Poserer for foto shoots hjemBare skuespill - det er ikke lett, selv om det virker slik og. Tross alt, hans viktigste oppgave - enten formidle ideen etter sjanger bilde, eller heve sine eksterne data fra svært gunstig siden - i det beste lyset og i en bedre posisjon. Og ofte alle sammen. I det profesjonelle forstand poserer under foto økter med over hundrevis av standard positurer. Men når det kommer til å skyte i en avslappet atmosfære, for eksempel hjemme, nok til å forstå det grunnleggende posering og nyansene i dette fotoseanse som helhet.
Kort berøring nyansene fotoseanse huset. Ofte denne type undersøkelse ikke er utført av en profesjonell fotograf, og den beste venn av refleks, vet det grunnleggende fotomaysternosti. Derfor, som en regel, er resultatet under minimum. No offense, men amatør bilder fra lenge siden alle forårsake en reaksjon - negativ. Men dette resultatet kan unngås, faktisk, gjør dette interessant fotoseanse.
Poserer for foto shoots hjem

Vilkår for hjemmefotoseanse
Her er de viktigste reglene for ikke-profesjonelle fotoseanse hjemme:
Poserer for fotografering huset trenger ikke å være pretensiøs eller kategori av mote stiler, gotisk, glamour, naken. Tvert imot, er det mer naturlig holdning bedre. Egnede områder som interiør skyting (hvis interiøret er verdig), romantisk stil, portrettfotografering, style "natyurel kan med et snev av erotikk, men ikke mer. Classics (tillater interiør) og universell stil Recording House - Pin-up girl.
En annen regel av hjemmefotoseanse - god belysning. Ideelt sett, selvfølgelig, etablere profesjonell lys, men leien er ikke billig, så hvis du har en bordlampe naturlig lys er best å ikke ett grensen til minst denne versjonen. Sette den slik at den dekket din profil eller hele ansiktet. I stående positurer - individ. Bruk av lampen selv på dagtid. Hvis du ønsker å leie under fotoseanse polupryhlushennыy ramme, gå til følgende triks - slå av overhead lys, skrur på en lampe slik at det dekket du med en hånd og ikke spredt lys på bakgrunn. Deretter - lage testbilder. Dersom rammen er veldig lette kutt øyne, dekke gjennomskinnelig stoff lampe, vil det gjøre den myk. Selv som et alternativ - med stearinlys bilde. Men det bør være mye (minst 30 for fullformat og fra ett til 10 for stående), og helst bare én hånd for noen av dere, det var interessant kontrast av lyse og mørke områder i bildet.
Når du bruker blitsen kan virke skjemmende reflekser og skygger i foto overganger. Derfor er det bedre å ikke fjerne helt, og løst dekke ark. Til personen i portrett huset var dekket jevnt, bruk en provisorisk lys - stor hvit tegning papir. Det bør holdes i utvidet form under anslått ramme nesten flatt på gulvet, litt senking nær side til fotografen.
Mer interiør. Ærlig evaluere sine argumenter interiør, og, viktigst, sine ulemper. Hvis det er noe bemerkelsesverdig, så må man begrense positurer for portrettfotoseanse. Men dette er ekstreme, vakre området, sannsynligvis å finne i ethvert hus eller leilighet.
Postures innenfor det indre av interesse
Når interiøret selv er verdig, og i sitt arsenal er mange interessante dekornыh aksenter, poserer for en fotoseanse i så fall passer med praktisk talt ingen begrensninger. De viktigste grensene for anstendighet angitt, og trykk deretter på tips om hvordan å presentere seg lønnsomt.
Poserer for foto shoots hjem

Velge et sted for fotografering, som stue, hvordan testbilder og se hvordan ting passer inn i det, kan det være lurt å legge til noe, noe rent.
Deretter velger positurer. Mens poserer ingen belastning musklene i nakken og skuldrene - de bør være avslappet. Den beste plasseringen for en litt lubben eller usikker i sin figur jenter - en halv omdreining. I denne posisjonen visuelt glattet ut alle feilene, og du får en god silhuett.
Å glatte figur feil under photo shoots, passe ut med en svak eller uttalt tilt forover eller bakover nedbøyning. I det første tilfellet vil du podaetes kroppen mot fotografen, den andre otkydыvaetes kroppen eller tilbake, eller i hvilken som helst retning.
En annen metode for ethvert element - skyting fra oven. Det er god i stående form, men egnet for positurer hvor du er, for eksempel, som lå på sengen, sitte på sofaen, på gulvet, og så videre.
Utgjør om ordinært interiør
I dette tilfellet utgjør som det ville være til nytte for deg stresset nok. Sannsynligvis bør vi fokusere bare på de portrett positurer (de vil fokusere på selve atmosfæren). Men nok. Å forklare - portrett ramme ramme anses av de fleste bygningsmodellen.
Ikke bli involvert positurer anfasnoho type. I et rom med ikke-profesjonell belysning vil du fortsatt ikke være i stand til å oppnå et godt lys, og at portrettet du risikerer bare å understreke den asymmetri i ansiktet, det er alt.
Foretrekker fotoseanse i Postures profiltype og positurer med en halv omdreining posisjon eller synspunkt på grunn av skulderen. Når du tar den utsikten var vakker, ser ikke på samme kamera, og litt over det, for eksempel, på kanten av objektivet.
Pin-Up Poses
Poserer for foto shoots hjem

På sin egen sjanger bildet "pin-up" er populær siden tidlig på 50-tallet. Han dukket opp i Amerika og raskt fanget på i andre kulturer. I moderne tolkning mottok han flere områder, hvorav den ene - freestyle - med andre ord å bruke bare de grunnleggende elementene og utgjør sjangeren, heller enn å forsøke å passe inn i det hundre prosent.
Posy Pin-up girl - en lys snev av erotikk. De er litt leken, og med deres hjelp, er selv den mest ubestemmelig indre hensiktsmessig. Å implementere dette direkte i en fotoseanse huset du trenger å makulere skuespill. Det utgjør en pin-up call for innsending av følelser og følelser, ikke bløff mønster. Prøv å være avslappet, ikke zazhymatsya ikke anstrenge musklene dine.
Velg denne sjangeren i skytingen huset ikke glemme sine attributter. Best hvis de er i samsvar med retro stil 50s (gamle TV, gamle møbler, klær i mote 50-årene). Det samme gjelder for hår og makeup for foto shoots. Jo mer du betaler oppmerksomhet til å forberede seg for en fotoseanse i denne sjangeren, jo bedre vil du score.  
6 viktigste detaljene høst bilde
 Fargerik og gyllen høst forplikter fashionistas på den høye bakken, holde lyse farger. Perfekt høst bilde består ganske enkelt, gitt de grunnleggende detaljer og råd fra profesjonelle designere.
 Vakker hud
 Selv om en kvinne ikke er en ivrig fan av sminke, bare falle ansiktshuden skal være feilfri, sunn og strålende utseende. Skape naturlige farge bedre å ha oppstått tilknytning til livløse maske. Bare bruke en fuktighetskrem med en lys tone effekt. Dette gunstig effekt er særlig hensiktsmessig etter en varm sommer.
6 viktigste detaljene høst bilde

 Nyanser av leppestift
 Med bruk av regnperioden på moten saftig nyanser av plomme, burgunder og kirsebær. Så rike og intense farger bidra til å skape og luksuriøse kveld sminke og perfekt dag image. Merk at blyant for å understreke konturlinjene leppene ikke lenger brukes. Hvis sjelene feminin makeup myke og naturlige linjer, kan det grunnleggende tone av leppestift forårsake en gjennomsiktig gloss, gjemmer dreven fargetone.
6 viktigste detaljene høst bilde

 Uttrykksfulle øyne
 Det var et fall skjønnhet kvinnelige øyenskygger høydepunkter silkeaktig brun, lilla og grå-greener. Det er fortsatt en trend røykfylte toner og uttrykksfulle lille pilen lengde. Grunnlaget for vellykket og vakker makeup brukes dyktig base, uten noe som det ikke kan gjøre noe make-up.
6 viktigste detaljene høst bilde

 Høst smaker
 Viss tid av året har sin egen smak. For varm sommer neppe egnet tunge "vinter" parfyme, og fallet er ikke stedet "blomstrende" våren fjær. Riktig valgt parfyme er en del av det genererte bildet. Den motehuset Moschino nylig fikk kvinnene sine nyeste innovasjoner Chic Petals, som dukket opp i butikkene. I toppnoter av moden granateple og jordbær duetten spilles i regi av lyse ingefær terte. De viktigste floral notater harmonisk utfyller rød orkidé hvor lys tog er musk, iris og Chamaecyparis. I trend alle varianter, som er basert er de tre lukt og eventuelle "skog" notater. Men eviggrønne akkorder iboende mannlig parfyme, kvinners parfyme så la avl sitrus notater. I et elegant navn, kvinner tiltrekke lyse ånder emballasje, dekorert med delikate blomstermønstre.
6 viktigste detaljene høst bilde

 Elegant clutch
 En av de mest trendy tilbehør denne sesongen vil være clutchen, stylister presentert i ulike former og farger. Vi kan skjule store og omfangsrike vesker og rush til butikken for elegant clutch. Harmoniske dekorasjoner vil miniatyr blomster, skinnende metall glidelåser og oppkvikket buer.
6 viktigste detaljene høst bilde

 Stilig belte
 En viktig detalj er bildet av mote belte. Enhver kvinnes garderobe bør være minst fem forskjellige stropper. Imidlertid bør denne sesongen velge modeller av medium størrelse svart. Siden høsten designere lover et oppkomme av farger, sørg for å kjøpe oransje og hvite belter, som er perfekt for enhver figur og anledning. Nyttig og tynn blå eller lilla thong og bredeste belte dyp rød farge.
6 viktigste detaljene høst bilde
Яндекс.Метрика