Gjette på Yule for Mr Right: Slik spår for en kjær
 Festlig spådom gjennomføring av 7. januar på julaften, 19. januar på Epiphany. Denne perioden regnes som hellig, svekker grensene mellom verdener, så siden antikken jenter på denne tiden formuer av Mr Right, godt ekteskap, fremtidige barn, og så videre. D. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du mediterer i Svyatka for brudgommen. Ikke ta for alvor spådommer, husk at å nøyaktig bestemme sin fremtid bør se den klarsynte. Dommer, masker


 Tydelig i mange fremtidige bruder. Vi har gitt enkel og interessant.
 • Gjette på Yule for Mr Right: Slik spår for en kjær
   Du trenger et tørt håndkle. Om natten, henge den ut av vinduet og si følgende ord: "dommer-lovet mann, kom uteretsya håndkle! ". Morgen potorkayte håndkle. Hvis det er vått - vil du være gift i år.

 •  For spådom kan brukes bok. Bare velg den utgaven åndelig eller religiøst innhold. Du kan ta Bibelen. Stille et spørsmål som du ønsker å få et svar. Deretter sitte litt fred og sette frem en side og linje. For eksempel, side 42 den femte rad fra toppen. Åpne siden og lese linjen.

 • Gjette på Yule for Mr Right: Slik spår for en kjær
   En av de mest interessante og populære er prediksjon på kopper. Bare gjette du kan med hennes venner eller en annen. Ta syv kopper. Sett hver av dem i sukker, salt, en skive brød, løk, vann, og en mynt ring. Deretter kan du se for dere selv, og deretter en kopp tilfeldig. Hvis du fikk brød - forvente massevis. Salt symboliserer problemer løk - tårer, sukker løfter av glede og lykke, snakker mynt på rikdom, og vann - stabilitet og fred. En ring, som du sikkert har gjettet, løfter om ekteskap og bryllup.

 •  Speil - de mest populære varene å bestemme bilde av brudgommen. I antikken, jentene lurte natt i badekaret, men det er ikke obligatorisk. Ta to speil, sitte i midten, tenne et lys og lys er slukket. Se skjerm speil. Snart vil du se skyggen av brudgommen. Til bildet forsvant, roping "Zur meg" og tenne et lys.

 •  Gjette navnet på en kjær


  Gjette på Yule for Mr Right: Slik spår for en kjær
   Nesten alle jenter har en tendens til å se fremover for å se hva den stelle dem for lykke, som det vil ringe. Den enkleste måten - å skrive navnene deres på biter av papir fans, og etterlater et blankt ark og legges under puten om natten. Om morgenen fjerne bladet. Hva er navnet på det er skrevet, og vil kalle din fremtidige brud. Tom brev betyr å tenke på ekteskap ennå.
   Ved midnatt, går utendørs og være midt i veien. Hvis den første forbipasserende mann vil spørre hennes navn. I så fall vil ringe og din trolovede. Men hvis den første kvinnen vil, kan du be om navnet på hennes sønn.  
  Gjetter på natten før jul, som formuer jente på fyr
   "Hver Epiphany kveld Girls lurt" Ah, unge damer liker å se inn i fremtiden og kjenner deres skjebne. Kanskje du er et barn klatret inn på loftet, tente et lys og prøvde å trylle opp eller finne henne Mr Right. Siden oldtiden jenter nyter gjetning bare til jul, er det tid for mirakler og magi. Eve fjernet alle bruksforbud naturlige krefter. Selvfølgelig, den mest populære tema i spørsmålet er de vakre damene til brudgommen. Hvordan kan du fortelle formuer i navnet på fyren, hans tidligere eller den skjebnesvangre møtet? I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de ulike metodene for spådom.   Gjetter på månen på natten før jul


  Gjetter på natten før jul, som formuer jente på fyr
   Vi begynner med den enkleste av spådom. Før du går til sengs, satt på nattbordet pitcher av drikkevann og et krus. Neste, sier følgende ord: "dommer-lovet mann, slik du er lei av veien, jeg har en Flow, gå forlovet, jeg vil gi deg en drink." I drømmen, bør du se sin fremtidige ektemann.
   Selvfølgelig kan du gjette og bruke et speil. Narva granbar og ta et lite speil. Sett det under sengen og lå grener rundt. I speilet bør du skrive navnet på en fyr ser på som sin mann. I morgen, se på skjermen. Hvis skiltet vil forsvinne - bryllup snart. Hvis navnet ikke er tørket bort - det er ikke din skjebne.
  Gjetter på natten før jul, som formuer jente på fyr
   For neste Spådom trenger vann. Ta en skål eller bolle, hell vann inn i det og ut til balkongen. I morgen, se på den frosne vann. Hvis vannet er frosset åser - en mann være rik, og hvis overflaten er glatt - bra.
   For spådom kan brukes bok. Bare velg den utgaven åndelig eller religiøst innhold. Du kan ta Bibelen. Stille et spørsmål som du ønsker å få et svar. Deretter sitte litt fred og sette frem en side og linje. For eksempel, side 42 den femte rad fra toppen. Åpne siden og lese linjen.

   Formuer på fyren med kortet


  Gjetter på natten før jul, som formuer jente på fyr
   Du må logge med 36 kort. Velg fire Jacks og sette dem ved siden av hverandre ansikt ned. Ta et stykke papir, tegne den på alle fire dresser knekter og under hver enkelt, skrive navnet på en av hans fans der du ønsker å gifte seg. Du kan skrive i en av fargene "Stranger". Således vil valget bli bygget opp av fire menn. Deretter legge alle kortene som er igjen i hver jack. De vil symbolisere din fremtid med sin forlovede. Ormer betegne kjærlighet, topper - krangel, krysser - penger og diamanter - hvor mange barn vil bli gift. Nå er den morsomme delen: du må rengjøre en Jack i livet som du ikke liker. Det verste fall må fjernes sammen med kortene. Deretter er det tre kontakter. Også Ordne kort igjen, og deretter fjerne den verste planen. Gjør dette så lenge det vil være en jack. Du kan snu det og se hvem som vil være din mann.

   Fortunes fyr som heter


  Gjetter på natten før jul, som formuer jente på fyr
   Hvis du ønsker å vite navnet på hennes fremtidige ektemann, avkjøring ved midnatt på gaten og være midt i veien. Hvis den første forbipasserende mann vil spørre hennes navn. I så fall vil ringe og din trolovede.
   Det finnes andre måter. På et ark, skrive en mannlig navn. Ett blad la stå tom. Neste, kaste bladene i en lue eller boksen og bland. Ta venstre hånd ett ark tilfeldig. Dette navnet og vil ringe fremtiden brudgommen. Hvis du falt tom, betyr ikke noe navn ikke passer.  
  Hvordan lære å danse hip-hop?
   Hip-hop - er den enkelte dans dans over hele verden. Reglene er unike og individuelle undervisningsmetoder. Angivelig, bare det finnes ingen global betydning klarhet og filigran memorert bevegelser og personlige data skuespiller artist. I hovedsak er det ikke en refleksjon av melodi eller drama av tekstene og måten å tiltrekke betrakterens oppmerksomhet er hans egen person. Og reaksjonen fra publikum til å være dypt positiv, og danseren forårsake frank sympati og skape et smil til ansiktet til alle som ser på det.
   Hip-hop som helhet - den beste måten å muntre opp publikum og seg selv. Lær å danse hip-hop er i stand til alle, selv de som har talenter ikke hadde manifestert i noen annen dans verden.
   Trinn én
   I hip-hop er to grunnleggende bevegelser: det Stepa og Kutch. Her, for eksempel, er en grunnleggende dansebevegelser mestret det, kan du føle deg fri til å danse hip-hop for en time. Vi må sette av den høyre foten til siden, tå ut, og høyre hånd til å strekke godt opp. Deretter otstavlennuyu foten å bøye og flytte henne kroppsvekt og lavere arm hevet til skulderhøyde. Denne foten begge føttene godt presset til gulvet. Du deretter åpne bagasjerommet til venstre og bøy venstre ben og rett til å sette på en sokk. På slutten kraftig lavere høyre kne og bøye ryggen bue. Dermed langstrakte hender ned, du virkelig prøver å berøre gulvet.
   En person er i stand til å gjenta beskrevet ovenfor, regnes det dans hip-hop.
   Trinn to
   Fast stå på tett til gulvet føttene, knærne litt bøyd, men fortsatt stå i fullt foten. Sprikende fingre på høyre hånd trykk i brystet, rundt hjertet området, og heve albuen parallelt med gulvet. Så bare kaste kraftig bekkenet fremover og buede ryggen hans. Lage en to-sving, høyre og venstre, mens utretting ryggen, en posisjon på siden og avrunding ut når du går tilbake til startposisjon.
   Høyre hånd, på dette stadiet, forlater hjertet i ro og på venstre, skyve jevnt streke bevegelser langs banen fra brystet til midjen. Gjenta bekkenet fremover og kaster opp på grunn av stress baken. Ikke glem med runde bøy ryggen.
   Mestrer denne teknikken oversettes til rangeringen av "trygg dans hip-hop"
   Trinn tre
   Stå på venstre fot og høyre sving og løft slik at låret var parallell til overflaten. Armene bøyd i albuene og løft brystet, simulere en "student ved et skrivebord." Sharp vridd korketrekker ned gjennom venstre ben bøyd og kaste frem og rette høyre. Hans tilbake hele tiden for å holde avrundet. Deretter vypryamytsya, avviser casing bort bakover, og kaste armene forover "semafornыm" bevegelse: ett som strekker frem, og andre, som en langstrakt opp. Det er viktig i denne bevegelsen kapell balanse pga oppmerksomhet.
   Alle kan gjøre dette uten å spionere en piruett tex bli trygge brukere av hip-hop.
   Fjerde trinn
   Legs sted, men ikke mye. Litt bredere enn skulderbredde, med litt til side rett tilbake. Beina er litt bøyd i knærne, men i alle fall ikke avle hverandre. Colin strengt gleder. Høyre hånd til å dekke sitt eget ansikt, igjen for å sette hjerte og gjøre fingrene inn i en knyttneve. Anvende minimal innsats, vippe hodet til høyre skulder. Samtidig rette venstre arm, men la den på brystet nivå. Samtidige bevegelser av kneet, høyre arm og høyre bein kne distribuere høyre side.
   Alle var i stand til å gjenta trinnene, blir til en profesjonell hip-hopovtsa.
   Attention dansere: alle bevegelser på noen som helst for å danne en dans kalt hip-hop. Vi beskriver de mest kjente, grunnleggende og enkle bevegelser i dansen. Innføring av nye elementer er like avhengig av videre opplæring og personlig fantasy artist.
   Det viktigste rådet er å danse hip-hop alltid i biter, er det viktig å lære hvordan du skal høre. Denne rytmen er smart skjult under en stor opphopning ordning. Han er i stand til å høre en person med minimal hørsel. Den enkleste metoden for å lære å lytte til forskjellige sanger på rad, og helt motsatte stiler av klassisk også. Og uslыshytsya bet meg selv.
   Gratulerer, du har nettopp lært å danse hip-hop!  
  Яндекс.Метрика