Hva et svik av sin egen drøm eller en mann?
 Se svik frustrerende ikke at virkeligheten, og selv i søvne. Videre betyr drømmen ikke nødvendigvis bety at partneren din har et forhold på siden. Bare underbevisstheten din, så prøver å presse deg til å avgjøre hva som er virkelig viktig for deg og bestemme hvilken rolle du tapper av familierelasjoner. Det viktigste - i alle fall ikke forvirre drømmer og virkelighet, og ikke kaste beskyldninger på hennes elsker. Heller, du bare begynne samlivsproblemer, og korrekt tolkning av drømmen vil bidra til å løse dem i tide og holde familien sammen.

 Hva drøm svik av forskjellig drøm


 Miller


 Når du drømte at du endret elskede, betyr det at lidenskap har gått forbi. Først av alt, viser det seg at det er fra deg. Det er mulig at en ektemann eller kjæreste selv irriterende. Men du kan ikke kalles perfekt følgesvenn livet. Du trenger ikke lenger lete etter seg selv og bli mindre attraktiv i øynene til sin utvalgte.
Hva et svik av sin egen drøm eller en mann?

 Wang


 Hun mener også at dersom drømmen om svik, det lover ikke godt. Når gjorde en kvinne, i virkeligheten hun møter skam og ydmykelse, spesielt når du ser at skiftet fra en av hans elskede. I dette tilfellet, kan folk endelig kjøle til deg. Drømmen om svik kan være en budbringer av skilsmisse selv om du drømte at du prøver å forføre en fyr mye yngre enn deg.

 Freud


 Mener at ung jente forrådt sin elsker i en drøm, faktisk ennå ikke gift, kan snart forvente en lys og lidenskapelig romantikk. Gift dame en drøm, men lover ikke godt. Hun kan ikke gjøre et valg mellom sin plikt og ønskene til sjelen, fordi ting i livet, er det mange problemer, blant annet i forholdet.
Hva et svik av sin egen drøm eller en mann?

 Annet forræderi drømmetydning


 •  Ung jente fyr endret - så det vil ligge i interessene til en kjær. Men prøv å ikke, fordi bedrag avslørte elskede sving bort fra deg.

 •  Endre nåværende kjæreste av tidligere viser at du ikke er komfortabel med å ha sex i det aktuelle forholdet.

 •  Dersom det i løpet av søvnen blir klart at du forandret mann på grunn av hevn, er det mulig at du hadde tidligere vært uenigheter med sin mann, men nå restaurerte relasjoner og lidenskap blusse opp med fornyet styrke.

 •  Hvis du elsket forrådt en drøm, det er, fremfor alt, betyr at du ikke kan komme til en enighet i nesten alle viktige saker.

 •  Favoritt direkte innrømmet forråde deg? Dette forbeholdet at det mangler varme og ømhet av i virkeligheten. Han forventer at du ikke bare middag og sy knapper, men også psykologisk støtte.

 •  Drømte at folk forandret deg med kjæresten din? Se etter svaret i håndteringen ikke med ham og henne. Du tenker kanskje det mer attraktivt, intelligent og vellykket, og er redd for at partneren din prominyaye deg på venninnen. Du bør bestemme - eller være lik det eller avslutte forholdet hvis du tyahotytes av samfunnet.

 •  Men i noen Horoskop sier at hvis drømt om svik, vil forholdet være våkne varm og oppriktig.
  Hva et svik av sin egen drøm eller en mann?

   Freud tar en annen synsvinkel. Han mener at dersom forræderi har drømt, er virkeligheten gunstig plassert slik at den fant sted. Det eneste alternativet for å forhindre det - snakk med partneren din og prøve å finne ut hva den mangler i seksuelle vilkår. Faktisk, i praksis, den første i familiefeider oppstå på grunn av seksuell misnøye.
   I alle fall hvis forræderi du ikke har drømt om - et klart tegn på at vi bør ta en nærmere titt på forholdet. Kanskje du vridd rutine, slik at du ikke lenger ses hen til den elskede. Og dette er ikke å klandre bare én person. I forholdet skyldig for brudd alltid to, og bare felles innsats kan bidra til å bygge den ødelagte kjærlighet.  
  Hva krig drømme?
   Drømmer, som i sin atmosfære som minner om krig eller handlinger, skal anses som en sterk følelsesmessig sjokk. Deres tolkning kan være i to forskjellige horoskoper og forklart annerledes. For å se nøyaktig hva som kan drømme krig, må vi huske på den rollen du har spilt i person i hans drøm og hva som egentlig skjedde.   Hva kunne drømme om krig


   Hvis ikke rundt er ingen handling, men du har en sterk følelse av at du forbereder seg til kamp, ​​i det virkelige liv må du være klar for et viktig møte eller en samtale som kan endre mye.
   Fra det klassiske synspunkt, for å se om kampene, uansett hvilken historisk epoke de tilhører, betyr at snart du posvarytesya med noen.
   Atomkrig, selv om regnet ganske sjelden søvn, men alt forbundet med det viser at underbevisstheten din sender du signaler, har du gjort det onde og ikke være i stand til å skjule.
   Å være en direkte deltaker i kampen spår økonomiske vanskeligheter. I tillegg er de mulige ubehagelige hendelser som riste din troverdighet i samfunnet. Prøv å bestemme nøye og holde følelser. Jo mer intens drøm slaget - jo mer sannsynlig er det at dine handlinger vil fordømme, og du trenger tid til å gå inn i skyggene.
  Hva krig drømme?

   Hvis en jente drømmer at hennes elsker går til krig, så kan det snart åpne i sin nye ekkel karaktertrekk. For gifte kvinner drømmer om krig kan forutsi krangler og uenigheter i familien.
   Det er en bredere tolkning av drømmen. Å se at ditt land tapt krigen betyr at det i realiteten kan skje et kupp eller revolusjon.

   Tolkning av ulike drømme bøker


   Miller


   Ifølge denne tolkning, ser kampen fra betyr at du vil snart begynne i familietvister og problemer på jobben. Høy sannsynlighet for å falle ut med sjefen. Bekjemp i krigen - for å bedre situasjonen på jobb og styrke familiebånd. Men hvis du så nederlag sitt land i søvne, så gjør deg klar for den politiske utviklingen i realiteten er for mettet og staten der du bor, blir ustabilt på grunn av endringer i det politiske feltet.
  Hva krig drømme?

   Wang


   Hun mener at drømmen om krigen - en slags advarsel om at alle dine landsmenn kommer harde tider. Provydytsya behandler kjemper søvn i en bredere forstand. Det kan gi store problemer for folk, spesielt den yngre generasjon, og kan til og med lover sult.
   Hvis du tar en direkte del i kampen, vil familien møte noen vanskeligheter. Men selv om du prøvde å skjule, og du mislyktes, er det et dårlig tegn. Snart din familie tragedie kan skje. Du mister en kjær.

   Muslim drøm


   Den sier at på som byens innbyggere kjemper med fienden, betyr at i virkeligheten, vil byen snart begynne å lide av mangel på mat.
   Hvis krig er kongen eller annen leder, det snart dreamer alle hans landsmenn vil leve i fred og ro. Flykte fra slaget lover lykke i alle områder av livet.
  Hva krig drømme?

   Å være på stedet av kampen lover ubehagelig oppdagelse. De påvirker, først av alt, den andre halvparten. Du vil oppdage en ny fasett av menneskets natur at du ubehagelig overrasket. Men hvis du ser at vunnet kampen - det er et godt tegn. Du vil være i stand til å forstå og akseptere en kjær med alle sine mangler.  
  Hva drømmer graviditet?
   Alle kvinner før eller senere oppleve gleden av morskap. Men det skjer også at barn ikke kommer i livsplaner på et tidspunkt, og plutselig ser du en drøm hvor du er gravid eller i person, og noen ganger ikke veldig viktig periode, eller hvis en av dine omgivelser. Hva drøm graviditet og hvordan du skal tolke drømmen beskrevet nedenfor, analysere visninger av ulike kommentatorer drømmer.   Ifølge kvinnene selv, ofte i en drøm, betyr det nærmer seg denne situasjonen og virkelighet. Dessuten er det ikke nødvendig å se selv gravid. Noen ganger nyhetene du kan fortelle andre mennesker drømmer, komplett fremmede. I dette tilfellet er det bedre å sjekke sine gjetninger. Hvis de ikke er bekreftet, må vi se etter en annen forklaring søvn.

   Tolkning Miller


   Ung jente egen graviditet kan drømme for fremtidige problemer og ydmykelse. For en kvinne, klar til å gifte seg, kan denne drømmen være en slags advarsel om at ekteskap vil mislykkes, og barn - ulydig.
   Hvis du sover kvinne er virkelig i denne delikate situasjonen - en drøm er et veldig godt tegn. Det betyr at den faktiske posisjonen vil flyte jevnt og fødsel er vellykket og ikke rist både mor og baby.
  Hva drømmer graviditet?

   Tolkning Lofa


   Ifølge læren til psykolog, er det flere alternativer for hva graviditet drømmer:
 •  vokser opp og inn i en ny utviklingsnivå. Den jenta som ønsker å bli gravid i en fjern fremtid, men har ingen slik intensjon i øyeblikket, kan begynne å aktivt utvikle kreativitet og evnen til å analysere hendelser.

 •  for en ung jente som nettopp har begynt å vokse, drømmen markerer den endelige overgangen til voksenlivet.

 •  Hvis du har en vanlig sex partner, men planene har ingen barn, kan drømmen bare reflektere den fasen av menstruasjonssyklusen. Hvis du eier graviditet drømt løpet av de kritiske dagene, kan denne drømmen bety fremtidige problemer.

 •  noen ganger en drøm posisjon og menn. I dette tilfellet, sier hans underbevissthet han tviler på hans mot og evne til forplantning. I psykologiske termer er forklart av det faktum at mannen prøver å oppnå mer enn tillate sine nåværende evner.


 • Hva drømmer graviditet?


   Freud drømmetydning


   Ifølge uttalelse fra psykolog, jenta drøm om graviditet lover rask implementering av denne hendelsen i virkeligheten. Hvis en mann hadde en drøm kvinne er gravid, betyr det at han er psykisk klar for å bli far, og ønsker å få en baby med sin partner.
   Andre Horoskop foreslå flere tolkninger av ulike alternativer:
 •  Jenta er ikke gravid virkeligheten, ser fødselen av en gutt drøm, betyr det at hun var en vellykket gjennomføring av selskapet startet.

 •  Se deg selv i en drøm med en stor mage, for eksempel fem måneder, lover en betydelig økning i velstand og overflod. Og folk kan også se meg selv med en stor mage. I tillegg til økonomisk suksess, lover drømmen å bedre sosial status.

 •  Graviditet i en drøm også kan bety nye begynnelser, suksess i næringslivet og en uventet fortjeneste.

 •  Hvis du drømmer at du far til, og vet hva sex babyen, kan du forvente vanskeligheter i å fullføre arbeidet begynt. Men utbruddet av arbeidskraft og sammentrekninger bety at du vil finne en vei ut av denne situasjonen.

 •  Noen ganger drømmer at barnet blir presset. Da bør du betale mer oppmerksomhet til deres arbeid og være mer ansvarlig.

 •  Føler sammentrekninger i en drøm kan bety nærmer helseproblemer. Men hvis du lider av noen sykdom, vil signalet fra søvnen bout at behandling gi positive resultater.


 • Hva drømmer graviditet?

   Analysere dine drømmer, tilpasse dem til virkelige situasjoner, hvor ofte de vises våre skjulte psykiske problemer og tolke det han så i en drøm ikke verdt bokstavelig.  
  Яндекс.Метрика