8 beste måtene å utvikle intuisjon
 Intuisjon - en følelse utgangspunktet iboende til hele menneskeheten, men var populært i vårt materialistiske sivilisasjon og systemet levopolusharnoho utdanning og opplæring. Mennesket er skapt slik at arbeidet til begge halvkuler av hjernen var harmonisk og koordinert. Utviklet kreativitet og intuisjon - de iboende egenskaper av normale humane psyken og naturlig, ikke er delt i to systemer. En person med en utviklet intuisjon aldri sitte på et fly, som kan bryte, aldri kjøpe sko som porvutsya neste dag, aldri tilbringe en levetid på kjedelig arbeid for magre lønn og velger aldri til venner eller ledsagere i livet som kan bringe eller lure.


 Så for å utvikle din intuisjon, du kan utføre følgende oppgaver.

 1. Utvikle venstre hånd. Skrive eller tegne, følger de vanlige trinnene venstre i stedet for høyre. Venstre hånd av den menneskelige, kreativ og intuitiv halvkule av hjernen.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 2. Åpne volum romanen og lese de ti første sidene. Lukk øynene og prøve å forestille seg utviklingen av handlingen. Gjør det samme på den hundredel side og i midten av boken. Prøv å forestille seg tolkningen av filmen i evalueringsprosessen. Når du snakker med noen, forestille seg hva som kan være den neste setningen. I romantiske forhold, prøv å gjette det neste trinn i utviklingen av disse relasjonene. Når vinden et nytt bekjentskap, kontakt indre stemme. "Ja" eller "nei" på mannen vi alltid få i de første minuttene og til og med sekunder kortet.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 3. Grunde for å stoppe den indre dialog. Spise mindre kjøtt, fisk og meieriprodukter. Bevisstheten om den gjennomsnittlige personen arbeider kontinuerlig livsproblemer og har vært tygge samme situasjon, prøver å bevise noe til deg selv eller oppdiktet person. Dette blokkerer innsikt. Bare blokkere intuisjon og rasjonell frykter stereotype dommer som vi bygger vår modell av verden. Husk at frykt er realisert i virkeligheten, mest av alt, og livet er mye bredere enn noen pre-dommer og pre-laget modeller, fordi de er ubrukelige. Bare intuisjon kan gi deg det rette svaret på noen av spørsmålene.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 4. Prøv å føle følelser andre mennesker. Slå dine forventninger. Hvis vi har høye forventninger om mannen vi ofte filtrere sannhet som motsier dem.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 5. Ikke la de negative følelsene og behandle livet som et spill. Vit hva din intuisjon som bølge bære deg til en strand.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 6. Spør mange spørsmål. Hvis universet sendte en forespørsel, vil svaret komme før eller senere. Alltid plassere din underbevissthet ett spørsmål før sengetid. I morgen etter å ha våknet løse sine følelser om saken. Hvordan ønsker du å svare på det?

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 7. Lytt til signalene fra kroppen. Hvis sjelen og livet er noe galt kroppen sender umiddelbart en melding som en psykosomatisk sykdom eller ubehag. Hvis du opplever kroppslig ubehag, stoppe og tenke på hva som er galt.

8 beste måtene å utvikle intuisjon


 8. Oftere i ensomhet og natur. Lytt til deg selv og stole på deg selv.  
Poserer for en fotoseanse i sjøvannDe sier at sommeren - en liten liv. Vel, dette er virkelig ikke kan argumentere. Det var under denne sesongen vi er i stand til å gå gjennom så mange følelser som sine minner og gjenspeiler nok for hele året. Sommeren har alltid vært forbundet med letthet, ferie, glede, til tross for at disse dager det kan være bare på styrken av to uker - en juridisk ferie, uansett, denne gangen for å fortsette å tiltrekke seg og pirre våre sinn. Årlig ferie i sin tur ofte sammenvevd i tandem med sjø, sol, gylne strender, skyggefulle smug, koselige kafeer, sørlige natt, nye bekjentskaper og funn. Hvordan det hele vil jeg huske og forstå uendelighet butikken i minnet i mange år framover. Spesielt siden dette er en utmerket og lang velprøvd metode - Photography. Sjø og foto shoots - det er en ferie attributt. Derfor kan lagt vellykket fangst av sjangeren alltid være relevant, og de viktigste hemmeligheter - nyttig for alle som ønsker å få et flott resultat. Denne artikkelen vil diskutere emner som ikke bare vellykket positurer for en fotoseanse på sjøen, men også kort beskrive nyansene av dette temaet i hele.
Dermed bildet skyte seg selv i sjøen selv i den profesjonelle, amatører om planen bør være gjenstand for noen viktige regler i henhold fotoseanse som vil resultere i ett hundre prosent. Her er de grunnleggende reglene for fotoseanse av havet.
Regler for en fotoseanse på sjøen
Den beste tiden for en fotoseanse - går det opp. På denne tiden, er naturlig lys veldig myk og vakker (tilgjengelig skyte mot lyset og vice versa), er det helt naturlig skygge palett av natur, spesielt blått vann mot der dine eksterne data vil se spesielt fordelaktig.
Deretter, på andreplass - denne kvelden, western tid. Selvfølgelig gir pryzahidne sol mindre lys og myk gyllen farge, men det er ideelt for en fotoseanse.
Tredje plass. I ekstreme tilfeller kan opptak gjøres på en tid da solen når sitt høydepunkt i himmelen - fra 12 til 14 pm (den beste tiden for eiere av ikke-profesjonelle fotoutstyr). På denne tiden er det lite skygge som ikke alltid er vakre utseende i et skudd, men mørke bildene vil ikke fungere. Skyt med slikt lys kan bare småskala komposisjoner. Så begrense til portrettmotiv og skytestillinger.
Husk at vann - et sterkt lys, og i portrettkunst, sier positurer på krageben i vann, kan det gi peresvetы vanlig på ansiktet hans. Derfor er disse rammene best gjøres ved daggry eller zakatnom solen.
Når du velger sanger for rammen prøve å unngå det tegn på menneskelig aktivitet, med andre ord, vil det være mye bedre hvis du finner en behagelig sted for ørkenen photo shoot, ikke bruke den på stranden.
Vi nå slå til motivet positurer. Av seg selv, posere for et bilde skyte på sjøen kan deles inn i to kategorier - det første elementet er knyttet til å fange opp direkte i vannet, den andre - utgjør ved siden av henne. Alle opptaks på sjøen kan være tematisk i naturen, men oftere det blir servert i en romantisk stil som mest skikket til det marine miljø. For det har en funksjon utgjør.

Romantikk i positurer for en fotoseanse på sjøen

Denne stilen er egnet for poseringer, både i vannet og rundt den. Forresten, hvis du bruker en fotosesjon på sjøen, det betyr ikke at den eksterne bilde bør starte fra hovedstranden antrekk - trikot, heller, fra slike plattheter bør gå, spesielt hvis du gjør skudd utgjør nær vann. Å skille seg ut blant de tusenvis av bilder på stranden, foretrekker Scener i den romantiske sjangeren, som bør utføres bare i avsidesliggende sted.
Poserer for en fotoseanse i sjøvann

Positurer i romantisk stil må passere ikke bare essensen av bildet, men også naturen av havet - nostalgisk, trist glede, tristhet, ensomhet, indre skjønnhet og så videre. Derfor bør stillingene ikke være noe unaturlig, jo flere funksjoner fasjonable element av glossy magasiner. Ikke bøye seg, der du kan vise din sårbarhet sårbarhet. Kjæledyr klem et kragebeinet (se eksempel bildet), som også understreker romantisk og nostalgisk bilde av positurer. Bemerkelsesverdig vil se alle positurer med en liten snev av erotikk - åpen rygg, halv-åpne armer og skuldre.
Som for sminke og frisyrer, er ditt valg å bo naturlig. Du kan selv gi opp alt betyr Toning og skygger, fordi når zakatnom eller daggry sol huden din vil fortsatt ser vakker. Men mascara du trenger. Med hår utruzhdaytes også - la vinden seg selv gjør det til deg - skyte hår på ryggen, og ikke redd selv om de fanget eller vzlohmatyatsya. Det er til og med pluss. Den maksimale som du kan gjøre med dem - det er lett å plukke en node, men slik at de enkelte trådene var fortsatt i vinden. Samle håret du kan og hender, holde sin hånd, som er gunstig fremheve halsen.
Poserer for en fotoseanse i vann
Den viktigste innvendingen stiller i vannet - en forståelse av hva kroppen din visuelt i rammen som det er kuttet (hva som er under vann, selvfølgelig, usynlig i rammen), og ikke alt dette utgjør ser fint. For eksempel, hvis du gikk inn i vannet og var galt, ville det virke som du bare ikke har ben eller armer. For å unngå dette, prøver alltid å gå i vannet på felles linje, fra kneleddet, etterfulgt av hoftene positur, da - på brystet, da - utgjør for krageben. Under knærne i vann fotografert uønsket, skjemmer det visuelle rammen gjør deg lavere vekst og legger vekt.
Poserer for en fotoseanse i sjøvann

Husk at hendene kan også være stygg "cut" i rammen. På positurer kne / lår, kan de fortsatt holdes langs kroppen, men stiller bryst / på kragebeinet, armer beste eller helt under vann, eller fra albuen til å heve halsen / ansiktet, eller til og med løfte helt over hodet.
Et par tips om klær. Vannet er ikke nødvendigvis å bli fotografert i en badedrakt. Alternativ til det - mange-fargede kjoler, kutt av stoffer som kan sendes til vind / vann og så videre. Hvis du ønsker å ramme inn den erotiske sjangeren, fjerne det øverste badedrakt i det hele tatt, gå i vannet på låret (slik at bunnen badedrakt manglet) og dekke bryst hender, sjal, kutte stoff, hår, hvis ønsket lengde. Så vil du være i stand til å finne mye sterkere likhet med Kyprydoy fordi utseendet er veldig naturlig som vann selv og naturen rundt deg.  
Яндекс.Метрика