Hvordan ta vare på nubuck sko?
 Hva du skal velge når du kjøper et par sko? Selvfølgelig, komfortabel stil og materialer av høy kvalitet. Høy kvalitet sko - og som er laget av ekte skinn, semsket skinn og nubuck. Den er slitesterk, og med riktig pleie, kan bli en klassiker av din sko garderoben. For de som har problemer med huden på føttene og ledd, bedre titt på myk nubuck, som er helt pustende og behagelig å ha på seg når som helst på året. Hvordan å ikke ødelegge det perfekte utseende av støvler, sko og sandaler med nubuck, fordi han volohopronyknyy og det første regnet kan miste sitt opprinnelige utseende?
 Nubuck: fordeler og ulemper
Hvordan ta vare på nubuck sko?
 Nubuck - en slags semsket skinn, er det laget av kalv skinn som er slitt innsiden ut, forbehandlet med spesiell slipemiddel, så har en liten overflateruhet. På grunn av plastisitet av naturlig nubuck materiale strekker godt og så den første gang tar form av foten din.
 Kjøpere setter pris på det ikke bare praktisk, enkel slitasje, men også skjønnhet, fordi nubuck vakkert malt, farge holder, er det mulig å gjøre noen form for form fordi produsentene kan bare vise fantasi til å avstå på markedet fottøy produkter. Nubuck har en porøs struktur, det er både godt ventilert og holder på varmen - er en av betingelsene riktig matchet par.
 Snakker av feil, bør det bemerkes at nubuck og semsket ikke liker vann, noen forbrukere legger vekt bare på lærprodukter, og generelt, også de ikke bekymre deg, fordi med nubuck og laget verktøy som bidrar til å vaske, rense og gjennomføre daglige skjønnhetspleie.
 Rens skoene med nubuck korrekt
Hvordan ta vare på nubuck sko?
 Skoene tilstrekkelig krevende å tørke renhold samt på det er det spor av støv etter regn skilsmisse og frossen gjørme, så se etter sko med nubuck krever to ganger om dagen. Krem med glitter for denne hudtypen er ikke egnet som uegnet til å bruke og børste for glatte typer sko - de kan zapresuvaty skitt, men ikke Rengjør innsiden porøs overflate. Så sammen med din favoritt par få børsten ser ut som en svamp: det ru å ta skitt villi hjelp ikke å bo inne i materialet.
 Før den direkte behandling av tørr damp, og deretter kan du begynne å rengjøre overflaten, først børste passere alt materialet til nubuck "opp" hoper seg opp, fjerne flekken med en fuktig svamp og vann og skitne flekker, deretter et stykke flanell stoff glatt nubuck prøver å legge til originalproduktet se. Den siste finpussen - spraymaling program som har et vann base (det kan være fargeløs). Tørk dem dampe i 15 min., Og du kan gå gå!
 Kan vaskes nubuck?
 Fra hyppig kontakt med nubuck vann, blir materialet uelastisk, hvis neglisjert "vann prosedyrer" og vaske skoene dine, for eksempel under rennende vann, det vil raskt bli ubrukelig. Men med en stor grad av forurensning som kommer så: du helle en bolle med varmt vann ikke er høyere enn 30 ° C, for å dryppe inn 4-5 dråper ammoniakk, suge i denne løsningen og tørk flanell områder hvor skilsmisse og skitt maksimum. For slike tilfeller holde våken og sponzhyk gummi kjemme håret vått, så han sto opp, tørk av med en fuktig flanell land forurensning. Paret må tørke helt før du kommer nær til renseri.
 Ved uregelmessig omsorg nubuck slites raskt ut, mister farge og opprinnelige form. Et par som ikke har noen skraper, protekov, stedet for den eneste, ønsker ikke å kaste bort, selv om det ser respektabelt. Derfor vil vi prøve å gjenopprette nubuck. For å gjøre dette, hold på et par sko, mens en gummi kam børste. Ved berøring kan avgjøre restaurert haug struktur: den er myk, smidig og i kontakt hårene vil gå bra da den ene eller den andre siden. Neste impregnert nubuck farge spray, valgt å matche. Toppen etter fullstendig tørking gjelde flere lag med vannavvisende basis at etter det første regnet trenger du ikke å re-utføre gjenopprettingsprosedyrer.  
Hvordan lære å spille elektrisk gitar solo? + Video leksjoner

Elektrisk gitar er en gammel drøm av alle menn og noen kvinner. Mange av oss, som en tenåring, forestilte seg på scenen, ett slag på strengene zapalnykovym mengden? Noen av oss sa farvel til den drømmen, anerkjenne barnet og altfor alvorlig, andre var ivrige etter å aggressivt målrette og selv oppnådd suksess. Hvordan klarte de det? De lærte å spille elektrisk gitar på riktig måte.
Hvis du ønsker å lykkes i denne bransjen må du nærmer studiet av sinnet. Hvis du vil starte, bestemme hva slags musikk du vil spille, og deretter fortsette å studere, men husk at selv Roma ble bygget på syv dager og din første suksess vil være svært beskjedne. De beste gitarsoloer venter fortsatt, og når du endelig mestre den elektriske gitaren og begynne å nyte det. Det viktigste du vet, før eller senere vil spille elektrisk gitar i det hele tatt!
Selvfølgelig litt erfaring med å spille på en vanlig gitar ønskelig, men ikke nødvendig. Som eierskap av musikalsk notasjon. Selv om studien er det likevel verdt det, samtidig lære om de grunnleggende teknikker for å spille elektrisk gitar.

 De grunnleggende teknikker for elektrisk gitar


Legende begynner med pekefingeren. Han var den første, slik at den fjerde finger.
Følgende er de grunnleggende teknikker for å spille gitar.
Bend (heis), er en tabulator utpekt av bokstaven «b» eller skiltet "^". For Bend ønsker å presse den ønskede strengen i riktig rekkefølge og treffer strengene med en hakke. Etter trekke strengen til samme finger, som traff på henne. Denne teknikken vil du øke tonen i notene. Husk at to tilstøtende fingre kan hjelpe seg selv i spillet.
Hvis tabulatur skrevet-7b9-, er det nødvendig å slå ned på 7 streng og traff en hakke, og deretter trekke det til å høres ut ni ned og la lyden. Hvis du etter det andre sifferet er skrevet r så etter strengen bør returneres til sin opprinnelige posisjon. Hvis tallene - hvor mange farger bør trekke strengen.
Med Slide (svømming) skal gli fingeren på strengen. Toestsperva sette fingeren i orden, klikk på strengen og finger skifte til en annen måte, uten å ta det fra en streng. Indikere slip varemerker og /.
Oppadgående legato (Hammer-On) spilles som følger: en finger presset helt ned til ledningen, klikk deretter på den mekler og umiddelbart slå ned på en annen. Som det står skrevet tabulatur, for eksempel slik: -7h8 -
Synkende legato (Pull-Off) krever retur handling. Du legger to fingre på gnage to nødvendig, slå på strengene og mekler sderhyvaete fingre litt klamrer seg til bunnen av strengen. I tabulatur bemerker samt stigende legato.
Jamming (PalmMute) - en svært populær metode blant lekstrohytarystov. Du har hørt dem alle under konserter Metallica. Mens denne teknikken streng eller streng demper kanten av hånden hans høyre hånd. Det bør være litt dempe dem før de treffer megler og som et resultat notene kommer ut litt dempet. Det viktigste er ikke å presse strengene for hardt, og de vil ikke høres i det hele tatt. I denne metoden tabulator lettered PM, og deretter strimler (- |), for å indikere på hvilket punkt skal trykke strengene.
Vibrato - Hvis du trodde at lyden kan bare dra fingeren eller en hakke, du tar feil. Hvis du treffer strengene med en hakke og beveger fingeren langs halsen, kan gi lange spesielle melodien notater, understreker dem. Det er en måte: sveip over gripebrettet, intens heving og senking strengen. Denne teknikk er angitt ved "~". Jo mer - den lenger å være notater.
Stakkato - en rask overgang fra en lyd til en annen. Mens denne teknikken du kvele notat, redusere varigheten av fingeren eller en mekler, bare å sette den til strengen lyden etter ekstraksjon. Det er flere måter å kvele akkord:
  •  Slipp trykket fingrene prytyskuyut strengen til frets, men ikke fjerne dem helt.

  •  Helt Stopp strengene med høyre hånd

  •  Kombinere de to første alternativene.

  • I denne metoden tabulator merket med bokstaven «X». Husk, dette er det tar bare grunnleggende teknikker for å spille elektrisk gitar.

     Video Tutorials


    Яндекс.Метрика