Alle vet denne tradisjonen som en familie arv viktig å sortere ting. En av disse tingene er brudekjole. Min datter bærer en kjole mor og da blir det til barnebarna. Men det er en påminnelse: du kan gjøre det bare om min mor eller bestemor ekteskap var vellykket. Og ikke uten grunn. Tross alt, dette er hvor kontinuitet i kjole? Å lade opp til den positive energien som denne kjolen er brakt familien lykke bestemor, mor. Hvis ikke, så en kjole vil bringe bare elendighet.
Hva jenta kan ikke måle andres brudekjole?

 I våre liv mange tegn og ofte skal vi ikke ta hensyn til dem. Men når det kommer til sin egen familie lykke, vi plutselig tenker - og ikke uten grunn, fordi dette skiltet kom til oss for lenge siden. Flere mennesker har lenge innsett at ting bærer energi kostnad. Det begrunnet tegn på at ingenting kan gjøre kirkegården - energien prinsippet er talismaner.
 Etter stein, metall eller stoff - død, inntil en belastet dem med energi. Det er en slik ting, lykkelig og ulykkelig ting. Poenget der du en gang heldig belastes makt vil tjene deg lykke til og igjen, hver gang zmitsnyuyuchys. Det er avledet fra viljen til makt ting.
 Mange vet at brudekjole bør brukes kun av sin eier, bør ingen måle det før og etter bryllupet, for ikke å ødelegge den aura av bruden. I tillegg bør en kvinne ikke gifte seg med en utenlandsk kjole, ikke for å fordømme oss selv til skjebnen til sin tidligere eier.
 Bryllup - er energisk ladet ritual. Den spesielle kostnad er hovedelementer: kjole, slør, ringer (spesielt). Gifteringer kan også bli en familie arvestykke som er gått for hele ætten dermed akkumulert en makt ikke ett århundre og flere ekteskap. Hvis ekteskap er vellykket, er ringen en talisman og beskytter ekteskapelig lykke frø av alle onder.
Hva jenta kan ikke måle andres brudekjole?

 Men tilbake til brudekjole. Hvorfor kan ikke måle en annen brudekjole? Bruden velger hennes brudekjole i henhold til deres forventning, intuisjon, blir denne tingen del av bruden, hennes aura, hennes skjebne. Derfor, for å gifte seg i en kjole leie, ifølge godtar ikke. Du kan være overtroisk, men fortsatt trenger å forstå viktigheten av dette ritualet som bryllup.
 Selvfølgelig kan et mislykket ekteskap ikke skylden bare merkelig kjole, men noen ganger noen energirelasjoner trenger fôring, beskyttelse som ikke er en del av feltet av psykologi, ikke i det området av rikdom. Nemlig, kan fremmed kjole, brakt på en dårlig batteri bli energi hull som vil gjøre sitt forretningsforhold i et øyeblikk av svakhet eller krise.

 Ved hjelp av din kjole og slør, kan kritikere komme over deg problemer. Derfor minst tre måneder før disse tingene ingen skal røre.

 Kjoler som tar du leie mer enn en gang gift "og ingen var fornøyd eller ikke disse ekteskapene. Tidligere, og nå svært sjelden kan finnes i skapet brudekjole som hang i mange år som en talisman av familielykke. Selv for de som prøver ikke å ta opp med unødvendig "myk" informasjon og fordommer, er logisk tanke at bruden kjole som er leid ut, gjør dette for å spare.
 Dette er neppe gjøres med forsiktighet for ikke å la pengene bort og ikke bry deg med unødvendig ting. Tross alt, ekteskap ønsker trivsel. For denne festen dekket fjellet skjenket dyre gaver, store pengesummer. En leie kjoler går, bringer elendighet og fiasko? Og hva denne tingen du belastet under vielsen, den kraft som vil hjelpe deg å holde kjærlighet og ekteskap, må du gå tilbake til salongen ansette, gi gale hender?!
 Ikke gi etter for flyktig følelse av klokskap i å spare penger fordi din brudekjole vil være din maskot, og levde et lykkelig liv sammen med sin mann, kan du gi det til sine barn, at deres familieliv er vellykket.
 Tross alt, du vil aldri tilbake den dagen da de velsignelser og sluttet seg til familielivet. Derfor, kjoler, ringer, slør, sko - det er derfor det er ikke nødvendig å lagre alt dette bør være din og bare din.  
Horoskop 2015 for kreft
 Av alle de himmelske makter å påvirke medlemmer av tegn på kreft, den mest synlige effekten vil være uvanlig kombinasjon av Merkur og Jupiter, og den andre er risikoresultatet i noen forsterkninger, eventyrlystne besluttsomhet: effekten av den første planeten forbundet med samspillet med folk kan skrive inn misvisende på samme grunnlag. Ikke overvurdere dens innvirkning på mennesker, spesielt ukjente, og ikke stole på det hvis du ikke har noen ekstra støtter.

 Kreft Horoskop for kvinner for 2015


 Nøye veie alle avgjørelser, selv om du tror de er perfekte. Hvis du kommer opp med noe i går, ønsker ikke å gjøre det i dag, la plan hvordan å ta form. Dette gjelder spesielt for arbeid - er innlegget der bare trenger å tenke og handle raskt, men hvis det ikke er avhengig av liv eller helse for andre, la en liten pause. Skjær først etter otmeryte hvis ikke sju, minst to ganger. For sine egne ideer og prosjekter beste tiden vil være slutten av vinteren; tid for refleksjon ville være nok og friske krefter, som ennå ikke gå til den årlige rutine, vil ta deg til en rask start. Vanskelighetene som oppstår raskt, bedre ivaretatt på et tidlig stadium - forlate ting som de er, over tid, de bare styrket.

 Relaterte kvinner født under tegnet av kreft vil konkurrere om deres oppmerksomhet gjennom hele første halvår. Du finner deg selv på et tap og selv frustrasjon: velge andre halvparten (eller familie) og venner å tape med vilje. Man mister noe i alle tilfelle, og det er meget bitter tap. Prøv å forene de stridende partene, som ikke har hørt deres argumenter, og ikke bli dårlig samvittighet - til tross for at det ble en snublestein deg, det er bare i tilfelle. Svært forskjellige mennesker vil alltid finne det å krangle. Din oppgave - å hjelpe dem med å finne hverandre i felles, i hvert fall hva du like kjært for dem, og omfordele sin tid til å kommunisere med dem.
 Ikke begrens deg selv bare ett parti, selv om du føler at dette er den enkleste og den rette tilnærmingen, støttet mens i samfunnets øyne. Sparer strøm er ikke verdt tapet av dyrt for dere.

 Horoskop for Cancer mann for 2015


 Mannen Cancer 2015 Mercury virkningen vil være større enn de representanter for den samme mark, men sannsynligheten for skade av virkningen vil også være høyere. Mercury beskytter også intellektuelle sysler, så dette året vil være en utmerket tid til skoleprestasjoner og vitenskapelig forskning, men pass opp for overflødig metushlyvosti, ikke prøv å gjøre det i det hele tatt - det kan ende dårlig. Velg flere store mål og følge dem.
 Sosialt liv uttrykker seg dramatisk i andre kvartal av året, må du kommunisere med en rekke mennesker, og noen ganger kan det føre til irritasjon, selv under beskyttelse av den mest egnet for denne planeten. Ikke legg for mye selv i et tilfeldig møte, hemmeligheten av den såkalte "sekulære" kommunikasjon til samtalen igjen et godt inntrykk, men ikke nesen med noe personlig. Disse temaene er best igjen for venner.
 Ikke kjør helse, spesielt tidlig på våren. Nesten alle arbeidende mennesker tåler kaldt lys "på beina", fortsetter hver dag for å gjøre det som pleide å gjøre, og med tanke på at denne tingen vil være den samme. Men selv de enkleste sykdom, igjen uten tilsyn, kan føre til dårlige konsekvenser, så ikke nekte behandling, selv om hjemme behandling for deg er umulig.  
Horoskop 2015 for Fiskene
 Funksjoner som vil konfrontere fisken i 2015, kanskje enda overraskelse - du får en sjanse til å gjennomføre selv i områder som har aldri før hørt. Ikke gi opp med en gang fra alle de tingene som gir deg stjernene, den vanlige rekkefølgen av ting knekke deg, men kanskje det vil være verdt det. Uvanlig hobby, ekstrem moro, levende mennesker og reise i de mest uventede steder vil vises etter hverandre. Natur Fiskene representanter seg ut på en rekke natur, full av energi og alltid la sjenanse når nær dem vises støttespillere, så dette året vil være et eventyr, som de har lenge fortjent.

 Horoskop for Fiskene kvinner for 2015


 Forretningsforhold Fiskene kvinner i år vil gå til neste nivå. I begynnelsen av året kan du forbedre, og med det - og de nye oppgaver som trenger å lære. Selv om din evne til å styre langt fra ideelt, hruntuytesya i hjemmet - en klar plan og respekt for de menneskene som du er. Dette vil bli raskt lagt merke til og verdsatt som de som er i dine underordnede og overlegne mennesker. Ikke overse kongresser og konferanser - selv om ikke fra podiet høres ordinære nyttig informasjon kort som du binde den, påvirke arbeidet ditt beste med sommeren.
 Du forventer ikke planlagte turer, hver av dere vil kjenne på den tiden - de vil jobbe mye, men de stedene du besøker, legg igjen en hyggelig opplevelse og ny kunnskap fra denne turen, vil tjene deg godt i livet og ikke gang.
 Kjærlighetsliv vil være mer allsidig enn noensinne. Stjerner tilbyr enkelt kvinner Fishes dusinvis av muligheter for forskjellige romaner - korte og lange, synlig for alle eller hjemmekoselig, men i alle fall minneverdig. Selv om du blir et valg for lange, underholdende relasjoner, etterlater de seg bare positive følelser, og vil ikke bebreide vevstol i fremtiden.

 Horoskop for Fiskene mann for 2015


 Mann Fiskene i begynnelsen av 2015 stjerner rådes til å forlate pragmatisme og tillate deg selv å drive, for å være ganske rask - i en god følelse. Osvobodyas evigvarende lenker betalinger og streng selvkontroll, vil du være i stand til å utforske nye muligheter i alt fra karriere til personlige hobbyer. I denne artikkelen kan du ta kontroll over flere store prosjekter, hvorav den første skal starte i mars. Påvirkningen av Uranus vil hjelpe deg å lykkes i sin utvikling, noe som krever kreativitet og friskt utseende er mye mer enn pedanteri, men likevel prøve å ikke bli involvert også, skal saken tas opp.
 Helse vil minne meg selv bare i positive termer - mot venner, podhvatыvayuschyh forkjølelse og influensa i de mest uvanlige for denne gang, vil du og din helse være en ideell gjenstand for vitser og vennlig hvit misunnelse.
 Også i år vil være en god tid til å engasjere seg i aktiv idrett. Selv om du alltid har hatet kroppsøving og trening, vil du se hvordan ulike idrett kan være, og mest sannsynlig foretrekker noe relatert til det ekstreme. Å bli en profesjonell av dere vil ikke kreve, men du zahopytesya ny virksomhet raskt, og snart resultatene vil overraske deg og dine nye venner.
 Elsker livet single menn fisk i 2015 vil fly mangfold samt med representanter for dette skiltet. Omfattende sjø evner vil tilby ulike alternativer viktigst - ikke prøv å bruke flere av dem, eller som et resultat kan sitte igjen med ingenting.  
Яндекс.Метрика