Nytt år 2015 i retro stil


 Innhold:
 •  Vi velger kjole
 •  Hvor og hvordan å feire det nye året?
 •  Hvordan å underholde gjester?
 •  Hvordan underholdning?


 •  Nytt år - en ferie favoritt av barn og voksne. Vel noen likegyldig lukten av mandariner og nåler? Et stort antall av gaver og pyntegjenstander lyse synes å tolerere i et eventyr. Møte 2015 er ikke langt unna. Dette betyr at det er på tide å tenke på hvordan å være organisert ferie.
   Elskerinnen til den kommende 2015 er blå tre geit. Dyret er preget av toleranse og stor gjestfrihet. Derfor ser det gamle året er bedre å arrangere i en morsom selskap, men enkelt. Perfekt retro fest!

   Vi velger kjole


  Nytt år 2015 i retro stil

   Valget av antrekket for partiet i retro stil - ikke en lett oppgave. For gutter og jenter kledd stilfullt i alle aldre. Hovedvilkåret - klærne skal passe perfekt bare for helligdager.
   Vær oppmerksom!
   Vertinne har vært en beskjeden dyr. Derfor er levende og uformelle antrekk må glemme.

   Et godt alternativ ville være den stilen av de sovjetiske år. Videre, for å plukke opp en original kjole tar ikke mye arbeid. Klær fortsatt bevart i skapene våre bestemødre og mødre.
   Retro stil klær er svært populært i dag. Derfor litt tid før ferien kan du shoppe og spørre om prisen. Utmerket, hvis du kan kjøpe en kjole som ikke bare er egnet for et julebord, men for hverdagslige saker. En smart måte å få slutt rett type smykker.

   Hvor og hvordan å feire det nye året?


  Nytt år 2015 i retro stil
   Sovjetiske leker
   Geit ikke bor i byen. Ikke dårlig, hvis du klarer å arrangere en hytte i landsbyen eller familiemedlemmer. Deres tjenester tilbyr også turistsentre og alpinanlegg. Mange av dem tilbyr sine underholdning og jule godbiter. Men perfekt for å feire nyttår 2015 retro kan bare hjemmekoselig atmosfære.
  Nytt år 2015 i retro stil
   Retro juletre
   Selvfølgelig bør den viktigste egenskap være god og lun treet. Kunstig alternativet bare ikke vil gjøre. Dagens butikker tilbyr plast juletrær og furu, som er nesten umulig å skille fra de levende. Men den planlagte festen i retro stil! For noen tiår siden de kunstige ferie trær kan bli vurdert. I tillegg, unike lukten av barnåler, som fyller rommet, bare løfte humøret og satt til den riktige måten.
  Nytt år 2015 i retro stil
   Julenissen under juletreet
   Vær oppmerksom!
   Spesiell oppmerksomhet bør vies til juledekorasjoner. Plastleker bør bare brukes som en siste utvei.

   Hvert glass er sannsynligvis julen leketøy, som har blitt bevart siden barndommen. Det bør definitivt ta med til festen. Sammen, vil alle gjester pen og original juletre retro! Treet må beskyttes med plast Santa Claus.
  Nytt år 2015 i retro stil
   Stjerneskudd
   Rommet må også opprinnelige dekorere. Hjemmelagde snøflak og skinnende tinsel attributt blir en fantastisk fest. Jo flere mennesker tar del i forberedelsene til feiringen, jo bedre vil være vest. Bør forberede seg på forhånd og stjerneskudd.

   Hvordan å underholde gjester?


  Nytt år 2015 i retro stil
   Retro julebordet
   Tabellen skal være i sentrum av nyttårs kveld i retro stil. Er det mulig å glemme hvordan husmor arbeider på kjøkkenet før kampen klokkespill. Deilig praktisk talt ikke avsluttet. En stor godbit, selvfølgelig, var salaten "Olivier". Ikke glem også om den klassiske "Dressed sild" og kjøttboller med poteter.
   Vi må huske hva min mor og bestemor ble behandlet på en nyttårsaften. Sannsynligvis alle har en familie oppskrift som er gått ned fra generasjon til generasjon. De mer delikate retter vil være retro partiet, jo bedre.
  Nytt år 2015 i retro stil
   Hvordan å behandle
   I midten av tabellen må nødvendigvis være tradisjonelle sovjetiske Champagne. Det kan helles i glassene under kampklokker. Ikke glem å gjøre et ønske! Det vil gå i oppfyllelse hvis alt er gjort riktig.
   Vær oppmerksom!
   Den viktigste funksjonen i den søte bordet, selvfølgelig, bør være mandariner og sjokolade. Favoritt mat er også mange kake "Napoleon".

   Hvordan underholdning?


  Nytt år 2015 i retro stil
   Hvordan møte
   For et parti i retro stil bør velges passende musikk. På dagens beste utøvere glemme. Men år med sovjet sanger passer perfekt. Du kan forhåndsrekord konserter med populære artister 80- og 90-tallet, eller overføring av den berømte "Blått lys".
   Inflammatoriske konkurranser, som minner om Sovjet-tiden, vil gjøre en fantastisk akkompagnement kveld. Som bare er anledning til å føle tilbake på 90-tallet? Det bør bare ta en streng bag og prøve den avsatte tiden satt i den alle produkter nevnt i listen. Men de må også finne! Positive følelser garantert!
   Kveld i retro stil vil sikkert være lyse og uforglemmelig! Bare noen få relevante attributter, originale kostymer og munter selskap vil gjøre jobben.  
  Mamma gave for det nye året 2015


   Innhold:
 •  Gave til en elsket mest
 •  Velge en gave
 •  Ung mor. Gaver
 •  Gave til mamma middelaldrende
 •  Gave til mamma - pensjonist


 •  Alle elsker å motta gaver. Men to ganger for å gi dem mer fornøyelig. Spesielt nærmeste folk. Ikke langt unna nyttårsfeiring. I forkant problemet med å velge originale gaver. Det virker som alt som kunne ha lenge vært presentert. Så du ønsker å behage en elsket uvanlig.

   Gave til en elsket mest


  Mamma gave for det nye året 2015
   Gaver
   Livet - det mest dyrebare vi har. Hennes mor ga oss. For hver av oss mamma - det nærmeste og kjæreste personen i verden. Ja lengsel etter å en dag bli en god julenissen og oppfylle hennes høyeste ønske. Så hva du skal gi mamma på nyttårs 2015.
  Mamma gave for det nye året 2015
   Såpe for barn
   Å kom ikke bare nødvendig, men også nyttig gave, er det nødvendig å vurdere de viktigste anbefalingene fra sin valg.

   Velge en gave


  Mamma gave for det nye året 2015
   Hva skal jeg velge som en gave
 •  Husk hva moren din er tatt. Er hun hobby? Hva hun liker å gjøre i fritiden?

 •  Tror kanskje hun snakket om sine ønsker eller snakket om noen ting.

 •  Prøv å gjøre deg selv en liten suvenir. La det vil være lav pris, men moren din vil han virkelig uvurderlig.

 •  Oppmerksom på det kommende året - en geit. Du kan gi en liten suvenir av hennes image. Dermed enhver husmor nyte kjøkkenhåndklær, satt pryhvatok, forsyning varme fra symbol år.

 •  Når du velger en gave, guidet av en alder av moren din. Hva er den perfekte gave til den unge kvinnen ville være helt ubrukelig ting i hendene på pensjonisten.

 •  Ung mor. Gaver


  Mamma gave for det nye året 2015
   Kosmetikk Gift Set
   En ung mor i en nyttårsgave kan velge følgende alternativer:
 •  Sett en god makeup.

 •  Elite parfyme.

 •  Sertifikat i skjønnhetssalongen eller spa.

 •  Diverse tilbehør som belte, hansker, veske eller bag.

 • Mamma gave for det nye året 2015
   Lærvarer
   Velge disse gavene kan være hvis morens kjente fordeler i kosmetikk og parfyme.

   Gave til mamma middelaldrende


   Kvinnen i alle aldre ønsker å føle ønskelig og vakker. Passende gaver er anti-aldring kremer vil sette anerkjente selskaper.
   Vær oppmerksom!
   Mange kvinner i denne alderen i første omgang er familien og familielivet. Derfor vil en av de beste gavene være hvitevarer.

  Mamma gave for det nye året 2015
   Trykkokere
   Gave alternativer:
 •  Trykkokere.

 •  Bakerier.

 •  Ting for hjem innredning (teppe, pute, teppe).

 •  Kvinner er tiltrukket av forskjellige typer håndarbeid kan presentere et sett med strikking, broderi og så videre. D.

 • Mamma gave for det nye året 2015
   Satt for strikking
   Mange mødre ikke bruker for mye tid meg selv prøver hele tiden å gi sin familie. Vanligvis gjør middelaldrende kvinner ikke hengi meg nye klær. Et godt alternativ for en gave vil være fine klær passende størrelse.

   Gave til mamma - pensjonist


  Mamma gave for det nye året 2015
   Familiebilde
   I mange familier, kvinner i pensjonsalder er en uformell leder. Vi respekterer hennes status, alder og bekymret for hennes helse.
   Vær oppmerksom!
   Gave til mamma-pensjonist bør understreke sin spesielle posisjon i familien.

  Mamma gave for det nye året 2015
   Vakker hjemmelaget postkort
 •  Du kan bestille skriftlig mors portrett i en kostbar ramme.

 •  Mange kvinner liker fargerikt innredet bilde med interessante familiebilder som en gave.

 •  Vær glad mamma og nye hvitevarer.

 •  Et utmerket valg - kake av sine egne å gjøre.

 •  Hvis din mor er et barnebarn, gjøre med dem presentere sine egne hender. Det kan være et bilde postkort, teknikken av origami blomster, juleprodukter.

 • Mamma gave for det nye året 2015
   Blomster Mom
   Du kan glede henne mor en bukett med favoritt farger. Ikke glem om de opprinnelige hilsener for det nye året. Det kan være et dikt eller en sang av sin egen produksjon.
   Velge en gave til New Mom 2015, guidet av sine preferanser, drømmer og lidenskaper. Ved å følge enkle retningslinjer, kan du gi en person den dyreste ekte juleevangeliet.  
  Яндекс.Метрика