Photoshoot i stil med "søppel"Oppriktig, av seg selv, samme stil som "søppel" som en del av en fotoseanse - veldig amatør. Det er ikke at ordet som er oversatt til engelsk som "søppel" og den amerikanske subkultur preget av "white avskum av samfunnet." Fangsten annen. Trash - veldig emosjonell stil som rett og slett ikke kan være deg på skulderen. Men parodi på seg selv, avskyr han. Foto økter med jenter som tvang leppene og blåse "puchat øyne, det er ikke søppel, og dens patetisk skikkelse. Denne stilen er den samme som om det ikke var vanskelig å tro, opprinnelig bygget på en tynn psykologi, forstår ikke alt.
Trash - er ikke bare en fullstendig avvisning av noen standarder, den såkalte opprør mot regler og allment aksepterte ideer. Denne måten å tenke generelt. Og gi det hele sammen gjennom en fotoseanse, så mye at noen så opp og sa: "Ja, det er det! "Veldig vanskelig. For å gjennomføre en fotosesjon i en av sjangere som stil, må du kjenne reglene for å bygge opp bildet.
Et bilde for en fotoseanse i denne stilen
Velger denne metoden for en fotoseanse, bør du være spesielt oppmerksom på bildebehandling. Kort sagt, har bildet for å sjokkere. Ikke for å skremme, ikke avsky, ikke rozchulyuvaty eksempel sjokk, og deretter alt annet. Dette er den viktigste funksjonen i den stilen. For eksempel vil du bli sjokkert jente i en kort hvit kjole, dekket med blod, med sverd i hånd, som bare sitter på vanlig kafé. Eller en uskyldig skapning i veggene falleferdig hus hvor dyktig fotograf for å ordne alle Hollywood skrekkfilmer? Disse historiene i livet - en "hjerne eksplosjon" som en normal person ikke kan ta normal. Det er kombinasjonen av tilstrekkelig og mangelfull i sitt bilde for fotoseanse, bør du søke.
Photoshoot i stil med "søppel"

Det er verdt å merke seg at søppel i mote, og derfor i foto shoots populære, de fleste unge mennesker og tenåringer. På grunn av sin alder de fortsatt lov til å gjøre opprør mot fred og overføre den på bildet. De som er eldre kan beundre sjanger skudd, men den brannen som unik for unge utseende, disse følelsene er helt kan ikke vise seg å være det endelige produktet er usannsynlig parodi. Så la "søppel" i foto shoots for de som forstår viktigheten av dette området ikke bare overfladisk. Hvis du og tenke på den lille prosentandelen av mennesker, bør du vurdere følgende anbefalinger.
Spill i en fotoseanse for kontrast. Det har allerede blitt sagt at dette området er preget av "hjernen eksplosjon". Dette oppnås best ved kontraster. For eksempel som en dekorasjon for foto økter passe fylte gater, og best av alt et forretningssenter gater som mange mennesker i business dresser, og generelt dominert virksomheten og spesiell respektabel atmosfære. Alle disse menneskene vil natur. På deres bakgrunn bør vopijushche bildet skiller seg ut. Valget er svært store. Sjokkerende bilde av prostituerte, emo, punk hardt. Hvis du ønsker mer feminin - prøv historiske bilder i en fotoseanse - nonne dame middelalderen og så videre.
Jo mer - jo bedre. Hvis mange områder krever tilbakeholdenhet, ifølge avgrensning, den "søppel" i foto shoots lever under mottoet "Jo mer -. Jo bedre" Ikke vær redd for å gå for langt, men billedlig talt, er det trygt å råtne før trengselen. Dette bildet skyter i dette området har du en unik sjanse til å bryte mønstre uten konsekvens. Eksperiment sminke, alltid gjøre det vanskelig lyse og opptatt altfor blek eller vice versa, avhengig av ideen. Ikke vær redd for å kombinere retning. Så, hvis antrekket - en mild bomull kjole, og all slik uskyldig bilde som selv gråt, legge til elementer av "søppel" - et tau med en løkke, blodig øks, kunstige organer fra butikk vitser. Generelt viser fantasi.
Photoshoot i stil med "søppel"

Husk håret i en fotoseanse. Den gjør det også for utrolig fantasi. Kriteriet her er ett - frisyre bør ikke ødelegge utseendet ditt. I andre drive det som du ønsker. Svært fasjonable frisyre innebygd i design. For eksempel - en pil, som angivelig protknula hode imitasjon sverd, stikker til baksiden av hodet, horn djevelen, "antennky" insekter og så videre.
Antrekket er også nødvendig for å være blant de viktigste komponentene i prosesseringsmetode for foto shoots. Noen ganger bilde fordeler fra tilbehør og entourage. Men hvis det er ganske vanskelig, for eksempel, er det nødvendig med noen spesielle forberedelser bildet av djevelen. Vi må bruke mye krefter og penger, men resultatet er verdt det.  
Hva klør høyre eller venstre?
 Noen ganger virker det som hele menneskeheten ble delt inn i to leire - de som tror på varsler, og de som tror det dumt overtro. Overtroiske personer i hver, selv de mest ubetydelige handlinger de ser et tegn på skjebne, noe som indikerer deres vei. Spesielt dedikert mange tegn på kløe i forskjellige deler av kroppen.
 Hva den høyre klør?
 Den høyre hånd har lenge vært ansett riktig, en god del av kroppen. Det faktum at over høyre skulder, ifølge legenden, sitter vokter engel sier mye. Derfor tegn forbundet med høyre hånd, har mer positiv betydning.
 De fleste overtro tilkoblet, selvfølgelig, med hånden. Folk visdom sier at kløende høyre håndflate i å forutsi uventet og hyggelig møte. Som om den hånden som forventer et vennlig håndtrykk, vet om det på forhånd og gi beskjed til personen.
 Får penger - et annet godt tegn, koblet med høyre hånd. Plutselig forpliktet gjeld eller til og med bemerkelsesverdig funn finans - alle disse hyggelige overraskelser og spår cheshuschayasya høyre håndflate.
 Å kapriznitsy-flaks vendte seg mot deg i siste øyeblikk, som må være forrædersk sjarm. For å gjøre dette, fingrene hans høyre hånd i et sterkt grep knyttneve og ohlazhyvayut dem til en vegg eller stoff rød prykazuyuchy med de magiske ordene: "True til rød til meg bevisst." Griper så lykke til med halen, kan du trygt forvente en enorm fortjeneste.
 Mange av tegn assosiert med kløe fingre på en hånd. Kløe pads bety rask karriere stige, eller et profesjonelt prosjekt, å forlate hva du ikke kan. Hvis med ønsket om å klø, som dekker brennende fingertuppene - forventer suksess i gambling eller lotteri. Mange mennesker tror på varsler, føler ubehag, umiddelbart rush å prøve lykken. Det er imidlertid feil. De sier at etter følelsen kløen må være minst en dag - bare tegn trer i kraft.
 Hvis kløe steg over armen og stoppet i området av albuen, bør forventes å dele stor glede og andre hyggelig endring. I tillegg forsøker å klø hans høyre hånd albue snakk om rask flytte til et nytt sted. Og som regel vil en slik endring av bolig være vellykket og lønnsom.
 Underarmen, som klør - et godt tegn. Det lover en spennende kjærlighet eventyr og intriger. Noen ganger kan en person føles høyre skulder som en intern kløe. Det antas at det lover rask ekteskap for ugift eller gift for profitt. Forskerne tilskrives dette omen av det faktum at i det gamle Rus er denne delen av hånd bundet bryllup håndkle.
 Hva kløende venstre hånd?
 Hvis høyre hånd er ansett som en oase av lys styrker, venstre, derimot, er assosiert med mørk, djevelsk negativ.
 Itchy venstre håndflate advarer mot raske materialkostnader, som vil være forgjeves. Dette kan være et tap av penger og kjøpe helt unødvendig eller substandard måte du aldri trenger å bære.
 Et annet tegn assosiert med kløe flaten - en krangel med en venn eller elsket én. Videre initiativtaker til krangel og du er skyldig også. Som et tegn advarte folk å bedre håndtere forsiktig og ikke kjøre opp skandalen.
 Skabb venstre albue også lover ikke godt. Ikke rart de sier at dårlige ting bis arm presser. Det er du og kan skje hvis du føler kløe i skurken av hans venstre hånd. Farlig eventyr risikable aktiviteter og til og med kriminalitet - alt dette kan skje i livet ditt med innlevering av fienden av den menneskelige rase.
 Hvis kløe omfavnet hele venstre arm, står du på terskelen til enorm forandring i livet mitt. Vi kan ikke si at de er negative, men lett denne tiden av livet ditt også kan ikke bli navngitt. Så samle krefter til tilstrekkelig møte slag av skjebnen.
 Og ja, det er fortsatt ingen vitenskapelige bevis vil Sannhet, folk flest fortsetter å tro dem og gleder seg når profetien går i oppfyllelse. Men som kunne hindre profetien skal alltid tro på bedre, fordi god vilje til å lyse mye mer.  
 Unike gaver til bursdager husket mye bedre enn vanlig. Men hvor du skal få en god idé? Svaret er opplagt - i denne artikkelen.
 Fantastiske gaver å lage en litt mer komplisert. Men, bursdag, men husk at det for en levetid og selv om veien vil gå bort med ham, så vil du bare gode minner.
Ideer til originale gaver til bursdag

 I tillegg må du unike gaver sinnsykt fin. Hvis du gjør alt riktig klar, får du like mye følelser enn bursdag.
 Har uvanlige gaver som han kan være hva som helst. Du trenger ikke å begrense deg til en ramme (beste gave - blomster og godteri), du har råd til å organisere ekte galskap.
 Vær forberedt på det faktum at gaven vil føre til et reelt sjokk for helten i dag. Erfaring viser imidlertid at det i hans tid folk er villige til å bære villeste ting. Så ikke vær redd for at du fornærme bursdag.

 Ideer originale gaver


 Dukken som ser mye som en bursdag, veldig interessant gave. Bare sørg for at det var vakkert. Denne gaven vil sette pris på den fine jenta som madly elsket som barn å leke med dukker.
 Et interessant mønster er til stede. Men ikke banalt landskapet. Den beste bursdagsgave et portrett, kan du sende den i form av konge eller dronning. Denne gaven vil være en vakker dekorasjon på kontoret helten i dag.
 Postkort på reklametavler er sikker på å bli en fin dag for hans fødselsdag. Se bildene sine i rampelyset veldig hyggelig. Og enda mer å ta meg selv interesserte blikk fra forbipasserende. Bestemmer seg for å lage en slik gave, sørge for at bursdag på den dagen eller kjører forbi reklameplakater.
 Du kan gi en original gave laget for hånd. Tro meg, dette er den mest verdifulle stede. Hendene kan gjøre noe. Hvis du vet hvordan å strikke - genser slips, ditt talent, evne til å lage mat, deretter bake ham en kake. Og hvis du har en god stemme og hørsel, i hvilket tilfelle bursdag sang og dedikere den til å utføre en feirende bankett.
 I dag, alle vil sette pris på en slik gave som en reise. Velg et land på egen hånd eller diskret finne ut hva landet ønsker å gå helt av anledningen. Kjøpe en billett, og du vil høre rop av glede når du gir en gave.
Ideer til originale gaver til bursdag

 Unike gaver kan være en fest på taket av en fleretasjers bygning. Inviter hemmelige mest kjære, dekke bordet, kjøpe alkohol og ikke glem å fjerne taket. Plukk en morsom og energisk musikk og ikke glem å dekorere taket. Som smykker kan snakke baller, bånd, plakater og fotografier bursdag.
Ideer til originale gaver til bursdag

 Hvis du ønsker å gi en fantastisk gave - presenterer et fallskjermhopp. Hva er ikke glemt. Bare ønskelig at helten i dag var ikke høyden fobi. Og så du holder et raserianfall. Vel, hvis en person er i størrelsesorden psyke, en lang tid han ikke kunne få seg til en så modig skritt som fallskjermhopp - deretter i hendene en liten øvelse hans drømmer.
Ideer til originale gaver til bursdag

 Kule gaver vil være billetter til en konsert med favorittbandet helten i dag. Uansett hvor gammel du er, kan du ha det gøy i alle aldre. På konsertene er alltid en fantastisk atmosfære, slik at positive følelser er alle utstyrt.
 Gavekort vil være interessant å besøke master - klassen. For en jente kan det være make-up leksjon, for en fyr kampsport eller boksing. Hvem vet, kanskje på grunn av din gave på bursdagen vil bli en ny hobby.
 Den opprinnelige vil overraske tur på en yacht. Lei en god båt og dra ut med venner i reisen. Ikke glem å ta med caps og kjeks. Hvis bursdagen til en sommer - alltid bære et fasjonabelt badedrakt og skupaytesya i litt vann. Bare glemme er sikkerhetsregler.
Ideer til originale gaver til bursdag

 Arrangere en bursdag spøk. Legge til rette for en stressende situasjon, ansette skuespillere til dette. Vurdere nøye alle detaljene, og til slutt, som forventet, vil vises med bukett og champagne.
 Delta i dette løpet - en veldig ekstrem gave. Hvis vennen din elsker å ri raske og dyre biler, så gå til hans fødselsdag på racerbanen. Det du kan ri godt nok til å konkurrere med hverandre.
 Hvordan ser du på den originale gaven er ikke så vanskelig. Alt du trenger å gjøre - er en manifestasjon av hans fantasi. Utrolig stede du ikke bare glede seg helten i dag, men som det skal underholde.  
Яндекс.Метрика