Vis komedier hjelper heve stemningen, og noen ganger se noen synspunkter på livet og enklere å bare behandle. Men sikkert komedie skal være morsomt. Her finner du ut hva disse er.

 Topp 10 morsomste komedier:


 1. "Macho og Botan 2". Vi husker alle historien om to gale politiet. Greg Morton Schmidt Dzhenko og fortsette å jobbe for politiet, men sjefen ønsker å kvitte seg med dette paret. Men problemet er, hvis spesialdesignet for Morton og Greg.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 De må snike seg inn i en av de statlige universitetene og jobbe der under tak. Dette arbeidet er egnet for unge mennesker og er kjent for dem, så ledsagere begynne å utføre oppgaven.
 Det er vanskelig, men fortsatt ha noen vanskeligheter. Og hvordan kan beregne narkotika selgere og forhandlere se etter når rundt drikking, flotte jenter og vanlige hangouts? Likevel Morton og Greg kan ikke bare gjøre jobben, men selv teste deres vennskap.
 2. "The End of the World 2013: Apocalypse Hollywood-stil". Komedie Tegn er reelle og svært kjente amerikanske skuespillere som spiller rollene selv. Jay Barushel kommer i Los Angeles til nye hjem Seth Rogen hans venn. James Franco hadde kaste en fest og invitere mange kjente mennesker.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Stjerner samles, ha det gøy, drikke, dans og bruk av narkotika. Generelt, alle "kommer av i full fart" siden kommer verdens ende, som naprorokuvaly Maya. Barushel Jay og Seth trakk seg ut av partier og gå på sigaretter, men i butikken for å se hvordan noen kjøpere stjele mystiske lyse stråler av lys. Og etter jordskjelvet starter, og alle begynner å tenke hvordan å redde deres liv.
 3. "Vi - Miller». Denne komedien er ikke uten en liste over de beste, det er virkelig morsomt. Selgeren av myke stoffer David Clark selger sine produkt husmødre og sliten fra jobb drudge. David ønsker å tjene en masse penger ulovlig og fortsatt holde ren før loven og ikke gjør noe.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Men det viser seg at fyren er skyldig i en stor sum penger til din leverandør. Han tilbyr tilgivelse av gjeld for David å bære partiet av marihuana fra Mexico.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 En driftig fyr utvikler en plan og er fiktiv familie, bestående av hjemløse Casey Stick It, en ung og uerfaren Kenny og drømmer om lettjente penger stripper Rose. Klar til å gå, men definitivt ikke klar for utfordringer som må møtes når du utfører oppgaver.
 4. I rangeringen av de beste komedie filmer inkludert "naboer. På sporet av krig ". Naboene er støyende, stille eller for voldelig. Og alle mennene kan deles inn i to typer: ungkarer og gifte. Siste vanligvis tilbringer sine dager med barn og kone, og de første kvinnene søker å erobre hjerter.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Fred og ro familien levde et rolig liv før han bosatte seg ved siden av en bråkete gruppe unge mennesker som organiserer fester hver kveld og, selvfølgelig, hindrer leve sine naboer. Første leder av familien går for å snakke fred, men da bestemmer seg for å takle bråkete naboer andre metoder. Som et resultat begynte denne krigen!
 5. Vurdering av interessant og morsom komedie film fortsetter "Home Video". Hovedpersonene i filmen - et ektepar. Det begynte i unge mennesker er voldsomt og lidenskapelig: natt av kjærlighet, kyssing, dating, og så videre. Elsker Jay og Annie bestemmer seg for å gifte seg og føde barn.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Og etter mange års ekteskap finner ut at den tidligere lidenskap falmet. Og så, for å tenne ild av kjærlighet, Jay og Annie bestemmer seg for å diversifisere din sex liv. De bestemmer seg for å lage en video "voksen". Natten var fint, men videoen fikk på gulvet slektninger og kolleger par.
 6. "Bachelor Party: Part 3" også inkludert i listen av ungdomskomedier. På denne tiden filmen vil være bryllup og hjort, men som en "ulveflokk" kan gjøre uten eventyr? Og selvfølgelig ikke uten kostnader.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Venner Alan drevet ham til behandling på psykiatrisk sykehus, men på vei til å angripe heltene siste venner av Marshall og hans assistent. Kriminelle tar gissel en av de unge mennene, og gå på leting etter gull Prat. Venner, selvfølgelig, ikke kan gå glipp av muligheter til å ha det gøy i en av byene i Mexico. Som et resultat, byen rød igjen, utrolige hendelsene og hendelser.
 7. "21 og over". Tre venner bestemmer seg for å møtes og feire ett år. For hver av dem syder og bobler, men møte med venner mens sikkert funnet.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Casey og Jeff Miles tale Cheng "off" i sin helhet, men han kan ikke gjøre det, fordi neste dag han vil måtte gjennomgå en alvorlig intervju, som hele livet til en ung mann og hans far trodde.
 Som et resultat, ute av stand til å overtale venner Jeff og han går til baren, men med forbehold om at bygningen der et par timer. Som et resultat, blir Cheng beruset og knapt stå på bena. Bestemmer seg for å komme seg hjem, faller gutten inn i en nysgjerrig og noen ganger absurde situasjoner.
 8. Komedie Fortsetter liste "Scary Movie 5". Denne filmen var en parodi på flere thrillere og skrekkfilmer. Hovedpersonene i filmen - Jody og Dan. De er glade i ekteskapet, og nylig ble foreldre bare brakt hjem hennes baby. Men snart Jodie sier at huset er noe rart som skjer, føler hun tilstedeværelsen av overnaturlige krefter.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Paret bestemmer seg for å søke hjelp fra synske. Men ikke alle "profesjonelle" er samvittighetsfull, eksplisitt, og det er sjarlataner. Som et resultat, paret bestemmer seg for å plassere kameraer rundt huset for å se hva som lurer for diyutsya i deres fravær.
 9. "Uutholdelig bestefar". Ganske rart og motstridende, men likevel morsom film. Hovedpersonen gamle Irving Zysman er enkemann, men ikke opprørt over dette, men fortsetter å leve et fullverdig liv, som etter hans kone blir mer mangfoldig.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Men plutselig satt i fengsel datter av Irving og gammel bør ta sitt barnebarn far. Veien til målet var morsom og full av overraskelser. Nisse i hans '86 ikke vike en ung gutt han bruker alkohol, stjele mat fra supermarkeder faller for unge jenter og begår andre dumme ting. Noe bedre eksempel for hans barnebarn, men likevel morsom gutt med sin bestefar.
 10. "Armaheddets" - Historien om fem skolekamerater som kommer sammen og bestemmer seg for å diversifisere livet ditt, gjør en rekord. Men det trenger ikke sport en unik evne eller prestasjon. Venner besluttet å gå til tolv byens barer og drikke så mye alkohol.
Topp 10 morsomste komedier 2013-2014

 Høyeste nesten lyktes, men det siste bar med interessante navn "Armaheddets" var uangripelig. Etter år med venner møtes igjen, og planlegger å fortsatt gjøre en plan. Men årene er ikke de samme, og byen som er endret. Ennå tidligere klassekamerater ikke finne mange opplevelser. En "Armaheddets" i dette tilfelle er uunngåelig.
 Dette er vår topp morsomste komedier. Nå kan du skrive om hvilke filmer du liker.  
Best melodrama

 Det antas at melodrama ser alderen folk, korotayuchy kveld. Men statistikken viser at mange unge mennesker foretrekker slike filmer. Blant de mest populære melodrama som fikk lang applaus i 2011, er det flere. I første omgang er det mest populære melodrama Woody Allen "Midnight in Paris". Den har elementer av fantasy og komedie, noe som gjør filmen lett. Det handler om et ektepar som, etter å ha flyttet til Paris, faller inn i ulike opplevelser.
 En annen melodrama kombinert med underfundig humor, som leke Stjerner: - ". Lat som min kone" Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Adam Sandler og andre
 Neste er melodrama "Chalet Girl". Det forteller en annen historie om en prinsesse Askepott transformasjon. Rik gutt og en vanlig jente som skje? Se.

 Best melodrama 2011
 Melodrama med elementer av drama og musikalske "Burleks." Skuespillere: C. Aguilera, Cher, Dane E. et al. Hun går til storbyen, hvor det vil lykkes og problemer.
 Blant de russiske melodrama som fortjener oppmerksomhet - ". Freaks" En fantastisk cast: K. Knightley, V. Urgant, M. Jovovich, Art. Menchov og andre. Brudgommen er sent for bryllupet, men hans motstander prøver å utnytte situasjonen.
 Mer Komedie - Romantikk "Ivanov" basert på Chekhov manuskripter. Filmen stjerner: Fur A., ​​B. og A. Stupka, At Vasiliev et al. Historien om den intellektuelle livet av XIX århundre.
 Romantikk og komedie i en film "på kroken". Kvinnen bestemmer seg for å ta hevn på tidligere elsker og forelske seg i en rik mann. Han er broren til en jente som frastøtt henne brudgommen. Spiller: Bashar M., V. Squares, K. Kryukov, etc.
 Hvis du ikke har sett, være sikker på å se "mer enn", "Kjærlighet trekant", "One Day", "Kjærlighet og andre rusmidler," "vet" og andre melodrama.  
Яндекс.Метрика