Ved slutten av verden?
 Ved slutten av verden? Dette problemet gjelder hodet av menneskeheten i uminnelige tider. Bibelens profetier kjente spådommer om dommedag og destruktive menneskelige aktiviteter i det siste tiåret øke angst og gi grunn til å tro at datoen for slutten av verden er ikke langt unna. Betyr slutten av verden, når og hvorfor dette skjer?
 For å begynne, la oss huske at menneskeheten har gjentatte ganger stille "opplevd" mer forutsigbar over hele verden. Trenger ikke å gå langt - den siste bekymring var lanseringen av Large Hadron Collider og som også er forbundet med enden av human tilstedeværelse på jorden. Hvor mye var de siste 20 årene spådd kollisjon av vår planet med ulike asteroider, også truet med å utslette menneskeheten fra jordens overflate!
 Men en av "urealisert" dommedag dato til en annen, hele menneskeheten med mer panikk tenker på når er slutten av verden. For tekstene i Bibelen og prognoser magikere nylig sluttet forskere som sier: ikke vare lenge menneskeheten.
Ved slutten av verden?
 Ifølge Mayakalenderen, venter menneskeheten slutten av verden i 2012 - Er det nærmeste spådd dato når slutten av verden. Men ingen detaljer om hva som venter Jorden i desember 2012 - en orkan, en asteroide streik eller et regn av ild - en eldgammel sivilisasjon har forlatt oss.
 Hvis du finner ut at Mayakalenderen er galt, er lenge leve alene menneskeheten ikke nødvendig. Savnet potensial sveitsiske Collider kan anta en lignende akselerator drevet av russiske forskere i Dubna i 2013.
 I det samme året antatt Sun Blast som resulterer i en betydelig økning i temperatur av solens kjerne. Prognosen er helt berettiget, fordi det siste tiåret har økt temperaturen på solen to ganger. Denne veksten av solens temperatur hadde aldri vært.
 2014 ikke avviker gunstig prognose. Hvorfor slutten av verden i år? NASA sier at planeten vil bli absorbert syre tåke - en sky av kosmisk støv som dukket opp fra det svarte hullet og stretch for 10 millioner Miles..
Ved slutten av verden?
 I 2016 forventes å flom på grunn av smeltende isbreer. Mye av grunnen forsvinner under vann, sier klimaforsker James Hansen.
 13 november 2026 anslått til berømte matematikeren Heinz von Foerster, er dagen da slutten av verden. Den dagen verdens befolkning vil nå et nivå hvor det kan brødfø seg selv.
 Slik en skuffende prognose for Earth - April 2029. På denne tiden den forventede kollisjon med en stor 400-meter asteroiden Apophis.
 I 2035 skal være slutten av verden i henhold til et av de prediksjoner av Nostradamus. Det vil være en lang krig resulterte i 27 lange år (det allerede på tide å begynne, er det ikke?)
 Isaac Newton, som studerte teksten i Daniels bok, var overbevist om at verden vil ende på 2060.
 Optimistene tror at den offensive enden av verden ikke ville finne verken de eller deres barn og barnebarn. Bare for dem - noen ganske fjernt fra denne dagen dato slutten av verden.
 I februar 2622 vil nok en dommedag "Nostradamus". 2666 virker farlig fordi inneholder nummeret av djevelen (noe sånt som venter, kanskje, i 1666). I 3000 år gjennom solsystemet vil meteor stream Tauris. Og 3797 år er den siste datoen i profetiene til Nostradamus, så hvis ingen av dem forutsett over hele verden til dette tidspunktet vil ikke skje, men dette året sikkert være Apocalypse.
 Imidlertid er det mest sanne prognose dommedag spådd av mange forskere. Men vi er vitne til er grunnen til slutten av verden - en smertefull og lang, begynte han nå. Grunnen til det - ikke asteroider eller flom, og uvøren menneskelig aktivitet. Global oppvarming føre til akutte vannmangel, sult, tørke, orkaner, uhelbredelige sykdommer. Slutten av den tredje verdenskrig for ressurser.  
 På bakgrunn av en rekke spådommer om verdens ende i 2012 øker avkastningen uttalelse. End of the World i 2012 avskaffet - antyder at ulike lands og til og med store "syndebukkene" av myten, Mayaene.
 Imøtegåelse av prognose først ga forskerne den meksikanske National Autonomous University. I sin uttalelse, Mayakalenderen virkelig gir spesiell betydning i 2012, men på slutten av dagens "ytre loop", som faller på denne datoen, er ikke noe forhold til slutten av verden.
End of the World er avlyst
 Forskere forklare hvorfor det ikke er verdens ende, og trekker en analogi mellom Mayakalenderen og den vanlige kalenderen - vegg, lommen eller rocker - brukes av nesten hver og en av oss. Det ender når det gamle året og kalenderen kommer i forfall, ikke kommer til en slutt. Alt snakker på slutten av verden som en profeti om Maya - Ikke mer enn en myte og spekulasjoner på dette faktum. "Slutten av verden i 2012 vil ikke" - selvsikkert sa Alfonso Arellano, sjef spesialist av meksikanske universitet.

 Benekter det faktum i Apocalypse i 2012 og det meste av Maya
. Mayan Elders av Guatemala overbevist om at slutten av verden i 2012 vil ikke, og det er bare en myte skapt av den vestlige kristne verden. Videre maya eldste er bekymret for overdreven oppmerksomhet til den moderne siviliserte verden til sin kalender og klager over at de er konstant omringet av journalister og vanlige folk på leting etter svar på spørsmålet om slutten av verden eller hvorfor ikke avslutte verden.
End of the World er avlyst
 "Maya heller bekymret for tørke, og temaet for undergang som interesserer den vestlige verden, og det vet ikke" - forskere hevder. Maya aldri hatt domsprofetier, gjorde ikke typisk for deres mytologi temaet for Apocalypse. Snarere har vi resultatet av å blande av kristne tanker om slutten av verden i henhold til Mayakalenderen slutten av. Legg til at den globale hysteriet som oppsto blant annet ved hyped Hollywood blockbuster "2012", er det klart at ryktene om denne hendelsen svært overdrevet og verden ikke vil ende.

 Angå planlagt for 2012 parade av planetene
Som angivelig vil endre seg til en ny dimensjon, er et faktum at forskere tror ganske kontroversielt. Parade av planetene - et fenomen selv om sjeldne, men ikke unike, og ingen tidligere parader planeter ikke ble ledsaget av viktige hendelser. Påstanden er at i 2012, i tråd foret hele planeten galaksen, forskere har ikke bevist - forresten, dette faktum bevise umulig. Og ulykkelig planeten Nibiru, som angivelig vil også være i tråd med de tre planetene i solsystemet, ikke blir registrert av forskere. Dermed forskere av Maya kalenderen, oproverhnuvshym myten om verdens ende i 2012, bli med og astrofysikk, som sa: "Slutten av verden vil ikke! »
 End of the World er avlyst - så optimistiske uttalelser øker dag før den spådde apokalypsen 2012. Hva er det - sannheten eller prøver å roe voksende bølge av panikk - vi vet veldig snart.  
Best Christmas komedie

 Nytt år - er en morsom måltid, latter, vitser, spill og underholdning med venner og familie. Men når det festlig natt er over, og alle gode otospyatsya, noe annet er på tide å ta sin fritid. Heldigvis for mange, nyttårshelgen siste dagene. Hvordan å bruke den tiden? Et godt alternativ ville være interessant visning, enkel og spennende filmer. I denne artikkelen presenterer vi en liste over de mest populære jule komedier.


 Filmer innenlandsk produksjon "Carnival Night"

 Dette mønsteret er kjent for alle direktør Eldar Ryazanov var den første av hans kreasjoner vist på storskjerm kinoer. Fjern tilbake i 1956, komedien er fortsatt elsket av mange, og derfor er det vist på TV nesten hver nyttår. Avslappet god humor, god musikk og flott spill berømte sovjetiske aktører finne sine fans den dag i dag. "Carnival Night" vil tillate deg å tilbringe tid hjemme varme og komfort, midt i den siste en og en halv time.
Best Christmas komedie


 "Skjebnens ironi, eller Enjoy Your Bath"

 Denne filmen er i post-sovjetiske land er blitt som et symbol på det nye året som treet. Finn det i programplanen i vinterferien vil ikke fungere, gjør det en komedie show nesten alle innenlandske kanaler, og noen til og med flere ganger. Til tross for at mange av filmen blir kjedelig, de fleste fremdeles glad for å se ham i det nye året. Dette god komedie om vennskap, kjærlighet og uforutsigbarhet i livet, som før, er en varm følelse i hjertet mitt.
Best Christmas komedie


 "Det ironiske. Fortsatt »

 Flere år siden, en berømt russisk regissør Timur Bekmambetov besluttet å behage ekte fans av kulten "skjebnens ironi" og fjerne oppfølgeren. Det bør bemerkes at bildet fått sin del av kritikken, men det viste seg ganske bra. Hvis du ikke vet hvordan livet dannet den berømte Eugene Lukashin og Nadi Sheveleva - se komedien "skjebnens ironi. Fortsatt ".
Best Christmas komedie


 "juletrær"

 Dette bildet ble tatt nylig. Tomten er basert på sine mange historier og beskriver skjebnen tilsynelatende komplett fremmede til hverandre mennesker. Men i livet til hovedpersonen i filmen merkelig sammenvevd, og grunnen til det er magi av det nye året. For tiden er det to film-oppfølgeren, forteller publikum hvordan skjebnene til tegn i en stund.
Best Christmas komedie


 Seas jule komedie "Julegave"

 De fleste av oss forbinder navnet Arnold Schwarzenegger militante og handling sjangerfilmer. Men merkelig nok, dette ser flott og mektig mann ganske bra som en kjærlig og omsorgsfull far. Komedie "julegave" vil fortelle deg en historie om en liten gutt hvis far var så opptatt med arbeid som ikke har tid til å kjøpe en julegave til sin sønn. Men for kjærligheten til barnet hennes far går med på å gjennomgå mange prøvelser, besøke de absurde og komiske situasjoner for å endelig få den ettertraktede leketøy.
Best Christmas komedie


 "Christmas Vacation"

 Hvem av oss ikke vet Hryzuoldov - i dette merkelige lille familie alt i livet er galt. Når far bestemmer seg for å holde sine folk rett og slett uforglemmelig jul og dette er noe som gjør alle anstrengelser. Men dette er ikke uten problemer. Komedie "Christmas Vacation" er full av humor fra begynnelse til slutt. Hvis du ønsker å muntre deg opp for det nye året og hjertelig latter? Må se denne filmen i godt selskap.
Best Christmas komedie


 "Home Alone"

 Hvis du nå spør folk rundt 30, som er nyttårs komedie de mest elsket i barndommen, de fleste av dem vil bli kalt filmen "Home Alone". Selv etter så mange år, fortsatt ser på bildet med stor glede. Historien om Kevin Makkallystere lenge vært klassikere blant komedier på julen temaer. Bruke litt ledig tid ser denne filmen og slappe av sjelen.
Best Christmas komedie

 I denne artikkelen har vi valgt for deg en liste over gode og interessante komedier er glade for å se i det nye året. Velg hva du er fornøyd og nyte showet.
Яндекс.Метрика