Man gjør en mann?
 Faktisk mann er fundamentalt forskjellig fra andre former for liv, og det bare forbedret dyr? "Believer klart svar på dette spørsmålet, men folk fortsatt argumentere vitenskap med dette. Du får svaret på dette spørsmålet når det gjelder biologi og fysiologi eller kan svare han bare lese religiøs litteratur? Så hva gjør oss til mennesker?
 I form av paleontologi
 Teamet fant flere karakteristiske trekk ved menneskelig skjelett fossiler av sine nærmeste slektninger - aper. Selv om plasseringen av tennene i disse og andre like, gjør forskjeller: i aper Jawbone mer mot skallen og en annen form (kile den i person). Formen av bekkenet er ikke den samme i de to arter. Hos mennesker er den skålformede. Men skjelettet funksjoner ikke svare på spørsmålet stilt ovenfor. Skjelett - det er bare en "container" der de bor og mennesker og aper.
 Fra perspektivet til antropologi
 Antropologer studerer menneskelige fossiler. Samtidig, de er ute etter fakta og elementer av materiell kultur, fordi det tidligere ble antatt at evnen til å bruke verktøy er et kjennetegn på Homo sapiens. Men eksperimenter på sjimpanser, og mer nylig på gorillaer viste at de også er i stand til å bruke primitive redskaper. Forresten, sjø oter bruke steiner for å knekke skallet av skalldyr.
 Du kan referere til det faktum at en person bruker brann og tar seg av sine døde, og bruker språket til å kommunisere. Men dette var på grunn av mental og åndelig utvikling av Homo sapiens (Homo sapiens). Mange dyr har sinn, forskjellig fra sinnet. De er i stand til å samhandle på en slags språk. Så - det kan ikke tjene som et kriterium for svaret på dette spørsmålet.
 I form av genetikk
 DNA-testing viste at ikke mange forskjeller mellom mennesker og noen dyr. Selvfølgelig, det er forskjeller, men også i dyre DNA er ikke identiske. Igjen ikke gå få nøyaktig svar på spørsmålet: «Hva gjør oss til mennesker?".
 I forhold til religion
 Som vi vet fra Bibelen, ble mennesket skapt av Gud i hans bilde og likhet "Selvfølgelig, i form av moderniteten -.. En metafor Men hvis dere forstår betydningen av denne setningen, blir det klart at under dette betydde Stor åndelig,. tjeneste for verden, toleranse og nestekjærlighet, er det disse kvalitetene tilskrives Gud. Det samme gjelder for mennesker. Bare i tilfelle av skjermen disse kvalitetene, vil folk være i stand til å nå toppen av sin moralske utvikling. Ingen dyr på jorden kan ikke erstatte mennesker i disse formene .
 Når det gjelder evolusjon, er mannen ikke forskjellig fra resten av dyreverdenen. Hans oppførsel ble dannet under påvirkning, på samme måte som i dyr. Så den eneste forskjellen er åndelighet. Dette definitivt ingen levende skapning unntatt mennesket. Tilsynelatende - dette er det som gjør oss menneskelige store bokstaver.  
Hvorfor tordner?
 Selvfølgelig, vi alle vet dette atmosfærisk fenomen som torden. Hver dag på jorda er minst tusen stormer. De fleste av dem forekommer over kontinentene, havene over sin mye mindre. Den maksimale storm aktivitet kan observeres over territoriet til Sentral-Afrika. Over Arktis og Antarktis, er dette fenomenet praktisk talt fraværende.
 Tordenvær - er en av de farligste naturfenomener. De færreste vet, men antall dødsfall som oppstod under et tordenvær kan sammenlignes bare med flommen. Inne i uværsskyer eller mellom jordas overflate og cumulus skyer er det elektriske utladninger - lyn, akkompagnert av torden. Hvorfor tordner? Mange er interessert i denne saken, men før du svarer det, må du forstå hva en storm og lyn. Hva er deres natur, som de oppstår?
 Tordenvær
 Storm "kjører" energien som oppstår når luft konveksjon. En varm luft stiger oppover, hvis tilførsel av fuktighet i øvre nok, det er en forutsetning for dannelsen av tordenvær. I den øvre atmosfære, er det en forskjell mellom elektriske ladninger med isbiter på grunn av deres raske bevegelse. Høy luftfuktighet, istapper og varm luft stiger opp fra bakken, og bidrar til fremveksten av tordenskyer. Tordenvær produsere en så forferdelig ting som tornadoer ofte forekommer på det amerikanske kontinentet. Tornadoer blir dannet under tordenskyer.
 Lyn
 Interessant faktum - er ikke bare lyn på jorden. Astronomer ble registrert lyn på Jupiter, Saturn, Venus og Uranus. Gjeldende i et lyn utslipp varierer 10000-100000 ampere og spenning opp til 50 millioner volt! Lyn nå gigantiske proporsjoner - opp til 20 kilometer. Temperaturen inne i glidelåsen overstiger temperaturen på overflaten av solen fem ganger.
 Utseendet av lyn i tordenvær elektrifisering bidrar skyer. Årsaken er at en svært stor storm sky. Hvis toppen av skyen er på en høyde på sju kilometer, kan dens nedre kant henge over jorden i en høyde på en kilometer. På en høyde på 3,4 km vann fryser og blir til små biter av is som er i konstant bevegelse av stigende varme luftstrømmer som stiger fra bakken.
Hvorfor tordner?
 Vendt mot hverandre, istapper elektrifisering. Mindre belastet "positiv", og store - "negative". På grunn av forskjellen i vekt, små stykker av is er ovenfor torden og store - nederst. Det viser seg at toppen av skyen er positivt ladet og negativt bunnen.


Hvorfor tordner?

Hvorfor tordner?
 Tegning tettere sammen, noe som skaper en plasma region raznozaryazhennыe kanal som rettet andre ladde partikler. Dette er lynet som vi ser. Siden noen av de aktuelle flyter gjennom minste motstands vei er sikksakk lyn.
 Thunder
 I antikken, folk er like redd for torden og lyn. Ikke rart mange folkeslag kalt av Høyesterett God of Thunder. Noen lyn og torden. Egentlig Thunder - en svingning av luft. Flying glidelås skaper mye press før oss, det er av ekstrem varme. Da luften komprimeres på nytt. Lydbølge gjentatte ganger reflekteres fra skyene, og på dette punktet er det torden.
 Forresten, tidsintervallet mellom lyn og torden, kan du bestemme omtrentlig avstand til storm. Lydens hastighet er avhengig av tettheten til luft, kan ta sin omtrentlige verdi er 300 meter per sekund. Etter å ha utført enkle beregninger, til noen omtrentlig avstand få kraftig element. Hvis avstanden til tordenvær svært store (minst 20 kilometer), gjorde lyden av torden ikke nå ørene av mannen.
 Under et tordenvær, kan du ikke gjemme seg under ensomme trær. Det er en sterk sannsynlighet for at lyn vil treffe et tre. Bedre å vente ut stormen innendørs med vinduene lukket. Dersom dette ikke er mulig, og deretter dekke egnede tette skog.  
Spådom til jul: en formue på kjæresten sin
 Ikke bare jenter interessert i å vite hvem de skal gifte seg. Av guttene også noen ganger lurer på hvordan fremtidig brud vil ringe så snart de gifter seg og hva som vil være deres kone. Bare gjette beste til jul, fordi i denne perioden fjernet alle bruksforbud naturlige krefter. Og hvordan forteller du lærer i denne artikkelen. Hvordan spå jente i julen


Spådom til jul: en formue på kjæresten sin
 Det er noen regler å følge når bedre spådom. Som du vet, ikke kirken ikke godkjenne av magi og barer, så for ikke å fornærme Gud, den beste tiden å fjerne ikonet og fjerne korset. Ikke spør det samme spørsmålet flere ganger. Prøv å gjette hvor du ingen kan stoppe. Slå av lysene og tenne et lys, sitte noen minutter i stillhet og harmoni i spådom.

 Gjetter på kjærligheten jente


Spådom til jul: en formue på kjæresten sin
 Få din skjebne ved hjelp av ild. Gå rett til å be om den fremtidige brud og tenne ilden. Deretter forsiktig se flammene. Hvis det brenner jevnt og gnist brenne høyt over bakken, vil du finne en god, ydmyk og intelligent kone leve med henne lykkelig liv. Men hvis flammen brenner med et smell og gnister sirklet og hadde ikke lyst til å gå opp, så vil du få kona til naturen, vil forholdet være stormfull, med separasjon og krangler.

 Spådom er en populær korn. Det vil hjelpe deg å forstå om du liker hans elskede. Ta en krukke med ris. Sett på hennes venstre hånd og stille spørsmål til som du kan tydelig svare "ja" eller "nei". Etter noen korn helle på bordet og telle dem. Partall indikerer at svaret "ja", og Odd - "nei."

Spådom til jul: en formue på kjæresten sin
 Svaret på spørsmålet kan oppnås gjennom boken. Det er bedre å ta Bibelen eller publikasjoner med åndelig innhold. Stille et spørsmål som du ønsker å få et svar. Deretter legger frem en side og linje eller bare åpne boken på måfå og finne linjen med fingeren. Linjen vil gi deg svaret.

 Pryvyditysya brud kan drømme. For dette sengetid spise pickles eller noen salte parabolen. Drikk det kan ikke. Deretter si: "Girl rettferdig, kommer til meg og drikke." I drømmen har du drømt din fremtidige brud.

 Vet ikke noen av jentene velger en kone? Hjelper løk. Skriv navnene på sine pærer gir, og deretter sette dem i en bolle med vann. Som løk spire raskere, på jenta, og du bør gifte seg.

 Gjette svik jente: Hvordan fortelle om en jente forandrer


Spådom til jul: en formue på kjæresten sin
 "Endre eller ikke?" Dette spørsmålet er spurt nesten alle mennesker som bor på jorden. Vel, i dette tilfellet, forteller deg å hjelpe.
 Ta et stykke papir og to stearinlys. I brevet, satte to lys, ett stearinlys satt videre navnet til kjæresten eller kona, på den andre - faktisk. Deretter, tenne et lys og si følgende ord: "naturlige elementer - ild og stearinlys, hjelpe meg å finne ut om en annen kone." Hvis lyset går ut først, så sannsynligheten er svært høyforræderi, og når det første lyset vil gå ut av jenta, er det fortsatt sant.
 Forblir populære spådom ved hjelp av epler. Gi denne frukten av hans elskede og se på stussen. Hvis det er igjen kjøtt, er din kone riktig. Hvis massen mye, hun har en kjæreste.  
Яндекс.Метрика