Hvordan lære å lese beatbox? + Video leksjoner

Beatbox - kunsten å skape rytme muntlig mann. Dukket opp i New York under den store glede av hip hop. Rap bytboksom kom fra helt annerledes, uvanlig og ny, den første rapperen som beatbox, begynte å gjøre dette på syttitallet, og har gjort et gjennombrudd! Ikke fornuftig å bære en trommemaskin. Deretter, tjue år senere, beatbox popularitet dalte igjen utbredt i 2002.

 Hvordan lære å beatbox?


Dette beatbox vokalteknikk simulerer forskjellige lyder muntlig. Basen består av tre beatbox lyder:
 •  Et fat eller stor trommel

 •  Liten tromme eller flir

 •  Plate-hэyhэt

 • Start med fat. Følg pusten. Ta skarpe, sterke exhalations, pidibhayte lepper og luften må passere gjennom et punkt der det blir en lyd, ikke vike tilbake for det. Tegn et smil strukket, bør underleppen være vypyachena og skyv det til toppen og puster.
   Plater. De er åpne og lukket. Åpne gjort det, skyver tungen og tennene til å lage en lyd "ts". Vedlagt er gjort ellers, "C" er mer tyktflytende og hvesing.
  Oppholdt flir. Det ligner en skarp pust høres "PF" leppene.
  Dette er de tre viktigste lyd brukt referansepunkter. Of course, i naturen av mye mer på grunn av de tre vakre melodier skape. Husk, det viktigste er praksisen med kunsten beatbox.

   Råd


 •  Etter å ha mestret det grunnleggende beatbox, gjøre dem litt. Hvis du bare ikke vil fungere, kan du bruke en metronom for å ikke fjerne seg fra beat.

 •  Se etter pust. Å øke volumet av lungene trenger systematisk trening.

 •  Høy lyd vil være mange. Ikke vær redd for dem.

 •  Det beste er å lære å Beatbox fagfolk. De deler alle hemmeligheter og viser alt som ikke kan overføres til papir.

 •  Til rette for læring bits konvertere dine favorittsanger. Dette vil bidra til å huske.

 •  Vi håper vi har svart på spørsmålet ditt. Lykke til i din sammenhenger.

 •  Video Tutorials


  Drepe slangen, eller være redd tolkninger?
   Snake - ikke bare vakre og noen ganger farlige dyr, er det svært kontroversielle karakter av mange folks fordommer. Ikke spart denne skjebnen og Horoskop, hvor du kan finne en rekke tolkninger av bildet. Så hva lover mann drept av en slange i en drøm? Hva tolkning kan bli funnet Horoskop hvis dyret ble drept selv? Les nedenfor og alt vil bli klart.   Drepe slangen i en drøm: at tolkning?


   Mange Horoskop leve slange - et tegn på bedrag, svik og fare. Du kan også finne mange dyr personifiserte visdom, makt og storhet. Basert på disse egenskapene, kan drømmen om en slange drept bære en dobbel betydning tolkning. Sannsynlig å oppnå noe kjært mål du må ofre noe av verdi, men det er veldig klok og nødvendig handling, eller bli lei.
   Adressering drømmetydning Vanga, kan du finne et lignende, men noe mystisk tolkning. For eksempel er det slange behandlet som en fiende eller overgriper. Drepe slangen i en drøm - middel til å overvinne fiendene. Men mellom det du ikke trenger å kaste bort nervene og styrke til å få på plass den skyldige, for du det vil gjøre livet.
  Drepe slangen, eller være redd tolkninger?

   Tolk Nostradamus forklarer også historien om frelse for fienden. Ikke vil sikkert dette være en mann. Du yzlechytes fra en alvorlig sykdom som tok opp mye energi, eller bli kvitt en dårlig vane, ganske ødelegge din helse.
   Vis drøm dohloe reptil, ifølge den engelske Tolkning betyr først av alt, seier over seg selv, over sin egen latskap og frykt. Bortsett fra at drømmen tyder på at din misunnelse og lovbrytere vil være så mange problemer at de vil åpenbart ikke til ansiktet ditt.
   I noen like autoritativ tolkovatelyah kan finne lignende, men gunstigere behandling, der du blir kvitt dårlig miljø, men også betydelig forbedre sin økonomiske situasjon. I tillegg symboliserer drømmen at du var i stand til å overvinne frykt og ubesluttsomhet før et viktig skritt som påvirker din fremtid. Det er mulig at noen tid etter den siste drømmen du føler deg trygg begynt, vil din trivsel øke.
  Drepe slangen, eller være redd tolkninger?

   Slik tolker i en drøm å drepe en slange?


   Tolkningen av denne historien er svært lik de forrige. Den eneste funksjonen som påvirker eksakt forklaring kan være at du gjorde. Hack eller knuse dyret betyr at i livet du er veldig grådig og utspekulert folk sier om slike "ikke tapt". Du er omgitt av sladder, ugagn og enkel sjalu, men det stopper ikke du gå fremover, lært deg for lenge siden ikke å se sitt sinne og galle. Dessuten kan denne drømmen symboliserer frihet fra lenge du muchavshey sykdom.
   Hvis de dreper slanger, du fikk et bitt fra den, og deretter vente på en ubehagelig samtale eller materielle tap. Men ikke bekymre deg, fordi tapene er lave og samtalen snart bli glemt.
   Det er det som drepte slange drømmen er ganske symbolsk tolkning, viser ikke bare fremtiden hendelsesforløpet, men hva slags person du er. Basert på avklaring, er det lett å konkludere med om den rette veien du går inn i fremtiden.  
  Hva drømmer jente svik?
   Noen særlig sensitive gutta våkne opp i en kald svette når de drømmer jente svik. Selvfølgelig vil noen mennesker ser en fin, selv under søvn. Men i virkeligheten, kan ting ikke være så forferdelig, spesielt for å huske alle detaljene i drømmen og tolkningen funnet i Tolkning.   Generelt, svik jenter drømmer kan være relatert til forhold av real-life eksempel en krangel med sin elskede, slektninger eller ord av hennes merkelige oppførsel. Men før du hogge og skulder del, skal se hva som kan drømme jente svik.

   Kjæresten min har forandret meg i en drøm. Hva gjør jeg?


 •  Denne drømmen kan bety at fyren ubevisst ikke ønsker å miste en elsket redd for at noen skal ta det

 •  Dessuten kan en slik visjon legemliggjøre usikkerheten i den unge mannens egne styrker, hvor det fremgår at han ikke er klar for langvarige forhold.

 •  Svik jente - en slags advarsel om at fyren litt tid til å tilpasse funksjoner i sin karakter til sin forlovede ikke bruke det til kommersielle formål.

 •  Hvis kvelden var det en strid mellom partnerne, bør den unge ha det gøy som en drøm. Det betyr at paret forsonet raskt.

 • Hva drømmer jente svik?

   Tolkning av drømmen bøker: dream girl gone


 •  Hvis jenta har forandret deg for den andre, i det virkelige liv, bør du ta hensyn til sin venn. Mest sannsynlig, er denne unge mannen ikke en sann venn og rival.

 •  Hvis det var et svik fra dine øyne, så våkner partner kan være ubevisst ønske eller til og med en klar intensjon om å begå forræderi.

 •  Den samme historien kan bety at paret vil snart ha alvorlig konflikt, som er grunnlaget for gjensidig mistro og hevder om fremtidige planer.

 •  Tomten, som drømmeren snakker med kjæresten sin, og hun uttrykker det kommer til å forandre seg, i det virkelige liv par har en vanskelig periode. De ser ut til å være noen misforståelser, krangler over bagateller og frustrasjon jente. Unge mennesker vil være i stand til å unngå denne utviklingen ved å organisere en romantisk middag eller kjøpe noen hyggelige ting for hans dame hjerte.

 • Hva drømmer jente svik?

   Hvordan å realisere en drøm der du endret jente?


 •  De fleste drømme bøker tolke denne historien som en ubevisst intensjon partner "gå til venstre". Dessuten er det sannsynlig at dette allerede har skjedd, og gutten torturert anger.

 •  En annen tolkning - en økning angst og streng med uflaks i livet.

 •  I drømmetydning Miller sier at juks jenta faktisk betyr i virkeligheten jente klar for lange familieforhold og selv allerede tenker om forplantning.

 •  Freud mente at sett i drømmen jente eller forræderi antyder at partnerne trenger å snakke alvor med hverandre og dele den mest intime. Det er sannsynlig at de siste par ansikter misforståelser og uenigheter, men når seriøs dialog de vil finne ut nye fakta om hverandre, og som vil bidra til å bygge et forhold i fremtiden.

 •  I å tolke disse drømmene må tas i betraktning at parforhold er i virkeligheten. Bare på dette grunnlaget kan tolke det de ser i løpet av natten hvile og ta tiltak for å forebygge uønskede hendelser.  
  Яндекс.Метрика