Etter ekteskapsinngåelsen kommer første årsdagen for familielivet, som kalles bomull bryllup. 1 år - bomull (gasbind, bomull) brudeparet Souped slikket hverandre, prøver å lære å løse konfliktsituasjoner som oppstår i et hjemmemiljø. Skiftende holdninger ektefeller til hverandre. Og lidenskapen som deltok bryllupet sakte fades for regularizing relasjoner med sex blir noe hverdagslig. Han mistet den gnisten av mystikk og neyzvedannostyu som var til stede under møtene premarital elskere.
1 år bryllup - hva bryllup? Bomull (gasbind, bomull) bryllup bryllupsdag ett år

 1 år bryllup - hva bryllup?


 Kjærlighet er ikke vedtatt, det henger i hjertene til det unge paret. Imidlertid bør 1 år av familielivet så godt som mulig behandle hverandre, unngå harde ord i løpet av konflikter som kan skade dypt. Vanligvis etter et par små familie krangler forsonet, men sedimentet i form av urettferdige beskyldninger, gjenstår. Dermed vil paret måtte bygge sin skjøre lykke fra erfaring problemløsning.
 1 år - bomull (gasbind, bomull) bryllup er så kalt fordi det gjenspeiler overgangen fra lyse følelser bryllupsreise til hverdagen, tynget med hverdagen som ofte, ødelegger det og ødelegger familielivet. Ved første, paret tilbringe mye tid i sengen, prøver å lære all sjarmen av sengen liv, lære hverandre, drikke til bunnfallet. Senere, når ting blir yzvedano, mister sengetøy ektefelle sin styrke, minner en Calico.

 Gaver til 1 år bryllup?


 Tradisjonelt bomull bryllup gi alle slags produkter fra stoff - en bomull sengetøy, gardiner, håndklær, alt som er så nødvendig i livet. Slike gaver er svært nyttig å lage en familie reir, gi slike gaver - følg tradisjonen. Selv i oldtiden på bomull bryllup gaver unna bare de som trenger et hjem.
 Vanligvis, 1 år - bomull (gasbind, bomull) brudekjole mann gir sin kone, som det sies: "Den kjolen har slitt neste dag." I tillegg bør ektefeller gjøre slike gaver til hverandre, noe som ville vidobrazhuvaly kjærlighet, for eksempel i form av hjerter med Calico. Denne liten gave ikke bare behage kompis, men holde familietradisjonen. Husk også at gaver - er først og fremst en manifestasjon av varme, kjærlighet og oppmerksomhet.
 Når det gjelder tid Syttsevohovesillya papir.  
Hvordan å vokse en krystall hjemme?
 De viktigste teknologiske stadier av økende noen stor krystall
 - Mettet saltløsning
 - Konstant temperatur
 - Konstant temperatur løsning
 - Ingen flere "primere"
 - Streng filtrering løsning
 Instruksjoner for økende saltkrystaller
 Når saltkrystall skal forstås krystaller dyrkes fra en oppløsning av saltet. Lurer på hvordan å vokse en krystall av salt hjemme, må vi forstå at økende krystall - en lang prosess der det er nødvendig å følge.
 I en glasskrukke helle rent vann og salt for å sovne til den stopper oppløsning. Dette er etterfulgt av en liten varm den resulterende løsningen i et vannbad eller i en panne med nok varmt vann. Varmet saltoppløsningen er det nødvendig å filtrere gjennom filterpapir for å fjerne alle faste urenheter. Den resulterende overmettet oppløsning helle en annen bank eller begerglass og nedsenket i en løsning med en tråd er knyttet til den "priming", som det kan være en stor krystallsalt (1-2 mm). "Seed" dyppet i en løsning og satt på plass der omgivelsestemperaturen varierer minst, for eksempel, på øverste hylle i kjøkkenskap. Til en løsning har ikke fått noe støv eller sand bør dekke filter papirkapasitet.
Hvordan å vokse en krystall hjemme?
 Tre dager senere, har vi en voksende krystall på en snor, og at han var lik, bør vi nå denne voksende krystall fra løsningen og rense den fra "skala" av små saltkrystaller.


 Noen instruksjoner si at mettet løsning ikke må ta det, kan du ikke komme fra en krystall vokser løsning container må forbli ubevegelig for avrunda krystall salt. Andre forklaringer si at sedimentene i bunnen av saltbeholderen eller "avskum" små krystaller på hoved chip, sørg for å rydde opp i det vokste bare grunnleggende krystall. Ellers vil alle tilgjengelige i løsnings krystaller vokser samtidig.
 Forklaring:
 - Som et "agn" kan brukes i tillegg til den fine krystallsalt plastknappen, etter å dyppe den i saltoppløsning og pidsushyvshy luft som hun "druknet" i oppløsningen. Det bør ikke brukes som "agn" - nøtter, mynter, kobber knuter smektende og andre metallgjenstander.
 - Ikke bruk ledningen i stedet for tråd for ikke å forurense løsningen.
 - Som en jumper, som bandt en tråd eller fiske linje med en "priming", kan du bruke wire eller stang med en kulepenn.
 - Etter å ha fjernet det ferdige krystall med sin løsning bør være tørr klut og deretter dekke med en gjennomsiktig lakk som beskytter krystall fra tørking.
 Noen ganger, for å krystallsalt ubravsya i alle farger, ved hjelp av den vanlige brilliant grønt eller kaliumpermanganat, men likevel krystaller vokser bare transparent og hvit, som er forbundet med krystallgitteret av salt.
 Grønn salt:
Hvordan å vokse en krystall hjemme? Salt hvit:
Hvordan å vokse en krystall hjemme?


 Sea salt:
Hvordan å vokse en krystall hjemme?


 Krystall sukker:
Hvordan å vokse en krystall hjemme? Bluestone:
Hvordan å vokse en krystall hjemme?
Tobakken støv, bruke
 Tobakken støv brukes i gårder som effektivt og miljøvennlig måte å bekjempe ulike skadeinsekter. Bruk av tobakk støv tillater Hage kvitt skadedyr som mygg, bladlus, trips, Viklere, kål, frukt møll midyanytsi, snegler, jord loppe biller, løk flue, edderkopp midd, sommerfugllarver og andre. Med dette produktet beskytter frukt og blomster avlinger.
 Dessuten kan dette urtepreparat brukes som et organisk gjødsel som kan aktivere arbeid av mikroorganismer i jord, bedre plantenæring, øke avlingene. Tross alt, er den viktigste fordelen med denne gjødsel dens kjemiske renhet og biologisk aktivitet, slik at å vokse miljøvennlige produkter. Gjør tobakk støv fra avfall tobakksfabrikker.
 Hvordan bruke tobakk støv
 Tobakk støv - biologisk vennlig materiale, som brukes som en naturlig insektmiddel for å bekjempe insekter. Den kan brukes for pollinering, sprøyting infusjoner eller decoctions, og søker om gassing i veksthus eller drivhus. Tobakken støv er ikke bare bare å søke, men også lett å oppbevare. For å opprettholde sine egenskaper i lang tid nødvendige midler til å holde i en lukket form. Hvis du lagrer den i den klare holdbarheten reduseres til ett år.
 1.  Buljong
   For å fremstille kjøttkraft bør tobakksstøvdeksel med vann, og deretter ble den resulterende oppløsning ble kokt i 30 minutter. Hell vann kravet på 1:10. Vann, vann ved koking, hell nødvendig. Deretter ble den resulterende kjøttkraft bør være igjen for å forsvare. En dag væsken filtreres. Til sprayings, buljong ble fortynnet med vann i et forhold på 1 del kokes 3 deler vann og tilsett såpe (10 liter resulterende løsning - 40-50h strimlet såpe).
   Infusjon
   For å forberede infusjon, tobakk støv helle varmt vann (01:10) og la trekke i 1-2 dager. Oppløsningen blir fortrinnsvis omrørt med jevne mellomrom. Den resulterende oppløsningen bør være godt filtrert, fortynnet med vann (en del skjær 3 deler vann), og for hver 10 liter av den erholdte løsning add 40-50h såpe.
   Pollinering
   Å pollinere planter, ved hjelp av tobakk støv i en ren, tørr, og en blanding av kalk eller aske i like proporsjoner.
   Utgassing
   Utgassing stadig mer brukt for frukttrær etter blomstring som det bidrar til å bekjempe bladlus og medyanytsey. Utgassing gjøres som følger: på bunnen av bøtta lys noe avfall, etter at de rozhoryatsya, strømmet tobakk støv på toppen. Utgassing utført i 30 min. Legg merke til at røyken av tobakk støv er ufarlig for bier, men det skremmer dem.
   Støv tobakk som en måte å håndtere ulike typer skadedyr
   - For å bekjempe medyanytsey på frukttrær brukes infusjon eller avkok sprøyting under separasjons knopper.
   - For å bekjempe bladlus prosesseringsanlegg utført ved hjelp av avkok eller infusjon av tobakk støv. Den eneste behandlingen utføres for å identifisere kolonier av bladlus, kanskje ikke er tilstrekkelig, fordi en uke er nødvendig å anvende avkok eller infusjon av tobakkstøv.
   - For å bekjempe edderkopp midd trenger å doble bruken av infusjon eller avkok. Den første sprøytingen gjennomføres for å identifisere grupper av celler pest, den andre - i en uke. Gjentatt påføring av behovet på grunn av at eggene av midd som et resultat av bare en enkelt sprøyting ikke kan ødelegge.
   Gjelder dette betyr at vi må nøye. For å forberede avkok eller infusjon kan ikke bruke kokekar. Alt arbeid skal utføres med bruk av gummihansker eller rezynovotrykotazhnыh og gasbind bandasjer. Ved kontaktanordningen på huden eller slimhinner, bør det vaskes grundig med rent vann.  
Яндекс.Метрика