Negledesign for det nye året 2015


 Innhold:
 •  Ekspertråd
 •  Negledesign for Grønn Wooden Year of the Goat
 •  Farge og mønster manikyr
 •  Formen av spiker
 •  Bilde


 •  Naturen er tilrettelagt slik at ønsket av hver kvinne fast bestemt på å perfeksjon utseende. Og når det gjelder ferie, i dette tilfellet, som de sier, Gud selv befalt å være den vakreste. Vi tar meg den frihet å sitere populært uttrykk og si at i 2015 nyttårsfeiring selv grønn tre geit bestilt glans, og starter med sko og slutter fingertuppene. Om neglene vi skal snakke. Mer presist, vil gjenstand for vår samtale spiker design for det nye året 2015 som vil ha noen funksjoner hvis du følger de anbefalinger og råd av stylister lærebok.

   Ekspertråd


   Manikyr design trender for det kommende året sikte på å skape et bilde, og derfor må vurdere sin neste linje av kvinner, fargen på huden hennes og selv humør festlig kurset. Farge maling som er brukt til spiker bilde, må dens innhold og teknikk holde hånd form og konfigurasjon av spiker. Trender valgfrihet over tid bare stadig sterkere, og dette faktum bare nytte kvinner som alltid ønsker å være noen ikke liker, eksklusiv, og dermed tiltrekke seg oppmerksomhet.
   Vær oppmerksom!
   I den kommende nyttårsaften 2015 egentlig hele kvinnelige samfunnet eide ikke ser rett og slett fantastisk og sinn blåser, advarselen nøye utarbeidet spesialister astrologer horoskoper.

  Negledesign for det nye året 2015
   Eksempler på nyåret manikyr
   Grønn Goat, vil symbolet sette pris på din innsats, fordi hun selv kunstnerisk til det ekstreme! Spesielt attraktivt nyttårsaften vil etterlate et godt inntrykk i hodet av din ektefelle, som sørger for at ikke feil i sine valg.
   Noen skjønnhet krever ikke bare "ofre", men noen finanskostnader. Men la det ikke bry deg. Først vil det kommende året bli et år med endring, til tross for sin stabilitet og fred, som bukken er i stand bryknuty, uten å tenke på konsekvensene. Dette refererer til det faktum at det nye året kan bringe inn i ditt liv faglig vekst eller til og med skiftarbeid, og gjøre begge har en mulighet til å øke inntektene. Og for det andre, være uforlignelige innsats ikke alltid krever store økonomiske investeringer, spesielt når det kommer til manikyr.

   Negledesign for Grønn Wooden Year of the Goat


   Vakker manikyr kan godt være et alternativ til dyre stener i ringene på kvinnelige fingrene. Stylister skjønnhetssalonger, manikyr spesialister spesielt, tildele noen trender i sin utforming. Spesielt gjelder dette maling farge og mønster.

   Farge og mønster manikyr


  Negledesign for det nye året 2015
   Beige
   Så populær før, men hadde ganske lei glans endring i 2015 på en matt lakk struktur som er i stand til å lykkes forkledning fin ruhet og uregelmessigheter i negleplaten. Men denne flathet ikke er nødvendig. Vil anta og satin lakk med sin myke glanset overløp. Vil hjelpe i denne situasjonen og kjedelig flekk på den blanke overflaten lakk. De viktigste trendfarger neste år vil bli behersket pastellfarger, inkludert beige, for som så preget naturlighet og naturlig. Business kvinner vil ønske denne trenden på grunn av det faktum at det sparer dem fra å måtte plukke opp fargen manikyr på skiftende hverdag antrekk.
  Negledesign for det nye året 2015
   Frostet a la fransk
   Selvfølgelig ikke, ignorere fordelene skyts av året - våre geiter. Det er ikke bare grønt, men også av tre. Disse elementene bør vurderes og vil bli vurdert manikyr, spesielt når du gjør negler for helligdager. På overflaten belagt negler tema bilder Nyttårsaften, gran grønn, tre sleder og mer. Demokratisk grønn "vennlig" med mange nyanser, så jentene representerte et bredt utvalg av solrik gul til blå, som inkluderer grønn, gul, oransje. Å gi helt akseptabelt solid lilla, rød, turkis, khaki, smaragdgrønt og nyanser av fuchsia. Overrask din melding relevans fortropp i 2015, noe som gir mulighet for å male hver negl en annen farge.
   Bekreftelse av den demokratiske valg av farge, bemerker vi at patroness geit tillater bruk av farger med metallisk skjær, som stål, kobber, sølv og gull. Neglene at fargen er allerede et hovedfokus i bildet, så eliminere behovet for å bære en rekke tilbehør i kvinners hender.
  Negledesign for det nye året 2015
   Med smaragd treet
   Fersk ideen om å bruke ulike mønstre, paljetter og kontrast sjablonger som er nedfelt i det nye året. De ser positivt på en hvit base. Blonder bilde eller kald mønster, er gnistrende hvit påfallende i sin ømhet, femininitet og spesielt godt egnet for helligdager. En klassisk svart farge er brukt for søker rhinestones og variert tekstur - farge geometri, erter, snøflak, striper. For deres påbud er ikke nødvendig å gå til dyre salonger.
  Negledesign for det nye året 2015
   Fransk
   Alle disse alternativene faller under bildene svært populær type fransk manikyr som ser forsiktig og elegant kombineres med alle antrekk. Fransk manikyr programmet lar perler, paljetter og forskjellig glans, krystaller, teksturerte maling med bilder av julen temaer og karakterer (snømenn, Snow Queen, Santa Claus Snow Maiden, snødekte hus i tre, esker med fest gaver, ballonger, serpentin).
   Husk at symbol - Koselig med hennes lidenskap for planter som kan trekkes på neglene - grønt gress, hvete ører, markblomster. Denne rampete, munter, easy-going dyr ville du plassert Hvis du ser for deg en hestesko med hovene, presenterer med bånd, tegneseriefigurer. Disse temaene vil muntre deg og andre.

   Formen av spiker


  Negledesign for det nye året 2015
   Med en delikat krystaller erter
   Design manikyr innebærer ikke bare farger, men også formen på neglene. Korte negler er akseptabelt i det kommende året. Deres firkantet form gjør historien til å passe på bildet. Likevel relevansen av korte negler tendens til å avta som blir merkbar trend med gradvis utvidelse.
   Lange negler form blad utrolig attraktivt hvis endene til å sette glitter eller male en tynn stripe av en annen farge. Et relativt stort område "lopatchatoho" gjør at spiker til å fikse det steiner eller krystaller som etterligner edelstener: smaragd, safir, rubin, diamant.
   Vær oppmerksom!
   Skarpe negler "stylletы", men dårligere enn andre former, men akseptable hvis de klarte å tegne eller male fargebilder.

   I tilfelle av lange negler kan være begrenset til bare male tips, eller alle malt spiker plate dekorert med fargede eller skinnende fragmenter i skrå geometri.
   Vær oppmerksom!
   Kunstige kunstige negler er ikke lenger en trend, men hvis du gjør dem økt, bør oppnå sine feilfri oval.

  Negledesign for det nye året 2015
   Fransk med snøflak og krystaller
   Føl deg fri til å eksperimentere, vise din kreativitet, som har gode forutsetninger for sin utvikling i 2015, og aldri glemme om beskjedenhet og eleganse som så preget, i tillegg til kunst, symbol år - Koselig.
   En viktig regel i en festlig nyttårs design negler, som bør følge, er det ikke hans dominans i dine favorittbilder og den endelige gjennomføringen og ekstra funksjoner. Observere denne regelen kan rettmessig erverve status for dronningens nyttårs ball.

   Bilde


  Negledesign for det nye året 2015
   Paljetter på grunnlag av hudfarge
  Negledesign for det nye året 2015
   Med snihovychkamy
  Negledesign for det nye året 2015
   Satin lakk
  Negledesign for det nye året 2015
   Norske motiver
  Negledesign for det nye året 2015
   Multi-fargede negler
  Negledesign for det nye året 2015
   Stripet
  Negledesign for det nye året 2015
   Den opprinnelige jakke
  Negledesign for det nye året 2015
   Juletrær
  Negledesign for det nye året 2015
   Frosty mønstre på negler
  Negledesign for det nye året 2015
   Matte blå
  Negledesign for det nye året 2015
   Børstet med glitter
  Negledesign for det nye året 2015
   Kontrast tegning
  Negledesign for det nye året 2015
   French mønstret
  Negledesign for det nye året 2015
   French imot
  Яндекс.Метрика