Velge en gave en jente eller en gutt for Valentinsdag - en ferie for elskere
 I gledesfylte følelser, Valentinsdag bringer alltid kvaler valg. Først og fremst gjelder dette for gaver. Det er veldig viktig å ikke krysse linjen og ikke snu denne dagen til en annen nyttår eller bursdag. I tillegg kan avhengig av dybden av relasjoner og interesser favoritt gaver variere sterkt.
 Tradisjonelt, besluttet i dag å gi hverandre valentines, blomster, kosedyr og diverse søtsaker. Men denne søte små ting noen ganger ikke kan være den eneste gaven.
 Gaver til kjæresten på Valentinsdag
 Gave ung mann, fremfor alt, bør interessere ham eller la et hyggelig minne. Vel, når han har en hobby - så valget er bare begrenset av budsjetthensyn. I andre tilfeller må strekke fantasien.
 Designer eller modell. Vakker, gjort kjent modell i detalj fregatt, båter eller fly trolig vil glede din fyr. Det garantert en plass på skrivebordet eller i det indre av rommet. I tillegg, himmelen og havet alltid tiltrekke seg menn, forårsaker dem til å drømme om romantiske eventyr. Hvis partneren din er tilbøyelig til å mekke med sine egne hender, er det best å gi laget modellen - den prosessen tar det enda mer moro. I tillegg, ved fremstilling av hele tiden vil han hu.
Velge en gave en jente eller en gutt for Valentinsdag - en ferie for elskere

 Tilbehør til maskiner. For bilistene absolutt umiskjennelig gave vil være et tilbehør til hans jernhesten. Den passer enda et sett med rengjøring og polering produkter. Men i dette tilfellet verdien som tilsvarer emballasje - la det være en pappeske i form av et hjerte! Din respekt for bilen sin for å bli verdsatt.
 Tilbehør til klær. Hvis budsjettet tillater det, kan du gi business menn stilig tilbehør til slitasje. For eksempel, mansjettknapper. Eller tie klipp som under lunsj med din partner partnere endelig sluttet å fange denne artikkelen av klær med plater. Meget verdig gave vil klemme for penger - selv om det ikke er behov for det.
 Gaver til kjæresten på Valentinsdag
 Lady Hjerte lett å ta, hvis du føler romantikken i den kommende ferien. Jenter vil være hyggelig å få smykker, parfyme, fine myke leker, såpe fotoramochku, som satt inn vanlig bilde, vakre lysestaker eller en vase med blomster.
Velge en gave en jente eller en gutt for Valentinsdag - en ferie for elskere

 Men du kan gjøre mer uvanlig gave. Og det første stedet tar nesten alltid en romantisk middag med levende lys. Selvfølgelig kan du forhåndsbestille bord i noen koselig bar eller restaurant - middagen er sikker på å være raffinert, og du er flink til å bruke tid på. Men hvis forholdene tillater bedre organisere alt i en koselig, hjemmekoselig atmosfære hvor ingen sitter ved nabobordet. Stearinlys, musikk, vakkert utformet bord, champagne og gjort deg (selv enkle) retter vil produsere et stort inntrykk på din favoritt.
 Friske blomster. Blomster i potter er en flott gave av flere grunner. For det første er det ikke trivielt, riktignok nydelige røde roser. For det andre vil de være ved siden av din valgte en for en lang tid, stadig minner deg.
 Esker for smykker. Føler du at forholdet ennå ikke er tillate deg å gjøre dine følges dyre gaver, og det kan ikke ta en diamantring? Det er greit. Se til hva hun bærer et headset, og gi en fin boks for smykker.
 Veldedighet. Hook hjerte berøre jenter i denne dagen, og kan være ganske uvanlig måte. Invitere henne til å gjøre på Valentinsdag veldedighet - hellig, også prøvd all hjelp! Du kan ta del i en veldedig auksjon eller andre sosiale handlinger. Sammen, vil du oppleve en dyp følelse og blitt mye nærmere hverandre. Men på denne måten, selvfølgelig, er ikke egnet for alle.  
19 desember - Mykola Dagen

 Den ortodokse kirke feirer minnet 19 desember en av de mest populære helgener i Russland - Nicholas. To dager hans minne - 22 mai og 19. januar - Russerne heter Nicholas Nicholas vinteren og våren.
 Og fortsatt ære for St. Nicholas og kjærlighet som beskytter og nestleder vanlige folk. Forskjellige mennesker har lenge vurdert det hans personlige skyts, seilere, handelsmenn, leger, bønder, bønder, kvinner bønder, enkemenn, kone, brud, jenter
 Landsbyboerne trodde at Nicholas - eieren av feltet, så han liker å mor-jorden som gir folk en rik avling aktsomhet helgen.
 Han er spesielt kjent som arrangør av bryllup - og til denne dag i kirken, hvor hans relikvier lyve, kvinner i alle aldre ber ham om en god mann. Enkel plot, en bønn til St. Nicholas beskyttet mot skade bonde "Spuschaetsya fra himmelen Nicholas, rask assistent på tolv, plantet tre grotter Nicholas Stone, Nicholas emlet, rask assistent, tre gull bue og tre piler zolotoperыya skyter Nicholas og butikker I (navn) av porchenyka fra porchenytsы fra trollmann og heks. "
 Det ble antatt at det hjelper deg, det gjorde ikke engang å spørre, hvis eneste mannen han trodde.  
Bruke tabell bradis?
 Hvordan gjorde tabellen Bradisa
 Moderne skoleelever, studenter og forskere kan nesten ikke forestille sitt arbeid uten en datamaskin eller kalkulator. Vanen med å bruke elektronisk utstyr så dypt sluttet i vanlig liv som ingen er overrasket over at disse enhetene umiddelbart gi svært nøyaktige verdier heller komplekse funksjoner. Og, for eksempel i 30-tallet av forrige århundre for å unngå de lange og kjedelige beregninger verdier av trigonometriske funksjoner var nesten umulig. Numeriske metoder kan fastslå verdien av en hvilken som helst funksjon, ved hjelp av sin timeplan i kraft serie. Men denne metode er meget tidskrevende og har stor nøyaktighet, noe som ikke alltid er nødvendig i praksis. Vladimir Modestovich Bradys foreslåtte metoden for beregning av trigonometriske funksjoner er redusert til et minimum kjedelige beregninger. Han valgte de mest brukte i tekniske beregninger funksjoner som utføres beregning av verdien i et bredt spekter av argumenter og presenterte det endelige resultatet i form av tabeller, utgitt årlig i flere tiår. 
 Hva er bordet Bradisa
 "Fire matematiske tabeller Bradisa er et lite hefte, som inneholder verdier for trigonometriske funksjoner som sinus, cosinus, tangens og cotangent for forskjellige verdier av argumentet Det er verdt å merke seg at sinus og cosinus er beregnet ved hjelp av en av tabellene og tanhensы og kotanhensы -. Andre . Dette er de grunnleggende trigonometriske forhold som kobler data par funksjoner.
 Hvert bord har en standard struktur: argumenter første linje og den første kolonne tilsvarer en av de to funksjonene (sinus eller tangent) argumenter fra slutten av den fjerde kolonne og siste rad svarer til den andre funksjonen (eller cosinus cotangent). I kolonnene er mål grader, og linjene - det øyeblikk at du kan fastslå den eksakte verdien av funksjonen netsiloho argument. I skjæringspunktet mellom kolonneverdi rad og funksjon er nøyaktig fire desimaler.
 De tre siste kolonnene er utformet slik at du kan finne verdien av funksjon der argumentet er ikke et multiplum av seks. De er endringer som må legge til eller trekke verdifunksjon beregnet for hjørnet nærmest ønsket fold og 6 minutter. Noen tabeller for beregning av tangenter og kotanhensov verdi gitt i trinn på ett minutt. I dette tilfellet, de siste tre korreksjon kolonnen er ikke tilgjengelig, og dermed verdien av argumentet for cotangent bør se i den siste raden og siste kolonne.
 Hvordan man skal beregne verdien av funksjonen en tabell Bradisa?
 Forholde seg til hvordan du bruker tabellen Bradis ikke altfor vanskelig. Du trenger bare å lese instruksjonene nøye, prøv å teste beregninger på ferdige eksempler og deretter gå videre til uavhengige beregninger.
 For Bradisa bordet som et argument ved hjelp av vinkelfunksjonen, gitt i grader. Hvis verdien argument er gitt i radianer, og deretter overføre til de grader skal multipliseres med 180 og delt inn 31.415.926.
 Så kule funksjoner (dvs. synd) å velge rad og kolonne argumenter (første delen av tabellen, den første kolonnen og første rad). I kolonnen du ønsker å finne en verdi som tilsvarer et heltall grader i argumentet, og - antall minutter. I skjæringspunktet mellom raden og kolonnen oppnådde bør-verdifunksjonen.
 Det skal bemerkes at dersom vinkelen er det antall minutter ikke er et multiplum av seks, må beregningen være nærmest dens verdi (tilgjengelig i tabellen). Da må vi beregne forskjellen mellom den gitte argument og anvendt for beregningene. Denne forskjell bør være ett, to eller tre minutter. Følgelig, den resulterende verdi forskjellen i ett av de tre siste kolonner i tabell Bradisa må popravochnoe verdi. Hvis forskjellen er positiv, den popravochnoe verdi som skal legges til det siste sifferet i en eksisterende bosetting, og hvis ikke, deretter trekke.  
 Den yngste bryllup - grønn. Som et symbol på den kommende våren blomstring og ungdom, er grønt inngår i navnet på den første leveår sammen nygifte.
 Grønn bryllup - dette er begynnelsen på felles liv banen som begynnelsen på en ny periode i livet til planten, som må vokse fantastiske treet. Utmerket blomstring frukt sunn endring, og unge skudd slå inn mange grener og avleggere. Den er konstruert så glad og sterk familie.
0 år - bryllupet dagen og hele år 1 - Grønn Wedding

 0-årige liv sammen - en null erfaring med familierelasjoner. Derfor, hele første året av ekteskapet - er ikke en enkel måte å bli en familie, fordi de nygifte måtte bygge dine vaner, din livsstil, bli vant til de nye betingelsene for liv.
 For å gi enkel hverdag og fest, er det nyttig å skape for seg selv en liten jubileer og feire sine prestasjoner på en liten felles lang vei. Du kan feire disse familiebegivenheter hver måned, og en liten, men morsom å lage gaver til statskassen av familieverdier. Denne "rikdom" vil alltid minne begynnelsen av familieliv og en gunstig effekt på familien atmosfære av romantikk og ømhet. Selvfølgelig, i disse dager, presenterer en kjærlig ektemann hans kone blomster.

 Gave ideer for grønn bryllup?


 Grønn bryllup forutsetter en grønn gaver. En av den europeiske tradisjonen forteller om obligatorisk frammøte blader eller kvister myrt treet på en grønn bryllup. Etter myrt (eller myrt treet) - er en eviggrønn busk. Ifølge legenden, den gamle romerske gudinnen for kjærlighet Venus elsket myrt. I det gamle Roma og antikkens Hellas, ble brudens hode tatt for å dekorere en krans av blader og blomster av myrt.
 I mange land bevart tradisjon for å gi de nygifte et bryllup myrt treet. Blomster i hendene på bruden eller brudgommen butonyertsi - det samme symbolet som den evige eviggrønne myrt og hengiven kjærlighet. På dagen for bryllupsgjestene vanligvis gi blomster og gaver for nygifte, ikke fokusere på deres farge.
 Første bryllupsdag - og rørende betydelig hendelse i livet til nygifte. På denne høytidelige dagen vil symbolsk velge en gave av grønt og blomster som du kan gi dine planter. Grønne gaver kan understreket i en fleiper måte eller symbolsk: det kan være og valuta notater greener og dekorer med naturstein grønne og pakketurer til eksotiske destinasjoner.
 Bomull bryllup vil erstatte den grønne etter et år med lykkelig gift livet.
Яндекс.Метрика