Hvordan arbeide i 2015


 Innhold:
 •  Utkast Oppløsning av den russiske regjeringen
 •  Januar
 •  Februar
 •  Mars
 •  April
 •  Mai
 •  Juni
 •  Juli, august, september, oktober
 •  November
 •  Desember


 •  Informasjon på planen for neste år er interessert i nesten alle russisk. Produksjon årlige kalenderen ikke bare bidrar til å planlegge og utvikle en strategi for 2015 og andre år, arbeidsfolk, men vil også være nyttig pensjonist, student, husmor, tenkt å besøke offentlige organer eller virksomheten tjenestesektoren. Så, hvordan jobbe i 2015? Hva lovgivere si om dette?

   Utkast Oppløsning av den russiske regjeringen


  Hvordan arbeide i 2015
   Fabrikken Kalender for 2015
   Arbeids- og sosial beskyttelse av Russland i slutten av mai i år utarbeidet en fremtidig regjering resolusjon. Sitt navn - "On the transfer helg i 2015". I godkjenne dette dokumentet kan være mindre justeringer, men erfaring viser at de siste årene prosjektet har blitt godkjent av Cabinet of Ministers uendret.

   Januar


  Hvordan arbeide i 2015
   Nyttårsdag
   Vær oppmerksom!
   I de første vintermånedene neste år vil vi begynne å arbeide bare den 12. januar.

   Vi må forholde seg til som et resultat av sysselsettingen tre uker fra 12 th til 16 th, 19 th og 23 th og 26 th til 30 th inkluderende. I 31-dagers kalendermåned, vil vi ha 16 virkedager.
   Vi bør også nevne kilden - søndag 4 januar. Denne dagen vil bli utsatt til mai feiringen og lage 4 mai 2015 ferie.

   Februar


  Hvordan arbeide i 2015
   Forsvarer av fedre Day
   En kort 28-dagers kalendermåned nettopp gått av januar. Det bare 19 dager. De er delt inn i 4 uker, men bare to av dem er fulle, fra 2. til 6. og 9. til 13.; Andre består av fire virkedager, fra det 16. til det 19. og tjuefjerde-tjuesyvende. Dette er på grunn av ferie 23. februar, begynnelsen av som faller på lørdag, 21 th og avsluttes på mandag, 23 th.
   Vær oppmerksom!
   På fredag ​​20 februar - en ferie forkortet dag.

   Mars


  Hvordan arbeide i 2015
   Den internasjonale kvinnedagen
   Kalenderdager fra den første måneden av våren 2015 vil bli redusert med bare en dag i forbindelse med feiringen av 8. mars fra 7 til 9.
   Vær oppmerksom!
   Helligdag faller på en søndag vil bli supplert med ikke-arbeidende mandag - 9. mars. I mars 6 er ansett som en ferie ettermiddag.

   Fullt arbeidsdager i den tredje måneden av året vil være den første uken, fra andre til femte; den andre - fra 10. til 13.; den tredje - fra 23 th til 27 th og den fjerde - 30. og 31. th av.
   Som et resultat av det totale antall arbeidsdager i mars - 21.

   April


   Generelt vil den fjerde måneden av det neste året være standard: hverdager fra mandag til fredag. Det eneste unntaket er 30 april. Han regnes som en ferie ettermiddag.
   Med 30 dager 22 vil fungere. Første uke: fra 1. til 3., den andre - fra 6 th til 10 th, den tredje - fra 13. til 17., den fjerde - fra 20. til 24., og den femte - fra 27 th til 30 th april.

   Mai


  Hvordan arbeide i 2015
   Ferie kan
   31. mai kalenderdager, vil vi arbeide 19. På grunn av det faktum at May Day feiring vil vare fra 1. til mai med 4, vi gå ut å jobbe 5 th. Victory Day feiring vil bli avholdt fra 9. til 11. mai, så den neste arbeidsuken begynner på 12 th.

   Juni


  Hvordan arbeide i 2015
   Russland dag
   I den sjette måned i det femtende år av det tredje årtusen, vil vi arbeide i 21 dager. På grunn av det faktum at Russland dagen vil bli feiret fra 12 til 14 juni, er nummer 11 betraktet som en ferie ettermiddag.
   Vær oppmerksom!
   Vanligvis er en 40-timers uke i disse dager for å redusere arbeidsplassen i 1 time.

   Så, i juni, jobber vi: fra 1. til 5., 8. til 11., 15. og 19., 22 th til 26 th og 29 til 30 juni inkluderende.

   Juli, august, september, oktober


   I III kvartal (juli, august og september), og hele første måneden av IV kvartal - oktober vil vi jobbe med en tradisjonell kalender, mandag til fredag. På bare tre måneder vil vi ha for å engasjere seg i sysselsettingen 66 dager. Av disse syv månedene i 2015 jobbet 23 dager. I august vil være 21 virkedager. I september, mer enn en dag - 22. I oktober samme - 22 virkedager.

   November


  Hvordan arbeide i 2015
   Unity Day
   I november, 30 dager 20 - arbeider. Unity Dag 4 av november - rød dag. Forrige 3 av måneden er ansett som en ferie. Andre dager arbeide og slappe av i full overensstemmelse med kalenderen.

   Desember


   I den siste måneden av 2015 produksjonsplanen i territoriet sammenfaller med kalenderen.
  Hvordan arbeide i 2015
   31 desember
   En kort dag - 31 desember. Bare i desember vil ha 23 virkedager.
   Alle som vet hvordan man skal arbeide i 2015, enkelt beregne at de 365 dagene vi ansatt 249 dager på jobb eller på kontoret.
   Mye av tiden vi er opptatt på jobb, vier seg kjæreste eller bare trenger en sak. Korrekte aksenter og optimalt planlegge sine styrker vil eksakt tidsplan for arbeid og hvile for neste år. Nå vet vi nøyaktig når og hvordan vi skal jobbe i 2015.  
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015


   Innhold:
 •  På den østlige tradisjoner
 •  Hva du trenger for å vurdere
 •  Interiørdesign


 •  Ferien morsom nyttårs begynne med gledelig mas, kjøpe gaver, dekorasjoner av hus og leiligheter, butikker, vinduer, kontorer lenge før de fleste feiringer. De sjarmerende omgivelser snøflak, baller, kranser og vakkert juletre leketøy, barnas historier om helter, og sitrus aroma av barnåler - alle dypt inne våre supportere venter på et mirakel og håper på et spennende møte med historien. Denne prakt kan ikke glemme arbeidsplassen. Hvordan dekorere et kontor i New 2015, for å behage seg selv, kunder og menneskene rundt dem bare en påminnelse av den elskede ferie.

   På den østlige tradisjoner


  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Symbol, Goat
   De siste tiårene av det 20. århundre i vår kultur der var merket forpliktelse til å feire det nye året med stil totem dyr for kalender eksotiske orientalske vismenn. Gamle astronomer Celestial oppdaget 60-års syklus der 12 tegn - rotte, okse, tiger, Rabbit, Dragon, Snake, Hest, sau (geit), Monkey, Rooster, Hund og Pig - kjøres hvert år under påvirkning av sine spesifikke elementer: ild, vann, metall, tre eller jord.
   Future 2015, ifølge kinesiske astrologer, vil være preget av blå-grønn tre Sheep (geit). I motsetning til i fjor, vil fargene være i det samme området, men mindre mørk og rik.

   Hva du trenger for å vurdere


  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Stilig kontor dekorasjon
   Rett sted til nye Office 2015 - oppgaven er ikke så lett som det virker. Anerkjente selskaper foretrekker å oversette disse bekymringene på skuldrene av dyktige designere til sitt utseende i henhold til deres status. Andre bedrifter har en tendens til å spare ganske kostbare og kan tilby sine ansatte dekorere kontoret for New 2015 alene.
   Selv om de offisielle kanoner i denne saken ikke eksisterer, men i utformingen av arbeidsplasser og klasserom er noen uskreven regel:
 •  Prioriteten på kontoret ferie design må være business stil: ingen kjæledyr produkter i grunnskolen!

 •  Denne stilen bør bare tillates en kombinasjon av ikke mer enn tre farger. Vel, hvis de er i harmoni med merkenavnet.

 •  Pynte kontor regnskap, må du følge minimalisme. Broket selskap julen leker, snømenn, kizok og sau gi fjollete utsikt rom og kan skade selskapets image.

 •  Ikke glem at du dekorere i første omgang, arbeidsplass, fordi balansen mellom ferien humør bekvemmelighet og arbeidskraft må følge.

 • Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Nyttårs interiør admin
   På venterommet nok til å sette en liten kunstig juletre eller kreativ. Det vil minne besøkende om den nærmer helligdager. Dette kan være så vakker fabrikk og original souvenir (slik som high-tech stil eller avant-garde med USB-tilkobling).
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Jule arrangement i en glassbeholder
   Hvis administratoren gitt salongbord, kan det være dekorert med ett stort glass container runde eller pyramideform, fylt med vakre nyttår juletrekuler eller komposisjon.

   Interiørdesign


  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Dekorasjon snøflak
   Nyttårsfeiringen og kolleger positivt henge kranser av binders og dekorere sine nyttårs visittkort selskaper holde en konkurranse for den vakreste snøfnugg. Kutt kan være av høy kvalitet hvit eller blå (grønn) for å matche papir prosessanlegg, ulike pyntegjenstander med fancy stilig design lett å finne på nettet.
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Kontor postkasse
   Nylig, en stor suksess nytes postkasse dekorert for julehilsen. Det kan bli stylet som en vestlig stil, og har en unik design med firmalogo. Den brukes for hilsener og ønsker de ansatte i kontoret og firmafester eller for en ferie på den siste dagen, deler ut brosjyrer mottakere. Alt dette er ledsaget av latter, god stemning og bedre lag samhold.
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Juletre med glitter
   Inne på kontoret, hvis plassen tillater det, kan du sette et lite tre.
   Vær oppmerksom!
   Juletre bør ikke plasseres i midtgangen eller i nærheten av skapene, som hindrer tilgang.

   Dekorere kan være baller, litt av tinsel, visittkort, logoer og andre symboler i selskapet.
   På kontoret interiør Perfect Fit moderne liten tabletop juletrær laget av syntetiske materialer som ligner nåler eller bor i high-tech-stil. Du kan bruke sølv "grener" med skinnende tinsel - de er svært lik en ekte tre, men subtilt antydet tilnærming av den nye 2015 og passer perfekt inn i interiøret arbeidsplass. De kan bli satt i en vase eller henge ut i form av blomsterkranser.
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Dekorasjon med snøflak
   Vinduer, speil, glassdører kan være dekorert med snøflak eller snømenn luft. For å gjøre dette, feste en mal og bruke en kald flaske med frost eller snø sette et bilde aerosol. I fremtiden, er det lett vaskes av med vann. Noen håndverkere male mønstre gouache, tannkrem og pulver som brukes som frost.
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   En bronsestatuett geiter
   Vær oppmerksom!
   Betale hyllest Mistress år kan være å sette små suvenir figurer Geiter på skrivebordet.

   Velge festlig bakgrunnsbilde på datamaskinen, kan du bo på et vakkert vinterlandskap eller jule postkort.
  Hvordan dekorere et kontor på New 2015
   Jule kontor interiør
   Vær oppmerksom!
   Pre-behov for å forsiktig fjerne jobben, bli kvitt unødvendige papirer og ekstra elementer.

   Så drømmen og gjøre hans originale ideer for å dekorere et kontor på New 2015. Det viktigste er å holde disse fantastiske tradisjoner som festlig humør hele interiøret hevet og har hentet inn ansatte vennlig beliggenhet og glede!  
  Яндекс.Метрика