Hvorfor noen liker dårlig vær?
 Kald, fuktig, overskyet. Mørke skyer dekker himmelen, har regnet ikke stoppet for et øyeblikk, og selv en sterk vind. I dette været, sier god hundeeier vil ikke slippe. Men noen folk selv liker det hele tatt. Jeg lurer på hvorfor?
 Først, som dette været, eller snarere respektert meteorologer. De bare
 vet at alt i verden er underlagt ideen om global relevans. Om
 været er, hvorfor det er nødvendig. De trenger ikke engang dele
 i godt vær og dårlig, sier bare god eller
 dårlig vær mann. Men så er det betinget. Livssituasjon
 Vi er forskjellige, og derfor kravene til annet miljø. Alle av oss
 vet hvor vanskelig det er å forberede seg til eksamen når det er solskinn.
 Det gjør det mulig å konsentrere, reduserer motivasjon (bare for
 på grunn av godt humør synes urealistisk optimisme). Bedre
 La regnet - ikke trengte å bli distrahert Og hva annet kan
 som dårlig vær? Og hvem er disse menneskene?


 Melankolsk personlighet
 Alle sangene handler om hvordan noen kastet til noen skilt, hvordan ble knust håp om å forene nevzaymnoy elsker noe å gjøre. Det er absolutt triste følelser og dårlig vær! Ikke gjør uten dryppende regn, blant vissent løv i høst, mørke skyer og vind zyabkoho. Folk flest bare slike værhendelser assosiert med noe uopprettelig og tapt. Slikt vær berører hjertene til poeter og folk som nylig skilt fra sine kjære og en melankolsk. Når øsende regn utenfor, de ønsker å være alene med deg selv, grave i deg selv, og tenke litt vondt. Når himmelen solen dukker opp igjen, tekstforfatter presentere alle sine nye verk, en mann som har mistet noen føler en ny styrke til å leve og nyte. Men personen, utsatt for melankoli, er tydelig fornøyd. Dette misnøye påvirker forholdet til partner. Det kan være et bilde av det blå, melankolsk kan mentalt presse partner, og kan skje grandiose skandale. Fordi det er liksom galt - sukk og sørge om mislykket kjærlighet når den holdes her på hånden. Og hvis i begynnelsen av et forhold er uvanlig oppførsel kan også innebære, være mystisk og spennende, når relasjoner er tilstrekkelig lang og stabil, bare fører det irritasjon. Og spør en mann hva han savner, er det fortsatt usikkert få et svar i en ånd av "noe". Men dette er sant. En mann i en tilstand av melankoli, kan faktisk opprørt om ting heller abstrakte. Det kan ikke være sant, men ikke ham personlig, og verden generelt. Og selv om triste minner direkte relatert til det, betyr det at han føler dette misnøye ikke. Det er bare det at denne typen mennesker er dette behovet - å sørge, å drømme, for å gå inn i minnene. 

 Melankolsk behov for å gjøre sin kjærlighet for været var riktig tolket kjære. For eksempel kan du si: "Jeg har alltid hrustytsya regn, jeg ønsker å stå ved vinduet og se på drops og grå skyer."

 Selvutfoldelse
 Personer med dystymychnыmy trekk (økte krav til andre, irritabilitet) svært like dårlig vær fordi de elsker det og så. Selv om dette ikke alltid innrømme. Tvert imot, hvor mye misbrukt for ingenting. Med følelser, metaforer, lignelser. Når kald, må du huske å si at kjølt til benet eller tann til tann faller ikke. Men det var i dårlig vær de observerte følelsesmessig løft. De er aktiv, glad, men er i sitt rette element. Så det er. Normalt (gunstige) forhold disse menneskene føler uviktig fordi de ikke har råd til å oppføre seg som du vil. Som sikkert kan, men forstår at fra utsiden ser det veldig aggressiv. Men i dårlig vær kan være sint og klage stille - det er en grunn, og det er felles for alle. Den fysiske og psykiske tilstand bedres, økt selvfølelse. Men dette er selvfølgelig bare for utslipp. En bedre tilpasse seg godt vær. Likevel er de fleste mennesker det er behagelig. 

 De som vet om hodet og irritabilitet bør ikke gå glipp av enten en solrik dag. Gå ut og si: "Hva en fantastisk morgen!" Er da orkanene i sinnet mindre.

 Varme
 Noen mennesker elsker ikke i seg selv dårlig vær og muligheten til å flykte fra det, sitte i en behagelig stol, gjemmer rug, eller krølle seg på sofaen, tviholder et kosedyr eller pute. Ingen steder å gå, ingenting å gjøre. Løgn, nyte komforten, vare på deg selv. Fordi rolige dager har ingenting. Eller er det, men svært lite. Ikke kjærlighet, varme, rørende, stryke. Ikke dialog som bringer glede. Disse menneskene er generelt tilbøyelig til å søke taktile nytelser gjennom klær, interiør. Som pels, strikkegensere, myke tøfler. Selvfølgelig er det ikke alltid hensiktsmessig og er ikke alltid mulig. Vil ikke vi arbeide for å kose med bamse. Skjule pledd, selvfølgelig, være hjemme, men på en solrik dag, ville det ha en helt annen effekt - må innrømme at jeg ønsket å komme inn i hullet for en grunn, og av lengsel og sorg. Dårlig vær gjør det mulig ikke om hva som ikke skal tenke. Det er normalt at en mann leder i varme og kulde jeg ønsker. Men dessverre, begrensede muligheter pledd. Det jevner uttrykk for ensomhet, men det eliminerer ikke. 

 I stedet kutatysya et teppe, bedre å gå for et besøk eller en tur, eller invitere noen av dine venner for en kopp te.

 Følelsen av harmoni
 Noen ganger elsker av dårlig vær - et symptom på stemningslidelse eller depresjon. I land med en sterk endring av årstider, akkurat som Russland, bemerket leger en økning i antall personer som er i sorg, lengsel, på våren og forsommeren. Det virker som alt skal være akkurat det motsatte. Hvis en person har en dårlig humør, været er bra det bør absolutt fikse. Solen skinner, fuglene synger, sommerfugler som flyr rundt, lukte blomster, smilende forbipasserende - dette er gode nyheter? Slik at folk flest det behager. De som hadde dårlig situasjons humør - en viss kjøretur og lang. Hvis den er senket i lang tid (i løpet av en måned), legger bare godt vær brensel til brannen. Den har en skarp kontrast mellom den interne tilstanden og den omkringliggende virkeligheten. Det hender at folk selv et par dager pause og gå ut gardinene tett lukket, bare ikke se det moro. I blir lettere dårlig vær. Det er krefter i arbeid, kommunikasjon, selv blir forbedret. Denne situasjonen bør ikke ignorere. Det kan ikke gjøre det alene. Det er nødvendig å forstå hvordan det hele startet og planlagte utbygginger promalovuyuchy heply-end. "Tapet av arbeid, rettssaker, alvorlige relasjoner med sine kjære, økonomiske problemer - ikke rart jeg har nå en resesjon. Sannsynligvis et par måneder vil jeg være i en slik forferdelig tilstand. Men sikker, høsten er tilbake til normal ". 

 Den lange nedgangen humør du skal ikke se bort. Det er nødvendig å forstå hvordan det hele startet og alltid glade for å planlegge utvikling.

 Poenget sammenligning
 Innbyggere i store byer lider av stemningslidelser knyttet til vær, oftere enn landlige. Dette er til tross for det faktum at været er mye mindre ansiktet og på dens virkning er godt beskyttet. Men det viser seg at dette er årsaken. Borgere føler meg ikke dårlig ikke bare hendelser, men god. Mindre enn å se solen uten varsel tiltak ikke føler duften av planter. De har bare ikke tid til å få godt vær hele den tar ansvar for sin energi. Derfor er den depressive svarer til dets forringelse. Bare én vei ut - oftere i naturen og arrangere en mulig grønn hjørne av vinduet.  
 I dag på nesten alle TV-kanalen har flere TV-show. Og utenlandske kanaler ikke langt bak. Dette betyr at som en profesjon og en populær programleder i dag vysokooplachivaema. Og som leder rikeste? La oss finne ut!

 De rikeste TV foredragsholdere


 Her lærer du de 10 rikeste kringkasterne i verden:
 1. Oprah Winfrey i dag er en verdensstjerne og sannsynligvis den rikeste TV-programleder. Barndom kvinnen var ikke den beste. Hun fortalte meg at gjentatte ganger utsatt for trakassering av de pårørende og selv ble voldtatt i 9 år.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Men det ikke er ødelagt Opru ung, og hun bestemte seg for hva annet var ute i ødemarken, som levde på den tiden. Hun ble involvert i sin egen utdanning og godt studert i skole og deretter ved universitetet. Fra en ung alder Oprah var en reporter for lokale medier, men selv da mange regnet hennes talent.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 I 1986 var det en overføring av "Oprah Winfrey", forfatter og programleder som var selv Winfrey. Og denne kvinnen showet brakte berømmelse og formue. I dag programleder Oprah er den rikeste og den første svarte kvinnen milliardær.
 2. Phil McGraw ble berømte og rike takket delvis til Oprah Winfrey, er hun åpnet det som en TV-programleder. Først studerte psykologi og Phil var meget vellykket praktiserende psykolog, og deretter med en partner åpnet et konsulentselskap «CSI», som en gang slått Oprah.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Og arbeider med Phil likte så godt kjent TV-programleder, hun bestemte seg for å dempe det som en gjest på en av sine programmer. Og TV-debut var vellykket at McGraw var nesten konstant gjest "Oprah Winfrey".
 Markere sin piercing og kynisk uttrykk, men det er for dem og kjærlighet. Så i 2002, har Phil skapt sitt eget program "Dr. Phil", som diskuterte de presserende problemer i livet. I dag, er McGraw en av de rikeste kringkastere.
 3. Simon Cowell - TV-vert flere TV-programmer for å finne unge talenter. Blant dem er for eksempel «The X Factor» og «Amerikas Got Talent», «Grease er ordet», «Pop Idol» og «American Idol». Simon finne mange tøffe, men rettferdige dommer. Offentlig Kouэlla respekt for hans bemerkninger, men noen mener at noen ganger er det forutinntatt.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Videre Simon under forestillinger kandidater åpent gjesper. Og Cowell startet som en enkel assistent agenten ansvarlig for utvelgelsen av talentene. Men vedvarende og målrettet fyr viste hva han kan gjøre. Simon lagt merke til, og i dag er det en av de mest populære, innflytelsesrike og velstående ledende i verden.
 4. Ryan T.Secrest. Amerikansk TV-show som har som hovedformål er å søke etter talent blitt utrolig populær over hele verden. En annen programleder for showet (dvs. «American Idol») - Ryan er T.Secrest. Men Ryan - ikke bare en leder, er han vinneren av prisen "Emma".
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Det er noe T.Secrest på radioen. Den berømte serien "Beverly Hills", spilte han ledelsen. Ifølge Ryan foreldre, fra barndommen han ble tiltrukket av scenen. En skole gutt var direktør for lokalradio. Samlet, talenter hjulpet Sykrestu vise seg og bli vellykket og velstående leder.
 5. Donald Trump er en av de rikeste forretningsmenn, så vel som svært godt betalt TV-vert. Opprinnelig Donald engasjert i virksomheten, men deretter begynte å skrive bøker og prøver å bryte seg inn i radio og fjernsyn. I 2003 ble Trump produsent og programleder i realityserien "The Candidate".
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Dette showet var en slags kjempe unge og ambisiøse mennesker for et sted under solen. Alle deltakere konkurrerte og ble testet. Som et resultat av meget intelligent og kan måtte få en stilling i en stor bedrift, og alle de andre ble frigjort. Shaw var kjent og priste Donald Trump som moderator. Men, selvfølgelig, gir de viktigste næringsinntekt.
 6. Maxim Galkin merkelig nok, også inkludert i listen over topp-betalt. Han startet som en parodist Maxim, men da han la merke til og tilbød seg å bli en ledende berømte TV-show "Vil du bli millionær? ".
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Også Galkin holdt og slike programmer som "Star is", "Dancing with the Stars", "Vil du bli Maxim Galkin? "" 10 millioner "og" Good Evening med Maxim. " I tillegg Maxim Galkin snakket som en talentfull humorist og ga mer enn en konsert. Og god sang Halkin (verdt å nevne hans duett med Alla Pugatsjeva). Men mange kjenner det som Maxim programleder, forresten, vellykket.
 7. Tina Kandelaki - Georgian etter fødselen, men det er populær ikke bare i Georgia. Vanligvis Tinatin (fulle navn er Tina) først studert ved Universitetet ved Fakultet for kosmetisk plastisk, men deretter overført til avdeling for journalistikk, og gjorde det med god grunn.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Opprinnelig Tina Kandelaki var radio kringkasteren i hjemlandet Georgia, men deretter flyttet til Moskva og begynte å jobbe med Stanislav Sadalsky. Kandelaki ledet slike TV-programmer som "deler", "smarteste", "urealistisk politikk", "to stjerner". I tillegg, i 2009, Tina var den ledende armenske versjonen av spillet "Fort Boyard" eventyrene til deltakerne, produsere trofeer og gå til mål.
 8. Ivan Urgant - Ikke bare talentfull, men også veldig allsidig person. Ikke bare TV-programleder, men en musiker, sanger, låtskriver og skuespiller. John var sønn av skuespillerne, så utholdenhet til offentlig fremføring ble overført til ham ved arv. Til tross for at Urgant vant en fungerende utdannelse, først måtte han jobbe som bartender og servitør.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Da John var en TV-programleder i nattklubber og deretter forfremmet til radio verter. Deretter Urgant jobbet på St. Petersburg TV og deretter flyttet til Moskva og ble oppdaget av produsenter av musikk-kanalen MTV. I dag Ivan Urgant er de ledende programmene "Evening Urgant" og "smak" og synger under navnet Grisha Urgant.
 9. Betting, Moselle Franklin svært kjent og svært rik. Men det var ikke alltid. Født i en familie av Betting, til Mosel trener ri hester. Da hun fortalte Franklin, hennes barndom var ikke lett, som mor ofte drakk og kranglet med stefaren (mann hun skilt da Bettany var 4 år gammel). Hun bestemte seg for å lykkes og bli en utmerket kokk.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 I lang tid har hun jobbet som assisterende produsent av den berømte TV-prosjekt, og hun spilte i flere filmer og deltatt på flere utstillinger. Men vet Betting, Moselle var etter hennes deltakelse i showet "Ekte husmødre of New York". Senere var Franklin en ledende en fest og produsert sitt eget show "Betting, Moselle gift? ", Som viste hennes forhold til hennes mann og hendelser i forbindelse med fødselen av barnet.
 10. En annen rik og berømt TV-programleder - en David Letterman. Han leder sitt eget show «Daily Show med David Letterman" og er populær i Amerika og verden rundt komiker.
Topp 10 rikeste kringkasterne i verden og Russland

 Og i 1996, tok David 45 plass i de 50 beste TV-stjerner gjennom tidene. I tillegg har denne mektige mannen eier også sitt eget produksjonsselskap.
 Det var de mest berømte og høyt betalte TV foredragsholdere.
Яндекс.Метрика