Vi alle elsker å se filmer. En god film - det er et ekte lite liv, noe som kan stupe helt, la oss bare for et par timer. Og hvilke filmer var bedre i 2014?

 Vi foreslår å undersøke de 10 beste filmene i 2014:


 1. "Robocop". Den forrige versjonen av filmen gjorde tilbake i 1987, ble nominert til en Oscar. Men den nye versjonen også var ganske imponerende. Selskapet "OmnyKorp" engasjert utslipp roboter representerer sine droner for å opprettholde orden i verden bortsett fra Amerika. Kapittel selskap planlegger å implementere teknologi og USA.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 Men mange er imot slike innovasjoner, siterer mangel på de menneskelige sanser. Og da selskapet er satt til å utvikle teknologi som ville kombinere evnen av den menneskelige hjerne og fordelene med robotikk. I mellomtiden, til to polititjenestemenn er involvert i driften fange farlige kriminelle. En av dem såret Jack Lewis, en annen lå i bilen bomben.
 På grunn av eksplosjonen av Alex Murphy får skader uforenlig med liv. Politiet, med samtykke fra sin kone Alex bestemmer seg for å involvere politiet i testing teknologi som tillot å holde ham i live. På et tidspunkt, følelser og minner fra Alex går foran programmet, bestemmer han seg for å finne hans drapsmann og oppdager gruoppvekkende detaljer.
 2. "Noah". Bibelen historien i denne filmen har funnet en litt annen historie. Folk falt i synd, man bare Noah og hans familie leve et rettferdig liv, for Gud instruert ham til en vanskelig oppgave - å redde menneskeheten og rense landet for synd. Noah bygger arken, som samler dyr og hans familie.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 Om kommende arrangementer og andre lærde mennesker, selvfølgelig, prøvde å snike seg inn i arken. Blant dem, et av barna er en jente, tar hennes familie en Noah. Da historien avviker fra det som ble beskrevet i Bibelen. Svik, sjalusi, kjærlighet - alt dette er menneskeheten. Men folk kan overvinne synd?
 3. "Jeg, Frankenstein". Adam - frukten av skapelsen gal vitenskaps Frankenstein, som bestemte seg for å gjenopplive de døde. Som et resultat, skaperen besluttet å ødelegge hans skaperverk, som han drepte seg selv. Adam innser at verden er bebodd av demoner og Gargoyles, slåss for retten til besittelse av makt.
 Monster uhell faller inn i hovedkvarteret til Order of Gargoyles, hvor lærer at verden er truet hvis demoner vinne seier. Adam ledet demoner trenger Naberyusu som oppføringer forsker Frankenstein, der det er informasjon om hvordan å gjenopplive en død mann.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 I Naberyusa arbeider jente forsker Terra, hun tilbringer eksperimenter på dyr og revitalisere ingen anelse om hva som blir involvert. Adam til å løse flere problemer: beskytte mot Gargoyles, Terry beskytte og redde verden.
 4. "Scope of the Future". På planeten invaderende fremmed rase mymykov ønsker å gripe territorium. Major William Cage sendt til kampoperasjon, men han nekter. Som et resultat Cage anklaget for desertering og kaste på en militærbase som en enkel vanlig.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 I den første kampen, dør William, men er igjen på samme grunnlag og sendt tilbake i kamp. "Groundhog Day" gjentas til William møter Rita Vratasky soldat som har samme kraft og tid for ny start.
 Som et resultat, både en soldat prøver å finne ut svakheter motstandere og beseire dem, gå videre og videre. Trenger du å finne et hi mymykov og Omega, drepe deg, du kan vinne hele løpet.
 5. "fordel". Forsker Dr. Will Daster er utrolige fremskritt i studiet av kunstig intelligens og skaper en unik "smart" program. Men fremtidige statskupp skremme tilhengere av radikal antytehnolohycheskoy gruppe som motsetter seg etablering av kunstig intelligens.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 I Will får en kule forurenset med radioaktivt materiale. Forskeren sakte dø, men hans kone Evelyn og venn Max Waters geni hjernen tid til å digitalisere og overføre det til en kraftig datamaskin som applikasjonen. Vil avdøde kone begynner å kommunisere med skjermen og fortsetter å utvikle seg. Men etter hvert utvikler seg til en tørst etter kunnskap ønske makt.
 6. "Malefysenta". Fairy Malefysenta levde i en vakker eventyrskog omgitt av fantastiske skapninger. Men en gang i hennes verden bestemte seg for å invadere mennesker, og alt forandret.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 Prøver å snu alt på plass og beskytte sine undersåtter, oppfordrer Malefysenta mørke krefter og setter en forbannelse over den nyfødte datter av kongen. Men ser på Princess Aurora begynner heks å tenke at det er denne vakre jenta i fremtiden vil endre liv i et magisk kongerike, jo bedre.
 7. "X-Men: Days of Future Past". I 2023. mutant jegere som deltar i "vakter" nesten vunnet, men plutselig fant sovende muterte gener og vanlige folk.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 Som et resultat, ble alle mennesker og mutanter som er lagt inn i leirene, og nesten ødelagt verden. X-Men prøv å motstå og har tenkt å forandre fortiden, Wolverine flytte til langt i 1973. Men det ble ikke som forventet: Magneto i fengsel, folk er redd for mutanter og Professor X nesten forlatt sin idé.
 8. «Need for speed: tørsten for fart".Banda Riders, som er leder Dominique Torrette ødelegger kriminell gruppe ledet av Owen Shaw. Rytterne ikke bare frigjort kjæresten Dominique, men også drepe lederen av Owen. Og for denne bror drept Ian Shaw planer om å få hevn. Han forbereder en plan for hevn og ønsker å ødelegge alt som er å klandre for drapet på sin bror.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 9. "Planet of the Apes: The Revolution". Antallet genetisk modifiserte aper gitt ved tidligere forsøk med nye stoffer har høye intellektuelle evner, fortsetter å øke. Caesar, som leder kolonien og rakett, Coba og Maurice, som kan snakke, andre snakker på tegnspråk.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 For ti år siden mesteparten av menneskeheten døde på grunn av "ape influensa". Folk prøver å ordne sitt liv, men ved et uhell skadet en av apene, på grunn av hva Caesar forbyr dem å blande seg inn i deres besittelse. Våpenhvilen ble kortvarig, startet en real konfrontasjon. Caesar mirakuløst overlevde etter at han prøvde å drepe Cobb.
 10. "The Other Woman". Mark og Carla møttes i to måneder. Carly mener at alt på alvor og bestemmer seg for å besøke sin kjæreste, men finner et hjem med sin kone Kate. Kate begynner å mistenke av lenkene for å gjøre partiet møtte Charles og finner ut at hennes mann utro mot henne.
Topp 10 beste og mest interessante filmene i 2014

 Da jentene lære at Mark har en annen elskerinne - Amber. Kjærester lider lære og begynne å overvåke skjørtejeger, samtidig utvikle en plan for hevn. Som et resultat, Mark med ingenting, og Amber, Charles og Kate endelig finne lykke.
 Denne listen over de beste filmene i 2014. Men dette er ikke alle bildene som fortjener oppmerksomhet. Også verdt en titt "Kjærlighet gjennom tid", "Treasure Hunters", "Godzilla", "Avvikende" og noen andre filmer. I tillegg, i 2014 premieren er forventet at lover å være interessant og imponerende.
 Glad visning!  
 Hvis du etter å ha sett filmen du har igjen et sterkt ønske om å gjøre noe og gjøre, så er dette filmen du så med god grunn. Her lærer du rangering motiverende bilder.

 Beste Film-


 Derfor foreslår vi å utforske de 10 beste motiverende filmer:
 1. "Eat, pray, love". Veldig motiverende film for kvinner og jenter. I historien hovedpersonen Elizabeth mister smak for liv og deprimert. I 32 år, visste hun ikke hva jeg skal gjøre, noe å strekke seg etter. Elizabeth bestemmer seg for å forandre livet hans, skilt fra sin mann, og deretter finner en annen mann David og begynner å bygge et forhold med ham.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Men den etterlengtede lykke eller ikke. Her David uttaler en setning som bokstavelig talt slått levetid Girl: "Stopp alltid noe venter action! ". Da Elizabeth innser at sitte stille - ikke det beste alternativet.
 Jenta går på en reise der kjenne verden, seg selv og sin tidligere uutforsket side, og bare nyte livet. Etter å ha sett dette bildet kommer forståelsen av at vi er til å påvirke livet, fordi vi gjør det rikere og lysere.
 2. "200 pounds skjønnhet" - Dynamisk og veldig interessant film om vekttap og ønsket om å være vakker og å lykkes. Kan Khan - god og talentfull jente som har ett stort problem - fedme. Hun er vakker og sterk stemme, som hun synger bak kulissene for den sympatiske sangeren har ingen vokal.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Men når Khan blir en ufrivillig vitne til en samtale der hun svarte på en ekstremt kynisk og negativ. Da bestemmer hun seg for å endre seg, og uansett hva som var å oppnå suksess i sin solokarriere. Hun går til sykehuset, hvor hun gjorde noen plastisk kirurgi.
 Resultatet er sykehuset skjønnhet med utsøkt figur og et ønske om å erobre verden. Khan skjuler sannheten og ønsker å oppnå alt av seg selv. Hun har til å gjøre mye, men til slutt hun fortsatt får på konsert og erobringer hjertene til lytterne.
 3. "The Pursuit of Happyness". Og dette bildet - bra for menn, særlig for foreldrene. I historien om Chris Gardner og Linda bor i San Francisco og har en sønn. Chris fremme ny teknologi, men til ingen nytte. Stadige hunder og ubetalte regninger og bøter tvunget Linda å gå på jobb i New York, hvor hun tilbød høye lønninger og gode vilkår.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Chris overbeviser sin kone til å forlate sin sønn med ham og begynner å lede et hardt liv enslige forsørgere. På ett punkt far og sønn finne seg på gata og sover på benkene i stasjons toaletter. Chris får en jobb og praksisplass er ubetalt, samt flere praktikanter.
 Tro på deg selv, engasjement og kjærlighet til sin sønn tillate Chris å lykkes og få jobben gjort. Han senere åpnet sin egen meglerselskapet som gjorde ham til en millionær. Bildet, forresten, er basert på virkelige hendelser.
 4. "Slumdog Millionaire" - Et bilde av situasjonen og endring av livet. Foreldreløs fra et fattig distrikt i Mumbai Zhamal Malik bestemmer seg for å ta del i spillet "Vil du bli millionær? ". For hvert spørsmål gutten mirakuløst klarer å gi de riktige svarene. Når seieren er ett siste trinnet Zhamala arrestert.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Politiet mener at den unge mannen er en svindel, spør ham om hvor han har bodd hele sitt liv i slummen forlatte vet svarene på disse vanskelige spørsmålene.
 Zhamal politimann forteller historien om hans liv, som var mye: gjengjeldt kjærlighet, sammenstøt med kriminelle eventyr med sin bror og mer. Noen minner og historier fra minnet bare ga gutten svar på en quiz.
 5. Listen inneholder også film "The Bucket List". I historien om eieren av klinikken Edward Cole og Carter enkel fabrikkarbeider Chambers er i samme avdeling sykehuset. Begge satt en skuffende diagnose, begge har kreft og lære som ville leve veldig lenge.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Da Carter bestemmer seg for å lage en liste over ting som jeg ønsker å få gjort innen utgangen av livet. Spereserdya han rev et stykke papir, men det er Edward som foreslår å gjennomføre planen sponsor og alt, og legger noen tilfeller.
 Til tross for protester fra Carters kone, reiser han med sin nye rik annet. Menn som reiser, har det gøy og nyter de siste øyeblikkene i livet. Det ble gjort alle planene, og mer.
 6. "Aldri gi opp" - Den dynamiske film om sport. Jack Tyler flyttet med sin familie til et nytt sted for å gjøre den yngre bror av profesjonell tennis. Jake seg i den gamle byen var en talentfull fotballspiller, men i en ny by er en reell utstøtt.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Prøver å finne venner, godtar gutten hans klassekamerat Bailly attraktiv for partiet. På festen uforvarende blir Jake en part til å kjempe med kommunen og kjekk Ryan.
 Som et resultat, er den unge mannen ydmyket og slått. Men her kommer til unnsetning klassekamerat som råder Jake gjør en unik sport der en rekke av mixed martial arts. Etter møte med en erfaren trener ung mann er trygg og vellykket, men det kan være vanskelig å forhindre.
 7. Bilde "Wall Street: Money Never Sleeps" - En ekte motivasjon for å lykkes. Dette er et bilde av en bedrift, et ønske og ambisjon. En tidligere bedrifts raider Gordon HEKO løslatelse fra fengsel og bestemmer seg for igjen å lykkes. Men verden har forandret seg mye, og Gordon innser at hans metoder ikke fungerer og er utdatert.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Og så på veien møtte en ung og aktiv trader Jacob, som møter datter av Gordon. Det tilbyr en avtale og lover å bidra til å nå ut til Gordon datter, som den gamle mannen snakket i 11 år, men som svar på Gordon Jacob bør bidra til å lykkes i næringslivet og bli vellykket.
 8. "The Secret". Denne dokumentaren, men uvanlig og motiverende film at mennesket kan forandre livet hans som han vil. Filmen består av intervjuer leger, filosofer, forskere, teologer, kunstnere, psykologer og selv tilhengere av de gamle lære.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 De snakker om livet, om rollen til mennesker i miljøet og virkningen av mennesker på virkeligheten. Hvis du samle alle ideer sammen og analysere dem, kan vi konkludere med at tankens kraft kan forandre virkeligheten og verden bli kvitt unødvendige frykt og fordommer, for å helbrede kropp, sinn og sjel, og å gjennomføre de ønsker og drømmer.
 Alle som ble intervjuet i filmen, som forteller historien om oppdagelsen av universets hemmeligheter og hvordan dette mysteriet har bidratt til å endre deres liv og holdninger.
 9. "Area of ​​Darkness" - En film som folk kan oppnå mye hvis det er riktig, og det maksimale bruke sine ferdigheter, kunnskaper og evner, men tenke på konsekvensene.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 I historien om Eddie forfatter fra New York vanskeligheter i hans personlige liv og karriere og nesten deprimert. Men gutten tilfeldigvis møter sin venn, som forteller ham om de nyeste stoffet i stand til å aktivere hjernen og til tider bedre hjernens aktivitet. Eddie tar en pille og oppdager at han kan nå enestående høyder.
 Den føyer til en bok uten å føle sliten og tenker som noen gang tenkt. På kort tid fyren klarer å tjene en stor sum penger, er han lykkelig og vellykket. Men snart viser det seg at pillene har bivirkninger. Eddie bestemmer seg for å finne andre mennesker som bruker narkotika, og lærer den triste sannheten.
 10. "Time". Filmen handler om hva du trenger for å sette pris på din tid, ikke kaste bort det forgjeves. I historien om menneskeheten er udødelig, men folk er programmert slik at den stopper etter fylte 25 år. Men tiden for videre liv for å tjene.
Topp 10 beste filmene gjennom tidene motiverende

 Tid er den eneste valutaen som du kan kjøpe alt, til og med livet. Dårlig dømt til døden, er rike kan leve evig, omgitt av luksus og stil. Will liv i et dårlig ghetto, døde hans mor på grunn av mangel på tid etter betaling av gjeld. I tillegg gutten anklaget for tyveri. Som et resultat, bestemmer Will å få til meget velstående området og etablere en slik ordre.
 Det er andre filmer som er verdt en titt: "Alltid si ja", "The Social Network", "Seven lever" 127 Hours "," What Dreams May Come "," The Shawshank Redemption "og mange andre.
 Nyt og nøle om hans liv.
Яндекс.Метрика