Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Hekle kan beskrives som meditasjon kan bidra til å slappe av og samtidig å skape noe nyttig. Mange tror at hekle er vanskelig, fordi behovet for å kontinuerlig overvåke tellingen og hender, men det er det ikke. Nok til at du huske en sekvens av handlinger, og snart vil du være i stand til å knytte alt fra ponchoer til pinetok barn.

 Pigtail eller kjetting


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Musefletter - opprinnelige serien, som består av løkker kalles luft. Å skape slike løkker skal være en av endene på trådene og brett kors, og den lille projeksjon prosmyknuty tråden, og sikrer med sløyfe.

 Napivstovpchyk


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Prosmyknuty tredje krok sløyfe foran, kaste en tråd og strekke den over de siste to sløyfer henger på en krok.

 Kolonne


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Bare koble den tredje sløyfe strekker seg fra foran til bak, kaste den på tråden og trekk den tilbake, så igjen å kaste den på tråden og forlenge gjennom alle tre sløyfer som henger på en krok.

 Kolonne av nakydom


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Til kolonner var høyere, som vanligvis brukes når strikke crochets. En eller flere - ved skjønn av bindemiddel. For å gjøre nakyd, er det nødvendig å pålegge en tråd på kroken, krok prosmyknuty fjerde løkke av forrige streng, kaste tråden og ta den første sløyfen, igjen gjøre alt det samme og strekke garnet gjennom nakyd som er på kroken. Igjen, gjenta denne sekvensen av handlinger.
Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Til kolonnen var ikke ett, men flere nakydov, må vi gjøre det riktig antall nakydov hekta, og konsekvent gjøre to sløyfer så lenge som nødvendig før en venstre hook til sløyfen. Deretter krok bør innføres fra femte til sjuende streng loop, og sløyfe sti rundt kroken er ikke vurdert.
Lettelsen kolonne fra nakydom.
Personlig
Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Når kroppen kolonnen i foregående rad foran kroken er innført drapert over sin tråden og trekker en løkke. Deretter kaste tråden igjen og strekke den gjennom løkken på kroken og nakyd å igjen kaste tråden og strekke seg gjennom den siste sløyfen igjen på kroken.
Feil
Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Det hele starter på samme måte som når du oppretter en personlig kolonne, men denne gangen kroken under kroppen av forrige rad injisert tilbake, ikke foran. Loop bare trekke på feil side. Ytterligere tiltak er like. Husk at nødhjelpskolonner er opprettet ved hjelp av ulike mengder nakydov, men de begynner å gjøre med den andre raden. I den første nakydov kan ikke være.

 Hvordan lære å lese ordningen


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

Husk at kroker til å bli valgt, basert på tykkelsen på garnet, eller produktet kan bli for stramt eller for løst og strukket. Nybegynnere starter strikke akryl mellom kroker og tråder. Vanligvis de første produktene er små firkanter, som brukes i etableringen av alle typer strikking. De ble deretter sydd sammen for å få behagelig teppe eller klut.

 Enkle heklemønstre


Hvordan lære å lese strikke hekle ordningen? + Video leksjoner

 Video Tutorials


Ferier bursdag i desember og tegn

 Haker


 Desember folket sa: Desember - stuzhaylo for vinteren bakken stud.
 Sjekk folketroen. Det er ikke bare spennende, men nyttig for helse klasser, vil du gå over og utvikle minne.
 Tegn desember
 * Hvis måneden er tørr, vil det være fint og tørt, og våren og sommeren.
 * Kald og snørik desember med hyppig yneyamy og vind - den rik avling.
 * Dersom paknings rooks forlatt oss vinter, er vinter sikker på å bli varm.
 1 desember - Tidspunkt for Platon og Roman. Hva vil være den dagen dette vil hele vinteren. Platon og romersk vinter sier vi.
 12 desember - Paramon Zymoukazatel. Hvis du starter en snøstorm, vil det vare syv dager.
 13 desember - Dagen for St. Andrew. På denne dagen, "naslushyvayut vann." Hell over i en bolle med vann og vippe ene øret hvis vannet er rolig - en god vinter, når frosten er støyende, snøstorm og snøstorm.
 29 desember - Ageev dag. I Aheya frost - varm Yule (Januar 7), og når det er kaldt, vil det bli til Epiphany (Januar 19).

 Se solen


 22 desember  - Vintersolverv eller jevndøgn. I Russland ble det kalt påske eller solonovorot. Det er mange arkeologiske steder som Newgrange Mound i Irland og Stonehenge i England, som viser dyrkingen av solguden. Ikke bekymre deg for at kulden er i kraft, selv i de mest brennende kaldt smil vintersolen. Himmelen den dagen vil være i stjernebildet Skytten - du kan selv føle virkningen av den heroiske karakter - du vil bryte i kamp og på samme tid - filosofere om skjebnen til verden.

 Velkommen venner


 Navn på person - hennes sjel. Så denne dagen for ikke å bli savnet ubemerket. Hilse venner og søstre, hvis de har din bursdagsfest, husker de gamle tradisjonene, arrangere en liten familie feiring, bake en kake og jeg aksepterer gratulerer!
 Navnedager i desember
 3 desember - Anna
 7 desember - Catherine
 15 desember - Margarita
 17 desember - Barbara
 23 desember - Alexander, Angelina
 26 desember - Anastasia
 29 desember - Sofia
 31 desember - Faith Elizabeth

 Forberede for det nye året


 Natt til 31 desember til 1 januar - den beste grunnen til å sette et referansepunkt. Prøv å møte nye 2012 i uvanlige måter. Antrekk en følte juletre med lyse perler eller figurer laget av polymer leire. Ifølge den kinesiske kalenderen, vil i år bli preget av et vann drage. Og det beskytter i noen sammenhenger, bidrar til å fikse ting og tjene penger, fordi dragen - entusiast av natur.
 På nyttårsaften kledd i "vann farge" - blå, blå, lilla eller svart, og hele året vil du være lykke!  
Nevne din favoritt film, og jeg skal fortelle deg hvem du er
 Tross alt, se vi filmer og lese knyhy.Nekotorыe man liker du mer, noen mindre. Alle har sine egne preferanser. Og ikke du noen gang lurt på hvorfor en bestemt film eller bok føre til at du bekymring, og den andre ikke, og noen ganger irriterende i det hele tatt?
 Definitivt svar på dette spørsmålet er vanskelig, spiller det en rolle og din estetiske smak og utdanning, og mer, men psykologer mener det er ikke den siste verdien på fordelene med disse funksjonene i din mentale utvikling.
 Det faktum at kunstverk, enten bøker eller filmer, skuespill, som virtuelle felt ditt liv. Mens du leser en bok eller ser på film, er du fraktet i miljøet og leve med sine helter i hans liv. Når du velger verk, brukte du to psykologisk mekanisme - en mekanisme for å bli med mekanismen for kompensasjon.
 Innhold bli mekanisme, som du foretrekker slike verk, er tegnene opplever de samme følelser og følelser som nær og klar til deg mest. Motsatt, når ikrafttredelse kompensasjon mekanisme, strebe du å "kommunisere" med verk der hovedpersonene er begavet med kvaliteter mangler deg i det virkelige liv. Men en bolig med karakter er beskrevet i bøkene eller filmene som vises i tilfelle du ønsker vospolnyaesh disse hullene.

 Følgende materiale i tilstrekkelig detalj illustrerer forholdet som eksisterer mellom estetiske preferanser og orientering av din personlighet. Velg din favoritt sjanger og sørge for at jeg hadde rett eller ikke.
 Thriller
 Sjangeren thriller tiltrekker deg muligheten til å identifisere seg med den aggressive rolle - i dette tilfellet, hvordan ville du lindrer stress som følge av urealisert lignende rolle i det virkelige liv innstillinger, eller den rollen som offer, hvis bevisstløs behovet er deg. En annen faktor i populariteten av thriller, kanskje et forsøk på å ta kontroll over en følelse av angst.
 Adventure
 En av de mest populære, ifølge meningsmålingene, var eventyrsjangeren. Denne "flukt til eksotiske" er forbundet med et ønske om å erstatte den harde virkeligheten av fantasier vakre Seas verdener der karakterene får inn fantastiske historier å leve et fullverdig og rikt liv inntrykk. Man kan si at de sosiale og politiske omveltninger, økonomiske vanskeligheter, selvfølgelig, kan gi opphav til lignende mekanismer for beskyttelse mot uønskede forhold.
 En annen viktig faktor i populariteten av eventyrsjangeren for å nevne din protest mot rutinemessig liv, til et forsøk på å kompensere for mangelen på skarpe og levende opplevelser i hverdagen. Den kraftige negative respons på rutine spesielt blant de unge - og la eventyrene opplevd i "virtuelle" -modus er fortsatt den beste kur for kjedsomhet i livet. I tillegg eventyr arbeider inkluderer "filosofi" av vinneren: hovedpersonene har en tendens til å overvinne alle vanskeligheter og hindringer for å oppnå den verdsatte mål, noe som gjør effekten av "tiltredelse" til hovedpersonen, attraktive. Er det ikke?
 Mystikk
 Kanskje din interesse i mystisk visjon av verden, de emner som dekkes i disse arbeidene forbundet med rester av gamle ideer om verden, sendt til deg opplevelsen av tidligere generasjoner. Vi vet at i tider med sosial krise, når de blir brutt, har etablert den type outlook, betydelig forbedret rolle mytologiske og magiske forestillinger som for tiden fullt ut kan gripe bevissthet.
 Generelt sett, en funksjon av magi - for å dempe utslagene av ulykker ved å gjøre menneskelige handlinger. Derfor tar den magiske en slags "reassuranse" rolle. Som sådan magi, mytologiske elementer gjennom din psyke, det er realisert til denne dagen.
 Tett i mening til "magisk tenkning" er et element - allmakt. Heltene i disse arbeidene er utstyrt med ekstra krefter, kan de ikke muligens motstå tradisjonelle midler (fysisk styrke, våpen). Ydentyfytsyruyas med tegnene du nadelyaesh seg sverhestesvennыmy funksjoner. Dette ønsket kan tyde på ubehag, depresjon, en følelse av avmakt som hjemsøke deg i det virkelige liv.
 Nerazdelennost seg selv og verden generelt karakteristisk for magiske og mystiske verker spesielt, kan også gå forankret i barndommen erfaringer. I dette tilfellet bør den økte interessen for de mystiske verker av sjangeren betraktes som en defensiv reaksjon mot de negative påvirkninger av omgivelsene sine. Er det ikke?
 Melodramaet og romaner
 Det er prinsippet om tiltredelse, på grunn av populariteten til det kvinnelige publikum, slike sjangere som melodrama og romaner. Uansett nye kravene ikke utstilt før den moderne kvinner livet, familieverdier fortsatt være dominerende for de fleste av dem. Program gjennomføring kvinne som "husmor", lagt på et ubevisst nivå, og, uansett, må iverksettes.
 Leve med karakterer i romaner eller filmer, alle omskiftninger i kjærlighetshistorie, du liker å jobbe ut i cyberspace, dens mulige atferdsmønstre, relasjoner med det motsatte kjønn, bygge familieforhold. Denne erfaringen, til tross for sin virtualitet, berikende din følelsesmessige og sensuelle side av livet. Er det ikke?
 Klassisk litteratur av det tjuende århundre
 Høy grad av popularitet, annerledes og klassisk litteratur av XX århundre. Dette er mye høyere enn andre typer av interesse i klassikerne. Samtidskunst er upersonlig, det krever ikke lenger empati helter som kunst av tidligere tider, redusert den rollen de "menneskelige" problemer behandles i slike arbeider langt fra hverdagens problemer. Det er mulig at dette spesifisitet art gjør det nærmere du er ikke behov for komfort, "kald" det er ansvarlige holdninger i dagens samfunn, med fragmentering, fremmedgjøring av mennesker fra hverandre.
 Disaster Movie
 Din interesse i slike verk, tilsynelatende forbundet med en motvilje mot å akseptere det virkelige liv, slik som det er, frykten for det, i dette tilfellet større vekt på de negative sidene ved forsvarsmekanisme - fullstendig ødeleggelse. En annen type beskyttelse knyttet til slike filmer kan være et forsøk på å kontrollere sin egen angst gjennom erfaring at følelsen mens du ser på, som et resultat av at du som besatt sin forferdelse, dirigerer hun. Det vil være logisk å anta at en følelse av usikkerhet i dine handlinger, i forsøk på å selv fører for å protestere mot denne verden og genererte sitt forhold, hvis du er utsatt for denne typen opplevelser du har fantasier om ødeleggelsen av verden, som er implementert ved hjelp av filmer -katastrof.
 Historiske romaner og filmer
 Interessen for historiske malerier, mest sannsynlig på grunn av behovet for å sammenligne seg med historisk viktige personer, som regel hovedpersonene i disse maleriene vises - kraftige herskere, berømte generaler, modig og vellykket krigspolitikken, alle av dem er helt på toppen av offentlig anerkjennelse, kontrollere skjebnen til verden. Du, balansering seg med slike tegn, og dermed implementere deres skjulte ønske - å føle sin form som samfunnsmessig betydning.
 Selvfølgelig avhenger mye som godt på smak, nivået av følelser. Og ennå, kan det hevdes at de psykologiske mekanismene for tiltredelse og kompensasjon er fortsatt en av de avgjørende faktorer for ditt estetiske valg. Du bor ikke bare i den virkelige verden, men bare i en verden av bilder, fantasier, følelser. Og den andre, er verden for deg ikke mindre viktig enn den virkelige verden. Det er i en verden av fantasi og følelser, er du søker for seg selv, support, eller erstatning av det du ikke kan få i det virkelige liv.  
Яндекс.Метрика