St. Nicholas Day i vårt land ikke liker så sterk populær som det nye året. Og ingenting, det er veldig bra og god ferie som skulle markere alle som tror på mirakler folk. Vi vil gjerne vise deg hvordan du skal feire var Nicholas Day er ofte til stede på den dagen, og hvorfor det er viktig ikke å glemme om ferie.
St. Nicholas Day, er en ferie handler om

 Jo mer våre liv vakre helligdager, gladere vi blir. Fordi vi vil at familien der for å feire St. Nicholas.
 Nittende desember hvert år den ortodokse verden forener flott ferie - Day of St. Nicholas. I den lange historien til denne ferien, begynte det å feire våre forfedre for lenge siden.

 Historie


 Hver hendelse i verden har sin egen legende om opprinnelsen. Mange århundrer siden, i det gamle Asia, en liten by i verden, levde en ung mann. Hans navn var Nicholas. Denne gutten hadde en fantastisk barndom, hans foreldre var rik og god, så det er alltid omgitt av omsorg, kjærlighet og overflod.
 Men når katastrofen rammet. Hans foreldre døde og han ble igjen alene i denne verden. Nicholas har ikke mistet troen på godhet og så en dag hadde han hørt nyheten. Det var omtrent på den vakre jenta kunne gifte seg med sin elsker, som hun hadde ingen penger for sin medgift.
St. Nicholas Day, er en ferie handler om

 I det øyeblikket Nicholas innsett at han har mye som ikke bringe ham lykke og lidelse rundt folk som ikke har penger for grunnleggende ting. Samme natt, Nicholas dro til huset og forlot den stakkars jenta på sengen hennes pose med gullmynter. Våkne opp, det gjorde hun ikke tro mine egne øyne og fortalte alle at denne engelen kom til henne fra himmelen.
 Da Nicholas forstått at det ikke er større tilfredsstillelse enn å gjøre folk glade. Hver nå og da i hans by var det mirakler. Om natten trengt han inn i de små husene til de fattige, og forlot dem mat, medisiner og leker.
 Nicholas lang tid klarte å holde uidentifisert, men fortsatt en natt han ikke klarte å gjemme seg for mennesker. Når befolkningen i byen har sett sin engel, de umiddelbart bestemte seg for å velge ham som biskop.
 Selv etter døden av Nicholas ikke lenger bringe god til folk. Folk som kom til graven gjenvunnet. Små barn tror at hvis de oppfører seg bra, St. Nikolas alltid komme til dem. Siden våre barn ikke har mistet troen på mirakler av St. Nicholas.

 St. Nicholas dag: Tradisjoner og gaver


 Av tradisjon, natt til 18. 19. desember Nicholas besøkt våre hjem, særlig de der barn lever under, og etterlater dem fine gaver.
 Voksne har også tro på mirakler, så de Mykola ikke forsømmelse. Hvis sengetid gjør et kjært ønske, den Hellige nødvendigvis gjøre det.
 Med tanke på de herlige gjerninger St. Nicholas, folk prøver å være litt lik den, så besluttet å gi like før all gjeld og tilgi hverandre.
 Feast of St. Nicholas - en flott mulighet til å få et barn til å tro at mirakler kan skje. Det spiller ingen rolle at rollen som magikeren du snakker. Det viktigste er troen på mirakler.
St. Nicholas Day, er en ferie handler om

 For å få barnet ditt ser frem Nikolai trenger å forberede seg til ferie. Et par uker etter den 19 desember barnet fortelle legenden om Nicholas og fortelle meg at det oppfyller alle ønskene til barn.
 Til barnet ditt har hatt mer positive følelser, råder vi deg til å forberede et brev til Nicholas. Å forberede denne vakre og dyre spesialpapir håndtak, er det ønskelig at hun skrev med blekk. Nå skrive fine ting. Ros barnet ditt for å lykkes i skolen, fordi han alltid hjelper eldre og aksjer leker med andre barn. Brevet kan skrive litt kritikk, men har fokus på at barn fortjener en god gave til hans handlinger. Nå kan du kaste vakre brev i form av en bokrull, binde opp rød sløyfe og stille forlot nærheten av barnet. La ham våkne opp og se at Nicholas ikke har glemt ham.
St. Nicholas Day, er en ferie handler om

 Ingen feiring bør ikke skje uten en gave. Bare de skal symbolisere bra. Et utmerket valg ville være søte, ingefær cookies, godteri, kaker. Fra leker for å gi bedre myke: bunnies, bjørner, griser. Soldater og monstre bedre å gi barnet ditt en annen gang.
 En flott gave å være maling, leire, hvis barnet er glad i å skrive. Vel, vil de små sportsinteresserte definitivt nyte ny kimono.
 St. Nicholas Day faller på begynnelsen av vinteren, slik at vi kan gi barn nyttige gaver, hansker, nosochky, hatter. Bare husk de skjuler godteri.
St. Nicholas Day, er en ferie handler om

 Det er viktig at små barn som mulig trodde på mirakler. Dette vil gjøre dem lykkeligere, så sørg for å St. Nicholas forlate dem i posen en liten overraskelse.  
Bryllup i stil med "Moulin Rouge"

 Hvis du ønsker å feire bryllupet ditt i en morsom atmosfære av fransk kabaret, stykket bryllup i stil med "Moulin Rouge". Bryllupet vil være lyse, fargerike, festlig, minneverdig.

 Forberedelsene til bryllupet


 Først må du finne den toastmaster. Dette er et alvorlig problem, og må nærme seg det ansvarlig. Fra Toastmaster alt avhenger ferie. Sørg for å fortelle oss din ide bryllup toastmaster.
 Bryllup i stil med "Moulin Rouge" vil bevege seg bort fra den tradisjonelle bruden antrekk. Det kan plukke opp lyse tilbehør til kjolen din veldig godt, hvis rød, eller til og med være i den røde kjolen. Brudepiker kan være lyse og meget åpenhjertige kjoler, lyse farger, buer og bånd, strømper strømpebånd, små luer, hansker. Brudgom ikke å gå seg vill i den søte butikken, må også vurdere din drakt. Å passe brudgommen harmoni med bruden kjole, kan du bære en skjorte eller en rød sommerfugl.
 Vurdere nøye invitasjonen for gjester. Bryllup i stil med "Moulin Rouge" fører til invitasjonen i form av applets kabaret og innby alle til å åpne en ny kabaret eller innsending til Moulin Rouge.

 Hall dekorasjon


 Hallen kan være dekorert med plakater i stil med plakaten Moulin Rouge, og besøkende til å sette på noen små bord.
 I utsmykningen av hallen ikke være sjenerte fargerike bånd, kranser, blomster, ballonger. All dekorasjon av hallen bør se lyse og fargerike. Tabeller kan dekkes med lyse duker, sted blomster.

 Musikk, konkurranser


 Hvis du kan bli invitert til bryllupet trekkspilleren, vil det være helt fint. En annen musikalsk program, snakke med musikerne. Det kan være musikk fra musikaler eller fransk chanson, her er alt om din smak.
 Snakk med venner og familie. Kanskje en av dem kan synge, danse noen, noen sjonglere. Du kan lage en konsert. Til dette må kobles toastmaster, vil han (eller hun) fortelle deg at du kan holde konkurranser i stilisert kabaret. Det er greit hvis ikke alle artister vil komme, fordi bryllupet i stil med Moulin Rouge viktigst - moro.  
Hvordan lære å danse lezginka hjem?

Dans lezginka er en reell oppfatning som simulerer konkurranse mellom menn. Det krever gutta utholdenhet, styrke og god fysisk form, og fra kvinner (ja, de også kan danse lezginka, men svært forskjellige bevegelser) - glatthet og nåde bevegelse. Mannen som noen gang så utføre Magomed smarte, sterke og energiske menn alltid ønsker å lære å gjøre, for å imponere andre.
Historien til denne dansen dateres tilbake til hedenske ritualer og kulter, og en av de viktigste elementer - et bilde av en ørn (det vises når dansere rette armene og oppvokst i sokker). Dette er en må-ha for de som ønsker å lære denne dansen.
Når hennes mann å heve moralen lezginka utført som en rituell kamp dans. Og han lot gutten til å møte med ei jente (kaukasiske jentene kunne ikke gå ut alene på gaten). I bryllup jenter utført denne dansen, og når de skulle gå, gutta som bruker alle slags bevegelser i dansen zastupaly sin måte. Men de var ikke å røre jentene - for en slik frihet fyren kunne til og med drepe.
I dag lezginka - et nydelig skue, et symbol på kjærlighet og lykke, samt muligheter for en sterk halv vise sin smidighet og styrke.
Kaukasiere spørsmålet "hvordan å lære lezhyntsi? "Aldri der - de vet alle trekkene fra barndommen, og selv et barn vil være i stand til å danse skikkelig.
Men hvis du har blitt lært fra barndommen til å lage denne ukuelig og stolt vortex bevegelse, betyr det ikke at du ikke er i stand til å lære. Det vil ikke være lett å gjøre, men det er mulig.

 Sju trinn for selvstudium lezhyntsi


 •  Du trenger en profesjonell video tutorial, som forklart i detalj hvordan du kan lære å danse lezginka eier. Det trenger ikke å se et på slutten av denne artikkelen UchiDoma gi dem gratis.

 •  Magomed - ingen vanlig dans. Han kan ikke danse med streng sinn og et kaldt hjerte. I danseren skal opptre talenter. Fengende musikk og livlig tempo dans legemlig edle blod varme, opprinnelige, stolt folk. Hvis du har de samme skarpe følelser - halve kampen ferdig.

 •  Gutt og jente lære å danse denne dansen - er like rommelig oppgave. Det bør bemerkes at bevegelsen av de to kjønn forskjellig.

 •  Sjekk ut video leksjoner nøye og ikke en gang. Hvis du vet hvordan å tappe dans, innser du at når lezginka hver slå føttene på gulvet bør være i takt med musikken. Crazy Rhythm, men fagfolk kan tåle slike belastninger.

 •  Via Internett, kan du laste ned musikk til treningen. Uten passende musikalsk akkompagnement vil du ikke lære å danse lezginka.

 •  Før klasser bære komfortabelt, løse klær og, selvfølgelig, rozimnitsya. Hvis du ikke varme opp du kan trekke noe.

 •  Gå inn, og engasjert igjen engasjert. Jevnlig utføre øvelsen. Hvis du setter et mål, vil du definitivt få det til. Men vi trenger å utvikle koordinasjon, fleksibilitet og kropps vilje til å vinne. Ikke glem at håndbevegelser som viktig som bena. De ikke bare legge til visuelle, men også bidra til å holde balansen.

 •  Video Tutorials


  Gutt


  Jente  Яндекс.Метрика