Hva drømmen svik av sin kone?
 Betrayal av andre omgang, hadde du en virkelig lovende lojalitet til en kjær. Hvis drømmen du var utro mot partneren din, så i realiteten må du gå gjennom en rekke tap. Tolkning drøm om svik


 •  Tolkning gir flere tolkninger av denne drømmen. For eksempel, sier sigøyner at hvis du endrer drømmen, så gjør det virkelighet.

 •  Norsk drøm forklarer søvn som dette: Hvis du bestemmer deg for å bare om utroskap, men på slutten for en eller annen grunn ikke er utsatt for fristelsen, i virkeligheten du venter på velstand og suksess.

 •  Hvis du sovnet svik beste venn / venninne partner, jeg elsker det snart kjøler ned, og du vil være likegyldig.

 •  En drøm der du endre, men som samtidig er gift kan være en budbringer av brann.

 •  Noen ganger er du perfekt svik drøm kan varsle en rekke feil i næringslivet og ensomhet.

 •  Det kan også bety perfeksjonere deg ubetenksomhet, som du vil sette i en vanskelig posisjon.

 •  Hvis en kvinne drømte at hun forrådte folk, portends det en rask og uventet byrden av husarbeid og andre ting som vil ta deg en lang tid.

 •  Prøver å forføre en ung mann i en drøm kan vise seg å ha en pause med din kjære i det virkelige liv.

 • Hva drømmen svik av sin kone?

   Hva er det svik av sin kone i søvne


 •  Freud hevder at drømmen, plottet som du forrådt kone, peker å mistro noen av dine kjære. I denne situasjonen, lytte til din egen intuisjon - det vil fortelle deg hvordan du skal håndtere denne mannen.

 •  Hvis du drømte at elskede kone var galt med din venn, betyr det at du trenger å ta hensyn til oppførselen til noen du kjenner. Tolkning sier at personen kan mate følelser av rivalisering mot deg, noe som betyr at fra at vennskap skal være forlatt.

 •  Svik av sin kone i en drøm, drømmen tolkning ifølge advarer - kan misbruke din tillit, og følgelig bør oppføre seg forsiktig med indre sirkel.

 •  Søvn, der kona endret rett foran øynene dine kan tyde rask strid og krangel med sin elskede. Du bør betale mer oppmerksomhet til de overordnede planer for fremtiden - de kan forårsake alvorlig krangel.

 •  Tolkning Miller tilbyr denne tolkningen: betydelige andre er ikke bare sant for deg, men tenk om skapelsen av en sterk familie og barn. Hvis du drømt om forræderi under en krangel - forvente en rask forsoning.

 • Hva drømmen svik av sin kone?

   Endre drøm også kan bety sladder i det virkelige liv - du kan skylde på utslett handlinger.
 •  Hvis du drømmer at du har endret din elsker eller elsket av hevn for noe - det betyr at du virkelig være lykkelig og fredelig familieliv og ditt forhold utover eventuelle trusler. Men dette betyr ikke at du kan slappe av og ikke å søke å støtte dem på riktig måte.

 •  Tolkning Danilova tolker drømmen som en rask kollaps av de forventninger og forhåpninger.

 •  Hvis du endrer drømmen, kan det tyde på en mangel i livet ditt spenning. Men i stedet for å endelig få dem i ønsket mengde, må du vente på vekt problemer og skuffelser.

 •  Som du kan se, ulike Horoskop tilbyr svært ulike tolkninger av drømmer om svik, men husk at fullt ut forklare drømmen om svik kan bare gis detaljer, situasjon, situasjon og din holdning til hendelsene.  
   Til tross for at ikke alle kan trygt tilskrive seg til moteindustrien, er det fortsatt, på en eller annen måte påvirke det.
   Tema mote og alt forbundet med det, av og til glir inn i filmbransjen, fordi å ignorere en så viktig del av kunsten ville være en forbrytelse. Under det store antallet filmer filmet filmer om mote, men få eksisterende fortjener oppmerksomhet fra både ivrige fashionistas og av vanlige folk.
   Vi bestemte oss for å forberede en kort liste over filmer som er verdt å se ikke bare på grunn av levende bilder, moteshow og mye av klær, sko og vesker. Disse filmene fortjener oppmerksomhet fordi de er rike på fantastisk historie, fargerike figurer, talentfulle skuespillere og fantastiske historier. Så hyggelig visning!
   1. "Breakfast at Tiffanys", 1961, USA.
   Åpne våre topp 10 filmer om mote filmselskaper, som lenge har vært en legende av verden kino, og til tross for sin høye alder, begeistrer fortsatt hodet av mange kinogjengere og fans av moten.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Hovedpersonen - en sjarmerende adventuress Holly Holaytli som vekker oppsikt millionærer, bor alene, alltid søt og sjarmerende, og på samme tid, bare elsker smykker fra Tiffany, som imidlertid ikke har råd til.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Lys, kreativ og rolig natur, som bærer en levetid på jakt etter et bedre liv i seg selv, ikke kan tiltrekke betrakterens øye. Hele prosessen er godt blandet med vakre og elegante kjoler som er i stadig endring Holly og legendariske bildet av den lille sorte kjolen med perletråd og munnstykke i hånden, og til denne dag er knyttet til den globale stilikon.
   2. "The Devil Wears Prada», 2006, USA.
   Ikke hver ung jente, hun var intelligent, sterk, utdannet og motivert, synker muligheten til å bli assisterende redaktør av den berømte glossy magasiner Vogue.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Hovedpersonen, hvis rolle er nydelig Ann Hetuey, klarte likevel å oppfylle sin drøm, en gang i verden av mote, stil, skjønnhet og ynde, men uvitende om de vanskeligheter det vil møte der.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Sjefredaktør, den virkelige djevelen i et skjørt, gjør livet en ung assistent bokstavelig uutholdelig, men Myranada, karakter Anne, ikke zneviryayetsya og går til hans mål. Hovedpersonen, får bedre dag for dag, fihuruyuchy i dyre og elegante kjoler fra Chanel, Miu Miu, Calvin Klein, Valentino og, selvfølgelig, Prada.
   3. "Fun snute", 1957, USA.
   Audrey Hepburn i hovedrollen, den parisiske ånd, hensynsløshet og lys tomten - er grunnlaget for en vellykket, spennende og inspirerende filmer som du kan anbefale til alle.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Hovedpersonen, en naiv og søt med en bokhandel kontorist, av tilfeldigheter er en person, men heller, "snuten" en av de moteblader på den tiden. Another Cinderella Story "søt, rørende og veldig morsomt, akkompagnert av sang og dans, samt stilige og glamorøse antrekk hovedpersonene.
   4. "Coco før Chanel", i 2009, Frankrike og Belgia.
   Biografisk film, som er med rette inkludert i listen over de beste filmene om mote, forteller om en liten, men sterk og stolt kvinne som gjorde det vanskelig reise fra en foreldreløs fra barnehjemmet til målrettede og sofistikerte stil ikoner og mote.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Dette stykke kino, hvor du vil se en bølge av følelser og romantikk, men lære å lykkes i livet oppnådd stor Coco Chanel. Å bli kjent med historien til motehuset og lære om vekst og utvikling av en sterk, et sted selv dyster, men veldig talentfull person.
   5. "Gia", 1998 USA.
   Filmen, basert på virkelige omstendighetene rundt den verdensberømte modellen Gia Marie Karandzhi. På slutten av 70-tallet denne jenta heter Queen podier før dette jobbet hun som en oppvaskmaskin i de vanlige billige kafeer.
   Bright, ung, vakker, med komplekse og opprørsk karakter, erobret Gia raskt de fleste designere og redaktører i verden av high fashion.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Men dens ustabil emosjonell tilstand, narkotikaavhengighet, som hun ikke klarer å håndtere, samt komplekse og intrikate relasjoner på en personlig front, strømmet henne en positiv virkelighet.
   6. «Valentino: Den siste keiseren", 2008, USA.
   En dokumentar om den verden av mote, som åpnet gardinen på den verdenskjente skaperen og kanskje den mest kjente og ettertraktede designer to siste århundrene, Valentino Garavani.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Materialet for filmen skulle i flere år, å bringe ut vakre, stilig og veldig sann historie om arbeidet til Valentine, hans personlige liv og i særdeleshet, hans forhold til sin elsker Giancarlo.
   7. "Sex and the City", 2008, USA.
   Fortsetter rekken av verdensberømte mote kvinnelige kjærlighet og svakheter, beskriver livet av fire hoved heltinner som er gale om New York og menn, selvfølgelig, high fashion.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Navn på kjente merker og designere nå og da støtt gjennom hele filmen, men på samme tid, er filmen fylt med levende historie, enkle og oppriktige kvinners hverdagsliv, moro, steder, mørk og tung, kort sagt, alt i livet. Det er ingen vits i å prøve å beskrive en av de mest populære filmer og TV-serier av XXI århundre mote den, skal det se!
   8. "Det ferdige kjole", 1994 USA.
   En hel galakse av verdensstjerner samlet i ett verk og betrakteren var i stand til å reprodusere alle travelhet og forvirring, mob intriger og lidenskap som infisert før Fashion Week i Paris.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Wow arrangement! Her, samlet på ett sted millionærer, skuespillere, modeller og flotte damer med mindre de kan komme gjennom denne hendelsen fredelig? Og noen gang!
   9. "Fotozbilshennya", 1966, Storbritannia, Italia, USA.
   Historien forteller om en ung og talentfull London fotograf som blir en uvitende deltager i noen forvirrende og uforståelig kriminell historie.
  Topp 10 beste filmene om mote

   Han skyter ved et uhell en interessant par, som ved første øyekast, på grunn av et romantisk forhold få noe mystisk, og plot hendelser utfolde seg, men forstår noe som i utgangspunktet svært vanskelig. Men sannheten kan sees bare i sterkt økt bemanning
   10. "problemet September," 2009, USA.
   En dokumentar film som forteller historien om etableringen av Tolstoy og tung septemberutgaven av Vogue, som brøt sin egen rekord, og var utgivelsen av 840 sider!
  Topp 10 beste filmene om mote

   Det er den virkelige Anna Wintour, sjefredaktør, ofte dukker opp og forteller om historien til dette miraklet, og alle de vanskeligheter og triks som må gå gjennom, for ikke å gå seg vill i områder med en verden av high fashion og skjønnhet.
   Nyt disse flott film!
  Яндекс.Метрика