og venter på fødselen av litt og, selvfølgelig, ønsker å finne hennes vakre, originale og søte navn. Ikke å gå tapt i rekke navn, kan du bestemme på hvilken gruppe du ønsker å velge mellom kjente og populære, vår opprinnelige russiske, utenlandske eller eksotiske navn.
De beste og trendy navn for jenter 2015

 Navnene på jentene etter måned i 2015


 Mennesker involvert antroponymykoy (studiet av navn på personer) mener at de mest populære navnene for jenter i 2015 vil være: Elizabeth - Hebraisk "Gud - min ed," Catherine - på gresk "ren, perfekt," Anastasia - Gresk 'oppstandelse "Oksana - fra det greske" utlending gjest ", den russiske versjonen av navnet Xenia.
 Velge et navn for en måned, kan du koble den med gammel russisk tradisjon - konferere baby navn helgen hvis dag i kalenderen sammenfaller med bursdags baby.
De beste og trendy navn for jenter 2015

 Hengiven diminutiv, og fullstendig versjon av navnet på fødselsmåned titt på denne listen:
 Velkommen til navne nyfødte, hvis utseende er ventet i januar dager, kan du kjøre: Tanya, Tatiana, Ahafyushka, Nastusya, Masha, Ira, Nina, Melanyushka.
 At februar jenter vil være milde natur med navnene på Xenia, Valechka, Nick Aksinja, Zoenka
De beste og trendy navn for jenter 2015

 Født i mars for å være den beste Darling, Cyrus Jack (full versjon Vasilisa) Ulyanka, Tonya, Mariska, tikk.
 April måned foreslår å gi slike diminutiv navn Sonia, Eve, Matresha, Allochka, Marfusha, Annie, Dasha.
 Kan være babes babes: Akulina, Faina, Valja, Yuliya, Zoe, Ira Lizonka.
 Juni jenter for å gi fasthet av karakter kan gis navn Lyerochka, Nelly, Marfusha, Helen, Masha, Klasha, Tosya, Cyrus Ulyanka.
 Glade jenter født i juli, vil være navnene Rima, Yulianna, Alevtina, Martha, Eufrosyne, Marina, Julia, Sarah.
 August. Kalender som viser de store navnene for babyer - Fima, OL, Valja, Paraskovia, Nonna, Magdalene, Anita, Evdokia.
 September - Rufina, Lyudmylka, Sofyushka, Natalochka, Nadia, Vasilisa, lassie, Vera.
De beste og trendy navn for jenter 2015

 Jenta, hvis utseende er planlagt til oktober kalender anbefales å nevne Ariadne, Zlata, munn, Vyryneya, Zinulya, broads.
 For navn november - Olyushka, Kapytosha, Cleopatra, Matresha, Juliana, Paraskovia, Elizabeth, Natasha, Nelia, Alain, Anastasia, Lusha.
 Desember - tid for bekymringsløse og sjarmerende engler Fysы, Varechky, Cecilia, Marina, Anna, Ulyashy, Katya.

 Nye navn for Girls i 2015


 Spedbarn smuler - de beste navnene i 2015 er også de vi oppfatter som vanlig i det siste: Elena Lyudochka, Nat, Olya, Tanya, Irisha, Julia, Love, Svetlana, tikk, Nynusya.
 Eldgamle russiske navn er moderne igjen. Eksperter spår for 2015 populære jentenavn som Ulya, Frosya, Borislav, Praskovyushka, Tonya, Vasilisa, Evdokia, Anfisa, Glory, Varia. Navnet kommer fra det latinske Barbara Barbara - ". Ynozemka"
 Ukrainske babyer nå ofte omtalt som et fremmed system, virker det foreldre luksuriøs og raffinert enn vanlig. "Ikke vår" navn umiddelbart tiltrekker oppmerksomhet - Juliet, Joanna, Julian høres vakkert og uvanlig. Utenlandske mote navnene gitt til jenter i 2015, vil den franske ha skygge: Ellen, Angelica, Beatrice, Gabriel, Amelia, Emma, ​​Inessa.
De beste og trendy navn for jenter 2015

 Du kan tenke på noen navn. Kanskje navnet du plukke opp smuler er bare i ditt miljø. Sjelden og vakker - Aurora (daggry), Aida (s), Anelia (lys), Dahlia (vozdelыvayuschaya land), Gertrude, Deborah. Du kan gå av og på.
 Velg skatten riktig mirakel navn som vil glede deg og datteren min når hun vokser opp.  
Hva er indisk Horoskop, hvordan og hvorfor det opp
 Jeg tror alle vet din dyrekretsen og minst en gang Les den tilhørende horoskop, men få av oss tror på dem så mye som følger alle instruksjoner gitt i dem. Ofte glemmer vi umiddelbart lese, tar det mer moro enn nyttige tips indere er horoskoper gi særlig betydning. Du kan bli overrasket, men noen av dem selv gå ut av huset, etter å ha lest den aktuelle delen i hazettsi!
 Hvorfor stellar spådommer er så viktig for indianerne?
 Horoskoper i dette landet dele nesten fra de første dagene av livet. Spedbarn barn her for en eller to dager, bestående horoskop, som vil bli lagret for livet. Navn, forresten, avhenger også av den første horoskop. Mer presist, astrologer beregne og opplyse den første bokstaven i navnet, som må starte barnets navn. Det antas at måten det vil bringe hell og bidra til å oppfylle skjebne. Selvfølgelig ikke så blindt tro det, det er unge foreldre som ikke betaler oppmerksomhet til det og ønsker å gi sine barn navnene på egen hånd. I slike tilfeller, som et kompromiss, får barna to navn: den offisielle og si, åndelig.
 Videre, basert på den første horoskop, gjort oftere til noen viktige hendelser i menneskers liv. Bemerkelsesverdig, ikke alle kan lese ditt horoskop, dette krever spesiell kunnskap, t. H. Willy nilly byfolk må stadig slå til astrologer.
 En annen viktig milepæl var astrologiske bryllup. Jeg tror ikke jeg må si at selv før engasjement er nødvendig horoskop kompatibilitet og Gud forby, heller ikke skal være et minimum antall kamper - Bryllup opprørt. Hvis et par har en felles fremtid, bare en astrolog kan
Hva er indisk Horoskop, hvordan og hvorfor det opp
 Velg en dato feiringer og tradisjoner som følges selv de mest avanserte damp. Skjer er at ekteskap må vente i flere måneder, ikke år, men ingen klager! Skilsmisse er ikke innfridd, så alle ønsker å leve lykkelig alle sine dager, og dette bør også gifte seg med en lykkelig dag for alle beregninger.
 I hverdagen, er alt litt enklere. Utstedt kalender med detaljer om månens syklus, som har noe kunnskap, indere bestemmer de beste dagene å reise, shopping, avgjørende intervjuer, avtaler og ulike feiringer, i form av hus oppvarming og innvielse av nye boliger. Hvis du vet hvilken fase av månens syklus er best å besøke en frisør, vet du hva jeg skriver, fordi indianerne stryzhutsya om de samme dagene.
 Også vil?
 Hvis, plutselig, mens i India du bestemmer deg for å prøve lykken og bestille en personlig horoskop indisk, så i alle fall ikke gå på den første alle tilfeller du øynene reklame, og det er mange og på gaten. Velg astrolog for å få råd, ellers bedre bare gi opp denne ideen. Vær også klar over at horoskopet, selv den engelske, er du neppe til å kunne lese og forstå deg selv. Indian horoskop er fundamentalt forskjellig fra europeiske, de selv nevne andre dyrekretsen skiltene, slik at du er usannsynlig å være i stand til å hjelpe enda europeiske astrolog.  
Hvem er Marina Golub.
 Den berømte film og scene skuespiller, hedret Artist of Russia Marina G. Golub ble født 8 desember 1957 i Moskva. Mor - Lyudmila Golub, jobbet i et teater ved navn Gogols far var en diplomat. Oldemor mors, Pelagea var en livegne av grev Leo Tolstoy. Selv om det er ingen offisiell bevis for at mellom ham og Pelageja hadde en affære, alle hennes barn var veldig lik den forfatteren.
 Marina 1965-1975 studerte i videregående skole №33 deretter inn i Moskva Art Theater School, uteksaminert i 1979. Etter Studio skole i løpet av 1979-1981 år, Marina Golub jobbet i Moskontsert.
 Sine topp konserter, inviterte forlot "Moderne" Konstantin Raikin. Så Marina sluttet seg til troppen "miniatyr Arkady Raikin", som senere ble "Satyricon". Dette laget hun jobbet i seks år og pensjonert fra konflikten med ledelsen.
 På slutten av 80-tallet, da de svært populære teatre var jødiske (de ble tatt i utlandet for å vise at demokratiet i vårt land), så i 1987 flyttet han til Marina tropp Moskva teater "Shalom". Med forestillinger i dette teamet reiste hun nesten alle store byer i vårt land og mange andre land.
 I 2002 Marina venstre "Shalom" og flyttet til Moskva Art Theatre of Chekhov, hvor hun jobbet frem til hans plutselige, uventede dødsfall. Det MAT Marina betraktet et spørsmål om hans liv. Ifølge henne, til 20 årene av sitt liv var hun virker sikre at stykket MAT. Scenen, som spilte den legendariske skuespillere tok Marina, det har blitt en av de ledende skuespillerne i hennes navn aldri igjen med plakater av teaterforestillinger.
 I tillegg til å fungere aktiviteter, Marina jobbet på TV - laget barneprogrammer, programmer for "Celebration hver dag" skrev manuset. Deretter ble hun invitert som en ledende konkurranse "Ah, S.". I arsenal av Marina Golub hadde også erfaring med å kjøre slike populære TV-programmer som "God morgen" og "Morning Post". Og i 2010, hun, sammen med Ksenia Sobchak, Tuttoy Larsen og Olga Shelest ble co-programleder showet "Girls".
 Også vellykket skuespiller spilte hovedrollen i filmen (hun var involvert i skytingen av 50 filmer og tv-serier, reklamer.
Hvem er Marina Golub.
 Til tross for at Marina Golub var gift tre ganger, skilt tre ganger, er det antatt at mennene i hennes liv hadde mye flaks. Med alle hennes menn etter pause og klarte å opprettholde gode relasjoner.
 Den første ekteskap var svært kort, etter Marina var datter Anastasia (som nå jobber i teateret Yevgeny Mironov produsent).
 Det andre ekteskapet varte 6 år. Den mest utholdende var hans tredje ekteskap - den populære unge skuespilleren Anatoly Hvit. Til tross for at Anatoly var 15 år yngre Marina, levde de sammen i 11 år. Den smertefulle skilsmisse, ifølge pressen, var på grunn av det faktum at paret hadde ingen barn sammen. I 2009, stjernen par skilt, men fortsatte å jobbe på kinoen.
 Mange fans av den talentfulle skuespilleren ble sjokkert når morgenen den 10 oktober 2012 så en reportasje om den forferdelige ulykken som drepte Marina Golub. I Moskva, i skjæringspunktet mellom Lobachevsky og Vernadsky Prospekt i bil Hyundai, som var på reise som en passasjer Marina, traff Cadillac (da med disse bilene fortsatt møtt "Lada" og Kia). Fra slog skuespilleren døde på stedet og Cadillac sjåføren flyktet fra åstedet.
 Faktisk ulykken er tiltalt, under etterforskning.
 Farvel til skuespilleren vil bli avholdt lørdag 13 oktober MAT im.A.P. Tsjekhov. Får requiem - 1100. Funeral vil foregå på Troyekurivskomu Cemetery i Moskva.
 Marina Golub publikum elsket for talent, lysstyrke, stor kreativitet, evne til å gi en god stemning. Det er dette, og det vil forbli i minnet til alle som kjente og beundret denne skuespilleren.  
Яндекс.Метрика