtiden dame. Fordi barnas kosmetikk setter med god sjampo for hår, antibakteriell såpe med en behagelig lukt, hygienisk leppestift, speil, ville det være hensiktsmessig. Ti år jente for første gang kan bli bortskjemt "voksen" sminke, men det bør være trygge hjelp av naturlig og mild sammensetning rekkevidde. Alternativt kan du vurdere toalettet vann med en lett duft. I tillegg til disse gavene kan du gi til hennes opprinnelige søt bukett eller kurv fylt med godteri, frukt, dekorert med sommerfugler eller små kosedyr.
 Den perfekte gaven ti år for jenter kan være fordeling av rom, ekte restrukturering og transformasjon av sitt hjørne. I ti år jenta vil være svært interessant å ordne rommet hennes, som hun ser det og hvordan han vil. Derfor, kjøpe nye møbler er den perfekte gave til den første årsdagen. Selvfølgelig kan ikke alle gjøre en gave til hans barn, så kan du vurdere et stort antall alternativer til stede i form av vakre og originale interiør tilbehør jentas rom.
 For de fleste jenter i tiårsalderen en av forutsetningene for en rekke flat rekke interessante ting. Slik som gaver kan du vurdere å opprette interiør tilbehør for barnerommet. Jenta kan gi en unik vegg klokker, alarm interessante, dekorative puter, bord lampe, elegant stol, tak. Velge gaver for jenter, ikke prioritere barnas klær også, husk at lille jenta vil snart bli til en jente.
 Velge en gave til et barn kan ikke miste av syne hennes hobbyer, interesser, som en bursdagsgave kan settes som vil tjene interessene til barnet. Jentene vil være fornøyd med gaver i form av sett for å lage smykker og pyntegjenstander, såpe og leker med hendene. En elsker av maling, kan du gi et godt sett med maling, staffeli, lerret. Spesielt rettferdig halvparten av menneskeheten som er engasjert i innsamling, bør heve en gave eksklusiv ting for samlingsutvikling. Kan også settes til å arbeide - modellering leire, veving perler, søm, broderi, origami.
 Mange jenter kan komme til stede i bokform smak, kan det være kunstnerisk, vitenskapelig eller obschepopulyarnoe publisering. En bok om skjønnhet og pleie av en polstyat forfengelighet jenter med en gave diskret beskjed om at det har vært ansett som en selvstendig person og en voksen som kan ta vare på deres skjønnhet og utseende. Gjennom disse bøkene, jentene lære om grunnleggende reglene for personlig pleie, hvordan å ta vare på sunt hår, hud og negler Karst. Slike gaver vil tjene som et incentiv for å sikre at jenta ble involvert med sitt utseende, lære ordentlig vare på seg selv, i tillegg til denne litteraturen vil være en stor kilde til glede, hyggelig og nyttig tidsfordriv.
 Hver lille jenta bor en kvinne som ønsker å gi sin kjærlighet og omsorg, og som alle kan gi ti års jente? Selvfølgelig, dette pet - firbente venn. Ti år - dette er en alder når et barn kan godt være til stede for en bursdagsgave til en levende, spesielt hvis det var en av de mest verdsatte ønsker. Med bruk av en jente elev vil være ansvarlig for kjæledyret, hun lærer å ta vare på ham, møte ham, fôr, gå, leke og holde rent. Hvis dette ikke er en valp eller kattunge, er det passende akvarium med fisk eller en fugl i et bur som er enklere når det gjelder renslighet og omsorg alternativer.
 Tiårig jente må være hennes virkelige ferie, kan det være en tur i fornøyelsesparken, barnas kafé, et sirkus, et badeland, kino. Bue liten fashionista i frisøren, hvor hun vil gjøre en god frisyre. Selvfølgelig, ingen avbestilling rektor, den aller beste og velsmakende gave - kake med lys og zaduvanyem gjetter ønsker, ønsker og god helse.  
Hvordan bygge en Rubiks kube 5x5

Det er ingen hemmelighet at den ungarske professoren Erno Rubik ikke bare slått ideen om voksne og barn i puslespillet, men gjorde et enormt bidrag til utviklingen av teorien om tall og matematikk.
 Så han, Rubiks kube? Den aller første ble etablert klassisk versjon av puslespillet, nemlig 3x3 kube. Men etter en tid spesielt avanserte brukere mistet interessen for denne morsomme på grunn av det faktum at de begynte å samle puslespill i 30 sekunder bind for øynene. Rubik ikke stå til side og løst dette problemet ved å utvikle blokker av 4x4 og 5x5. Og med rette 5x5 Rubiks kube kalles "professorer" på grunn av kompleksiteten av spesiell montering.
Hvordan bygge en Rubiks kube 5x5

 Som du kan se, er 5x5 Rubiks kube vanskeligste linje puslespillet Rubiks kuber for disse profesjonelle. Hver side av kuben er malt i en farge bare det hensiktsmessig og hvis forstyrre orden, fargede ruter peremishayutsya umiddelbart. Men alt tilbake på plass er ikke så enkelt.
 Hvordan? Først av alt må du forstå at bevegelsen er ikke kaotiske små kuber er produsert i strenge orden. Og hvordan ville du Drilling kube i hånden, side blokker alltid forbli ombord, vinkel - kantete og sentral - sentral. Hoved teorem kubolohyy - såkalte dataselvfølgeligheter.
 Så samle Rubiks kube ved hjelp av visse algoritmer, hvorav vi gir under noen.
 Hvordan å samle Rubiks kube 5x5
 Så, la oss starte. Cube 5h5h5 er merkelig, noe som betyr at vi ikke vil ha paritets vinkler, for eksempel i terninger 2h2h2 og 4h4h4Og midtre sentre ligger riktige farger. Derfor, til tross for at 5h5h5 kube ser ganske truende for sin forberedelse det tar bare må ha en grunnleggende forståelse av kuben 3h3h3.
Hvordan bygge en Rubiks kube 5x5

 Den første fasen
 For å begynne, samle all sentrum. Vennligst merk at grunnlaget for ethvert stort senter er ni blokker av 3x3. Spesielle problemer skulle oppstå her, hvis bare på slutten når to forbli uavhentede sentrum, men mange videoer lagt ut på Internett, svært rimelig vist hvordan å samle alt.
 Den andre fasen
 På dette stadiet, samle alle kanter, og som vi husker dem nøyaktig 12. Vi gjør det ligner på kuben 4h4h4 med den eneste forskjellen at ikke sparyvaem 2 og 3 rib blokk.
 Den tredje fasen
 På dette stadiet, bære lignende samling kube 3h3h3.Hva blodplaterBlodplater er små kalt blodplater, som er involvert i celle hemostase (stopp blødning) og ernærings vaskulære vegger. Med en mangel på disse viktige celleveggene i blodårene blir sprø, noe som øker risikoen for blødning. Blodplater er dannet ved spalting av små områder av cytoplasma av megakaryocytter, som er store strukturelle dannelse av rød benmarg. De sirkulerer i blodet for 5-11 dager, og deretter ødelagt i milten og leveren.
Rollen av blodplater i kroppen
Blodplater er ansvarlig for blodpropp. Selv en liten skade fører til vaskulære skader, og dermed til blødning. Hvis kroppen ikke er der clotting system, ville ethvert angrep være dødelig for mennesker.
Men fordi det blodplater i blodet som er enkle å holde sammen når skadet blodkar, bosette seg på den skadede overflaten og er involvert i dannelsen av en blodpropp, kroppen ganske enkelt takle skader på blodkar.
I tillegg er disse celler som bidrar til å mate beholderveggene, deres regenerering fordi frigjør stoffer som stimulerer vekst og deling av endotelceller under sårheling.

Normal blodplate

Trombocytter er ikke alltid konstant, det kan endres. Normalt ett mikroliter blod inneholder 180-320000 blodplater. For nyfødte (den tiende dagen i livet) hastigheten kan variere 100-420000. Hos barn eldre enn ett år prisen er den samme som hos voksne.
Reduksjon av blodplater i blodet

Reduksjon av blodplater er kalt trombocytopeni, kan det forekomme under påvirkning av flere faktorer:

- I strid med blodplateproduksjon (f.eks alkoholisme);
- Ved mangel på vitamin B12 og folsyre;
- Langvarig faste;
- Kvinner med menstruasjon;
- Med allergiske reaksjoner på medisiner;
- Ved forgiftninger og infeksjoner;
- I autoimmune sykdommer;
- I sykdommer i blodet;
- I noen arvelige sykdommer.

Symptomene på trombocytopeni inkluderer:
- Utseendet av blåmerker (blåmerker på huden uten noen åpenbar grunn;
- Blødning og blødning fra slimhinner;
- Spesifikk utslett på kroppen;
- Utseendet av blod i urin og avføring.

Hvis nivået av blodplater i blodet under normal, kan dette føre til forskjellig blødning. Hvis du reduserer deres nivå under menstruasjon - en naturlig reaksjon i kroppen, en slags beskyttelse mot venøs trombose føtter iskemiske hjerneskader og hjerteinfarkt.
Dersom blodplate reduksjon ikke er relatert til menstruasjon, er ingen medisinsk behandling er nødvendig. Spør legen din hvilke legemidler du fore å øke blodpropp. Ellers risikerer du å miste en stor mengde blod selv i mindre kutt. I parallell, er det nødvendig å finne årsaken som utløste nedgang i blodplater. Du må passere en rekke undersøkelser og passere noen tester.

Økning av nivået av blodplater i blodet

Økt blodplater kalles trombocytose. Av trombocytose kan gi:
- Unaturlig aktiv produksjon av røde blodceller i hjernen;
- Langsom prosess med oppløsningen av blodplater (kan utløses av leversykdom eller fjerning av milten);
- Brudd på celledeling i blodet (f.eks nervøs eller intens fysisk aktivitet).

Trombocytose kan være et tegn på ulike kroniske sykdommer, jernmangel, akutte infeksjoner, blødninger, svulster, pankreatitt, bindevev misdannelser og konsekvens kirurgi.
De viktigste symptomene på trombocytose er:

- Sterke og hyppig hodepine;
- Blodpropp;
- Bleeding.

Med økte nivåer av blodplate kontakt legen som foreskriver deg spesiell narkotika platehemmende (inkludert aspirin vanlig) og foreskrive flere tester for å identifisere årsakene til at endringer i blodsammensetningen.  
Яндекс.Метрика