Musikk - det er ikke bare den hovedbeskjeftigelse for mange, men nesten hele mitt liv. Men alt annet, noen gode musikere tjener. Finn ut hvilke som er de rikeste.

 De rikeste musikere


 Her er de 10 rikeste musikerne i verden:
 1. Elton John - Er det ikke bare en berømt musiker, komponist, pianist og rockesanger, men også en aktiv offentlig person som, for eksempel, er involvert i den globale kampen mot sykdommer som AIDS. Elton John gitt ut en enorm mengde poster og skrev en utrolig mengde sanger. Ofte hans album okkupert første omgang i rangeringer.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Men en annen karakteristisk trekk ved denne musiker - kommersiell forstand. Han føler intuitivt at prosjektet er vellykket og lønnsom. State Elton anslått til mer enn $ 300 millioner, men i mitt liv det ca 1 milliard donert til veldedighet.
 Elton John musikalske karriere bleknet i bakgrunnen og nesten kom til en slutt, men det fortsetter å føre en aktiv livsstil og gjøre øke deres tilstand.
 2. Sting. Sangene hans er en fryd for øret av mange den dag i dag, og gull treff kan fortsatt bli funnet i spillelisten for musikkelskere. Spille gitar med Sting begynte 10 år, og da han neppe tenkt at det vil tillate ham å ta opp musikk som folk bryte ut og bli vellykket, rik og berømt.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Ved første musiker spilt i grupper, men i 1984 begynte en solokarriere som har vært utrolig vellykket. I dag, i tillegg til musikk av Sting bagasje av mange sanger det er også eiendomsmegling i Ytally, USA, England og Karibia. I tillegg, sammen med sin kone Trudy Mincer musiker Protection Fund organisert tropiske skoger.
 Til tross for sin alder (nå 62 år gammel Sting), fortsetter han å skrive låter og glede sine fans med nye verk. For eksempel, i 2013 ga ut sitt første album i et tiår denne musikeren. Tilstand Sting er anslått til $ 290 millioner kroner.
 3. Mick Jagger - Vokalisten populære i sin tid av «Rolling Stones», som var for øvrig en av de tidligere. Etter sammenbruddet av Mick fortsatte sin solokarriere og ga ut flere svært vellykkede album. Bildet av musikeren mange fascinerende så langt, men i dag det absolutt ikke er det samme som var før.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Det meste grov, og noen ganger nesten feminin stemme, smil, aggresjon og dumhet på scenen, fyldige lepper og frank bevegelser på scenen - det var iboende Jagger, og takk til alt dette og mye husket og elsket det.
 I Mika 7 barn, men stormfulle personlige liv ikke hindre ham fra å tjene penger. Forresten, Jagger uteksaminert fra School of Economics. Kanskje dette er hva som hjalp ham til å bli rik, men en tilstand som er anslått til $ 300 millioner, mest sannsynlig eid av Mick Jagger mye takket være hans talent.
 4. Keith Richards - En talentfull gitarist Mick Jagger og co. Keith og Mick deltok på samme skole, og senere brakt tilbake skjebnen til unge mennesker, og de bestemte seg for å organisere sin egen musikalske gruppe. Senere, den berømte gruppen «Rolling Stones».
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Men Keith - ikke bare rike mennesker, men også en talentfull gitarist. Ofte vanlig for rockemusikere, han erstattet den elektriske gitar akustisk gitar, å tro at spillet går mer dyptfølt og innsiktsfull. I dag, den samling av ca 3.000 gitarer Richards, 10 av disse er brukt stadig musiker. Mange elsker Kina for sin svært ekstravagant og opprørende oppførsel som råder i dag. Betingelse av musikeren er anslått til 275-280 millioner dollar.
 5. Madonna. Det er bare en fantastisk sanger! Det tjener slutten av 70-tallet av forrige århundre, og har klart å passe så mange bilder at mange folk ikke lenger tror at når denne vellykkede dame dukket opp på scenen i uformelle kostymer og noen ganger nesten naken.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Madonna utrolig talentfull, hun skriver sanger, danser, synger godt, spilte hovedrollen i filmer og er produsent og eier av et nettverk av fitness klubber og designer av hennes kleskolleksjon. I tillegg skriver Madonna barnesanger og historier.
 By the way, ifølge Guinness World Records, er Madonna den mest kommersielt vellykkede sanger. Noen sanger provosert en voldsom spenning i noen, men aktivt kritisert av andre. Uansett, i dag står det at sangeren er anslått til $ 650 millioner.
 6. Bono - En populær irsk rockemusiker og solist kjent over hele verden gruppen «U2». Selvfølgelig, fange gulvet musikk brakte David Houston (egentlige navn er Bono) betydelige inntekter, men likevel satt sammen en formue sangeren var på grunn av hans tilknytning.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Så, for noen år siden, Bono kjøpte aksjer «Facebook», total pris som var $ 90 millioner kroner. I dag er verdien av disse aksjene mer enn 1 milliard dollar. Mr. Houston - ikke bare en dyktig sanger og musiker, men også en aktiv offentlig person som deltok i humanitær bistand til afrikanske land, og forfektet gjeld tilgivelse fattige land.
 7. Paul McCartney. Tidligere, sang han i den legendariske gruppen «Beatles», og i dag er en av de rikeste musikerne i verden. Konserter gulvet brakt betydelige inntekter, men mesteparten av staten - resultatet av vellykkede investeringer.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 For eksempel, er McCartney en av de største aksjonærene i selskapet «Apple Corp». 60 album av musikeren med gull status, for som Paulus ble oppført i Guinness Book of Records og kåret til en av de mest vellykkede musikalske figurer av moderne historie. State McCartney er anslått til $ 800 millioner kroner. Og dette er ikke grensen!
 8. Pi Diddi. Den virkelige navnet på denne musiker - Sean Koums. Sean startet som en utøver av rap, og på grunn av at ble berømt. Men penger tjent på konserter Pi Diddi besluttet å investere, og dermed kunne øke tilstand. I dag Sean eier et markedsføringsselskap og restauranter i kjeden.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Han produserer også to linjer i klær og samarbeider med en av de største alkohol selskaper i verden (Pi Diddi annonserer vodka «Ciroc»). Eiendelene i dette sangeren er anslått til $ 500 millioner. Og Sean fortsetter å gjøre, slik at inntektene vil bare øke.
 9. Carry Mэraya - Ikke bare en talentfull sanger med en nydelig stemme, men også en av de mest suksessrike musikerne i verden, er på listen over de rikeste. Spille Mэraya i ca 20 år, men ikke bare konserter bringe hennes inntekt. Ja, Carey ofte fjernet i reklame og er en person av noen selskaper og produserer personlige smykker og sko. I dag sangerens tilstand er anslått til $ 500 millioner.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 1 0. Med Jay. Denne rap sanger også i stand til å oppnå enorm suksess. Inntjening på konserter - er bare en del av inntekten. Blant annet Jay eier en basketball klubb, innspilling studio, hans egen linje med klær og kosmetikk linje. Og Sze - medeier i et nettverk av klubber. Generelt er tilstanden til sangeren anslått til mer enn $ 450 millioner.
Topp 10 rikeste musikerne i verden

 Det var de mest vellykkede, innflytelsesrike og velstående musikere i verden.
Hemmeligheten heter Margarita

 Navn er Margarita fra latin og gresk ord som har som betyr "perle, perlemor."
 Planet skyts Margaret : Venus.
 Fargene er bra for hersker heter Margarita: magenta, lilla, rød og rød kombinasjon.
 Margarita Favoritt farge: Crimson.
 Stone - Margaret maskot : Pearls.

 Verdien av Margarita


 Margaret er veldig grei og kategorisk. Med folk får hun sammen dårlig. Det er ikke brukt av noen tilpasse seg og er svært tilbakeholdenhet, selv om klingende navn og sin energi skaper et bilde av en mangesidig og mangesidig karakter som er avhengig av styrken og bredden i logikk analyse. I Margarita lett karakter for familien, for deg selv - hardt. Den skiller seg fra barndommen uavhengighet og har sine meninger om alle fag. Vokser opp, prøver hun å holde sine følelser, ikke for å se grovt og ikke for å gå til konflikt.
 Forelsket Margaret uheldig. Det er ofte ensom. Hvis en ung mann hun opplevde første kjærlighet, det er en spennende følelse å huske for livet. Margarita sensitive. På hjertet, mener hun at ingen av mennene ikke kan tjene henne verdig partner. Margarita smart, kunnskapsrike og veldig smart. Hun er vakker, logisk tenkning. Hun frihetselskende og uavhengig.
 Karma mellomnavn som Margaret har ikke stort talent. Hun vet akkurat hvordan å tilpasse seg livet. Av yrke Margarita kan være en bibliotekar, journalist, ingeniør, vaktmester, lærer. Margarita emosjonell og lunefull.
 Intern usikkerhet gjør det ikke veldig pålitelig venn. Det bør ofte gjør det den lover.
 Margaret ikke vet hvordan de skal kommunisere med venner og venner. Når du kommuniserer noe hun ikke liker det kan bryte alle slags relasjoner med årsaken til gapet kan forbli uforståelig selv til seg selv. Faktisk, de virkelige venner er det ikke.
 Navnedag Margarita: 30 (17) juli Margarita (Marina) Antiokia, Great Martyr. Datter av en hedensk prest, lærte troen på Kristus hans sykepleier. I en alder av femten ble halshugget etter pine for den kristne tro. Leve i det tredje århundret.

 Kjent i historien om Margarita


 Margaret M. Tuchkova, nee Naryshkin, da - nonne Melanie (1781-1852). Hun var gift med generalsekretær Alexander Tuchkova som døde i slaget ved Borodino. Det er noen få dager og netter prøver å finne kroppen hans blant de tusenvis av døde hvis kropper vstelyaly slagmarken. Etter et resultatløst søk, snudde hun til Alexander jeg om tillatelse til å bygge en kirke på stedet av kampen. I 1820 ble kirken innviet. I 1838, etter den plutselige dødsfallet til hennes eneste sønn Margarita M. tok sløret i sin Frelser etablert - Borodino kloster, pryvlekavshem mange mennesker til å tilbe aske forsvarer. Kjærlighet kvinne som het Margaret stand til å gjøre offer i kjærlighetens navn som det en gang gjorde Margaret Tuchkova.  
Яндекс.Метрика