Photoshoot i stil med "dukker"I dag alle typer foto shoots er så inngrodd i nær sagt alle retninger subkulturer som noen forestille seg sin fritid uten den vanlige ikke bare av bilder av sitt liv, men også mer kreativ transformasjon innen profesjonell eller amatør fotografering. I denne hobbyen er det mange proffer, bare nevne mulighetene for egenutvikling trening for sin fantasi, og bare en god stemning, som alltid følger med alle som gjør favoritt ting
I foto shoots egentlig ingen rom for fantasien. Den tilbyr mer enn femti stiler og substyle som tillater å sette tusenvis av bilder. Og hvis de mest populære stiler for foto shoots du sikkert allerede vet, er det verdt å ta hensyn til andre områder som fortjener interesse. Disse inkluderer stil "dukke". Dens skinnende og blank verden bruker sjelden, for ikke å nevne vanlige dødelige. Det er ikke at det er noe dårlig, snarere det motsatte - for godt, men for komplisert for en bestemt foto shoots, derav sjeldne implementering i praksis.
Men det er denne stilen av foto shoots vær forsiktig hvis du ønsker å fortynne din portefølje spennende sjanger bilde. Det bør bemerkes at "dukke" kan gjennomføres i flere podstylyah. En interessant løsning for fotoseanse - legemliggjørelsen av en romantisk stil dukker (Barbie), "mørk" (slik som House of Wax), "Fantasy", "skjønnhet", "steampunk" (dukke robot) og i "cosplay "- kopiere bilder av figurer fra populære spill, filmer, tegneserier, bøker og så videre. Generelt, nesten alle fag passer for dukker, fordi photoshoot bygget primært av skuespill, og deretter gjennom bildet. Selvfølgelig, du er mer sannsynlig å oppnå et godt resultat hvis du velger velkjente marionett karakter som Barbie, men å gi opp andre bilder ikke verdt det, trenger bare å gjøre dem i mer detalj.

Poserer i en fotoseanse

Poserer i "Dolls" er forskjellig fra den konvensjonelle praktisk talt poserer dramatisk. I det første tilfellet er det nødvendig å unngå stivhet i rette linjer utgjør for en fotoseanse, dukker, men på dette og bare bygges. De mer unaturlige og rette linjer i din posisjon, jo bedre. Å bedre følelse for stil og slappe av foran kamera kamera, forestill deg at du er en mekanisk vesen, for eksempel, en robot, husker hvordan den beveger seg, hvordan dens bevegelse blottet for nåde, plast, virket de begrenset. Nå hvordan ville fryse i en av hans bevegelser. At en slik og bør være alle posere for en fotoseanse.
Ikke vær redd med det bildet i en fotoseanse på grunn av dette mister femininitet. "Dolls" ikke er knyttet til den mest feminine stil, hvis det var så. Bare velg fra listen over de beste positurer poserer en standard som ville understreket dine meritter og feil glattet og overført til den mekaniske kategori.
Photoshoot i stil med "dukker"

Bildet av Barbie, Malvina og prinsesse for en fotoseanse
Klær for en fotoseanse. Barbie egnet for nesten alle antrekk ungdom, men det er best hvis det er utformet i rosa, blå, gul eller beige. For Princess - noen nydelige kjole delikate nyanser, helst med voluminøse ermer for Malvina - bare kort, nødvendigvis fantastisk kjole, blå, blå eller rosa farge.
Tilbehør til photo shoots. Barbie - lyse vesker, skjerf, luer, hatter, paraplyer, smykker volum. Princess - fans, tiaraer, smykker volum, pels kapper for punk prinsesse skinn skinnjakker kan, høye støvler og elektrisk gitar. For Malvina hvis du brunette ønskelig å finne en parykk med blå eller blått hår. Egnet som hvite eller røde bånd i fletter eller surround sløyfe i håret.
Hår og makeup for foto shoots. Barbie - noe stilig frisyre som du går, men hvis du har kort hår - krøllet dem bedre. Makeup - Puppet - milde nyanser av farger grunnleggende, kan du piltastene til Macomb øyne og lilla eller naturlige nyanser for leppene Macomb. Princess - velg klassisk updo. Spesielt egnet gresk node eller Babetta. Makeup - Macomb kveld med fokus på øynene med naturlige pastellfarger. Malvina. Frisyre for foto shoots - langt hår, krøllet i store krøller. Makeup - fokus på øynene. Du kan bruke den blå-grønne palett i tandem med forsyning.  
Er gunstige i 2015 for bryllupet?
Er gunstige i 2015 for bryllupet? Dette spørsmålet er nesten alle par som ønsker å legalisere sitt forhold. Ifølge den østlige kalender 2015 virkelig betraktet kvinners år, og i år, som regel, ikke lover godt for bygging av en sterk familieenheten. Geit veldig humørsyk og noen ganger deres oppførsel kan ikke være logisk forklart.
Men hvis du sier vil bli vellykket eller ikke fagforenings par er selvsagt et komplekst problem. Variabilitet geiter kan påvirke alle områder av livet, inkludert personlige liv. Men de medlemmene som ikke tror på denne visjonen, og ønsker å utvikle forholdet deres vil jobbe med dette. Uansett var det året bør være trygg på partneren din.
Svært vanskelige dager som vil være gunstig for bryllupsdato er sannsynligvis den enkelte som først vil avhenge av hva dyrekretsen skiltene i bruden og brudgommen. Men å stille spørsmålet om den vellykkede alliansen, etablert i 2015, ikke glem de mange faktorer som påvirker fremtidig familieliv.
Blågrønn geit livredd og kan ikke stå alene. Dette skiltet ikke forstår hvordan du kan leve lenge i ensomhet, se etter en verdig kandidat allierte.
Geit hva du motstå, ikke tvinge deg til å tenke på valget, uten merke deg selv som allerede i registeret kontoret. Dette vil være den største feilen. Ingen er overrasket over at bukken har en fantastisk gave av overtalelse, men i de fleste tilfeller er det ikke i favør, men byttet av livet.
Under påvirkning av dette tegnet er svak personlighet kan raskt overbevise ikke bare hans utvalgte, men seg selv at de trenger bare denne foreningen. Derfor, for å ikke lenger skuffet, bestemmer alt fast veiing og evaluering.  
Hvorfor gi hvite roser?
 Rose - en blomst som symboliserer alltid følelsen. I antikken ble det ansett som guddommelig og kongelig, nå rose presenteres på anledningen, engasjement, bryllup, bursdag, for å gjenspeile betydningen av hendelsen. Symbolikken av storhet igjen, sier hver farge om en bestemt følelse: Black Rose - emblem av tristhet, Red Rose - emblem av kjærlighet. Unge gi rosa roser, eldre mennesker - rødbrun, som for å si at de har blitt klokere, så prøver å plukke roser mettede farger. White Rose har vært og er et symbol på renhet, integritet følelser. Det kalles dronningen av rosenkransen og pigger av hvite roser - et sår som forblir i hjertet av mannen.
 White Rose - Flower Lovers
 Helt siden antikkens Hellas blomst roser prykolyuvaly bruder til bryllupet frisyrer, si det samme som en uskyldig jente. Før hver kamp romkamp dusjet med hvite kronblad, symbolsk viser en vilje til å kjempe gått uten blod. Bare ved hjelp av blomster kan uttrykke dybden av sine følelser, med Serenade herrene ga hennes elsker anerkjennelse og selvfølgelig blomster.
 Hun kunne hun vise følelser for sin mann. Hvis han ikke dele dem og kunne ikke gjøre gjengjeld, ga han et par hvite roser, en som var nerozpustyvshoyusya knopp, sier at hun er fortsatt veldig ung og er ikke egnet ung mann for alvorlige forhold. Hvite roser presenteres før bryllupet, bruden velger en liten bukett, som alltid er til stede lyse farger.
 Symbolet av hvite roser
Hvorfor gi hvite roser?
 Hvit kjole, hvit slør, hvite roser - oppriktighet ønsker, intensjoner renslighet, renhet av følelser. I alt en flott dag til å snakke for seg selv, fordi brudgommen velger hans kjæreste de vakreste hvite roser å si hvor mye han elsker dyrt og hans utkårede. For å vise sin positive holdning til personen til enhver tid kan du reise ham en hvit rose, som er sannsynlig, gjør kompliment enn noe oblige mann.
 Bare tynne og vakre menn velger hvite roser, hvite roser for dem symboliserer ikke holdning til det motsatte kjønn, og at de representerer en kvinne: subtil, bortskjemt, søt, flørtende og attraktiv. Dette kan uttrykkes i språket av blomster.
 Hvite roser uten snev av intimitet
 I begynnelsen av romantiske forhold mann viser ikke noe press, så det intuitivt velger disse nyanser av farger som ville bli tiltrukket, men ikke så nært rørt opp følelser, men ikke tillate dem å blusse opp i flammer. En mann tar seg av gjenstand for hans hengivenhet, viser han bevisst sine fordeler over damen. Komme til hvite roser, innser hun at folk ikke vil be om noe mer fra det første møtet, var han alvorlig i hans intensjoner.
 Å harmonisere forholdet deres, menn foretrekker å gi flere nyanser av rose i en bukett, slik at du kan ofte se den klassiske kombinasjonen av rødt og hvitt, lidenskap og integritet i ett! Hvis du mottok en bukett på en første date, vet du at før du gjør ikke Lovelace og seriøs partner som allerede brennende lidenskap og ønsker du forholdet, er det ikke begrenset til én avtale og være vedvarende til du oppnår din.
 Kvinner kan også bruke språket av blomster, for å snakke om sin indre verden av mannen, som hun er i et intimt forhold. For denne tilnærmingen beskjeden bukett med tre roser som alle pre-cut pigger, som om å si: "Min sjel er ikke bare ren og åpen, men det betyr ikke forråde, heller vkola vil støtte når som helst, hvor som helst."  
Яндекс.Метрика