Hvordan lære å lese musikk for piano?

Det sies at musikk er broen mellom himmel og jord. Faktisk kan musikk påvirke sinnet til selv den mest likegyldige av planeten. Men forskere prøver å forstå hva er egentlig hemmeligheten av harmoni og musikk. Men i denne artikkelen vil du lære om reglene for å lese noter.
Alle notater er bestemt av sin høyde og noen ganger tid (varighet).

 Varighet notater


Hvordan lære å lese musikk for piano?
 En hel notat (tidsenhet tid).
Hvordan lære å lese musikk for piano?
 Halvparten av hele (halve lengden av et notat).
Hvordan lære å lese musikk for piano?
 En fjerdedel (en fjerdedel av lengden).
Hvordan lære å lese musikk for piano?
 Åttende.
Hvordan lære å lese musikk for piano?
 Sekstende.
Det er ikke viktig at hele spille musikk, er det viktig å overholde disse relasjonene et lydopptak spilles samme tidsperiode.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

Hvordan lære å lese musikk for piano?

Hvordan lære å lese musikk for piano?

Hvordan lære å lese musikk for piano?

 Høyde notater viser sin plassering på de musikalske linjer, det vil si høyere notatet, jo bedre er det. Merknader skal leses fra topp til bunn, venstre til høyre. Musikk vendt mot hverandre, spille samtidig.
Å spille hele arbeidet bør sammenligne hver note på de musikalske linjer (notnytse) med et notat, spilte piano. Først hver linje du kan se treble clef, betyr det at hver note på rad etter en linje med en rekke piano lyd.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

 Octave - Den skala, som er delt i to like deler, med oktav begynner og slutter til C, C igjen etter ved siden av, men det hører til den neste oktav.
 Tid er et segment i sammensetningen mellom de to klokke funksjoner plassert før skjebnene sterk musikk.
 Sterk aksje er klimaks i takt. Hans preget av det faktum at notatet er spilt høyere, viktigst, understreker det musikeren og lytteren ubevisst forstår hvor passasjen avsluttet. Tross alt, du minst en gang merke til at når du lytter til musikk, nikker uforvarende hodet i takt med musikken eller postukyvaete hånd på bordet. Hver hit eller nikk - en brøkdel av syklusen.
Her er et bilde varighet av notater, prøv å huske
Hvordan lære å lese musikk for piano?

Hvis det ikke var noen faktorer som vil påvirke etableringen av musikk, ville folk lever i en verden hvor sterk aksje spilles alltid på samme måte, i en verden hvor det skulle være noen dans musikk og rytme ville gjøre mye obedneloy.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

Tallene registreres umiddelbart etter, betegnet Størrelse syklusNemlig i hvilken posisjon og hvor ofte du vil høre en sterk skjebne.
Jo lavere tall - bety lengden av partikler, og toppen - som dem i takt.
4/4 - vanligste størrelsen, det kalles referansen. Disse tallene tyder på at sykluslengden på fire og de deler fjerde.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

Men det finnes andre dimensjoner, og de er ganske uvanlig.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

Partiet gjør ikke alltid helt fyller så det er tomrom, snarere pause. De representerer spesialtegn. Også, hvis det er et merke fet punkt, betyr det at varigheten ble utvidet til det halve.
Hvordan lære å lese musikk for piano?

 Video Tutorials

Hvor raskt lære å spille gitar? + Video leksjoner

Gitar som en beste venn og, som det sømmer seg noe arbeid, konfigurere du den beste orden og ro i vanskelige tider. Mange av dem som først tok en gitar i hånden, finner det vanskelig å bli venner med henne, men min erfaring sier at presentere alle vanskeligheter i veien for å mestre gitar, vil du lett lykkes i denne bransjen.

 Vanskeligheter med å lære gitar


 •  Ideen om at å lære å spille veldig hardt. Denne tilliten er dannet fra en annen negative erfaringer, start din frykt og frykt som har mye å lære. Vel, må lære musikk. Til slutt, må du ta opp selv eller en og lære en haug med unyttig informasjon du trenger.

 •  Ideen om at gitarspill talent behov. Kanskje du innpodet frykter sin egen innsats som barn, sier at du ikke har hørt eller stemme, så nå hvis du nøler med å synge, bare speilet.

 •  Tillit til at du kan lære å spille noe gitar. Newbie prøver å lære av alt som faller inn under armen, men feilaktig valgt gitar som passer erfaren "Bestefar" er i stand til å avvise noe ønske om å lære.

 •  Lærerne mente at du bør begynne med klassisk gitar. Ikke min erfaring, hvis din venn hadde lenge og uten hell å lære, har reflektert et ønske om å lære noe nytt.

 •  Smerte og ubehag etter de første skritt for å lære gitar. De første stadiene av å lære det vanskeligste, fordi du trene motor finger, huden på sine sår fra den konstante spenningen leddet blir lei og begynner å verke tilbake av feil hånd posisjon og kropp. Smerten bare i stand til å avbøye mest stabile.

 •  Frastøtende lyd. Perfeksjonisme, som har dukket opp i overflod, hindrer du utforske nye horisonter. Og som perfeksjonisme, som presser deg til å studere komplekse verk, utenom lungene. Og til slutt vil du lære en sang for måneder, oppnå den beste lyden til gitaren i hånden gjennom kraften og til slutt kaste saken.

 •  Kan ikke synge og spille samtidig. Når du lære å synge og spille alene, du umiddelbart ønsker å prøve å kombinere disse to ferdigheter, men uten praksis er det første forsøket vil være dire.

 •  Ingen lyttere. Det er mange grunner til at du ikke kan høre, men det viktigste er at du mangler selvtillit og kjærlighet til håndverket sitt.

 •  Løse kompleksiteten


 •  Slutte å lytte til andre. For Guitar nok for tre måneder med trening, og du vet at notatene er ikke nødvendig, men det er ganske et øre for musikk i det hele tatt. Er at det skal utvikle seg som stemmen.

 •  Glem det du sa. Kontinuerlig opplæring vil resultere i en måned eller to, og selv om du ikke får et notat tidligere, din sang ugjenkjennelig endring. Gitar akselerere din fremgang, fordi det utmerket boost.

 •  Velge selve verktøyet. Nykommere bedre å ta små resonator gitar med stålstrenger og for ytterligere opsjoner på den andre, tykkelsen på ca 10 eller mindre.

 •  Gjør deg klar til å jobbe. Husk at de to første månedene av trening fingrene vil skade. Gjør det bedre på en dag, etter skolen la ned fingrene i varmt vann. Holdning bør være glatt, ikke lene seg over gitaren, ikke ta albuen hans høyre hånd og gjør ikke obhoplyuvaty stempel tommelen

 •  Slik starter du spille enkle sanger. Velger de med maksimalt tre eller seks akkorder. Når jeg begynner å spille trygg spillet ditt, kan du improvisere.

 •  Metronome. Kjøp metronomen og spille din favoritt sang sakte. Det viktigste er rytmen. Deretter prøve å synge i metronom podladte sin rytme under blåser av en metronom. Når vil du innse at du ikke trenger en metronom - spille uten ham, med den originale innspillingen av sangen.

 •  Display - din beste venn. Sett opp en gitar og begynne å spille, ser i speilet. Husk sanger bør være åpen og se rett på betrakteren, ikke horbytsya på gitar. Selvfølgelig, vil dette ha å lære akkorder automatisme.

 •  Første trinn


 •  Gjør en jukselapp ved å tegne de grunnleggende akkord fingerings.

 •  Sitte ned og spille. Akkurat nå begynne å spille metronomen i løpet av disse tre akkorder, en etter en, slik at den starter hver nybegynner.

 •  Ikke vær redd, gi opp frykt og fordømmelse. Tror på styrken din.

 •  Kontakt med andre gitarister. Spør råd, se videoen med dem. Lær av de eldste helt normale.

 •  Video Tutorials

  Яндекс.Метрика