Nyttår nærmer seg og du fortsatt ikke har kjøpt en gave til en elsket far? Det er på tide å gjøre dette fordi jeg ønsker å gjøre denne ferien en varm og hjemmekoselig for alle medlemmer av familien din. Så velger en gave til pave for det nye året.
 Den enkleste og sikreste måten å velge en nyttår gave til pappa - er rettet mot hans fangst. Hvis du har det bilist, er det nødvendig å kjøpe alt tilbehør for biler, for eksempel, dekker for seter eller en helt ny enhet.
 For den ivrige fiskeren passer noen ting relatert til fiske.: Fiskestenger, takle, gummistøvler, klappstol og så videre E. Den perfekte gaven kan være et telt eller sovepose. Noen gave av ditt valg ville være et fint navn, er ikke det du finner det til deres oppmerksomhet.
 Velge en nyttår gave til paven, veiledet av våre råd, og deretter presentasjonen vil lykkes i å skaffe nye året.

 Pappa gave til nyttår 2015:


 Satt cognac. Rent mannlig stede. Denne italienske sett ikke bare komplettere samlingen alkoholisert far, men vil være en utmerket interiør. Stilig, unik og kvalitet gave.
 Skrive tilbehør. Dette kan være en av håndtakene på firmaet "Parker". Denne gaven er egnet for foreldre som jobber på kontoret. I næringslivet har alltid betalt hensyn penner. Et håndtak "Parker" har lenge vært et tegn på høy status.
 Bilde. Alltid hyggelig gave, spesielt når matchet med smak. Kanskje du har et sted for henne i hennes fars leilighet pryhledily. Temaer kan være ganske annerledes: biler, jakt, natur, årstider. Du kan selv gi paven et familieportrett, pererysovannыy med bilder.
 Kolbe for alkohol. Ha alltid på hånden din favoritt konjakk eller likør. Disse kolber var populære i krigstid, så hvis din far servert, en gave han vil føre hyggelige minner.
 Verktøy. Denne gaven er egnet for nesten alle mann, fordi de er alltid noe å reparere huset. Kjøpe de beste verktøyene som produseres i Tyskland, selv om de er dyre, men også tjene barnebarn.
 Foto-bok. Nå er nesten alle fotobutikk kan du kjøpe en slik bok. For å gjøre dette, velger de mest favoritt bilder, skanne dem og lage en fotobok. Under hvert bilde kan du skrive ulike notater eller dikt. Boken er utgitt i innbundet og lagres i lang tid.
 Skinnstol. Slappe av etter en hard dag i en komfortabel ortopedisk stol - hva kan bli bedre?! Selv om dette dyr gave, men veldig hyggelig. Noen stoler er utstyrt med massasjefunksjon som gjør resten av dem to ganger mer behagelig.

 Pappa gave for det nye året med hendene


 Vi tilbyr deg praktisk gave for det nye året for paven, du kan lage dine egne hender. Det vil komfortabelt organisere ulike ledninger og kabler. Gjør saken for dem.
 Du vil trenge:
 •  Biter av skinn eller imitert skinn

 •  Saks

 •  Knapper

 •  Linje

 •  Blyant

 •  Board

 •  Produksjon:
   Avhengig av hvor mange biter av hud du har og hvor lenge det er, kan vi få deksler tre typer: small, medium og stor. Cut lær deksel ønsket størrelse. Deretter må du lage små snitt, som deretter konverteres til holdere ledninger.
  Pappa gave for det nye året

  Pappa gave for det nye året

   For å legge til klinke må gjøre alle ledninger og kabler i en pose, rull den inn i et rør og en blyant for å markere hvor du vil sette inn knappen. Sett knappen på stedet som vi bemerket fikse det og du er ferdig. Veldig enkel og nyttig workshop.
  Pappa gave for det nye året

  Pappa gave for det nye året
  Ideer for Fall fotoseanseHøst, særlig dens gylne dager - er den smarteste og raskt passerer tiden av året, skjønnhet og skjørhet som i enhver tidsalder funnet sine fans i ansiktet av diktere, malere og forfattere. Finn spesiell høst humør travelt i dag, og alle kreative mennesker, og dette er det evige og uforanderlige trekk fall - gi inspirasjon. Fortsatt i sin høst lys crimson måte i stand til å puste nye ideer i alle felt av kunst. Med samme retning som fotografi, har jobbet i denne vakre rødhårete økt med halvparten. Tross alt, er den "magiske øye tid" regnes som en av de mest fruktbare for utvikling av kreativitet og dyktighet til enhver fotograf.
  Bare lat eier av fotoutstyr ikke er i stand til å øke sin portefølje med ny fotoseanse når hun forbereder for høsten natur det er så sjenerøs i skjønnhet natur. Og en sjanse for ikke å bli savnet lyubyteltsi noen sjanger bilde. Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å være i stand til å nyte alle fordelene av høsten naturen rett, og som et resultat, gjøre en realitet av gode ideer faller inn i rammen.
  Selvfølgelig, høsten tema for foto shoots nesten ingen grenser. Gyldige mange sjangre relevante eksperimenter. De som drar vil se ut som en hvilken som helst initiativ eller dags sjanger, enten det er oppsiktsvekkende sjanger "cosplay" (bilde kopiert fra en fotoseanse for helter filmer, spill, tegneserier, etc.), eller for det meste studio fotoseanse sjangeren "skjønnhet ". Uansett Fall kommer til alt. Det eneste som ikke vil tolerere dette, og den korte tiden til Regal i en fotoseanse, og er den banalitet av hverdagen, som du kan se ideen om den "falle jente og blader", "fall og jenta i brevet," og så videre.
  Selvfølgelig, modeller poserer i ingenting unremarkable klær med upassende Macomb og sigarett i hånden, kan det virke som tanken på hennes fotoseanse verdig forsiden av bladet Vogue, men det er ikke slik. Fra disse bildene i en fotoseanse og oppfordrer vi deg til å gi ideer dramatisk. Hvis høst og arrangere en foto session, sørg for at følgende vil utfallet av som ser med interesse ikke bare dine venner og slektninger, men fremmede. Med andre ord, internett er allerede rikelig fylt med alle slags pseudo fotoseanse. Så vi bare fremme kvalitet tilnærming og implementere kostnads ​​ideer.
  Ideer for Fall fotoseanse

  Tekniske aspekter
  Rådet tekniske aspektene ved en fotoseanse i høst. Høstsolen gir en av de mest myk dekket. Det er derfor så falle som en profesjonell fotograf. Den eneste ulempen er at belysningen er flyktig. Så, hvis du ønsker et perfekt bilde mulighet, må du bruke sin tid eller daggry eller under vintersolverv - kl 11 til 14 dager. Senere, uten flere kilder til lys shoot er ikke verdt det.
  Ideer for høstundersøkelser
  Ideer for foto shoots i høst kan telles mye. Valget bør være basert på en ærlig vurdering av dine egne eksterne data, og hvor langt er du villig til å gå til trening høst skyting sjangeren, både materielt sett og i forhold til å bruke personlig tid.
  Imidlertid bør dyrt fotoseanse i alle aspekter, og ikke være. En god idé er å kompensere høst. Husk at falle selv er gitt til deg sett, noe som betyr at din stil av kjole og make-up må integreres harmonisk med paletten av sesongen, eller vil unaturlig kontrast. Et annet tips - prøv å begrense bruken av sin kjole to / tre farger som ligner på høstfarger. Gi bildet for en fotoseanse i høsten unaturlige farger og alle slags gnistrer, paljetter og så videre. La din utseende er naturlig, som naturen rundt deg.
  Ideer for Fall fotoseanse

  Ideer for en fotoseanse i høst kan være lys skyting i sjangeren erotikk, romantikk, nostalgi høst tema sjangre, for eksempel, i samme stil som "skjønnhet", "land" eller "Gothic". Det er viktig å gjøre en fotoseanse med vekt på detaljene, prøver å passere gjennom en dreiebok. Dermed ideen om gotisk, for eksempel, kan du passere en nostalgisk stemning av høsten, som viser at uansett hvor godt det er på tide å endre det snart vinter, og alt formørket.
  For gjennomføringen av et fall ideer kan du melde deg på en fotoseanse som solenergi og bessolnechnыy dag område med nakne trær allerede, eller omvendt - med vilt-fargerike blader. Det første alternativet er ideelt for romantiske implikasjoner høst fotoseanse, mens den andre vil vektlegge den tragiske scenarioet nostalgi, så det er hensiktsmessig i sjangrene mer "mørke", "gothic", "fashion". Som fokus for den andre versjonen av fotoseanse brann dress, svart vifte, fiolin, sorte blonder blindfold, elementer av tragedie - masker, musikalske bokstaver, fotografier. For det første - bøker, kurv med høst blomster, lys, improvisert piknik begrunnelse avlinger (epler, gresskar), improvisert teselskap og så videre.
  Hvis du ønsker å sette ideen om høsten uten et snev av alle fag, velge en fotoseanse for en spasertur sjanger. Egnet idé om hvordan du bruker tiden din på bakgrunn av høsten i byen (f.eks photoshoot turer i høst park, te i åpen gate kafé) eller faller i skogen (piknik photoshoot enkel, uformell gange). Bare ta det som en basis for hans bilde i en fotoseanse som du mest egnet for din type utseende og formtypen.  
  Яндекс.Метрика