Prediksjon av den kommende verdens ende ofte opphisse fantasien vår nylig. Beregnet dato for Apocalypse kommer og går, en etter en, forårsaker både lettet og bekymring ("Hva om det skjer neste gang?"). Snart menneskeheten venter neste spådd dommedag dato, og mange av oss no-no og spør: "Er verden vil ende i 2012? »
Vil verden ende i 2012?
 Gjerningsmennene fra opptøyene denne gangen var prestene av Maya. Kalenderen deres er kjempefint oppfinnelse enthralls og overraskelse for mange moderne forskere. Mayakalenderen har sin kronologi av 13. august 3113 f.Kr. og har utrolig nøyaktighet. Således er bare 2/10000 forskjellen i lengden av solar år mellom de aktuelle data og de data av Maya kalenderen. Forskere hevder å lage så nøyaktig kalender behov for flere tusen år for å se på planeter og registrere deres bevegelse.
 Ifølge Mayakalenderen er menneskeheten går gjennom noen sykluser (Sun), etter hvert som eksisterer på jorden sivilisasjon ødelagt av naturkatastrofer. Dermed den første solen døde i jordskjelvet, den andre utryddet de sterke orkaner, flammende tredje ble ødelagt av brann (lava fra vulkankratere) og Fjerde vasket bort av flommen. Enheter som overlevende fortalte om en ny sivilisasjon av tidligere hendelser.
 På spørsmål om å vente til slutten av verden i 2012, Mayakalenderen bekreftende svar. Tross alt, er dette året fortsetter etter slutten av æra av Fifth Sun. Ifølge Maya profetier, moderne sivilisasjon vil dø som følge av eventuelle bevegelser av Earth.
Vil verden ende i 2012?
 Bensin på bålet strømmet og forskere, og hevder at 21 desember 2012 forventer vi en parade av planetene. Fire planeter: Mars, Jorden, Jupiter og Saturn er stilt opp i en linje. Det synes å være i parade av planetene er ikke overraskende - fenomenet skjedd før. Dette vil imidlertid være en stor parade av planetene, i tråd foret ikke bare planeter i solsystemet, snu den uvanlig til aksen av galaksen, men andre planeter av andre stjernesystemer. Resultatet er en linje fra sentrum av galaksen, kan sammenlignes med klokken, stoppet på rundt 12 timer.
 Av om slutten av verden kommer, i dette tilfelle si at forskerne ennå intet kan, men dette arrangementet vil føre til vesentlige endringer i universet, det er liten tvil. Noen foreslår at Jorden vente oversvømmelser, jordskjelv og andre katastrofer. Andre mener at i 2012 holdt et kvantesprang overgang - Gå mannen og hele verden inn i en ny dimensjon. Det vil være en verden av god og Guds åndelighet.
Vil verden ende i 2012?
 Noe som Bibelen lover oss om det provydytsya Wang sa. Men paradis på jorden venter ikke alle - mindre enn 1% av folk er fornøyd med dette lykke.
 NASA Forskning har vist at i 2012 forventes å frigi en enorm solenergi plasma, Noe som resulterer i lammelse av hele systemet vil slå seg på planeten. I minutter som følge av elektromagnetiske stormer brenne all energi på jorden, og menneskeheten vil forbli uten strøm. Dette vil stoppe arbeidet til mange systemer vitale for det moderne mennesket. I løpet av året, konsekvensene av denne hendelsen dør millioner av mennesker igjen uten å drikke, varme og lys.
 Vente til slutten av verden i 2012, eller behandle dette filosofisk? Og hvilke andre versjoner av død sivilisasjon venter menneskeheten i nær fremtid? Gitt det faktum at hver ny versjon av den forrige verre, og en mulighet for frelse er minimal, er det bedre ikke å puslespill over hva som vil skje i 2012.  
Hvilke bøker skal lesesBoken, i alle aldre og tider har vært en kilde til kunnskap og visdom. Og selv nå, i en alder av avansert teknologi og et overskudd av informasjon er den viktigste boken er vår lærer. Ikke rart de sier at folk som leser boken vil alltid greie de som ikke lese og se på TV. Hvis du anser seg selv som fans av bøkene, har du sannsynligvis allerede gjort din liste for obligatorisk lesing litteratur, men kanskje i varianten foreslått av oss vil finne noe nytt og spesielt interessant. Hvis du bare drømme å bli med i Society of bokelskere, ville vår råd være så umulig forresten, fordi de rette valg i begynnelsen. Men i fremtiden, kanskje du kan fylle opp denne listen en annen bok.

The Book of Wisdom

Ikke rart de sier at hvis du ikke leser Bibelen - du lærte å lese forgjeves. Derfor, i første omgang, selvfølgelig, legger vi denne store livets bok som gir svar på alle spørsmål i livet og universet, og meningen med livet. Bibelen samlet visdom mange århundrer, så denne boken er absolutt verdt å lese påkrevd. Selvfølgelig, lese og forstå Bibelen er ikke lett, men hvis du vil mestre det - mange er klar over og forstå.
For å kunne fastslå rekkefølgen som arbeider for å lese, følg instruksjonene.
Klassikere som bør leses
Naturligvis boken klassikere - med utgangspunkt i verdenslitteraturen. Så begynn å lære et stort antall bøker verdt det med klassisk litteratur. Jeg trenger å lære å starte klassikere. Ikke rart pensum basert på disse arbeidene. Så hvis du ikke betale dem mye oppmerksomhet på skolen - vi anbefaler at du nøye lese følgende arbeider: Dostojevskijs "Brødrene Karamazov" Lermontov "Hero of Our Time", Pushkin er "Eugene Onegin" Gogols "Døde sjeler" Nekrasov "russiske kvinner" Turgenev "Noble Nest" Yesenin "Moskva Kabatskaya" Leskov "The Enchanted Wanderer" Saltykov-Shchedrin Golovlevs "Tsjekhovs" Måken ", Leo Tolstoy" Krig og fred "Majakovskij" Ok! "Bulgakov er" Master and Margarita "Sholokhov" Quiet Don "Bitter" Life of Klim Samgin "Alexei Tolstoy" Peter Bunin "mørke smug", "Twardowski" Vasil Terkin. "
Utenlandske klassikere som bør leses
Med utenlandske klassikere anbefales å lese følgende bøker: Aiskhylos 'Prometheus fangenskap "Homers" Iliaden "Euripides' hippolytus kronet" Sofokles "Oedipus Rex" Virgil "Æneiden" Aristofanes 'Lysistrata, "Ovid" Metamorfoser "Goethe" Faust, "Camões 'Luziady" Dante "Divine Comedy", "Kalevala" Shakespeare "King Lear", Petrarca "Kantsonere" Defoe "Robinson Crusoe", Cervantes' Don Quixote, "Voltaire" Candide "Moliere" Tartuffe " , Stendhal "Red og Black" Byrons "Childe Harolds pilgrims" Hugos "Les Miserables", Schiller "Kjærlighet og Intrigue" Jules Verne "Mysterious Island" Swift "Gullivers reiser" Balzac "Human Comedy" Hemingway "Mother ikke har "Flaubert" Madame Bovary "Maeterlinck" Blue Bird "Ibsen" Peer Gynt ".
Til vår liste var mer komplett, legge til det skaperverket, som virkelig forandret verden, og er i stand til å ombestemme deg.
Bøker som forandret verden
Utvilsomt, disse er verk av Karl Marx 'Capital ", Jean-Jacques Rousseaus" sosiale kontrakt "Tom Paine" menneskerettigheter ", Thomas Hobbes' Leviathan 'Charles Darwins Origin of Species ..." Sigmund Freud "Drømmetydning "Niccolo Machiavelli" Sovereign ", A. de Tocqueville" Democracy in America ", Diderot" Encyclopedia ".
Bøker som kan forandre deg
Til slutt, en bok som kan endre selv. Denne etableringen av Richard Bachs "Måken Jonathan", Peter Maley "år i Provence", Malcolm Gladwell "vendepunkt", Delia Smiths "Vegetarian Collection" Dave Peltzer "Child, som sa" det "Ben Schott "Den opprinnelige Schott ting," Robert Pyrsyha "Zen og kunsten motorsykkel omsorg," Naomi Wolf, "Myten om skjønnhet," Douglas Adams 'Haikerens guide til Melkeveien, "Lynn Route" execute aldri tilgi. Den kompromissløse tilnærming til tegnsetting ".  
Tegn: fuglen traff vinduet
 Mest berømte alt vil komme til oss fra hedensk tro. Våre forfedre mente at alt som omgir dem, er sjelen: vind og vann, trær, blomster og urter og, selvfølgelig, dyr og fugler. Det er for fugler, som innbyggerne i det tilgjengelige menneskelige element forbundet mest interessante tegn. En av dem - et slag eller banke fugler ut av vinduet.
 Hver knock - sin mening
 Ofte folk varsler og overtro kommer til oss i "avkortet" form ". Kanskje dette skyldes det faktum at i mange århundrer eksistensen av varsler for folk bevart bare den mest levende og meningsfull tolkning av det. Det antas at hvis en fugl treffer vinduet, så bør du definitivt forvente problemer. Pagan trollmennene, sjamaner og healere var ikke så kategorisk: de mente at ikke alle fugler bringer dårlige nyheter.
 Så traff vinduet Sparrow lovet økonomisk tap. Våre forfedre trodde grå spurv hoved tyver blant fugler. Det virkelig nøler ikke med å stjele godbit i fjærfe vil ikke nekte å spise fra materen gris, hund eller katt boller. Derfor spurv banke på vinduet i gamle dager kunne bare bety en ting - fuglen fløy å stjele familiens formue. Dette betyr ikke at tyver flykte huset. Tap kan være svært forskjellig - tapet av en veske, kontantinvesteringer mislyktes, bedrag selger.
Tegn: fuglen traff vinduet
 Hvis eieren av huset, banket på vinduet som Sparrow snart venter på viktige saker knyttet til penger, healere informert så snart det var en banker si: ". Otstuchy lidelse, og bringe lykke"
 Men udaryvshayasya svelge vinduet - et godt tegn. Hennes besøk betyr en rask nyheter fra nære og kjære mennesker. Videre må nyheten være god. Den gode nyheten venter for dem som vinduet gikk Swift. Dette bebuder en bråkete fugl gjester eller en etterlengtet graviditet.
 Enda bedre, slår vinduet pupp. I antikken ble det antatt at fuglen - en fjern slektning av fe Bluebird (selv navnene de liker) på grunn av sin knock venter bare bra. Banket på vinduet, ga signal meis eiere: forventer en stor og velfortjent glede! I ditt hjem rush av lykke. Og hvis fuglen fløy inn i det åpne vinduet, deretter et besøk til eierne garantere suksess og velstand for hele året, vil høste være enestående, storfe vil være et godt avkom.
 Hvis vinduet stuknuvsya due, er de lykkelige hendelser forventet. Det ble antatt at duen - postmannen, flyr mellom de levende og de døde. Hans banke på vinduet betydde at han brakte nyheten om dødsriket: at noen i dette huset i ferd med å dø. Men hvis noen fra husholdningen, høre lyden av en due, bare si uttrykket "hver gang - din time, og dine vanskeligheter er ikke for oss", må bryet omgå house party.
 Sykdom og andre kroppslige lidelser varsler blåse ut av vinduet noen skogsfugl - ugler, Filin, gjøk. De er spesielt skremmende lyden av våre forfedre, fordi det var forbundet med spredningen av smittsomme sykdommer og epidemier masse.
 Fra synspunkt av vitenskap
 Å tro eller ikke å signere - alle velger. Men ornitologer har sin egen mening om saken. Mann, gradvis fortrenge fuglene fra sine vanlige habitat - skog og mark, tvinger fuglene å bosette seg på tak og loft av hus, hekker på grenstaver. Kort sagt, blir fuglene tvunget til å tilpasse seg uvanlige forhold.
 Å ha forskjellig fra menneskets oppfatning av farge og intensitet, fugler, ser sitt eget speilbilde i vinduet glass, oppfatter det som en annen person. Og de banker på glasset - det er bare et forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomheten til hans "bror", som ikke skader mennesker.  
Яндекс.Метрика