Disse to fantastiske vinterferier er godt kjent over hele verden, alltid holder seg til tradisjoner og regler, kan hvordan feire jul og nyttår i Amerika?
 Det er jul i USA er den viktigste familie ferie, selvfølgelig, etter Thanksgiving, som feirer hver amerikansk familie på den siste torsdagen i november.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Når gresskar paier doedenы fortid, alle byene i Amerika gradvis endring og mutere, i butikkvinduer og kjøpesentre er det ferie dekorasjoner, festlige låter blir hørt overalt og julehilsen til hele landet bokstavelig talt midt i lys og pre-ferie mas.

 Fortid og nåtid


 Interessant, tradisjonen med å feire jul i USA fanget ganske treg, men, for eksempel i kolonitiden var det vanligvis under et stort tabu. Jul i Amerika, så vi er nært knyttet til feiringen av det nye året, som er slags kulminasjonen av hele prosessen med feiring.
 Tradisjonen med å feire jul direkte på nasjonalt og internasjonalt nivå var først på slutten av det nittende århundre, mente at bringe brakt bosettere som aktivt leter etter et bedre liv i den nye verden.
 Som vi har sagt, festivalen pryzhyvavsya lang, ikke alltid vellykket, men klarte likevel å holde de fleste av tradisjonene. I dag i Amerika feire jul den 25. desember, må dagen før natt religiøse borgere delta julegudstjeneste etter retur fra hva som må ordne festlig familiemiddag.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Disse festlig fest vanligvis samle alle medlemmer av familien ved bordet, amerikanere er forberedt på forhånd gaver som er overlevert til hverandre den kvelden, utveksle varme ord gratulasjoner og, igjen, tilbringe tid sammen, noe som er viktig for virksomheten og alltid opptatt innbyggerne i Amerika.
 Interessant, det gaver har blitt en av de viktigste familietradisjon - på jakt etter den lovede overraskelse med stor glede at amerikanerne bruker vinterkvelder i kjøpesentre og spesielle jule industrien.

 Gaver kan være svært forskjellig fra den tradisjonelle kort med julesymboler til søtsaker, suvenirer og grunnleggende gave, som kan relateres til hobbyer eller arbeidsfelt.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 En annen tradisjon er obligatorisk for enhver amerikansk familie - er aktivt bygge og verksted dekorasjon jule symboler. Vanligvis innebærer dette alle familiemedlemmer, gårdsrom fylt med glødende rein figurer som er drevet av en skimrende sele Santa Claus, snømann i hvite skjerf og hatter, må inngangsdør plasseres pen krans av granbar.
 Inne i huset pivot posisjon av julegrana, rikt dekorert med perler, perler (tinsel amerikanere bruker), duer og flygende reinsdyr figurer. Hele huset er fylt med ornamenter, farget lys, rødt og gull bånd, peis dekorert med tradisjonelle jule sokker for gaver.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Tradisjonelle retter på julenatten har lenge blitt stekt kalkun eller gås, noe som vår Olivier og mandariner. Til dessert, vanligvis servert søt pudding eller kake, og drikker med rådende Rum slag, brandy og egg-nog - drikk med ekstra egg, fløte og, om ønskelig, noe sterkere.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Videre juleuken er mye roligere, som de fleste innbyggerne i Amerika i denne perioden bare én eller to dager fri, venter på det nye året.

 En julenissen?


 Han, i motsetning til den russiske julenissen distribuerer gaver på natten av 24 den 25. desember, med en heller uvanlig måte: flytte på sin festlig reinsdyr sele med stopp på hvert hus der det er barn, snike gjennom skorsteinen og blader, forberedt på forhånd sokk, julegaver.
 Historien viser at det første julenissen dukket opp i 1860, men mens hans mer kjent som St. Nicholas. Han har ikke ridd for rein og hadde på seg den tradisjonelle røde og hvite pels dress, men allerede skjenket gaver og røkt pipen.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Over tid, St. Nicholas forvandlet til den moderne julenissen og alver sammen med sine assistenter, bosatte han seg i landsbyen Vylmynhtone, NY. Forresten, er jule andre hus i Torrington, er det også en julelandsby hvor han og hans assistenter gir barna gaver.
 Forresten, ikke alle statene Julenissen reiser i en slede trukket av reinsdyr. Som kjent, Amerika - et lite land, så, for eksempel, til Hawaii for Christmas Santa ankommer båten, og i California - i styret for surfing, et uvanlig fenomen, er det ikke?

 Tradisjoner av jul og nyttår


 I den sørlige USA denne vinteren festival feiret spesielt moro: himmelen må kjøre tusen fyrverkerier. Dette er en gammel skikk av de tidlige nybyggerne, derfor velkommen sine naboer. De mente også at de sterke lysene volley nødvendigvis skremme bort onde ånder.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Jul i armene på Alaska er spesielt kaldt, det er innbyggere, inkludert barn, må gå caroling, i hendene på den store stjernen, som er laget av farget papp, barna synge og hilse med den kommende ferien, og eierne behandler sine ulike delikatesser.
 Hvis du ikke vet hvor du skal gå i pre-juleuken, mens i USA, sørg for å besøke seremonien av de første tenn lysene på hoved juletre i Washington, er det bare et vakkert syn!
 Hvert år, USAs president omfatter brann på byens hoved juletre, som ble dyrket i 1924, siden den gang tradisjonen ikke blir avbrutt selv en gang. Rundt hovedtreet nødvendig å etablere ytterligere 50 mindre trær, som ifølge tradisjonen, i Washington sender hver stat, besøker alle amerikanere rush for å ta bilder av treet med sin hjemstat.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 Men i New York, være sikker på å sette en stor gran på Rockefeller Plaza, som kom på å installere på nytt kommer til å se vakre skogfolkemengder. Kulminasjonen av nyttår, kanskje, er de berømte gatene i Times Square i New York City.
 Hvert år tusenvis av mennesker kommer til å se fantastiske live event av året: nedstigningen av en gigantisk elektroniske epler fra himmelen øser tusenvis av konfetti og fyrverkeri. Crystal Electronic eple fra havet av lys har blitt et symbol for byen.
 Ved foten av Rockefeller Center, der hovedtreet er satt i New York, nødvendigvis enorm kunstig skøytebane, hvor det nye året feires de mest aktive amerikanere.
Tradisjonell jul og nyttår i USA

 På nyttårsaften Amerikanerne elsker å gå på en ny måte: de viktigste begivenheter feires i restauranter, klubber og teatre, er det svært støyende og morsom.
 På luften nå og deretter ta av fyrverkeri, høres hylende sirener og bil annonsere det nye året, alltid skyte champagne kork, og beboerne hilser hverandre med et festlig arrangement.  
Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015


 Innhold:
 •  Alternativer feiring
 •  Forberede en romantisk kveld
 •  Snø Tower etter byer
 •  Trykkende skianlegg
 •  Ski Resorts
 •  Snowy Finland


 •  Mange personer med tilknytning til utbruddet av det kommende året, sine håp for oppdateringer, nye funn, prestasjoner, nye stadier av utviklingen av forholdet til nære og kjære mennesker. I gamle nasjonale tegn "Som en annen nyttår møtes - og bruke" laid klok hellig betydning. I ekte magi chiming klokke merkelig fondest ønske. Utføre disse magiske øyeblikkene i armene på en virkelig kjær og elsket - som kan måle seg med romantikk av opplevelser! Nyttår og kjærlighet fletter i en vakker duett følelser, fylle hjertet ferie beven og uendelig lykke. Men hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015 til kveld virket magisk og minneverdig for en levetid?

   Alternativer feiring


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Middag sammen
   Jeg ønsker å trekke seg tilbake fra den travle selskap med venner og familie, tilbringe natten med en kjær? Ordne interessant og minneverdig ferie for to? Prøv først å finne ut hva du forventer fra denne magiske kvelden.
   Ideer kan variere, merkelig nok, på styrken av forholdet fra ditt fly av fancy og selvfølgelig, nivået på din evne.
 •  Noen foretrekker å være rolig middag med samlinger på TV og ser på juleprogram;

 •  Andre drømmer om en natt med lidenskapelig kjærlighet, ispedd mandariner og champagne;

 •  Atter andre mener en ferie alternativet - å gå til en landsby hytte eller et eventyr skog (selvfølgelig, forbereder en pre-snø tårn);

 •  Fjerde ikke å piler bort i fjerne land og feire denne ferie mens du er på en varm ettermiddag, men i det iskalde nord.

 •  Forberede en romantisk kveld


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Romantisk middag
   Vi bestemte oss for å arrangere en uforglemmelig kveld i native vegger? Har bestilt et koselig hus på landet hvor du vil feire nyttår sammen i 2015? For å fullt ut nyte privatlivet til familiene og er glad i, føle varmen av sin andre halvdel, arrangere en romantisk middag.
   Gjør sitt beste trening noen en av de elskende i hemmelighet fra den andre. Å ta vare på sine skuldre, kan du lage en fin spennende overraskelse hans eller hennes elsker.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Julebordet innstilling
   Making rom - en av de viktigste hemmeligheter mysterier forvandle et rom i "Castle of Love": dekorative lys dekorere hele plassen å leve positivt tent brann intim nyttårs middag. Duk blek grønn eller lyseblå fargenyanser i løpet av året 2015 til å bli Mistress - Blå Koselig, elegant silkebånd knyttet hjulbeinte briller og kunstig snø vil gi en uforglemmelig opplevelse vinter fortelling.
   Vær oppmerksom!
   Menyen for denne kvelden bør vurdere på forhånd for å inkludere din favoritt mat halvdeler.

   De bør være lett og deilig middag tight å ikke forstyrre fortsette å danse eller gjøre kjærlighet. Til dessert kan du kjøpe luft kake i form av hjertet - det vil ikke bare være hyggelig slutten av måltidet, men også en fantastisk dekorasjon bord.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Kake
   Nytt år - tid innleggelser og symbolske gaver. Og 2015 - er intet unntak. Uvanlig suvenir eller original (kan ikke veldig dyrt) smykker kan vise folk hvordan han vil veier.
   Vær oppmerksom!
   Et spennende øyeblikk for levering overraskelse minneverdig noen ganger enda mer enn gaven.

  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Nyttårs soverom
   Møte nye 2015 sammen med sin mann og en ung mann, er sannsynligheten for å avvise konvensjonen, for å være på soverommet. Uansett hvilken scenario du velger, vakre sengetøy, kjølt flaske champagne glass, duftende stearinlys i rommet og erotisk undertøy - viktige egenskaper for en uforglemmelig kveld. Hvis du foretrekker det, kan du dekorere sengen med roseblader, som legger ekstra teft daten din. Det kan være spennende minner eller god juletradisjon.

   Snø tårn i landet


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Jule hut snø
   Merkelig, barnslig fantastisk og morsom ferie kan ordnes i landet eller i skogen. Først må du velge en plassering for fremtiden til snøhytte. For en dag eller to for å bygge samle ren snø og komprimeres det så det litt komprimert. Således er spaden lett å skjære snø blokker, murstein, og som en designer, opp på veggen.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Snø Hus
   I land hvor mye snø, det samlet inn en stor haug et par dager ram og kutte snø inne, sjekke tykkelsen på veggene, slik at de ikke var subtil. Utskårne vinduer, tårn og fantastiske skapninger skape illusjonen av vinteren magi.
   Vær oppmerksom!
   Hvis du tenker i skogen, ikke glem å hamstre på varmt teppe, en termos med varm te og deilige telt.

   Spill snøballer sikkert varm, men når det er ingen forstads eller landlige hus, er det bedre å være føre var for å holde varmen.

   Trykkende skianlegg


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Nyttårsaften mellom trærne
   Hvis du ønsker å behandle deg selv med grønne palmer og varmt hav, blå himmel og sol sør? Hvis den tradisjonelle Egypt rastløs, kan du se den nye 2015 med samme orientalsk smak i UAE, Thailand, India, Israel, Vietnam. Vakre strender, rike kulturelle tradisjoner i disse landene gir en følelse av lykke midt i den mørke vinteren og tilfredsstille deg med nye hyggelige inntrykk.

   Ski Resorts


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Skianlegg i Alpene
   Nyttår i sveitsiske eller østerrikske Alpene - noe minneverdig, men en slik tur, dessverre, ikke ment for ethvert budsjett.
   Vær oppmerksom!
   I de senere år, feire nyttår et par av våre medborgere som reiser til Bulgaria, Slovakia og Romania.

   Her vil du finne de samme høye fjell, fluffy hvit snø og gjestfrie hotellet.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Skianlegg i Bulgaria
   Mens grubler hvor du skal tilbringe nyttår i 2015 alene, tenk om disse velsignede land. Hyggelig, koselig restaurant på toppen av fjellet, berusende luft og fantastisk fjellutsikt, underholdning og morsomme ferier, ski - her kan du velge hvilken som helst tid og nyte en herlig ferie.

   Snowy Finland


  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Nyttår i Finland
   Utstyrt med varme pensjonere seg i midten av den finske hytte fabelaktig vinter skog drøm mange av våre medborgere.
   Vær oppmerksom!
   Bestill en hytte i landet Suomi kreves i sommer, som etterspørselen etter en slik ferie tradisjonelt høy.

   Ved siden av hver finske hus som ligger skiløype eller veien, og gir en snøscootertrafikk, slik at du ikke bare kan se den nye 2015 sammen i innbydende hytte, men nyte den fantastiske naturen i landet av tusen sjøer.
  Hvor du skal tilbringe nyttår sammen i 2015
   Ski i Finland
   2015 nyttår sammen i Finland kan også holde på mange skianlegg, ski og snowboard.
   Noen alternativ feire New 2015 minneverdig, hvis din side vil seire moro, lading deg med lyse følelser, glitrende smil, eksplosjoner lykke, positivitet. Erklæring om kjærlighet, drømmer, ideer og planer for fremtiden - en stor "sak" for juleferien!  
  Яндекс.Метрика