Populære publikasjoner regelmessig rangerer nayzavydnishyh ungkarer i verden. I år inkluderte listen mange skjønnheter.

 De mest misunnelsesverdige ungkarer i verden


 Her lærer du de 10 beste nayzavydnishyh ungkarer i verden:
 1. Jared Leto. Hvor mye sjarm og seksualitet i disse øynene rene, vakre ansiktstrekk og grov skjegg. Jared dette året var allerede 33 år gammel, men han er fortsatt en bachelor og leter etter den andre halvparten.
 Dette bachelor er svært populær, som er frontmann i bandet "30 Seconds to Mars» og svært populær skuespiller, spilt i filmer som "Requiem for a Dream", "Highway", "Mr. Nobody" og mange andre.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Jared kan kalles en ekte sjarmør, fordi han hadde forbindelser med kjente jenter som Scarlett Johansson, Ashley Olsen, Aэrys Hilton, Cameron Diaz og andre. Men ingenting alvorlig for noen av disse Summer opplevd. Så søket fortsetter, og alle har en sjanse.
 2 Steven McQueen ble populær og godt kjent for kult TV-serien "The Vampire Diaries" der han spilte rollen som Jeremy Gilbert. Overraskende, mor til Stephen ble sterkt imot hennes sønn gikk i fotsporene til sin far (Steve McQueen) og ble skuespiller.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Men fyren insisterte og begynte å delta handler klasser. Han tidvis gitt bit deler, men i 2009 ting har endret seg siden Stephen bror tilbød seg å spille hovedpersonen i TV-serien "The Vampire Diaries". Og det er den rollen McQueen gjorde et idol av millioner og et ekte sex symbol. I sin '25 Stephen berømt, vellykket, rik, men fortsatt gratis.
 3. Liam Hemsworth - En ung og lovende australsk skuespiller som allerede har blitt en favoritt av nesten alle de svakere halvparten av menneskeheten. Liam har spilt i filmer som "The Hunger Games", "Naboer", "Prinsessen og Elephant" og andre.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 I Liam er to brødre er også skuespillere, men absolutt ikke like kjent som han var. I lang tid (2009-2013) møtte med andre skuespilleren og sangeren Miley Cyrus. Paret selv kunngjorde sin forlovelse, men snart skilt unge. Da var det noen flyktige relasjoner, men ekte kjærlighet Liam har ennå ikke funnet. Fortsatt fremover, fordi denne fyren bare 24 år gammel.
 4. Prins Harry av Wales - Den yngste sønnen til prins av Wales Charles og avdøde prinsesse Diana, og barnebarn av dronning Elizabeth II. Den virkelige navnet på denne fyren - Henry, men selv i offisielle kilder det er nevnt som Harry.
 Hva tiltrekker kvinner til Harry? Først hans stamtavle, for det andre, brennende rødt hår, for det tredje, spektakulære utseende. Oh, og, for det fjerde, staten Prince. Nå Harry er singel og, mest av alt, ingen er funnet.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Men forholdet var prinsen, og svært alvorlig. Så, fem år gammel, møtte han med Chelsea Davy. Da prinsen prøvde å bygge et forhold med Kressydoy Bonas, men snart skilte seg fra henne. Hjerte Prince fritt, og han er ute etter sin prinsesse.
 5. Sam Smith - En ung, men veldig lovende og meget vellykket britiske sangeren. Fyren i øyeblikket bare 22 år gammel, men han klarte å få noen Music Awards.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Og alt takket være hardt arbeid og utholdenhet, fordi Sam lang tid engasjert i å synge og delta teatralsk gruppe. Et velkjent unge sangeren var på grunn av flere sanger, som nå er svært populære. Alle hans komposisjoner Sam skriver selv, og forresten, det gjør det ganske godt. Smith enkelt og helt gratis.
 6. Usher - Er en populær skuespiller, sanger og produsent. Det foregår i de 21 mest suksessrike musikere og inkludert i listen over de mest sexy menn av planeten. Men denne fyren bare sikret selv.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 I dag Usher gjør alt for å hjelpe andre. Så åpnet han sin egen veldedige stiftelse og støtter unge talenter (som Justin Bieber - dens skapelse).
 Singers 35 år, og han var gift, men skilte seg sin kone. Dessverre mistet Usher hans adopterte sønn. Foreløpig hjertet av den svarte rapper fritt. Men i denne alderen, han sannsynligvis vil ikke bort i det hele tatt alvorlig, og prøver å finne sin ideelle.
 7. Joe Manhanyello - En svært vellykket amerikansk skuespiller. Utseendet på denne mannen er meget imponerende, mørke øyne, brennende hår, sterk vekst og brede skuldre. Alle disse Joe skylder hans forfedre, han er armensk, Sicilia, østerrikske og tyske røtter.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Manhanyello inkludert i listen nayzavydnishyh ungkarer, men de siste ryktene om at han begynte å date colombianske modell og programleder Sophia Verharoy. Selv ikke kjent om forholdet deres, men Sofia par måneder siden på et middagsselskap møtte Joe, som nylig slo opp med hennes forlovede, og på hennes ring finger flaunts diamantring.
 8. Ian Somerhalder - Denne vakre gotiske ble populær takket være TV-serien "The Vampire Diaries", som spilte rollen som Damon Salvatore. Ian var den første modellen, men da besluttet å ta skuespill, og gjorde det med god grunn. I "Vampire Diaries" Somerhalder også hovedrollen i TV-serien "tapt."
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Skuespilleren har mottatt flere priser og vunnet kjærlighet av fans. Ian er populær blant damene, så følges han hatt mange, partner i innspillingen av "The Vampire Diaries" Nina Dobrev, Sara Maleytesta, Maggie Grace, Megan Gammel. Det ryktes at Ian og Nina Dobrev sammen igjen, men så langt slik informasjon er ikke bekreftet.
 9. Ricky Martin - Det er absolutt ikke den trykkende og varme puertoricanske sangeren pokoryavshyy hjertene til alle jenter i 90 år, og likevel er det fortsatt en av nayzavydnishyh ungkarer. I dag Rica 42 år gammel, men han lever et aktivt liv. Martin har to barn, som han ga surrogatmor.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Livet Rica alltid skjult, men i 2010 han åpent innrømmet at han er homofil. Ukjent, men det eller forsøke å begrense seg til avhør. Men mange jenter fortsetter å tro Rica kjekk og ettertraktede ungkar.
 10. Tyler og Cameron Uynklvossы. Disse tvillingene er kjent som en meget vellykket idrettsutøvere (de gjør roing) og forretningsmenn. Mens han fortsatt en student, engasjert de i utviklingen av deres sosiale nettverk og hyret Mark Zuckerberg, som til denne dag blir dømt, og anklager ham for plagiat. Både enkelt fyr.
Topp 10 mest misunnelsesverdige ungkarer i verden

 Nå vet du hvem som regnes som den mest misunnelsesverdig brudgommen.
 Det finnes øyeblikk i livet når alt rundt opphører å behage, våkne opp hver dag, folk ikke legger merke til den vakre, bare drivende, flytte fra jobb til hjem og tilbake, uten å tenke hvor uvanlig at du bare leve.
 Høst eller vinter blues, kalde og slaps, vanskelighetene i livet, og den ensformige rutine liv av det moderne mennesket periodisk injisert inn i en tilstand av mild depresjon, og komme ut av det er ikke så lett som vi ønsker. Alt virker trist og dagligdagse, plagsomme, kjedelig og unødvendig, livet går forbi, og du bare ser på det og ingenting kan ikke hjelpe for det. Kjent ut?
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Noen ganger, for å komme ut av denne situasjonen og se på verden rundt deg i ulike grader, vmostytysya ganske komfortabelt i godstolen og inkluderer gjennomgang av gode filmer.
 Spesielt for slike tilfeller er det filmer som alt inne svinger, begynner bevissthet å jobbe annerledes, men hodet mitt det er motiverende tanker som er tvunget til å gå videre, men med en annen, positiv holdning.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Spesielt for dere, kjære lesere, har vi samlet de 10 beste filmene som du ønsker å bo, arbeide og kjærlighet på tross av alt. Etter vår mening, inspirerer denne filmen, gjør oss bedre, og etter å ha sett bladene bare positive følelser og godt lys.
 Så, se og nyte. Hvis du har noe å legge til vår liste, sørg for å dele informasjon med oss ​​i kommentarfeltet.
 10. "The Curious Case of Benjamin Button", 2008, USA.
 "Jeg ønsker å huske oss som vi er nå."

 Filmene forteller den utrolige historien om en mann som ble født 80 år gammel, men over tid, begynte å bli forynget. Hans liv gikk i motsatt retning, har han kommet langt og ekstraordinært liv, som, til tross for all den fantastiske hva som skjer er slående i sin naturalistisk og virkelighet.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 I møte med et fantastisk spill skuespillere brad pitt i hovedrollen, verksted direktør jobb, hele historien utviklet for å bagateller, og resultatet er verdig, etter å ha sett denne filmen er vanskelig å forbli uendret.
 9. "Big Fish", 2003, USA.
 "Den største fisken er noen som ikke bite ikke agnet."

 Den dype, kloke og subtil handlingen i filmen mesterlig filmet av regissør Tim Burton, som introduserte betrakteren til en annen fantasy film. Men betydningen av filmene var ikke å se rozchulytysya vakker utsikt og flammer protagonist og glemme.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Innhold lære betrakteren ikke bare se, men også å se, fordi alle har sin egen virkelighet, og det avhenger av den indre verden av betrakteren. Hvis du ønsker å lære å se på himmelen er ikke bare himmelen og stjernene, utallige andre verdener og den enorme bunnløse plass, se på "stor fisk".
 8. "August Rush", 2007, USA.
 "Den utrolige reisen lydens hastighet."

 Interessant og fascinerende film som forteller historien om en talentfull utover sine år farløs gutt. Han så aldri sine foreldre, men sprø drømmer å finne, og for at han har bare et enkelt verktøy - hans musikk.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 For filmer protagonist står overfor en rekke uvanlige fenomener, noe som resulterer i en lykkelig slutt som kommer. "August Rush" har lenge blitt en klassiker i amerikansk kino, til tross for sin relativt unge alder.
 7. "Alltid si" Ja! "2008, USA, Australia.
 "Ett ord kan forandre livet ditt."

 Filmen, løst basert på biografiske bok av den britiske forfatteren som levde i seks måneder, bare svare "ja" til alle forslag, snakker om deprimert gjennomsnittlig manager som bestemmer seg for å forholde seg til hans tilstand og for å godta alle forslag mottas.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Gjennom denne loven, slår han sitt liv i en gal, men spennende eventyr som lærer å sette pris på livet.
 6. "The Awakening", 1990, USA.
 "Enkle mirakler ikke skje."

 Filmer basert på virkelige hendelser, forteller historien om sjenert Malkolme Sэyere lege som brukte eksperimentelle medikamenter for å behandle ofre for sjelden sykdom - lethargic encefalitt.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Folk som bodde i mange år i rullestol, immobilisert, som om "sovende" endelig funnet en mulighet til å "våkne". Inspirert av sin egen plutselig utvinning, de er normale og sunne folk begynner å drømme, håpe og tro.
 5. "Knockin 'on himmelen" i 1997, Tyskland.
 "Og der, i himmelen, og bare snakke om havet."

 Historie forteller om to dødssyke menn som skjebnen bringer i et sykehus, hvor legene gjengi sin dødsdom. Men, på tross av alt, de to bestemmer seg for å parre seg, de siste øyeblikkene i livet kan ikke bli misspent vansmekte i en sykehusseng og de går alle lengder, stjele en bil med en million DM.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Kanskje beskrivelse av livet du ikke synes livsbejaende, men mate plot, skuespillere og ikke-tomme spill dialoger hovedpersonene gjør dette til en minneverdig bilde.
 4. "Og i mitt hjerte jeg danse", 2004, Storbritannia, Irland, Frankrike.
 "Selvfølgelig, denne dansen, hva tror du, jeg gjør i deg selv? »

 Gripende og subtil historie om et vennskap mellom to unge mennesker hele mitt liv tilbrakte i rullestol med cerebral parese.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Hovedformålet med denne filmen er å vise publikum at, til tross for alle vanskelighetene i livet, for å kjempe for deres lykke, for deres liv, og ikke glem å leve i denne verden, er fullt, ta vare på menneskene rundt dem, få venner, elsker å spøke og selvfølgelig dans.
 3. "The Untouchables (1 + 1)", 2011, Frankrike.
 "Uansett hvem du er utenfor, er det viktig hvem du er inne."

 Fantastisk blanding av drama og komedie, noe som resulterte i en munter, snill, vittig og vitalisering av bildet etter å ha sett hva som synes tro på bedre.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Den dype betydningen av maleriet ble fortalt av enkle midler, det er ikke noe ønske eller hate noen til å synes synd skjebne. Verden er slik at det er, og vi må lære å sette pris på hvert øyeblikk tilbrakte i det som vist i eksempel på hans to uensartede venn protagonister bilde.
 2. "Forrest Gump", 1994 USA.
 "Verden vil aldri bli den samme etter at du ser på det gjennom øynene til Forrest Gump".

 Verdensfenomen i 1994 og vinner av seks nominasjoner "Oscar" bokstavelig talt rystet verden kino. Historien viser alle fasetter av livet og ufarlig gal mann med et åpent sinn og et godt hjerte, som levde et langt, merkelig og begivenhetsrikt liv.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 1. "Pay It Forward", 2000, USA.
 "Vi kan forandre verden."

 Filmen avslører historien om en gutt Trevor, som tilbød en enkel teori som virkelig gjøre verden enklere, vil jeg hjelpe deg, og du hjelpe de neste tre.
Topp 10 beste filmene som du ønsker å leve

 Ideen er enkel, men det fungerer, men for tiden. Filmen impregnert naiv romantikk notater, alt er vel i vår grusomme verden raskt knust under hennes sinne og hat. Men det er alltid håp, og det er viktig å se.
Яндекс.Метрика