Som resten i 2015


 Innhold:
 •  Offisielt anerkjente hellig
 •  Hvor mye vil hvile
 •  Hvordan å slappe av i løpet av ferien


 •  I hvert påfølgende år, mange av oss merkelig å se på kalenderen: landets ledelse har ikke lagt til et par ekstra utgang til høytiden. Noen drømmer om den korte turen, og noen ønsker å besøke favoritt slektninger. Hvordan du kan planlegge ferien?
   Det er kjent at det totale antall helger og helligdager i 2015 fortsatt 116. Og hvis innen 90 dager etter dem - vanlig lørdag og søndag (en fem-dagers arbeidsuke), 26 - ferier og helger overført. Den gode tradisjon i landet vårt har å få til lange nyttårshelgen, og hver betydelig dato eller å feire en lykkelig ferie i minst tre dager. Som resten i 2015, og hvor mange dager faller på alle dine favoritt moro?

   Offisielt anerkjente hellig


  Som resten i 2015
   Ferien 2015
   Hvert år, vedtok regjeringen et utkast forberedt oppløsning "På overføring helgen." I den siste uken av mai mottok i år et dokument fra Arbeids- og sotsrozvytku Kode definerer planen for arbeid og fritid for 2015.
   Festlig datoer århundre. 112 LC heter: nyttår - Holiday (1-8 januar), Christmas (7 januar), forsvarer av fedre Day (23 februar), den internasjonale kvinnedagen (8 mars), Spring og Labour Day (mai 1), Victory Day (9 mai), Day of Russia (juni 12) og Unity Day (4 november).

   Hvor mye vil hvile


   Vertinne 2015 - Blå-grønn Emerald geit eller sau, forberedt mange overraskelser, og gir et tilstrekkelig antall helger og ferier. Spesielt, mange av dem i første halvdel av året. Et par av disse fantastiske perioden varer om lag en tredjedel av måneden! Og annen helg glede, gir oss hvile i minst tre dager!
  Som resten i 2015
   Nyttår Holiday
   31 desember 2014 - nyttårsfeiringen faller på onsdag. Dette er kjent midt arbeidsuke. Så mye som vi liker å gjøre husarbeid, men hele befolkningen måtte være på jobb. Bare i kveld, etter jobb, i all hast forberedt salater. Men etter kampen klokkespill i 2015
   Juleferien neste år vil vare fra 1. til 11 januar! Hvorfor er så lang helg?
   Fra 1. til 8. Januar - offisielt anerkjente ferien, men 3. og 4. Januar - denne lørdag og søndag. De har også flyttet: 3. januar kl 9. og 4 januar sydd ferie 4. mai.
   Fordi nyttårsfeiringen vare 8 dager pluss 1 (9. januar). Men de vil bli lagt på 10 og 11 Januar - kom til unnsetning i tide lørdag og søndag!
   Vær oppmerksom!
   Dermed kan vi hvile i nyttårshelgen 11 dager, og den 12. vil gå på jobb.

  Som resten i 2015
   Forsvarer av fedre Day
   Forsvarer av fedre Day gir oss tre helg: fra februar 21 (lørdag) til februar 23 (mandag).
   Vær oppmerksom!
   For de med lang (40-timers uke, forutsatt 20 februar kort tid (1 time).

   Ap Kode tilbys ved samløpet av ferien ikke-arbeidsdagen i kalenderen begynner å overføre juridisk ferie på neste virkedag. En slik situasjon oppsto i 2015 i anledning 8. mars.
  Som resten i 2015
   8 mars
   Den internasjonale kvinnedagen feirer vi den 7. 9 mars (siden 8 mars falt på søndag). For enkelte kategorier arbeidstakere (40-timers uke) for 6 mars eller endring tid vil bli redusert med en time.
  Som resten i 2015
   Spring og arbeidsdepartementet
   Vår og Labour siste 4 dagene. Han vil starte fra 1. mai - festlig dag, så kommer andre og tredje - helg på kalenderen.
   Vær oppmerksom!
   Ferie - 4 mai, som nevnt ovenfor, gi oss som falt den 4. januar, søndag.

  Som resten i 2015
   Seiersdagen
   Seiersdagen 2015 vil bli preget av det 70-års jubileum! Denne skjebnesvangre datoen - 9 May - festival, som faller på lørdag 10 mai - søndag, legitim, og mai 11 - kompensasjon for lørdag starter 9.
   Vær oppmerksom!
   Derfor, i lys av disse dagene av mai vil vi ha en god tid - 910 og 11. mai!

  Som resten i 2015
   Russland dag
   Russland Day 2015 faller på fredag, så vi må ha en god tid i juni - 12., 13. og 14. (fredag, lørdag og søndag). I tillegg er folk med en 40-timers arbeidsuke på torsdag, 11. juni redusert endring per time.
  Som resten i 2015
   Unity Day
   Av det totale antall hellig korte en-dagers ferie i 2015 vil vi kun Unity Day - 4 november. En tredje - visse kategorier av arbeidstakere kan ha endring i 1 time.

   Hvordan å slappe av i løpet av ferien


   Vertinne år - geit i 2015 mens du er på ferie kan ha råd til litt freak. Gå til landsbyen, omgi deg med en mengde av venner - oppførsel stil Goats. Dette totem naturen har gitt mangfoldet av talent og rik fantasi, men er fratatt praktiske. Skal du på ferie dette skiltet folk prøver å forskyve problemene i andres skuldre, men de mer enn kompensere for den perfekte stemningen og mektig moralsk støtte.
  Som resten i 2015
   Sheep - et symbol på 2015
   Sau eller geit er forskjellig fra de andre karakterene munter, bekymringsløse natur, konstant optimisme og evne til å ikke ta opp problemer detalj.
   Vennligst referer til måten en pause i 2015, stakk med en lys og bekymringsløse natur vertinne år, vil bane en ny rute eller få deg i kjente steder. Uansett hvor du går, et besøk eller en tur, du alltid vet hvor mye tid du har på lager.  
  Hvordan pynte et juletre for 2015


   Innhold:
 •  Karakter kledd deretter i 2015
 •  Hvor skal jeg begynne
 •  Hvordan henge leker
 •  Hvordan å behage Cozy Blå
 •  Symbolsk Smykker


 •  Nytt år - er alltid født av eventyr, magi og trolldom. Nyttårsaften rundt den verdensberømte ekte kjærlighet, godhet og fantastisk komfort. Hvordan dette skaper en festlig atmosfære mens hearted?
   I den spente mas nyttårsaften fabelaktig arrangement noen vertinne spørre oss selv: Hvordan pynte et juletre for 2015 å bli uforglemmelig ferie? Magien av transformasjon, morsom dressing påvirke ikke bare allestedsnærværende barna, men de viktigste "skyldige" triumf - grønn skog skjønnhet.
   Med stor spenning dekorert med nyttår treet dreamer dreamer og yngre aldersgrupper. Vel, hvis denne magiske prosessen med å koble alle familiemedlemmer, fra liten til stor. Alle ønsker å bare hans treet var ny i 2015 den mest attraktive.

   Karakter kledd deretter i 2015


  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Symbol 2015
   På slutten av det kinesiske horoskopet kommer, vi forfølge i flere tiår, har varslet at han vil være på Emerald (blå-grønn) tre totem Goat eller Sheep. Karakter for å behage månekalenderen Celestial lett, men hvis du vet på forhånd om hennes preferanser, vellykket og lykkelig år vil bli gitt.
  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Julepynt med kjegler og pels
   Vær oppmerksom!
   Geit elsker helt naturlig.

   Så du kan forberede deg på forhånd en familie forskjellige produkter med biter av myke naturlige stoffer, tråder, rester av papir, ull, tre, kongler - de vil være den beste gaven for både lunefull og vennlig geiter.

   Hvor skal jeg begynne


  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Kranser
   Til tre så perfekt, og lignet en grønn monster klumpete transformator må fjerne unødvendige grener eller tie dem, så når treet er vakker og slank, kan du begynne å dekorere.
   Vær oppmerksom!
   Det første rotere fir krans elektrisitet, fra toppen og ned.

   Hvordan henge leker


  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Christmas leketøy
   Først tar store prøver og i samsvar med sin smak fordele dem jevnt på juletreet eller sette på bunnen. Det faktum at en som pyramideformet måte å dekorere når lekene øker i størrelse når vi nærmer oss bunnen, den andre - tvert imot, virker det mer vakker når alle dimensjoner leker distribuert i et rutemønster.
   Vær oppmerksom!
   Henge aldri leker i nærheten av samme størrelse, form og farge!

   Fest dem erfaren vertinne rådet grønn tråd.
   Gjør ditt juletre kan være spektakulære hengende leker i hjertet av de vakreste sangene og mindre attraktivt sted på sidene og baksiden av treet.

   Hvordan å behage Cozy Blå


  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Lambs
   På et grønt tre-skjønnheten som en lysning vil gjerne mate tegn nærmer år. Hvis du kan huske dine favoritt tegneseriefigurer, som glede barna vil ikke begrense: Smeshariki Barash og grå geit som rømte fra sin bestemor, mor og lam Sean-Goat med hennes syv barn.
  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Drikking på treet
   Juletre-clearing kan være dekorert ved å sette henne mini hage eller grønnsakshage, der en totem dyr gjerne. Oransje gulrøtter, røde epler væske, lyse gul maiskolber er ikke bare utsøkte ornamenter, men også symboler på et vellykket år. Miniatyr kål eller en suvenir av dine favoritt godbiter Geiter, vil ikke bare være en fin gave til et dyr, men et snev av "penger rain" i 2015 for din familie.

   Symbolsk Smykker


  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Klokkene på juletreet
   Kozochky elsker å pynte seg bjeller.
   Vær oppmerksom!
   Dette er melodisk bjelle i 2015 vil trenden være.

   Agn din lykke vil være noen få klokkene på juletreet, dekorert med blå eller grønne buer. Deres vakre lyden vil bli et fyrtårn for din velvære i neste år.
   Geit eller sau beiter blant som cornflowers, smørblomster, tusenfryd. Selv om vi ikke har bestemt seg for å pynte juletre friske blomster, men du kan finne ut ved å arrangere et par kurver for juletrær. Siden kjærlighet og romantikk vil være din følges Heldigvis geita.
   Symbolsk objekt vil Cornucopia, som kan gjøres mest av papp eller tre for å ligne lam eller geit horn. Deretter hele året du bor i overflod.
  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Juleball dekorert med tråd
   Sau eller geit ull needlewoman nyttig for binding baller av trådbryting (festet med lim). Hvis du finner en naturlig garn av disse dyrene, ta en bomullstråd.
   Vær oppmerksom!
   Det viktigste - det er ikke så syntetisk!

   Delikat kolonner på gamle julekuler gi dem nytt liv og vil se elegant, miniatyr sokker eller hansker minner om hjemme og vil møte utviklingen av året.
  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Sedler på juletreet
   Å tiltrekke seg økonomisk trivsel, henge på skogens vakre sedler og mynter, gull nøtter og godteri. For helse - hvit dress og sølvgirlander - et symbol på renhet og lang levetid, betyr fruktbarhet epler, røde ballonger, hjerter og malte egg - lykke eller engasjement i et par av hans "halv". Barnas leker, fargerike bånd og "gyldne" nøtter - mysteriet om unnfangelsen.
   Vær oppmerksom!
   Ideelt sett, hvis treet ikke vil stå i hjørnet, danser deretter med familie og venner fullføre magisk rituale lik "hjul".

  Hvordan pynte et juletre for 2015
   Hjerter på treet
   Geit eller sau - den er skånsom og romantisk. Hvis du henge på juletreet rødt hjerte for denne herlige dyr hun ser at du oppriktig venter på henne og kjærlighet. Det var allerede i 2015 rasstaraetsya for deg!
   Nyttår 2015 og, fremfor alt, en familie ferie, hjem. Vel, hvis du og din familie og kjære, og vite hvordan du skal kle opp et juletre i 2015, konvertere vinternatt i den magiske jule wonderland!  
  Яндекс.Метрика