Musikk gjør at du kan føle deg bedre
 Den helbredende egenskaper av musikk har blitt kjent for folk for lenge siden. En av de første som kunne bevise at musikk er ikke bare gunstig for mannen, men er i stand til å behandle sykdommen - Pythagoras. Han hevdet at musikk er gjenstand for matematikk som en høyere lov og menneskekroppen er i stand til å gjenopprette harmoni. De gamle greske legen Hippokrates behandlede pasienter også musikk, bruker den som den beste instrument for epilepsi og søvnløshet.
 Musikkterapi som et universalmiddel
 Musikkterapi hvert år blir stadig mer populært å behandle folk og bedre humør. Terapi kan være passiv og aktiv. Passiv terapi innebærer å lytte til pasienter i alle musikalske komposisjoner som oppfyller tilstanden hans mentale helse behandlingsfasen. Aktiv musikkterapi krever at mannen selv spilt musikkinstrumenter, sang, slo tid med sin fot, klappet i hendene, etc.
 Lytte til klassisk musikk
 Perfekt musikk å sette stemningen og behandling - en klassiker. Ja, psykologer anbefaler å forbedre humøret og generell lytting
 Rondo i tyrkisk stil - Wolfgang Mozart
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Rondo v turetskom stile - Motsart.mp3.mp3]
 Habanera - Georges Bizet (fra operaen "Carmen")
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Habanera - Zhorzh Bize (iz operyi Karmen) .mp3]
 Oppmerksomheten bort fra problemer og problemer, og melodi på en positiv måte å hjelpe følgende arbeider:
 Lullaby - Johannes Brahms
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Kolyibelnaya - Iogannes Brams.mp3]
 Ave Maria - Franz Schubert
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Ave Mariya - Frants Shubert.mp3]
 For de som er vanskelig å få opp om morgenen, munterhet og godt humør tidligere i dag vil gi serenader Franz Schubert, sonater og konserter av Antonio Vivaldi. Fyll sjel følelse av morgen friskhet hjelp
 Morgenstemning - Edvard Grieg
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Utrennee nastroenie - Edvard Grig.mp3]
 Morgen - Richard Strauss
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Utro - Rihard Shtraus.mp3]
 Økende vitalitet, bedre trivsel, humør og aktivitet bidra til en slik Symphony:
 Overture - Egmond Beethoven
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Uvertyura - Egmond Bethoven.mp3]
 Hungarian Rhapsody №2 - Franz Liszt
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Vengerskaya Rapsodiya # 2 - Ferents List.mp3]
 Å redusere harme og bitterhet, misunnelse rolig, kan du høre:
 Farvel Symphony Joseph Haydn
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Proschalnaya Simfoniya Gaydn.mp3]
 Italiensk Konsert - Johann Bach
 [Audio = http: //domznaniy.ru/multimedia/Italyanskiy Kontsert - Bah.mp3]
 En god innflytelse har musikk av Claude Debussy, noe som gir meditativ ro og la følelser bli kvitt zahlestыvayuschyh. Hva sier den strålende musikk av Beethoven, som gjør stoppe sørge og begynne å gjøre noe, å leve og nyte hver ny dag, glemme melankolske og destruktive følelser.
 I klassisk klassisk musikk, flotte boliger har mange moderne verker. Derfor, fra overarbeid spare CDer med opptak av "King of Rock and Roll" Elvis Presley, hertugen av Wellington, Louis Armstrong:
 God påvirker humøret religiøs musikk, som er i stand til å gi en følelse av åndelig opplysning og fred.
 Virkningen av musikk på humøret Mozart
 De spesielle egenskapene til Mozarts musikk. Ifølge psykologer og nevrologer, er dens sammensetning ikke bare ikke gunstig humør og følelsesmessig tilstand, men også i stand til å mobilisere kapasiteten til den menneskelige hjerne. Denne positive effekten tilskrives det faktum at flertallet av musikk av Mozart tåle intervall varighet på 30 sekunder på en "høyt-stille" som ligner mest natur bioenergi menneskelige hjerne.
 Musikk strålende østerrikske komponisten skrevet hovedsakelig i store toner og det er det som tiltrekker seg et betydelig publikum. Symfoni og Mozarts fiolinkonserter virker så oppriktig og gledelig, forårsaker et naturlig ønske om å gjennomgå en slik en gledelig stemning og stoppe sørge. Derfor, de kunne ikke være bedre passer definisjonen av musikk, slik at for å føle seg bedre og hurrarop.
 Instrumental musikk
 Psykologer sier at uplift humøret påvirker ikke bare sammensetningen og natur, men også spesifikke instrumenter. Forbedre helse og følelsesmessige tilstand vil terpe, milde fiolin. Myndighet til å fokusere og komme bort fra problemer justere følelsesmessig bakgrunn, roe ned. Dette er verktøyet som brukes til å utføre arbeider i templer og kirker, noe som bidrar til å avklare sinn og rene tanker. Også positivt påvirke rettigheter fløyte, piano og saksofon.  
6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien
 På ulike tider i verdenshistorien kvinner var engasjert i spionasje. 6 Det er verdt å nevne de mest kjente kvinner i historien shpyhunok.
 Mata Hari (1876-1917)
 Den virkelige navnet på den mest kjente kvinnelige spion - Margaret Gertrude Celle. Hun ble født i 1876. Hun vokste opp i en velstående familie og fikk en god utdannelse. Margarita i ung alder uten hell gift, fromme utro mot henne og drakk mye. Sju årene han levde på øya Java, og deretter tilbake til Europa og jobbet i et sirkus rytter. Senere begynner Margaret Gertrude Celle danser å opptre under pseudonym - Mata Hari. Snart ble det kjent i Paris. Kvinne forherliget frigjøring, hun poserte og danset nesten naken. Snart tysk etterretning rekruttert Mato. Under krigen spion jobbet med den franske. Hun var en kurtisane og var på grunn av mange politikere og militære makt, spilte det en fatal rolle i hennes liv. Fransk militær spion ble arrestert og dømt til døden. 15 oktober 1917 ble skutt den mest kjente kvinnelige spion Mata Hari.


6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Christine Keeler (født i 1942)
 Ung modell med Storbritannia Christine Keeler, podrabatyvayuschaya jente på samtale, fikk et kallenavn - den nye Mata Hari. Hun danset toppløs i barer og møtte ministeren for militære saker John Prof'yumo, så vel som med den sjømilitære attache av Sovjetunionen Sergei Ivanov. Scotland Yard ble interessert i jenta. Snart fant politiet at drapsmannen ble engasjert i spionasje. Hun passerte all informasjon om John Prof'yumo en av sine elskere. På sekstitallet forårsaket det en stor skandale, kalt - ". Det Prof'yumo" Innenriksministeren måtte gå av. I fremtiden, som vil sørge for seg selv, hadde John jobbe posudomyynykom. Christine Keeler selv har tjent mye penger og skandaløs rykte, hennes fotografier vist seg ofte i aviser og magasiner.

6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Nancy Wake (1912)
 Nancy Wake ble født og vokste opp i en velstående familie er ikke vanlig i New Zealand. Helt uventet fikk en stor arv og flyttet til USA, og senere i Paris. Nancy jobbet som korrespondent og skrev artikler mot nazismen. Under invasjonen av tyske tropper i Frankrike, hun og hennes mann innrullert i rekkene av motstand og gitt bistand til allierte, samt jødiske flyktninger. Hun hadde mange kallenavn, en av de berømte "heks". I 1943 flyktet han til London, Nancy Wake var et spesielt program deretter ble speider. Gestapo lovet 5 millioner av som vil fortelle hvor det er. Scout rekruttere nye mennesker engasjert i motstand, samt tilgangen på våpen. Tyskerne fanget hennes mann, han gjorde ikke fortelle oppholdssted av hans bedre halvdel, og som han ble henrettet. Nancy Wake var i stand til å flykte. I midten av åttitallet, skrev hun en selvbiografi.

6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Violet Frog (1921-1945)
 Ved 23 Frog Violetta, etter dødsfallet til hennes mann, alene med datteren min. French ble snart en britisk spion. Hun ble sendt til Frankrike for å samle inn og overføre informasjon om antall fienden. Etter en hemmelig kommisjon Violetta datter tilbake til London. Det neste problemet med en tur hjem omgjort til fiasko, speider fanget. Frosk ble sendt til en konsentrasjonsleir, var ikke en måned torturert og henrettet. Denne jenta er ikke levd et langt liv, men satte sitt preg på vei til seier. I 1946 ble Violet Frog tildelt George Cross posthumt.

6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Ruth Werner (1907-2000)
 Ruth Werner bodde sammen med sin ektemann i Tyskland. I sin ungdom glad i politikk. Kvinne rekruttert sovjetiske hemmelige tjeneste, og hun hadde med sin fromme flytter til Shanghai, for å samle informasjon i Kina. Werner samarbeidet med Richard Sorge, som hennes mann ikke visste. I 1933 tok hun kurs i Moskva intelligens skolen. Ruth Werner arrestert aldri, selv om spionasje er ikke bare i Kina, og USA, Storbritannia, Sveits og Polen. I Sovjetunionen lært om USA skapte atombomben bare gjennom informasjon som er samlet spion. I 1950 flyttet hun til Øst-Tyskland. I Werner dokumentene var to menn som var hennes andre speidere, senere de var faktisk hennes familie.

6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Anna Chapman (1982)
 Anna Chapman spion kjent i vår tid, ble født i 1982. Siden 2003 har han vært bosatt i Storbritannia i 2006 flyttet til USA, hvor selskapet klart å finne en eiendom. Liker noe kriminelt, men i løpet av sommeren 2010, Chapman ble arrestert av FBI. Noen dager etter avslutningen hun innrømmet spionasje. Anna samlet informasjon om amerikanske atomvåpen av innflytelsesrike mennesker og politikk i Midtøsten. Tilsvarende ble det vist at spion penn møtt med House of Lords. Når journalister begynte å grave i dette tilfellet viste det seg at hun begynte å spionere i London. Anna Chapman ble deportert til Russland.

6 shpyhunok mest kjente kvinner i historien

 Her er historien om vanlige kvinner fanget i uvanlige omstendigheter og nettverk sikkerhetstjenester. Alt lys er ikke skjebne, men forskjellig slutten av livet.  
Яндекс.Метрика