Den raskeste dyr i verden
 På vår planet bebodd av et stort antall dyr. Hver art er unik. I alle levende vesen på jorden er unik for ham noen penger. Noen fauna er best sett eller hørt, over alle andre hoppe eller løpe fortere enn andre. Man alltid interessert i spørsmålet: hva den raskeste dyret i verden?

Den raskeste dyr i verden
 1.  Elg, et annet navn på artiodactyls - "Moose". Han bor alene i den nordlige halvkule. Ofte disse dyrene i skogen området i Europa, Nord-Amerika og Asia. I sommer elg kan møtes i tundraen eller ørkenen. Los tilhører familien Olenevыh. Dette er et relativt stort dyr som veier 350 til 600 pounds. Lange ben la den komme opp i hastigheter opp til 56 km / t. Elks forsømmelse viss tid med hvile eller sykepleie. Dette er helt uavhengig dyr som elsker å reise. På dagen for elg er 10-15 km.
  Den raskeste dyr i verden

   Hare. Habitat av pattedyr er mange hjørner av vår verden: Europa, Nord-Afrika og Sørvest-Asia. Hare en av de største medlemmene av familien Zaitsev. Dens lengde er 70 cm. Dette bechsteini kan nå hastigheter på 60 km / t. Aktiv er for det meste om natten. Dette dyret liker å bosette seg i slettene og skogene. I skogen foretrekker han å leve i enger, skogkanter og lysninger. Hare fine svømmer og har en relativt god etterretning.
  Den raskeste dyr i verden

   Leo. Ikke rart dette vakre dyret som kalles kongen av dyrene. Hans truende utseende inngir respekt. Denne strålende representant for katter som veier over 250 kg, noe som hindrer den hastigheter opp til 80 km / t under jakten. Nå er tilholdssted for løver utelukkende afrikanske kontinentet. I antikken ble disse rovdyrene distribueres ikke bare i Afrika, men også i India, Midtøsten og selv i Sør-Europa. Løver lever i familier, kalt "Pride". Vanligvis Pride mer relatert til hverandre hunner, deres unger og en eller to hanner.
  Den raskeste dyr i verden

   Thomsons gaselle og Grants gaselle. De to representanter for orden Artiodactyla veldig like. Hovedområdet av bolig - Afrika. Deres toppfart er omtrent det samme - ca 80-90 km / t. Grant Gazelle litt større enn sin nærmeste slektning. Vekten er ca 45 kg til 28 kg Thomsons gaselle. Både dyr unngå området med tett voksende urter, som lett kan unnslippe rovdyr tære på dem.
  Den raskeste dyr i verden

   Prærieantilope. Dette er den eneste antilope som kan fange en løve. Maksimal hastighet på artiodactyls innspilt på rundt 88 km / t. Dette er den eldste typen antilope som bor i Nord-Afrika, da disse dyrene kan bli funnet i Nord-Amerika. En flokk med hundrevis av dyr er vanligvis ledet av en leder som driver gruppen tilbake i raske passasjer. Innerst i flokken på denne tiden er en av hunnene. På grunn av det store volumet av lungene og hjertet, noe som er to ganger høyere enn i tilsvarende vekt Antilocapridae sauer, har et dyr fordelen før lion.
  Den raskeste dyr i verden

   Cheetah. Den raskeste pattedyr på jorden! I jakten på byttedyr, med korte mellomrom, hastigheter gepard opp til 115 km / t, samt løve, refererer gepard til katter, men skiller seg fra det betydelig mindre. Cheetah veier mindre enn 65 kg. De bor i India og, selvfølgelig, i Afrika, hvor de har ingen rivaler i fart. Ingen antilope eller gaselle kan ikke flykte fra denne raske rovdyr. I X-tallet Rus 'prinser pryruchaly geparder å jakte antiloper.   I landlevende dyr kan utvikle høy hastighet marint liv og fugler. I alle fall kan den raskeste mannen på jorden flykte fra "snegle" hastighet på 35 km / t, som ikke er noen sammenligning med hastigheten på mange dyr.  
Hvordan å danse striptease

 Alle kvinner ønsker å være i stand til å tenne en ild altoppslukende lidenskap med halv omdreining eller enkeltvolumer syn og være gudinnen og hunntiger i sengen med sin kjære ektemann. Den enkleste ting å gjøre og å gjøre - er å lære å være i seng med seg selv, er ikke skamme seg over sine ønsker og følelser. Og, kan du prøve å lage et høydepunkt, læring dans striptease. Tross alt, er nøkkelen til suksess å ikke være redd for å vise kreativitet og ukonvensjonell tilnærming til hva som skjer på soverommet.

 Mange rett og slett forferdelig idé som vil begynne å danse og folk forbli likegyldig. Frykt opozorennoy eller se vanskelig - en fiende som hindrer en kvinne tør å eksperimentere seksuelt. Jeg må stål selv og forstå stripe - den første og sikreste måten å vekke en partner lidenskap. Og ikke zhanbytysya, å huske noen enkle regler, som gjør nykommere.
 Stemningen skal være korrekt, så - Romantisk. Trenger musikk, dempet belysning og den rette stemningen. Å danse må velge sexy klær som er lett å fjerne. Vektleggingen av erotisk undertøy og soblaznyayuschee fra der mannen fascinere fangst. Drakten hans kvinne skal utfylle strømper, sko hæler og dyr parfyme.
 Du kan ikke rush i kamp uten forberedelse. Dans bør være gjennomtenkt og øving til den minste detalj. Hvis du ikke kan ta noen privattimer, og deretter komme til unnsetning av Internett, der du kan låne det grunnleggende og speil foran som er det nødvendig å finpusse ferdighetene.
 Menn liker øynene. Det er et ubestridelig faktum. Så det ikke ville ha vært bevegelse i dans, må du se den mannen i øyet. Verken beskjedent, ikke med skam. Det må se rovdyr, Tigress, som kom for å jakte og sikre på seier.
 Striptease - Et forspill. Ingen grunn til å skamme seg over å kjærtegne seg selv mens dans. Ikke glem å ta hensyn til mannen. Men denne målgruppen bør ikke oppløse hendene før showet er ikke over.
 Hvis hodet blinket tanken så snart pensjonere og finish, og deretter starte er ikke nødvendig. dans bør ikke være for lange, men ikke for fort. Det er nødvendig å overvåke reaksjonspartner. Strip bør være god, forsiktig, sakte. I dette tilfellet må du erte og være uforutsigbar.
 Kvinne dans, og folk skal føle seg fristet, mel, poddraznivanie. Deretter stripe vokse inn i en rasende sex.
 Hvis en kvinne allerede har begynt dans striptease vei tilbake. Slappe helt av og la følelsene. Hvis du liker det du gjør, vil det elske ham.

 Hvordan å danse striptease video


Som frost dannet?
 Vann er kanskje en av de mest fantastiske gaver som vår lille planet hver dag gir hele hennes vesen. Våt, sammen med sollys og luft, som gir liv, det er derfor det er så ofte kalles en "healing". Hun overrasket oss med sin uendelige metamorfose, tåke og is, regn, snø, dugg, hagl, frost Og likevel - frost, en av de mest fantastiske og vakre statene fuktighet.
 Fra et vitenskapelig synspunkt frost - tynt lag av krystallinsk is. Dermed disse krystaller har forskjellig form, med litt kaldt - sekskantet prisme, med moderate - plate, med en sterk (under -15 ° C) - tupokintsevi nål. Frost vises på gress på bakken, tak og biler, selv på is og snødekke.
 Interesse i å være dannet frost var alltid der. Physics forklarer dette desublymatsyey vanndamp til stede i luften. Det er usannsynlig at vanlige folk forstå begrepet. Vi vil prøve å forklare enklere. Hele saken rundt oss er i forskjellige tilstander av aggregering og de viktigste: fast, flytende gass. Men det er plasma, flytende krystaller, men det er nå et spørsmål om konkret og kontroversielt, la den til profesjonelle fysikere. Vi tre er nok.
 Så, kan vannet være i en gassformig tilstand - en damp og væske og fast stoff - is. Selv et barn vet hvilke vilkår vann omdannes til damp, og i som - i is. Videre har den overveldende antall tilfeller forekommer disse overgangene strengt sekvensielt. Isen smelter, snu til vann, vannet fordamper, danner damp i omvendt rekkefølge: damp - vann - is.
 Disse egenskapene til vann og støttet liv på jorden, er denne sirkulasjonen bestemmes av alle kjente begrepet "vannets kretsløp". Men den solide umiddelbart kan bytte til gassform, et fenomen som kalles sublimering (fra latin sublimo, - raise). Strengt tatt sublime - et vidt begrep, og brukes også i psykologi. Men mens vi er interessert i interessant fysikk.
 Dermed vil en overgang: solid - gass. Tilsvar, under visse forhold og mulig omvendt prosess - desublymatsyya. I tilfellet med vanndamp umiddelbart til is. Denne fysiske fenomen og gir oss frost. Men som vi har sagt, er dette bare mulig under visse vilkår.
 Iskrystaller av frost dannet umiddelbart med vanndamp med rask avkjøling til under 0 ° C, selv om temperaturen fremdeles er "over-null". Når det er mulig? I den kalde årstiden, i rolig klar natt i peredrankovi timer når du er på bakken har frosset, og luften har ikke forsvunnet helt, noen ganger når ledsaget av dis eller tåke.
 Så, ja, frost - lik dugg samme grunn. I morgen, og solen varmer jorden, gress og blomster, forsvinner dugg. En frost? Han raskt absolutt tror ikke, fordi solen ikke er så aktiv som i sommer. Observante øye vil merke at ikke alle elementer "som" frost, faktisk er den ru overflaten krystallisering raskere, men aller viktigst - en varmeledningsevne. Naturligvis, jo lettere vil det bli frost dannet der varmeledningsevne av små, trebenker i hagejord. Frost - tegn på senhøsten, når etter de siste varme høstdager plutselig kommer kjøling.
 Noen ganger våkner opp om morgenen og så vinduet hvitt deksel, bestemmer vi at den første snøen falt. Bare etter utseende, begynner vi å forstå at selv om det er "bare frost." Islaget motsetning rim eller snø er vanligvis meget tynne og ujevne, fører ofte krystallisering prosessen til dannelse av såkalte yneevыh blomster.
 Frost kan sees i hverdagen. Hvis kjøleskapet fungerer på fordamperen, så det må samle frost, som hindrer normal varme i kammeret, og et kjøleskap krever periodisk avriming. Frost dannet ved fordamping av fuktighet fra produktet fuktighet kommer også med luft når du åpner kjøleskapet. Derfor hyppig døråpning i dannelsen av frost kjøleskap øker.  
Яндекс.Метрика