Mange unge mennesker føre en aktiv livsstil, men ikke gi opp å se på TV. Spesielt som mange såpeoperaer. Og hvilke av dem som er mest populært blant unge mennesker?

 Mest populær ungdom TV-serie


 Dermed foreslår vi at du lære de 10 mest populære serien blant unge:
 1. "The Vampire Diaries" - Series om vampyrer og vanlige folk. Handlinger er utplassert i byen Mystic Falls, som ligger i Virginia. Siden oldtiden, er dette stedet å gå noe forferdelig og uforståelig. Dette skyldes det faktum at tidligere tilhørte territoriet vampyrer.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Men det viser seg at det er nå vampyrer, og to av dem (brødre) forelsker seg i en av innbyggerne i byen - Elena Gilbert, er så lik den gamle kjære brødre Katherine Pierce. Catherine seg for beslutter å gå inn til byen og til å forstå kjærlighet saker av mer dødelige og vampyrer Ingen Damon og Stefan Salvatore.
 At kjærlighet trekant er grunnlaget for handlingen, men de utfolder hendelser i serien vil også dekke den yngre bror av Helen og venner. Bare lidenskaper kjøre høyt, tvinger publikum til å føle med tegn.
 2. "Grand Century Roxolana" - TV-serie basert på virkelige historiske hendelser som fant sted i Tyrkia. Historien om et land styrt av Sultan Suleiman I, som var den største militære lederen og en kjekk og majestetisk mann. Den andre karakter - en enkel jente Alexandra.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Det fanget ottomanerne og deretter presentert Suleiman. Jenta måtte omfavne islam og endre navnet. Enkelt konkubine Hyurrem (navnet er nå Alexander) bestemme hva som ville være kostnaden for å vinne hjertet til sultanen og bli hans kone. Men for å gjennomføre planen sin, vil det ha å overvinne vanskeligheter og bare gå over hodene på de som skal være på vei. Som et resultat, klarer jenta å bli den første kona til Suleiman, men hennes fiender fortsatt mye.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 3. "Game of Thrones". Fra de første minuttene av den første serien bare ikke kan rive meg bort fra skjermen. Historien er så interessant at umiddelbart fanger den mystiske verden av de syv kongedømmene. Sommer, som varte i nesten ti år, slutter, og med det kommer den æra og velstand.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Iron tronen opptatt, men dette stoppet ikke. Som et resultat, begynner den virkelige kampen for retten til å bli konge av de syv kongedømmene. Deltakerne er mange, og hver er sulten på hevn og klar for alt, selv mord kjære. Ennå et stykke godt i denne verden er, selv om det onde i det, selvfølgelig, mer.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Captured kampen om tronen, folk i kongerikene er uvitende om det faktum at noe forferdelig kommer. Mørket våkner, som viste en legende. Bare en vegg av is, som ligger langt mot nord, kan beskytte mot det onde. Men hvordan å holde det hele hvis bare drømme om makt?
 4. "Hus". Selv om denne serien, dessverre, er utløpt, men en gang han var en av de mest populære blant ungdom. Hendelsene utspiller seg i klinikken, i serien beskriver den daglige arbeid av erfarne leger og de som akkurat har startet sin karriere.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Administrerer og styrer rett vei karismatiske Dr. House. Assistent leger ta pasienter og hjelpe dem å bli kvitt fysisk smerte og oppriktig. I tillegg unge leger forsøker å kurere seg selv av Dr. narkotika (han måtte ta narkotiske smertestillende på grunn av sykdom) selvfølgelig ikke uten humor og romantikk som gjør TV-serien spesielt interessant.
 5. "avskum" - Series of problemfylte tenåringer som er i kriminalomsorgens arbeid. En dag stormen begynte, og karakterene blir lyn som forandret deres liv. En etter en, tenåringer innser at etter stormen ble eiere av unike evner.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Dermed beskjedne og lukket Simon kan når som helst bli usynlig, Stick Det Kelly innser at å høre andres meninger, kan Curtis skru klokken tilbake og endre fremtiden, kan unge partiet jente Alisha én berøring føre vill og tøylesløs seksuell lyst og selvsikker Neyton forstår at udødelig. Men disse ferdighetene hjelpe unge mennesker?
 6. "Pretty Little Liars". I historien Aria, Spencer, Alison, Emily Hahn og var bestevenner. Men da en av jentene (Alison) forsvinner. Skuff kjæresten kan ikke forstå hva som skjedde, og vennskapet deres stopper gradvis. Men et år senere jentene kommer sammen.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Det virker som alt tilbake slik det var før. Men plutselig hver av vennene hennes kom fra et anonymt brev med bokstaven "E". Forfatteren kjenner alle hemmeligheter jenter, og noen av dem ble kjent bare Alison forsvant. Hennes venner frykter at deres hemmeligheter blir avslørt, og villig til å gjøre noe for å beskytte seg selv.
 Hver har sin egen "skjelett i skapet." Men hvem er den mystiske sender meldingen? Dette heltinner å bli sett. Serien var fullt av funn, mysterier og hemmeligheter, slik at betrakteren er stadig i spenning.
 7. "Supernatural". Hva om all urenhet beskrevet i sagn og historier plutselig kommer til liv? Verden vil være i fare. Men vanlige dødelige å beskytte Sam og Dean Winchester. I bilen sin, de har reist nesten over hele verden, og fortsette å reise rundt byer og små gudsforlatte landsbyer.
 Finne steder der isen dekker frykter stasjoner begynner å kjempe mot det onde. Dean og Sam fryktløst å kjempe mot monstre og monstre, spøkelser fange og redde mennesker. Hver av brødrene døde en gang, men da voskresav. Hver serie - en annen historie om inkarnasjonen av ondskap, som søker å ta over verden og styre folket.
 8. "Sherlock". I denne serien de gamle heltene i Conan Doyle funnet et nytt liv. Sherlock Holmes - litt gal detektiv konsulterer med sine quirks og talenter. Han har en pisker lik og kan lett gjenkjenne programmerer pilot og en representant for et annet yrke.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Nabo John Sherlock Watson nylig returnert fra Afghanistan og lider av psykosoma kromater og alvorlig depresjon. Nærhet av sprø detektiv skremmer og forvirrer Watson, men på et tidspunkt han innser at alt som omhandler Sherlock, utrolig interessant. Resultatet er en assistent John Holmes og nedsenket i verden of Investigation og mord.
 9. "fersking" - Series om livet til moderne britiske tenåringer. Denne nye generasjonen skiller ønske om selvstendighet og uavhengighet. En av heltene - otvyaznyh mobber Tony, den andre - hans venn Sid, som er det stikk motsatte. Jente Toni Michelle virker arrogant, men virkelig smart og selvforsynt.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Min venn Cassie Michelle har et problem med mentalitet og altfor eksentrisk. Chris - King-sammenkomster og fester, og Jhelum - fornuftig jente, møtt med problemer i familien. Alle hovedpersonene er nedsenket i den moderne verden, og må forholde seg til fristelser. Narkotika, kamper, sex, demontering - det er hva tenåringer står overfor. Vil bo tegn mennesker og overleve i denne grusomme verden?
 10. "Lost". Big passasjerfly krasjet. Som et resultat, 48 passasjerer overlevde katastrofen, er på en øde øy. Sjansene som finner liten, så det er å overleve. Og hvis øya kommer til liv og søker å ødelegge alle inntrengere. Folk forsvinner én etter én. Noen faller inn i et svart hull i bakken, noen dreper Arctic Bear.
Topp 10 mest populære serien blant unge mennesker

 Som et resultat av svært forskjellige mennesker med sine eksentriske og skjebne tvunget til å arbeide sammen for å unnslippe. Men heltene klarer å løse mysteriene i øya og forstå hvordan å komme hit? Serien var veldig spennende og interessant, med hver av ofrene på øya farvel publikum bokstavelig talt i tårer.
 Det er andre serier som jeg liker å se på ungdom. Men ovenfor har blitt ikonisk og vunnet kjærlighet av millioner.  
Яндекс.Метрика