I dag, om hvem som er Brad Pitt kjenner hver kvinne på planeten, og hver mann, kanskje også fordi det er en av de mest elskede, populære og rike aktører rundt Hollywood hvelvingen.
 Men en gang for lenge siden, pen og ung gutt svart arbeid som servitør, en loader og selv tout en lokal kaffebar, bare for å få minst noen levebrød. Til tross for at Brad var ung reporter yrke, han alltid drømt om verden kino, og så gikk for å erobre Los Angeles 20 år.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Først, i ånden av klassisk Hollywood, ung og uerfaren skuespiller måtte klare upretensiøs og ubetydelige roller i andre klasse seryalchykah, men utholdenhet og talent tok sin toll, og i 1991, får Brad hans første store rolle i "Tello og Louise."
 Siden da begynte en voldelig og produktiv karriere fantastisk skuespiller som ga verden mange interessante og spennende filmer. I dag presenterer vi deg de 10 beste filmene av Brad Pitt, som erobret verden og hjalp skuespilleren å få tittelen "mest talentfulle og seksuell."

 "Interview with the Vampire", 1994.


 Etter innledende suksess i "Tello og Louise," Pitt fikk rollen som "humane" og enda litt melankolsk vampyr dekket sine tanker og synspunkter på livet. Da han var en ung planter, men mistet sin familie og seg selv, under mystiske omstendigheter, gjenfødt som en vampyr.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 På hans utrolige historien vampyren Louis kommer til å fortelle journalisten som ikke vil gå glipp av sin sjanse til å skape en annen følelse. Men etter å ha hørt hele historien, bestemmer journalist han ønsker å være den samme som Louis, og her begynner hele historien.
 Filmen tent galaksen allerede kjent på den tiden, skuespillerne - Antonio Banderas, Tom Cruise og svært unge Kirsten Dunst som en vampyr-barn. Som et resultat av godt samarbeid, filmen med et budsjett på 60 millioner. Dollar i verdensomspennende billettkontoret samlet nesten fire ganger mer, og Pitt fikk to statuetter MTV Movie Awards. Siden da, "Interview with the Vampire" er kreditert til klassikere av kino denne sjanger, filmen i seg selv er en favoritt av blant det brede publikum.

 "Seven", 1995.


 Dette er ikke veldig standard thriller Brad Pitt spilte en av de to detektiver involvert i saken etterforskningen morderen John Doe. Siste forestiller seg "Gud" og straffe "lyudishek" som krenket en av de syv dødssyndene, og straffen må se så grasiøs og blodtørstige mord.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Den siste offer for en seriemorder er Brad Pitts karakter, som blir hektet, og i et anfall av sinne, dreper morderen som har overgitt seg ved skjønn av rettferdighet.
 Gloomy lem, som insisterte direktør, sterkt støttet Pitt selv, og ønsker selv ikke å spille i en kampanjefilm, hvis den siste endringen. Tross alt, "Seven" var virkelig et alternativ, mer heroisk og triumferende, slutten.
 Som et resultat, bildet i verdensomspennende billettkontoret samlet 10 ganger det opprinnelige budsjettet, vant masse ros fra kritikere og scoret i hver eneste sjel som noen gang har sett på det.

 "Seven Years in Tibet", 1997.


 Filmen forteller historien om en ung offiser Harrere Henry, som hadde alt: berømmelse, suksess, helse og familie. Men er ambisiøs person kan bo på laurbærene? Jordisk ære det var ikke nok, så han gikk for å erobre den mest utilgjengelige topp i Himalaya, og etterlater en gravid kone hjemme, i håp om å hevde sitt eget navn.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Men alt går galt som vi ønsker, fiendtlige fanger, mange Misadventures som fører ham til den mystiske og gåtefulle byen Tibet. Her vil han tilbringe sju årene av sitt liv, overvinne hendelser som vil forandre ham for alltid. Denne filmen er verdt å se alle elskere av god kvalitet filmer, fordi her er det et sted for dype tanker, og vakker natur, og selvfølgelig en god kamp fine skuespillere.

 "Meet Joe Black", 1998.


 Mystisk drama der Brad Pitt skal spille rollen som hans død, som vises til publikum som en sjarmerende mann ved navn Joe Black.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Med en av sine fremtidige ofre, bestemmer svart til "la" i verden av levende, lei av de vanlige plikter og vaner. Attraktiv, mystisk og eksentrisk ung mann begynner sin reise, men på vei dit uforutsette omstendigheter som råder i en fantastisk og flott film.

 "Fight Club", 1999.


 En annen film, som hadde blitt en kult blant fans av denne sjangeren, løst basert på en roman av Chuck Palannyka. Karakter Pitt dukket opp før publikum heller uvanlig personlighet, som er preget av komplekse og alvorlige psykiske lidelser.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Ifølge kritikere, "Fight Club" - er en av de mest kontroversielle filmer av de siste tiårene, noe som er virkelig verdt en titt for å gjøre sin visjon av hendelsen.

 "Oceans Eleven", 2001.


 Dette er første del av den berømte franchise, som vanligvis er samlet om lag 1 milliard 125 millioner dollar i verdensomspennende billettkontoret.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Etter den imponerende thriller, som igjen kom sammen ganske viktige navn i Hollywood George Clooney, Julia Roberts, Matt Damon - Brad Pitt bokstavelig strømmet bølge av popularitet, kanskje det er en skuespiller og sørget for at virkelig har oppnådd mye.

 "Troy", 2004.


 Etter utgivelsen av denne historiske melodrama, publikum tydelig innsett at Brad Pitt - er ikke bare en talentfull og kjekk skuespiller er også sant utførelse av kvinnelige idealer som alle kan nyte 160 minutter med film.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Bildet er satt basert på "Iliaden" imidlertid betydelig slurvete omskrevet og redigert tillatt betrakteren til å nyte krigen av de to verdener, to løp at ideen ville være til slutten. «For Troy».

 "Mr. and Mrs. Smith», 2005.


 En annen film som trolig var et vendepunkt i livet til Pitt, fordi det er der han møtte sin fremtidige kone og mor til tre barn sammen, Angelina Jolie, som spilte hans kone lei av ekteskap der sine "skjeletter i skapet.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Støyende, lidenskapelig og strålende blockbuster spion samlet utenkelig på billettkontoret billettkontoret og regelmessig positive tilbakemeldinger fra kritikere, aktørene selv fikk enda større hær av fans.

 "The Curious Case of Benjamin Button", 2008.


 The Curious Case of mann som ble født på en "merkelige" omstendigheter spilt akkurat Brad Pitt, til tross for at dette stedet er slike guruer hevdet sin sak som Tom Cruise og John Travolta. Filmen forteller historien om en uvanlig livet til en mann som klarte å bli født grå gammel mann da begynte uforklarlig måte yngre.
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 En vakker og rørende film, som forteller deg om livet til denne ekstraordinære mannen, hans tanker og opplevelser og kjærlighet han finner likevel synd at lang.

 "Inglourious Basterds", 2009.


 Crazy, dynamisk og meget ukonvensjonell drama-thriller som begynner historien hans svært alvorlig, gradvis blir sterkere vil gå "av spoler", som det svarte til publikum og kritikere. Og det er i beste betydning av ordet!
Topp 10 kule filmer med Brad Pitt

 Regissør-manusforfatter representert av Quentin Tarantino og ni nominasjoner til Oscar beste bevis på det. Alle skuespillerne klarat tildelt ansvar bunn, i særdeleshet, Brad Pitt, som spilte løytnant, som samlet en gruppe jødiske soldater til å utføre spesielle oppdrag i okkuperte Frankrike under andre verdenskrig. De kalte seg "freaks".  
 De fem-års jubileet for familielivet er ganske symbolsk navn. På denne tiden, kan forholdet mellom ektefeller beskrives kvaliteter som pålitelighet, varme, noen domesticity. Familie får sin bolig, så å si, "røtter".
Trær Yane bryllup, gratulerer, gaver, bilder

 Jubileum leve sammen, som feires på slutten av fem år, kalt tre bryllup. Å ha en baby opp til dette punktet vil gi en ny tråd slektstreet.

 Gaver på en tre bryllup


 Symbolet på ferie er alt som er forbundet med treet. Gaver som er laget for å ta en ferie for par, eller laget av dette materialet, eller representerer en sterk og vakker plante:
 •  Gitt at tre bryllup skjer hvert få ganger i livet, kan nære slektninger gi jubileer vakre rottingmøbler, flettet eller bambus.

 •  Etterkomme triumf som tre rammer, bokser, står servise, lamper.
  Trær Yane bryllup, gratulerer, gaver, bilder

 •  Hvis du er en venn av familien, gjøre for noe originalt eller kult, det kan være figur med svart eller mahogny eller gulv vase ramme for speilet og så videre. P.

 •  Kjøpe et par for ekte japanske bonsai - det vil være den beste gaven på denne dagen.

 •  Hva er presentert på en tre bryllup


   Hvis paret bor i huset, liste over gaver betydelig utvidet. Passer for alt som er relatert til installasjon av infield:
  Trær Yane bryllup, gratulerer, gaver, bilder

 •  frøplanter av frukt eller dekorative trær og busker;

 •  hagemøbler;

 •  elementer i landskapet design med tre;

 •  matere og fugl hus.

 •  Hvordan feire bryllupet tre


   Det er mange alternativer for å feire fem års ekteskap.
   Ifølge russisk tradisjon eve mann skal lage trebåter. Dette er et bevis på at han vil gjøre alt for familiens lykke. Kone lakk dekker dette emnet enn det som er anerkjent i sine konsesjoner og konsesjoner vil av mannen.
  Trær Yane bryllup, gratulerer, gaver, bilder

   Hvis veve en krans og la elva, vil det legge styrke og festning data.
   Samsvar med denne forordningen vil bringe mye glede og lykke i familien. Ektefeller trenger å gå inn i skogen og dekorere fem trær med lyse bånd. Dette kan være en del av ferien, som vil bli fulgt med en tre bryllup hilsener, morsomme spill og vitser. Sørg for å lage bilder for familiealbumet som år senere kunne du huske de minste detaljer.
   Ikke glem bryllupskake, gjort en stor stubbe dekorert trefigurer mann og kone.  
  Яндекс.Метрика