Den vakreste gutten i verdenØnsker du å se hvilke mannlige kjendiser er den mest vakreste gutten i verden? I dag har vi bare om det og fortelle oss om dem heller fordi mye av vakre menn, og alle har forskjellig smak. Du vil lære om biografier av kjente gutta i verden, vel, du vil bare nødt til å bestemme hvilken som er riktig for deg er det vakreste i verden.
Johnny Depp

Så, den første på vår liste over verdens vakreste gutter vil sex symbol og ikon av moderne stil - kjekk Johnny Depp. Til tross for at skuespilleren er allerede ganske moden alder, er han fortsatt den idol for millioner av kvinner. Og ikke bare kvinner beundrer hans arbeid! Hans hver nye bildet, enten voldsom pirat kaptein Jack Sparrow, eller rum apologet eller eier av sjokoladefabrikken, var han alltid i stand til wow fansen. I privatlivet denne pet millioner i 13 år var en modell ektemann og far, men nylig han offisielt kunngjorde sin skilsmisse fra sin kone Vanessa Paradis.
Når noen en utgave utgitt en ubestridelig sannhet: "vann er vått, himmelen er blå, og Johnny Depp alltid sexy! ". Helt sant utsagn, så ikke nøl med Johnny Depp kan tildele tittelen av de vakreste og sexy gutter planet!
Leonardo DiCaprio
Etter visningen kinoshedevru "Titanic" Leo umiddelbart ervervet verdensomspennende berømmelse, og de fleste kvinner vlyubylos denne sensuelle natur uten å se tilbake. Sikkert hver var plakater, kalendere og bærbare PCer med hans bilde. Etter "Titanic" hver film, som spilte DiCaprio, supplert samling av favorittfilmer, og etter hvert ser alt vi ble forelsket i gang igjen med denne vakre og sexy gutter. Nylig, foretrekker skuespilleren til å handle utelukkende i dramatiske filmer av Martin Scorsese og Clint Eastwood.
I privatlivet til Leonardo DiCaprio er én regel - det skjer bare med modeller. Og gjennom hele sitt voksne liv Leo hadde omgang bare med kjente supermodeller i verden - med Anna Vyalytsynoy, Helena Christensen, Gisele Bündchen, Kristen Zhang, Bar Refaeli, da Leo hadde et kort forhold med de fleste Hollywood Gossip Girl Blake Lively. Siste valgt en av de vakreste guttene verden har blitt en modell Erin Hiterton.
Bradley Cooper
Blåøyde kjekk Bradley Cooper kan godt kreve tittelen på en av de vakreste menn av planeten. I filmindustrien skuespiller fungerer siden 1999, kanskje mange husker hans liten rolle i den første sesongen av serien, elsket av millioner av kvinner i "Sex and the City". Men berømmelse kom til denne skuespilleren bare 10 år gammel da han spilte i slike hit filmer som. "Lover - for ikke å gifte seg", "Bachelor Party in Vegas", "Fields of Darkness" og "All About Steve" Nå, i dette vakre høye blonde kvinne forelsket i verden.
Som for skuespillerens personlige liv, da han var gift bare én gang, ekteskapet varte bare fire måneder, etter som skuespilleren Jennifer Esposito arkivert for skilsmisse. Da Bradley i to år møtte skuespilleren Renee Zellweger, men han skilte seg fra henne for et år siden. Som det viste seg, årsaken til bruddet var stjernen par Bradley motvilje mot å funnet en familie. Tilsynelatende skuespilleren er viktig for hans karriere.
David Beckham
Kanskje det er på grunn av Bekhemu kvinner begynte å elske sporten på samme måte som menn. Siden fremveksten i profesjonell idrett hver kamp - et fyrverkeri av følelser. David Beckham - en brutal og sexy i en flaske på samme tid det er også mild far, omsorgsfull mann, lojal venn. Har eksemplarisk familie for langt og lykkelig '12 er gift med Victoria og oppdra fire barn. Generelt, denne spilleren kan ikke den vakreste mannen på planeten, men for mange kvinner det er en drøm og ideal.
Brad pitt
Hvert år, heter Brad Pitt den vakreste gutten i verden. Tro meg, hvis karakterer ble gjennomført utenfor Jorden, og det ville være denne kjekke ledende stillinger. Hva er så deliriously Pete? Den har en godmodig smil, sjelfulle øyne, atletisk kropp, sprudlende følelse av sarkasme og humor, spiller talent noen rolle ... alt? Faktisk er delirium Pete på høyeste nivå, uansett hva han gjorde og ikke likte meg selv kjører, har det alltid vært og vil være en av de beste!
Gjennom hele sitt offentlige liv, klarte kjekk Pitt for å få tre mest omtalte Hollywood roman, som fulgte hele verden - et forhold med Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston og selvfølgelig ekteskapet med Angelina Jolie. Star par begynte deres forhold i 2005 og siden da de forlater. Videre for syv år i deres familie dukket opp seks barn de utdanne kjærlighet og omsorg.
Cristiano Ronaldo
Denne fyren er en annen sexy og karismatisk spiller. Ifølge karakterer faste utøverne begynte å bosette seg i områder av verdens vakreste menn og kvinner i våre øyne. Cristiano Ronaldo er jævla forførende fyr. Vel, bortsett fra en mann være så vakkert?! Dette kan betraktes som en forbrytelse! Så Cristiano deg et rødt kort for din skjønnhet!
Fotballspiller: i 2010 Cristiano Ronaldo begynte å date russiske supermodellen Irina Sheik, men de nylig skilt. I fotball en sønn, som han bringer opp, men identiteten til moren ingen vet. Generelt, denne delen av hans biografi innhyllet i mystikk.
George Clooney

Utvilsomt, ville mange er enige om at George Clooney er en av de vakreste og mest imponerende skuespiller, og han har, forresten, 50. Og det er ikke at Clooney ser veldig fin. Når vi ser denne skuespiller på scenen, deretter glemme alt. Hva er hemmeligheten av skjønnhet og ungdom av verdens obayatelneyshyh menn? Kanskje det som George - en dedikert bachelor? Han møtte mange kjente kvinner, men ingen av dem har ikke vært i stand til å gi den status som en mann.  
Hvordan bli en goth?
 Stadig mer populære de siste årene er det gotiske subkulturen. Om goterne kan høre mange myter som forteller om hvordan de kommer til å kirkegårder og offer. Imidlertid ligger disse mytene bare vagt sant. Faktisk ganske gotiske allsidig og praktisk talt ingen grenser, og hva er dens største forskjellen fra andre ungdoms subkulturer.
 Hvem er goterne?
 Hvis du lurte på hvordan du kan bli en goth, må du først forstå at gotisk - det er ikke en kjepphest, og denne kulturen er ikke basert på musikk, som mange feilaktig tror. Goterne dukket først opp i slutten av 70-tallet av XX århundre i Storbritannia, så denne bevegelsen spredte seg til andre europeiske land og USA. Gotiske subkulturen dukket opp som en protest falske verdier i samfunnet, en personifisering av kampen for dyp tenkning, oppriktige følelser og høy estetikk hele. Første goterne hadde høye intellektuelle evner, artisteri, og forsøkt å uttrykke uvanlig, noen ganger sjokkerende måter.
 Worldview klar
 Den grunnleggende ideen om den gotiske verden - individualisme i alt, selv i den forstand av den gotiske kulturen. Slik at alle er i Goth kulturen noe. En gotisk subkultur heller lukket, de ser på livet romantisk og depressive. Goterne tendens til å uttrykke seg, har en økt følelse av skjønnhet og tiltrekning til alt overnaturlig. Mest klar - kreativ personlighet. For disse menneskene noen stereotypier føre til avvisning fordi de ikke aksepterer de etablerte standarder, klær og alt annet. I motsetning til mange myter, goth svært fredelige folk, har de ikke utføre de skumle ritualer eller forårsake tap.
 Image klar
 Hvis du bestemmer deg for å bli en ekte goth - det betyr ikke at du bør følge i alle de mest fremtredende representanter for denne bevegelsen, fordi, som har blitt sagt, er veldig personlig den gotiske kulturen.
 De fleste av medlemmene i gotisk bærer svarte klær, inkludert sjeldne elementer grå eller rød, ofte minner om middelalderens kostymer. Menn kledd i goth-streket streng stil, kalt "Raven" jenter klar kan ofte bli funnet i sorte blonder korsett, lange hansker og krager, noe som er typisk for stilen på "vamp". I form av smykker, goth alltid foretrekker sølv, og de forakter gull som et symbol på falske verdier og emne lavlandet menneskelige lidenskaper.
 Ankh symbol er klar, som symboliserer evig liv bortsett fra ham, goterne er ofte andre kristne, egyptiske og keltiske symboler. Den viktigste funksjonen til bildet er klart at blant dem nesten umulig å finne to svært like klær folk - alle ønsker å være en personlighet.
 Andre funksjoner i gotisk kultur
 Goterne lytte til et utvalg av musikk, kan dette være en gotisk-metall, og gotisk-elektronisk. Dermed er alle forskjellige og stor emosjonell kraft atmospherity: deprimert, dyster og på samme tid - sublime. I et slikt goth musikk får sin styrke og tro. De mest populære forfattere i litteraturen er klar Byron, Baudelaire, Camus, Kafka, Shelley, Stoker, Poe, og favoritt regissører - Lynch, Kubrick, Kusturica, Tarkovsky, Burton. Verkene til disse forfatterne å hjelpe dem å lære deres identitet og miljø liv.
 Ofte er det en oppfatning at goterne mye oppmerksomhet til døden. Dette er ikke helt sant i hjel de er filosofisk, ser det som et annet liv og har suicidale tendenser. Med hensyn til identifisering av gotisk kultur av kirkegårder - vi må si at det ikke er klar innebære døden, men snarere en slags filosofisk atmosfære av fred og ro. Gotere i alle fall ikke gå til kirkegården bare fordi de trenger det. Det viktigste for goth - alltid være deg selv - en lys personlighet og verste - tvert imot - for å være middelmådighet. Goterne motsette noen stereotypier og stolt av sin unikhet.
 Som du kan se, gotisk veldig allsidig. Sin basis er mangelen på ulike rammer, et forsøk på å se på ting bredt og individuelt. Hvis du virkelig ønsker å bli med i denne kulturen, vil du i alle fall bør ikke kjøre seg til visse grenser, selv om de er karakteristisk for goterne. Sterkt trenger bare å kle seg i svart og skrike i alle vinkler "Jeg er Hot". Gotiske subkulturen motsetter lignende skuespill, det lever dypt inne hver Goth, og ikke holder seg av. Det fine med Gothic er at alle ser noe annerledes på det. Så selv om du blir en goth - ikke først og fremst ikke glem å bo sammen.  
Яндекс.Метрика