Gyllen drøm eller hva drømmer gull
 Med dette edelt metall, våre forfedre knyttet mange forestillinger og ritualer. For eksempel ble det antatt at tapet av gull smykker betyr syndenes forlatelse. Finne gull - plukke et problem tapt. Tolkningen av drømmer om gull så mye og det meste de symboliserer noe positivt, men hva, la oss forstå. Hvis drømmen jenta hun vant gull, forutsier det hennes suksess på alle områder i livet. De neste seks månedene ingen økonomiske problemer ikke har berørt.
 Mister søvn i gull - advarsel. Sjansene er noen veldig opprørt å se din personlige seier, oppriktig ønsker deg problemer. Denne personen prøver å bringe uenighet inn i livet ditt gjennom skitne sladder. Hvis du drømmer om en drøm, anbefaler vi å gå i kirken og tenne et lys for helsen din fiende.
 Gi noen en drøm gull betyr at miljøet er en mann som dyktig manipulerer deg og nyte din godhet. Hvis du tror det, er det fornuftig å gi denne mannen en liten suvenir som vil distrahere ham fra hans egoistiske intensjoner og lukke energikanalen fører til deg.
Gyllen drøm eller hva drømmer gull

 Hvorfor drøm om gull smykker


 Smykker av gull i en drøm, drøm bøker tolke mest nesten det samme - et symbol på anerkjennelse av talent og skjønnhet. Mange kvinner ikke skjule det, vil beundre dine eksterne data, og menn - vil bli vurdert for tildeling oppfylle dine innfall. I forretnings sfære - et tegn på at snart, er sjansene bedre karrierestigen.
 I tillegg, hvis du drømt kjeden, enten det var i nakken eller hender, innen tre måneder du vil følge suksess i alle sammenhenger. Gi den bort til noen dekorasjon betyr sjalusi fra din side noens suksess.
 Generelt, uansett hva slags produkt du drømte. Det kan være øredobber, armbånd, brosjer og mer. Den totale verdien av disse drømmene er alltid smilet på formue og bedre status. Gifteringer i en drøm - betyr at ekteskapet med din nåværende partner kommer til å bli et langt og lykkelig og sterk.
 Ødelagte eller skadede smykker løfte noe håndgripelig tap drømmer. Starter fra små pyntegjenstander, og endte eiendomsmegling.
 Ting med gull, ikke relatert til smykker som gull bullion eller gull chips - et symbol på kreativ plask. Du vil sprute ideer vil være enestående vitalitet, er det lett å innse unnfanget planene til virkelighet.
Gyllen drøm eller hva drømmer gull

 Finn Gold


 Drømmer, som folke varsler hvor du finner et produkt av den dyrebare legering peiling negativ energi for hadde drømmen, som all sykdom og lidelse av den gamle eieren kan finne en ny eier. Hvis drømmen du var den stolte eier av gull malm fra jorda, mest sannsynlig du enkelt oppnå økonomiske høyder i nær fremtid.
 Tomten, som er det du prøver å finne gull, men alle forsøk på resultatløst direkte knyttet til din virkelige situasjonen. Hvis du ikke er fornøyd med den nåværende liv, er det ønskelig ikke matche den virkelige deg og i konstant pengeinnsamling. Likevel er dette drømmescenario ingen grunn til å gi opp, vil du lykkes.
Gyllen drøm eller hva drømmer gull

 Mayor av data tolkning, det virkelig kan finne noen likheter med fordommer. Og alle de tegn, som vi vet, er opplevelsen av flere generasjoner av mennesker. Våre forfedre visste noe som kan forhindre et bestemt objekt eller metode, og derfor tror ikke folk visdom, i hvert fall ikke rimelig.  
Tolkning av Dreams: Hva drømmer kampen
 Kampen markerte begynnelsen smerten ut av følelser, ønske om å bevise noe for å kjempe med en motstander eller fiende. Mange tilskrives drømmen om en kamp der du er involvert selv med fremtidig tvist, nye bekjentskaper, tap eller oppkjøp. Noen ganger et par grunnleggende typer drømmer om en kamp. Den vanligste:


 •  Drømme kamp der du deltar, men se etter - betyr at det i nær framtid, bør du vurdere tvist mellom dine kolleger, venner og bekjente. Du kan bli bedt om hjelp, hovedsakelig for personlige forhold.

 •  Drømme kamp der jeg delta - kan snakke om den kommende tap av personlige eiendeler, som starter med nøkkelen og lommebok, og slutter med mer verdisaker i huset. Dette er hvis du drømmer slå. Hvis du vinner kampen, er det motsatte sant - eventuelle oppkjøp relatert mer vellykket enn med flid og arbeidskraft.

 •  Hvis drømmen kampen med blodet av noen med familie, venner eller gode venner plotting noe dårlig. Vær forsiktig, kan du bringe folk fra hvem ikke forvente. Et annet alternativ - du får ikke hjelp fra dem som håpet på, eller motta et fritak fra den personen du elsker.

 •  Hvis du drømmer om en kamp med en jente å vite hvilken side å kjempe involvert en jente. Hvis du liker en jente, ta del i en slåsskamp med en ukjent mann - en drøm kan snakke om konflikter på arbeidsplassen, i offentlig transport eller på gaten. Som ikke er relatert til familien. Hvis hun kjemper med ex-kjæreste, så hun lar hennes fortid. Denne drømmen vil føre til styrking av dagens par. Og hvis en kamp med sin kjæreste eller mann du forvente konflikter, kan krangler avskjed i fremtiden. En kamp med rivaliserende - en refleksjon av sjalusi over hennes ektemann.

 •  Hvis du drømmer at du deltar i gruppe jagerfly deg klar til tvister på jobb eller i offentlig transport. Kanskje debatten vil bli holdt i offentlig bespisning med venner eller fremmede. Dette er ikke en god søvn.

 •  En kamp hvor du dreper en motstander, betyr at snart du søler din negativitet, sinne, irritasjon for de rundt deg. Det bør være forsiktig med å kontrollere seg selv. Ellers kan det medføre fare for arbeidstakere eller familieproblemer.

 •  Kampen med monster, drømmer monster i trøbbel. Kanskje, nå eller i nær fremtid vil du møte situasjoner som virker håpløst for deg. Hvis du drømmer du løpe vekk fra et monster, eller han vil vinne, derav ugunstige omstendigheter vil oppstå for deg å lese og løse dem du ikke kan. Hvis du finner ut seirende. Hvis kampen uavgjort eller et monster plutselig forsvant - du finner ut, men det vil ta lang tid.


 • Tolkning av Dreams: Hva drømmer kampen

   Det bør bemerkes at de drømmer om kamper trenger ikke alltid å henvise til fremtidige nasjonale konflikter i familiekretsen eller kontroversielle situasjoner utenfor hjemmet. Videre bør du ikke ta alt bokstavelig. Det er fordi de drømmer, er et verk av vår underbevissthet. Den er tilgjengelig gjennom vår forståelse av bilder varsle visse hendelser som kan skje med deg noen gang nødvendigvis skje.
   Det hele avhenger av hva du var den tiden da du besøkte drøm av en kamp. For eksempel, hvis en uke siden du hadde en krangel med en nabo over land, er det sannsynlig at drømmen advarer deg at naboen i en uke eller en måned vil påklage retten.
  Tolkning av Dreams: Hva drømmer kampen

   Ofte våre ubevisste drømmer om kampen, kan eksempelet motstander inkluderer omstendigheter vanskelig situasjon. Hvis du vinner i en kamp - i fremtiden vil du takle alt om tapt - omstendigheter kan gjelde. Søvn, som var en uavgjort - du gjør en innsats og til slutt overvinne alle problemene, men det vil ta tid.  
  Mysteriet med søvn. Hva å se innfødte bolig?
   Ikke rart de sier at hjemme vegger - en festning. Et koselig sted hvor du kan flykte fra livets problemer og problemer. Det var det venter på oss og kjærlighet. Bare i veggene vi kan være trygge, beskytte de mot ekstrem kulde og kraftig regn. I virkeligheten, selvfølgelig, at hjemmet ditt - bare et symbol på lys og rolig. Men hvordan å forholde seg til når drømmehuset vårt i en drøm. Hva du kan forvente fra et slikt syn, endringer i livet ditt lover bolig struktur?   For å besvare disse spørsmålene denne artikkelen. Det finnes alternativer som historien om drømmer, den nye, den gamle, ødelagte og multi-etasjes bygning.

   Hva kan drømme nye hjem?


   Dette er en positiv drøm som symboliserer forbedringer og forbedre de økonomiske velvære. Hvis en slik drøm hadde en ung kvinne - betyr dette at dens familielivet mer harmonisk enn før. Det er mulig å etterfylle familien. For menn en lignende drøm - bebuder suksess i sysselsetting, god deal og reise. Eldre så kan du forvente en fredelig og lykkelig alderdom, bedre helse. Spesialstyrker har drømmer pryvydevshyesya en mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.
   Hvis drømmeren så multi-etasjes bygning - det kan tolkes på forskjellige måter. Noen kommentatorer sier: "I nær fremtid en mulig flytte til byen med en tett bestand." I andre stater, er det en budbringer av viktige hendelser som kan få stor innvirkning på skjebnen. Å være i dette stedet vil være trygg og stabil. Hvis levende blokk ennå ikke var ferdig, mest sannsynlig du bry uoppfylte grandiose planer og ønsker. Dersom bygningen har vært aktiv, være sikker på at du flytter eksplisitt mot målet ditt.
  Mysteriet med søvn. Hva å se innfødte bolig?

   Gammel bygård - et symbol på en klok beslutning på din del. Noen trekk vil lede deg til det ønskede resultat. Hvis du drømmer om en gammel bygning med knuste vinduer - et hint til hva som dukket opp i den nærmeste fiende. Noen Horoskop tolke fenomenet fremtidig sykdom i lungene eller halsen.

   Hva er prognosene nervøs med søvn, som ble ødelagt huset


   Se et bilde av ruinene av sammenraste bygninger bolig (enten din egen eller noen var) - forteller oss at din sjel er bitter beklagelse av uoppfylte drømmer og planer. Dessuten kan det tyde på at kroppen din lurking sykdommen ennå ikke er bevist. Det er fornuftig å gå og gjøre en full undersøkelse av kroppen. Hvis du ikke ønsker å sove innvirkning på din fremtid - vi anbefaler ham å fortelle dagens vann som nøytraliserer negativ energi.
   Visjon, der du begynner å bryte ned huset, behandlet som falt på skuldrene av problemet med innenlandske natur. Du må kanskje tåle svik av falske eller fra en kjær. Ikke prøv denne drømmen etter å prøve å ordne opp med din andre omgang, da dette kan begynne en grand skandale. For å beskytte seg mot konsekvensene, anbefaler vi en uke før sengetid for å vaske med hellig vann.
  Mysteriet med søvn. Hva å se innfødte bolig?

   Generelt, drømme huset - et godt tegn. Hvis du ønsker å gjøre dine drømmer mer gunstig sett hverandre, anbefaler vi så mye positiv tenkning, som i våre tanker lurer formidabel kraft som påvirker våre liv reise. Har du trekker deg bare drømmer som vil bringe lykke, velstand og god helse!  
  Яндекс.Метрика