En av de best betalte og mest populære Hollywood-stjerner Milla Jovovich, har en spesiell tilbedelse publikum ikke bare i USA, men også i Russland, som det har russiske røtter og ble født i Sovjetunionen.
 Mom fremtidige stjerner Milla Jovovich, Galina, ble født inn i en familie av Mikhail Loginov - sovjetisk offiser. Fra liten jente med foreldre motalasya over hele landet, endre garnisonen. Da hun var 16, bodde familien i Lohynovыh Dnepropetrovsk, der søker etter unge talenter RSIC ankom valgkomiteen. Fra første lytt Galina entret Drama avdelingen.
Hvem er Milla Jovovich.

 Og tre år senere ble godt kjent for publikum USSR - hun spilte hovedrollen i filmene "Millioner av Fairfax", "Shadows forsvinne midt på dagen" og andre. Sammen med Konstantin Raikin i 1973 spilt en stor rolle i "Much Ado About Nothing".
 Galina hadde alt nødvendig å bygge en strålende skuespillerkarriere - et vakkert utseende, talent, flaks. Men i 1973, under en tur i Kiev, gikk hun til restauranten "Rus", hvor han møtte en ung lege fra Tyskland, Gods Jovovich, studerte i Sovjetunionen i medisinstudiet. Som senere fortalte Loginov, hun visste umiddelbart at han - hennes ektemann.
 Mens internasjonale ekteskap ikke er velkommen, og virvelvind romantikk Galina guder og kalt oppmerksomhet til makten. Direktør Galina utestengt invitere til skytingen, det stadig innkalt til myndighetene. Selv om kjærligheten som bor i forskjellige land, sjekket de gjennom venners peresylaly brev til hverandre, møttes på forfalskede dokumenter.
Hvem er Milla Jovovich.

 Sovjetiske leger i mange år satt Galina skuffende diagnose - ufruktbarhet. Men for kjærligheten til å gi opp en karriere skuespiller, hun var i stand til å bli mor - legene spådde gravid og 17 desember 1975 i Kiev fødte en datter. Jenta ble kåret Milica, men min mor kalte henne ukrainsk kjærlig fått navnet Mila.
 Barndom Mila har gått, ikke forskjellig fra barndommen av mange millioner sovjetiske barn - første barnehage, barnehage da. Hans første ord sa hun på russisk, og hans første erfaring som skuespiller - leser dikt barnehage var også russisk.
 Galina på utkikk etter måter å få kontakt med sin utenlandske ektefelle, og ofte fortalt Mili hvordan de leges raskt når pereberutsya til paven. Selvfølgelig, akkurat som det med Sovjetunionen ville ikke la noen fordi i 1980 Galina med såpe under dekke som brakte sammen en enkel turist tur, forlot landet. I London, møtte de Gods Jovovich og familien bestemte seg for å forlate sin sosialistiske mother, tillater ikke leve fredelig sammen, og flytte til USA.
Hvem er Milla Jovovich.

 Jovovich først avgjort i Sacramento, deretter flyttet til Los Angeles. Galina lidenskapelig drømt om en karriere som skuespiller, men ikke en ung kvinne som kjenner engelsk, har blitt spurt i fabrikken av stjerner.
 Senere Galina guder og kunne selv indirekte, men bidra til kino - mens de hushjelp i huset av regissøren Brian de Palma. Lite Sweetheart bodde sammen med sine foreldre gikk til en amerikansk skole. Denne jenta er hans navn lagt til en annen "L" og bli vant til det nye navnet - Milla Jovovich.
 Galina liker ikke å tenke på denne perioden av livet - de var innvandrere, de måtte jobbe hardt for å overleve. Miles var ikke for søt, fordi neste runde av "kald krig" mellom USA og Sovjetunionen var fiendtlige klassekamerater, og hennes høye russisk aksent og kalte det som "kommunistisk dylda."
 Foreldre, til tross for at de pengene de ramponert med store vanskeligheter, ikke sparte dem for å skape en eneste datter. Både mor og far så Millie bare en skuespiller, så hun jevnlig deltok klasser av musikk, dans, engelsk, tok fungerende klasser. Innsatsen ble snart belønnet med foreldre - Milla Jovovich ble oppdaget i svært ung alder.
 Hun bare slått 11, og hun har blitt en modell - kvinnemagasin Lei postet bilde av henne på forsiden. Ja Milla var veldig ung modell i historien til denne virksomheten. Noen måneder senere problemet med å tiltrekke showbiz mindreårige var den viktigste gjenstand for diskusjon på det mest populære amerikanske talkshow.
 Hans første million dollar han tjente i 14 år - giganter som Versace, Calvin Klein, Revlon kontrakter med Mill, som er på grunn av sin uvanlige utseende og evne til å alltid være forskjellige, ikke naskuchyvala lesere og seere. Hennes avgifter nådd $ 3000 per dag. Siden 1998, Milla Jovovich var reklame ansiktet av L'oreal.
Hvem er Milla Jovovich.

 Talent, utholdenhet og opptrer Mille data lov til å bli ikke bare en fremragende modell, men også en skuespiller. Den første filmen debut fant sted i de 13-tallet, da bildet Zalman Kongens "Two Moon Junction" Milla sjarmerende lille søster spilte hovedpersonen. Så var det den melodrama "Return til Blue Lagoon", som brakte henne berømmelse drama "Chaplin" (Milla spilte kona til Charlie Chaplin), en komedie "Kuffs". Selv styremedlemmer og samarbeidspartnere av settet, og publikum var begeistret for spillet, den unge skuespilleren, hun første artikler om filmene reagerte med sorg: "Andre Jodie Foster fungerte ikke med meg."
 Men det tok ganske lang tid, og Milla kunne slippe løs alle sine skuespillertalenter.
 Når Millie var 15, ble faren arrestert og senere dømt for økonomisk svindel av helseforsikring, tilbrakte han fem år i fengsel. Promotion Mill i show business og hennes oppvekst ble involvert Galina alene. Lidenskapelige kjærlighets Galina guder og ikke stått testen av fengsel og i 1991 de offisielt skilt. Selv etter skilsmissen, var de i stand til å holde gode venner og etter utgivelsen Gods fortsatte å møte og kommunisere.
 Under filmingen av «steinet og forvirring" Milla spilte en cameo rolle, og det møtte skuespilleren Sean Andrews. De flyktet til Las Vegas i oktober 1992, gift (Millie var bare 16 år gammel). En måned senere, paret skilt, og to Galina Loginova ekteskapet annullert.
 Etter to år med Milla hell turnert USA og Europa med sin egen gruppe «Plastic Har Memory» og spilte inn albumet "Divine Comedy» («Divine Comedy»), som inkluderer en sang fremført av Jovovich i ukrainsk "I en lysning» («Na Luzhaike ").
 Gå tilbake til filmen fant sted i 1996, etter å ha lært at den berømte franske regissøren Luc Besson velger skuespiller for hovedrollen i sin nye fiction filmen "The Fifth Element", bestemte Milla for å ta del i casting. Hun hadde sin "utenomjordisk karakter" - kompleks makeup, vzdыblennuyu hår, hadde på seg klær og sko plass på dvadtsatysantymetrovoy plattform. Luc Besson var sjokkert og, selvfølgelig, nektet Millet. Senere i hans krets direktør sa at mer smakløst kvinne noensinne har sett.
 Men rollen som Alien Lily fortsatt har Millet. Tilfeldig Besson så henne på hotellet - uten sminke, i jeans og en T-skjorte, men svært attraktive og vakker. Rettet umiddelbart ombestemt seg og godkjent Mill hovedrollen.
 Når "The Fifth Element" ble sluppet, ble alle kjent skuespiller samt hennes heltinne som reddet menneskeheten - perfekt. Milla triumferende inn i rekkene av stjernene i den første størrelsesorden. Luc Besson ikke motstå sjarmen Jovovich, ba henne om å gifte seg med ham. Han var 16 år eldre (Milli mens var ennå ikke 22 år gammel).
 Selv om deres ekteskap endte to år senere, den tidligere ektefeller fortsatte å kommunisere, og Mill i 1999 selv hovedrollen i Luc Bessons film "ambassadør. Story of Joan of Arc ". Utgang til skjermen denne filmen gjorde Mill Jovovich enda mer populær og høyt betalte skuespilleren i verden kino. Selv om bildet mislyktes på billettkontoret og var kjølig nok akseptert av kritikere, mange seere trodde det urettferdig.
Hvem er Milla Jovovich.

 I samme år Milla spilte i filmen "Hotel" Million Dollar »(The Million Dollar Hotel), film skrevet av vokalist i den populære irske gruppen" U2 "Bono. I februar 2000, filmen vant en pris på Berlin Film Festival.
 Påfølgende år Milla fjernet for mange magasiner og filmer. Under filmingen av «Resident Evil» («Resident Evil») i 2002, møtte hun manusforfatter og regissør Paul Anderson. 2003 de kunngjorde sin forlovelse. Som et resultat av deres romantiske forhold 3 november 2007 i Los Angeles, Medical Center Cedars-Sinai Mill hadde en datter, som heter Eve Gabo (Ever Gabo).
 Bryllup jentas far 22. august 2009, i sitt hjem i Beverly Hills. Triumf var nemnoholyudnыm bare nære venner og slektninger stjerne par - bare ca 50 personer.
Hvem er Milla Jovovich.

 På Millet var hvit kjole av sin egen design stil av sekstitallet og gull krone med slør. Paul Anderson var også en hvit dress. Myysyyu blomsterpike (blomst) de har betrodd polutarohodovaloy datteren Eve Gabo - i en hvit kjole, som en engel, baby drysset roseblader veis nygifte. Milla og gulv utvekslet klassiske 18-karat gullringer, laget fasjonable gullsmeden Neil Lane, og ble offisielt kjent familie.
 Til tross for det faktum at i løpet av svangerskapet, Milla har vekt, og det forårsaket mange vitser og latterliggjøring, hun var i stand til raskt å gjenvinne tidligere ideell form. I 2009, hun viste henne perfekt kropp, hun dukket opp i en erotisk fotoshoot for magasinet «Purple Fashion» (fotograf Mario Sorrento).
 I 2010 ble skuespiller invitert til å skyte i de russiske filmen "Freaks" der hun spilte sammen med John Urganta og Keira Knightley. Filmskaperne Milla Jovovich som bruden Nadia koste $ 9 mill kroner.
 Milla Jovovich er veldig allsidig person, annet enn en vellykket modell og skuespiller av (det fremme kosmetikk L'oreal, i 2004 som de høyest betalte modell), sammen med modellen Carmen Hawk opprettet klesmerke «Jovovich-Hawk».
 Til tross for stram skytetidene, finner hun tid til å besøke og mange sosiale arrangementer, både i utlandet og i sin historiske hjemland. Så i 2005 kom hun til Ukraina for å delta i feiringen av 80-årsdagen for Artek på Krim.
 I 2011 var Milla blant gjestene ved feiringen av 80-årsdagen for Mikhail Gorbatsjov, holdt i Londons Royal Albert Hall.
Hvem er Milla Jovovich.

 Milla jevnlig besøker gym, engasjert i brasiliansk Jiu-Jitsu. På Internett har den en egen nettside hvor hun snakker om de ulike hendelsene i sitt travle liv og publisere bilder.
 Nå, mange Milla fjernet, er en modell reiser rundt i verden i nær fremtid planlegger å lansere platen. I et intervju, sa hun at er veldig stolt av hans russiske opprinnelse. Det var hans russiske røtter det er bundet av viljestyrke og besluttsomhet for å hjelpe henne i livet. Så vil på hennes konto være mange flere høy kvalitet arbeid at det vil snart publikum.
 Filmografi
 1988 - To Moon Junction (Two Moon Junction - rollen som Samantha)
 1988 - The Night Train til Katmandu (Night Train til Katmandu - rollen som Lily McLeod)
 1988 - Paradise (Paradise - rollen som Cathy)
 1989 - giftet seg med barn (Våre verste år - Yvette rolle)
 1990 - Parker Lewis kan ikke miste (Parker Lewis er tapt rollen som Robin Fэknovyts)
 1991 р -. Tilbake til Blue Lagoon (Gå tilbake til Blue Lagoon - rollen som Lilly)
 1992 - Kuffs (Kuffs - rollen som Maya Carlton)
 1992 - Chaplin (Chaplin - rollen som Mildred Harris)
 1993 - Dazed and Confused (steinet og i uorden - rollen som Michel BARROT)
 1997 - The Fifth Element (Fifth Element - rollen som Lily)
 1998 - He Got Game (Spill - rolle Dakota Bernst)
 1999 - The Messenger: The Story of Joan of Arc (ambassadør Story of Joan of Arc - rollen som Joan of Arc.)
 2000 - The Million Dollar Hotel (Hotel "Million dollar" - rollen til Eloise)
 2000 - The Claim (Gold støv - rollen som Lucy)
 2001 - Zoolander (Zoolander - rolle Katynky)
 2002 - Dummy (Doll - rolle Fanhorы)
 2002 - Resident Evil (Resident Evil - rollen som Alice)
 2002 - No Good Deed (No Good Deed - rollen som Erin)
 2002 - Du Stupid Man (Vel, idiot du og - i rollen som Nadine)
 2002 - animerte serien King of the Hill (King of the Hill - uttrykte Serena Shaw)
 2004 - Resident Evil: Apocalypse (Resident Evil 2: Apocalypse - rollen som Alice)
 2005 - Trailer for en remake av Gore Vidal Caligula (Trailer remake av Caligula - rollen Drastsyllы)
 2006 - Ultrafiolett (UV - rollen som Violet)
 2006-45 (0,45 - rollen som Kate)
 2007 - Resident Evil: Extinction (Resident Evil 3: Extinction - rollen som Alice)
 2009 - A Perfect Getaway (A Perfect Getaway - rollen til Sydney)
 2009 - The Fourth Kind (Den fjerde type - rollen som Abby Tyler)
 2010 - Resident Evil: Afterlife (Resident Evil 4: Afterlife - rollen som Alice)
 2010 - Stone (Stone - rolle Lusytы)
 2010 - Dirty Girl (Dirty jente - rollen som Sue Ann)
 2011 - freaks - Nadia rolle
 2011 - Bringing Up Bobby (dårlig mamma - rollen som olje)
 2011 - Ansikter i Crowd (Folk i mengden - i rollen som Anna Mershan)
 2011 - De tre musketerer (musketerer - rollen som Lady Winter)
 2011 - Bad Luck (svikt)
 2012 - Keep Coming Back (Ikke Leave forsøk - som Crystal)
 2012 - Resident Evil: Retribution (Resident Evil 5: Retribution - rolle Alice).
 Kilde av illustrasjoner: millaj.com  
Яндекс.Метрика