Utvalg av musikk og sanger for Valentinsdag - 14 februar
 Siden oldtiden har mennesker anerkjent hverandres kjærlighet i sangene. Og fortsatt noen skriver romantiske sanger for kjære og kjær person vier man har skrevet andre sanger, men i alle fall, sangen presist og vakkert uttrykke følelser, som noen ganger er ikke motet eller passende ord. En Valentinsdag, når det er tid for lidenskapelig tilståelse sang kan bli en slags "Valentine" eller snev av begynnende følelser.
 Sanger hilsen til en du er glad på Valentinsdag
 Song hilsen er neppe nytt og veldig originalt, men det gjør ikke det mindre hyggelig. Uansett hvor lenge forholdet, vil søt sang-anerkjennelse alltid føre til positive følelser, fordi bekjennelser om kjærlighet ikke skjer for mye.
 Hvis du bor sammen, Valentinsdag, prøve å våkne opp litt tidligere "halv" og umiddelbart etter hans eller hennes oppvåkning stille slå en behagelig eller favoritt sang. Dette er en veldig enkel metode å gjøre hele dagen og særavgifter i godt humør til kvelden, når du er mer sikker effekt.
 Hvis forholdet er fortsatt en "ung" syngende anerkjennelse er spesielt spennende fordi, inviterer gjester til en fyr eller en jente, kan du prøve å sette en sang uttrykker tettest dine følelser. Hvis du ikke har ennå, eller ikke tør å bekjenne kjærlighet kjære mann, er det på tide å gjøre den riktige typen og perfekt sang for denne saken. Du kan også bestille for en kjær sang på radioen eller på festlig disco.
Utvalg av musikk og sanger for Valentinsdag - 14 februar

 Her er noen eksempler på sanger som passer for Valentinsdag hilsener fra:
 Alexander Serov - Jeg elsker deg til tårer.
 Ulykke - Hvis det ikke var for deg.
 Grader - Naked.
 T9 - Ode av vår kjærlighet.
 Loboda - Du favoritt i lyset.
 Juletre - Kjeder og tape.
 Tootsie - den mest mest.
 Song Recognition 14. februar - Valentinsdag
 Når tradisjon for å feire Valentinsdag bare dukker opp, praktisk talt den eneste måten å formidle budskapet om milde-notat var mottakeren post. Siden den gang har ting endret seg og kom til å erstatte papir e-post, og bak dem, samtaler og sosiale nettverk. Det er nå vanskelig å forestille seg en verden uten internett og personlige sider, og dette har sine fordeler - å sende en e-postmelding kan raskt hilse noen som ikke er tett. Derfor, hvis du er glad i en eller annen grunn ikke kan være med deg i Valentinsdag, sende ham en sang via e-post eller post til sosiale nettverk, i denne situasjonen, kan en slik en hyggelig ting være et godt alternativ til papir valentines.
 Også i elektronisk form kan være den første til å innrømme eller uttrykke kjærlighet eller hengivenhet, fordi å gjøre det gjennom sangene på veggen er ikke så skummelt som høyt. Du kan velge en sang med en svært eksplisitt tekst eller en som bare forsiktig antydet bare viktig å velge nøyaktig det alternativet som er perfekt for din situasjon.
 Her er noen sanger som er egnet for e-post:
 Dolphin - Romance.
 Sergey Babkin - Ta.
 Nikolay Noskov - Det er flott.
 Nautilus - Jeg ønsker å være med deg.
 Søken Pistols - Du er så vakker.
 Loboda - 40 grader.
 Sølv - Si meg, ikke være stille.
 Eva Monopoly - Jeg vet bare det beste i deg.
 Iryna Bilyk - Alltid.  
 Moderne materialer og teknologi tillater ikke en ny oppdagelse forskere til spredt rundt om i verden i form av LED lyskilder, både menneskeliv og i industriteknologi. LED-lampe er solid lyskilde. Deres arbeid er basert på det faktum at passering av en elektrisk strøm over-n halvledersone, gløder det. LED-lys er i økende grad erstatte dagens alle de tradisjonelle teknologier, som vi brukte til å nyte. Det er kjent at glødepærer ble oppfunnet for over 100 år siden. Vi vet at lukningen, wolfram glødetråden varmes opp, og begynner å sende ut lys. Dette åtti prosent av energiforbruket til varme og bare tjue prosent på belysning. Dessverre wolfram spiral utstråle flere varme fotoner (lys bølgelengde på 700-800 nm mer) og tillater mindre lys i det synlige området (300-700 nm). Dermed effektiviteten av glødelamper bare 20 prosent. Tiden renner ut, og det er først fluorescerende, LED og deretter. La oss prøve sammen for å finne ut hva deres preferanser. 
Hva er en LED-lampe.

 Lysrør har noen betydelige ulemper, for eksempel glass kolber og rør inneholder giftig kvikksølvdamp, som krever overholdelse av de spesielle forholdene lagring og deponering av brukte lamper. Dette krever spesielt utstyr og opplært personell. En annen vesentlig ulempe, lamper konstant flimring på jobben, som i stor grad påvirker den såkalte øynene. Endelig er det LED-pærer - miljøvennlige lamper som ikke inneholder giftig kvikksølvdamp, og andre gasser med lang levetid - lit garantert for mer enn fem år.
Hva er en LED-lampe.

 Hva er fordelene med LED-lamper. For å sikre at eksisterende standarder lysdesignere, har forskere brukt moderne LED-teknologi, som tillot unngå svakhetene som var glødelamper og lysrør. La meg minne deg på hva en LED-lampe: den består av en cap innebygde strømforsyningen spesialdesignet bord med en kraftig halvledere. Cap har designet for moderne standarder og besøkende, gir strømforsyningen kontinuerlig lys utslipp. Den lyse gløden vi får når elektrisk strøm gjennom en halvleder, er dette prinsipp for LED. Vurdere hva er fordelene med LED-lamper i forhold til tradisjonelle belysningsmetoder, nemlig:
 - Lavt strømforbruk og høy effektivitet;
 - Lang levetid - 50 000 timer med kontinuerlig drift eller fem år med kontinuerlig glød;
 - Den beste verdien for pengene;
 - Avkastning på investeringen innen seks måneder fra starten av operasjonen;
 - Høy styrke og motstand mot eventuelle ytre påvirkninger;
 - Miljømessig sikkerhet, ingen skadelige komponenter og stråling, ingen spesielle krav til disposisjon;
 - Driftstemperaturområde på -50 ° til + 50 ° C;
 - Bezynertsyonnost on / off, umiddelbar overgang til operativ status;
 - Ingen flimring og blending effekt påvirker tretthet i øynene;
 - Moderne utseende og design.
Hva er en LED-lampe.

 Tabellen nedenfor viser de viktigste typer lamper som brukes i dag. Power (watt)

 Lysstyrke (lumen)

 Livet (timer)


 Lyspærer

 60

 650

 1000


 Lysrør (ECL)

 15

 680

 15000


 LED-lampe (LED)

 7

 680

 50000


 Av tabellen ser vi at lamper levetiden på LED enn tradisjonelle pærer levetid Illich 40 ganger. Svært lavt strømforbruk dramatisk skiller fra fluorescerende LED lyspærer og andre energisparende lamper. Dermed kraften i 7 watt, LED lysrør tilsvarende - 15 watt, glødende lyspære og makt - 60 watt. Det er energisparende ni ganger i en kontinuerlig økning i verktøyet tariffer, er det svært alvorlige besparelser. For lette industrianlegg og boliger lokaler gitt belysning alternativer med inngangsspenning som 220 volt og 12 volt.
 Den første grunnleggende kriterium er utformingen av lampen. Det er bare to grunnleggende typer design av LED-lamper. I den første lysstråle konstruksjon oppretter et sett av matrise LED. Den andre utformingen er dannet av lysstrålen sprednings linser. Den andre design har fått høyeste prioritet i designutvikling, derav rekke spredning lysarmaturer.
 I tillegg, siden spennings LED lamper bare 10-12 volt, så dette lav spenning eliminerer behovet for å bruke ledning stor seksjon med flere lag av isolasjon. LED-lamper begynner umiddelbart sende ut lys når de er slått på. Lysstyrken på lampen kan kontrolleres av flere dimmere installert umiddelbart etter at. Normal spenning nødvendig for enkelt LED - 3-4 volt lampe i deres sett noen grunner til hvorfor du elektrisk og brannsikkerhet ikke kan søke høyspent LED-lamper er en god vei ut. En annen viktig kvalitet av LED-lamper er deres høy bestandighet mot mekanisk skade. I motsetning til lysrør, er pærer vanligvis laget av glass, er LED-lys laget av aluminium og plast - heller holdbare materialer. Dette strekker seg betydelig bruksområder, spesielt i industrien, street og verksted belysning. Siden de har en høy immunitet mot gaten hærverk. LED-lamper med standard stikkontakt E14 E27 GU10 GU5. En annen viktig fordel med LED pærer er deres evne til å operere ved lave temperaturer. Hvis lysrør ved lave temperaturer, kvikksølvdamp fryse og lysstyrke reduseres, LED arbeidstemperaturområde fra -50 grader til 50 grader uten å miste kvalitet belysning. 
Hva er en LED-lampe.

 La meg minne deg igjen, LED-lamper kan operere nesten alltid når de er riktig organisert strukturelt varmespredning. Når du installerer LED-lamper er svært viktig å vite nøyaktig hvor de vil være plass på skrivebordet, på maskinen på handelen disken eller i taket, er det viktig å vite avstanden til objekter. Dette vil bidra til å bestemme vinkelen for lyset, kraftoverføringen, fargetemperatur, og kan være mer kvalifisert til å plukke lamper. Til slutt, for å beregne den økonomiske muligheten for å bytte til LED-lys, vil du trenger å vite: varigheten av lampene, kostnaden av elektrisitet, den gjennomsnittlige levetiden til tradisjonelle og nye LED-lamper og deres kostnader. Annet arbeid vil ikke telle.
Hva er en LED-lampe.

 Hvis du etter alt dette, synes det dyrt for noen å kjøpe LED-lampe, vil jeg gi noen anbefalinger hvordan du kan lage en slik lampe:
 - Ta denne halogenlampe, fjerne alle innmaten i reflektoren fjerne kitt. Fra papp kutte ut en sirkel er noe mindre enn diameteren av reflektoren.
 - Hold deg til utvalget av aluminium ark og kutte diameter, kjøre i en sirkel med en diameter på 5 mm hull.
 - Sett i hullene lysdioder til katodeelektroden side ved side med en annen anode-elektrode.
 - Fix LED lim, hell to-komponent lim montering løsning.
 - Prypayvayte konsekvent ulemper til fordeler med lysdioder. I element som vil koble seg til dietten, over-null kontakt forlater lang. Negativ kontakt
 for tilkobling av matrester i det siste LED i kretsen.
 - Lodde de positive lysdioder hverandre, så prypayayte motstander til minus konklusjoner, deretter koble dem sammen.
 - For å kontakte de to andre lysdioder prypayayte et stykke kobbertråd. Kontakt motstanden er mindre.
 - Sett arbeidsstykket reflektor og lim. Kontroller polariteten markør. Koble til strømforsyningen 12 volt lampe for å sjekke ytelsen.
 Jeg håper etter at du har lest denne artikkelen du har spredt de siste tvil og du stoppe ditt valg for LED-lamper.  
Яндекс.Метрика