Arbeide søvn eller hva drømmejobben
 Som de sier, foredler arbeid mann. Lett (enten fysisk eller psykisk) mann blir ubrukelig og maktesløse. Det er det arbeidet vi utfører førti timer i uken, at svært mye. Det er ikke overraskende at mange av oss studere, som et andre hjem, og kolleger nesten som familie. På arbeidet til mange, vi tror, ​​så ikke bli overrasket om disse tankene er anslått i våre drømmer. Derfor ikke gjette, la oss innse det mer som kan bety for oss drømmer om arbeid og om de rundt oss der. Hvilke endringer kan forventes på skjebnen? Glad for å rokke eller tolkninger? Alt dette, se nedenfor. Hva en drømmejobb?


 Som nevnt ovenfor, de drømmer om arbeidet er et resultat av konstant tanker om det. Men noen ganger, er ikke synet "utvidelse i hyllene" opplevde en dag, kan det være slags budskap som bidrar til å beskytte mot mulige problemer og intriger.
 Hvis du drømmer du opplever psykisk eller fysisk stress, er det et klart tegn på at skuldrene dumpe en masse ekstra ansvar og plikter. Tenk om lønnen din er den samme mengden av oppgaver og oppgaver som du utfører? Dette er et klart signal til det faktum at deres arbeid ikke blir verdsatt.
 Se en søvn kommando symboliserer også at du fortjener å hvile eller i det minste økning i sine lønninger.
 Reprimande fra sjefen betyr at noen fra omgivelsene veldig glad når du gjør noe ikke fungerer. Også tolkovatelyah indikerte at hadde drømmen: fremtiden tilhører konflikt med deltakelse av en høytstående tjenestemann.
Arbeide søvn eller hva drømmejobben

 Hvis skrivebordet du nøye skrive et dokument eller brev, horoskoper løftet snart tillate lang dine bekymringer. Dessuten blir den behandlet som en rask økonomisk gevinst verdifull gave eller premie.
 Av seg selv, arbeidet i drømmen, er det i samme form som det er i virkeligheten drømmen sier at han ikke ville hindre ekstra hvile og avslapning. Du kan bli så fanget opp i å tenke arbeidskraft, det sluttet å betale på grunn av hensyn til venner og slektninger.

 Hvis dream team


 Du har sikkert hørt dette uttrykket: "På jobb, det er ingen venner? ". Så dette gjelder også for tolkningen av drømmer. Det faktum at Horoskop behandle kolleger som en slags trekke for som dine suksesser og prestasjoner - det er deres personlige tap. Hvis du drømmer om noen fra kolleger, er det mest sannsynlig at du har noe imot folk vondt. Kanskje den personen skaper nye rykter knyttet til liv og virke. Vær forsiktig og prøve å kommunisere med denne personen bare tilfelle.
 Få betalt i en drøm om ikke å øke penger i lommeboken. I stedet, advarer det deg om underslag og uventede kjøp. Det kan være at etter en slik drøm vil hånden du en svært uønsket gave.
Arbeide søvn eller hva drømmejobben

 Som du kanskje skjønner, er hva drømmejobben betyr vanligvis eventuelle endringer i arbeidskraft problemer og relasjoner med ansatte. Som du kan se, er det ingen store endringer i disse drømmene seg selv ikke er det. Prøv mer tid til å vie til deg selv og dine kjære, ofte reiser og utvikle seg, det er det viktigste. La livet ditt være full av lyse og gledelige hendelser. Vi ønsker deg god søvn og søt!  
Drømt fugler. Hvordan tolke?
 Fugler - skapelse, som tilfeldigvis har vinger. Ofte er de forbundet med frihet og renhet av tanken. Det finnes mange legender og overtro knyttet til disse bevingede skapninger. En av dem advart om at hvis fuglen slår en glassrute, hjemmebesøk snart dø. I de andre stater aksepterer at mannen som drepte fuglen, fordømmer seg selv til et liv i lidelse og sorg. Også av særlig betydning folk ga tolkningen av drømmer om fugler. Det bør bemerkes at stor betydning fjær arten og dens virkemåte. For ytterligere informasjon, se denne artikkelen. Hvorfor drømme om fugler?


 Fugler av skaperverket, er vanligvis i drømmene til folk som i nær fremtid en viktig tur eller skjebnesvangre møtet. Drømmetydning Vanga og Nostradamus disse drømmene er mer trist tolkning, som symboliserte forestående død av en kjær. Dette gjelder spesielt for de av dere sett en svart kråke eller tårn. Å distrahere meg selv fra anvendelsen av denne drømmen anbefale å besøke kirken, og be for dem og deres pårørende.
 Også i dårlig tolkning av drømmer, ble det tomt på som assosiert med død fugl. Dette indikerer at i nær fremtid på skuldrene kan falle alvorlige problemer eller alvorlig sykdom. For kvinner er det et klart tegn på den raske separasjon fra kjære. Menn som drømmer varsle om mulig tap av eiendom og status i andres øyne.
Drømt fugler. Hvordan tolke?

 Hvis du drømmer om små damer eller andunger - en behagelig stresset eller gledelige nyheten.
 Fugler av lyse farger, for eksempel kolibrier og papegøyer, advare deg om kommende skam. Personligheten din vil bli latterliggjort av en handling eller utseende.
 Lytte til søt sang - til å elske den varme velkomsten og anerkjennelse. Noen kommentatorer sier at drømmen noen er juks og dyktig bruke sine egne formål. Prøv å tenke på hvem det kunne være, og ta med til "nei" for å kommunisere med den personen.
 Som i nasjonale tegn, hvis fugler kjemper vinduet - å bli bråk. Denne typen advarsel om mulig død av drømmere eller hans slektninger. Spesielt denne visjonen har makt hvis drømt fredag ​​kveld. Å avverge en mulig tragedie og familie fortelle historien om denne drømmen nåværende vann, ta den med deg all den negative energien. Vi anbefaler også å endre puten.
Drømt fugler. Hvordan tolke?

 Hva du kan forvente i virkeligheten, hvis drømmen fangsten fjær?


 Mange tolkovatelyah blir behandlet som en rask belønning for arbeidskraft eller fremtidig stor seier. I denne drømmen har noe til felles med uttrykket "fange halen flaks" som det også symboliserer suksess i alle bestrebelser og økonomisk gevinst. Hvis du slipper en fugl, så vet du, om noen utsikter til vellykket tenkning er ikke nødvendig.
 Hvis fanget fugl rømming og prøver å bite hånden din, betyr det at unnfanget planer vil bli gjennomført, ikke så glatt som du ønsker. Også klyuyuschaya fugl advarer om at bak ryggen din aktivt sladder.
Drømt fugler. Hvordan tolke?

 Ikke tortur selv mye om behandling av søvn var ikke så gunstig som forventet. All negativ i stand til å ta gode tanker og hellig vann vask. Husk at drømmer varsle sykdom eller død, er frukten av vår tenkning. Så beskytte deg mot de dårlige konsekvensene kan bare være gode gjerninger og gode tanker.  
Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 Som du vet, de pengene i våre liv er viktig. Så før eller senere begynner vi å lure på hvordan de tjener. Siden hver person er unik, hvis ikke universell måte etter eksisterer profitt. Noen mener at evnen til å tjene penger påvirker sinnet og karakter av en person, noen mener at utdanning spiller en viktig rolle. Noen mener at evnen til å skaffe seg rikdom og innflytelse dyrekretsen der en person er født. I denne artikkelen ser vi på hvordan dyrekretsen hjelper oss til å forsørge seg selv og be deg om å gjøre dette effektivt.

 Væren

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Væren! Du - en ekte gründer, innovatør og pioner. Du bør alltid være først. Og flaks hjelper deg i arbeid og virksomhet. Så bare ønsker å gi råd: start virksomheten. Du har alle de kvaliteter til det. Og for å hjelpe deg i denne boken med tittelen "Forretnings uten fordommer." Du kan laste ned koblinger Boken beskriver følgende forretningsprinsipper som er svært nær Ovnu. Etter å ha lest den, vil du forstå hva kan egentlig starte en bedrift.


 * Væren er veldig energisk. Du strever for noen mål. Hvis all energien brukt på en oppgave, vil du raskt bestemme det. Derfor anbefaler vi å sette et bestemt formål. Hvordan du gjør det? Veldig enkelt. Sett et mål å ha noen unike ting. Det viktigste er at ingen andre var. Eller spør deg selv et flott mål. For eksempel bygger på ditt prosjekt eller flytende kjøretøy merkevare. Hvorfor anbefalte å bygge et formål? Fordi bygge det sakte, vil du umiddelbart se resultatet. Og for deg er viktig.

 * For Væren viktig at målet var ett. Hvis det blir mange problemer, kan du rozporoshytysya. Spør deg selv et mål like etter den første rekkevidde. Dermed vil du raskt takle oppgaven. Og du har penger, energi og krefter på å gjennomføre det.

 * Du er altfor følelsesmessig. Ovnu svært vanskelig å kontrollere meg selv, hvis noen ikke forstår eller irriterende. Derfor bør du være aktiv eller arbeid, for eksempel, hobbyer, fysisk arbeid som hjalp deg å bli kvitt negative følelser. Da vil du være i stand til å tiltrekke seg penger.

 * Du lever fra dag til dag, så vær forsiktig med langsiktige investeringer. Det er bedre å investere i gull, smykker, antikviteter. Best av å investere penger for Væren - en collectible mynt. Og alt fordi deres produksjon er alltid begrenset. Dette er verdifullt for deg og for andre.

 Og husk at du - skaperen av suksess fordi de ikke sitte stille å stole på skjebnen. Bruk dine skjulte funksjoner. Sette et bestemt formål og frimodig takle gjennomføringen uten å kaste bort et eneste minutt.

 Taurus

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Taurus! Stjerner du har en fantastisk gave - du har muligheten til å tiltrekke seg de mest utrolige mangfold av muligheter som bringer penger. Derfor er det nødvendig å umiddelbart gi råd: ser ikke for penger og se etter muligheter til å tjene dem. Hvis du plutselig kommer til å tilby noen samarbeid arbeid, ikke rush å gi opp, selv om du tror at du ikke har nok tid til det. Ikke bekymre deg. Hvis du, som Tyren, i det hele tatt nok styrke og tid.

 * Du - arbeidsnarkoman. I tillegg er du så flittig at selv du interessert koblet med arbeid. Tenk på hvordan du kan tjene din beundring. Se, kan du gjøre dette, som folk er villige til å betale.

 * For medlemmer av dette tegnet huset - slottet sitt, maktsentrum. Her kan du enkelt gjøre en masse penger. Derfor, hvis mulig, jobbe hjemme eller ta litt arbeid hjem. Under slike omstendigheter, ytelse Taurus er mye høyere. Hvordan å gjøre arbeidet hjemme? Vi oppfordrer deg til å lese boken "Hvordan jobbe fire timer i uken", som vil endre din oppfatning av verden. Denne boken gir praktiske råd om hvordan å jobbe mindre og tjene mer. Spesielt gitt en trinnvis guide hvordan å gjøre sjefen bare tilbudt deg å arbeide hjemme. Last ned denne boken kan koble

 * Taurus besparende og veldig tålmodig. I denne forbindelse, gi noen råd til deg. Først, hvis du bor sammen med sine foreldre, og de hjelper deg, kan du prøve å sette av så mye penger. På grunn av bedre muligheter så lett å samle materielle ressurser vil bli borte. Dersom familien har sin egen, så flytter familien budsjett. Tar dette ansvaret på deg selv fordi du er bedre enn dette vil gjøre. Tro meg, når budsjettet er Tyren, vil familien alltid har penger. Opparbeidede midler bør ikke ligge dødvekt. De skal fungere for deg og bringe enda mer inntekter. Hvordan du gjør det? For dette formålet, egnet langsiktige innskudd. Du kan også investere i fond som gir mer overskudd i det lange løp.

 * Folk født under dette tegnet mange ganger gjøre dobbelt arbeid. I denne forbindelse, oppfordrer vi utføre nøyaktig hva du ber om, og ingenting mer. Fordi det er en risiko for at arbeidet vil være forgjeves.

 * Taurus bare trenger å bli isolert fra mange store saker. Jeg trenger bare å ta dem. Ellers risikerer du bare bli fanget opp i detaljene. Hvordan unngå denne fellen? Stadig spør deg selv spørsmålet: hva er mer viktig i øyeblikket? Og håndtere saken. Dermed vil du ikke bli distrahert, vil ikke gjøre unødvendige ting som ikke fører til resultatet.

 * Du - konservativ person du redd for forandring. Men på grunn av dette, kan du miste muligheten til å tjene penger. Husk at endring - en ny mulighet. Vi anbefaler at du prøver å finne dem i proffene. Og så endringen vil bringe deg belønninger.

 For å oppsummere, bør det bemerkes at man trenger en meget høy mål. Fordi i dette tilfellet du all sin energi og utholdenhet til å oppnå rett på, og sikkert vil oppnå resultater. Forresten, før noen andre tegn på dyrekretsen.

 Tvillinger

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Twins! Din første latent evne til å tiltrekke seg penger - dette er hva du liker å drømme, planlegge sin fremtid. Men hvordan du gjør det brakte inntekt? Den beste måten å planlegge for fremtiden til Gemini - et styre ønsker. Hvorfor er det nødvendig? Din dyrekretsen er svært vanskelig å konsentrere seg. Følgelig er den energi ført vekk. Men hvis du vil gå ombord ønsker synet vil alltid være bilder som du virkelig ønsker å ha i fremtiden, hva vi bør strebe. For Gemini er svært viktig. Ikke la deg distrahere av ytre detaljer. Styret ønsker å være en guide. Husk at nøkkelen til suksess - er i fokus.

 * Du - en sann innovatør. Du åpner en helt ny. Så råd: Ikke gå glipp av de mulighetene som er i endring. Hold øynene på ballen. Hvordan du gjør det? Hvis du er interessert i noe nytt, føler podhvatыvayte ide og begynne å implementere det. Så lenge ideen er interessant for deg, vil det være lønnsomt.

 * The Twins bare enorm evne til å mestre fremmedspråk. Du, som alle andre, kan gjøre det enkelt, raskt og med imponerende resultater. Derfor studiet av språk. Har det ut lettere enn noen andre tegn. Hvordan å få denne muligheten til å tjene penger? Du kan bli en freelance, oversette tekster hjemme. Dette er en god innkjøring. Ikke fortvil! Hvis du er i nok tid, krefter og energi. Twin kan lett kombinere to eller tre av samme tid. Det er et alternativ å gjøre veiledning, fordi du har muligheten til å prepodavatelstvu.

 * Du liker Twin bare trenger å endre. Du trenger en konstant endring av natur gjør. Monotont ork du føler latterlig. Så her er råd: ikke sitte stille. Men det er din kvalitet brakt penger, ri på en forretningsreise. Hvis mulig reise. Men du må ha en bil fordi det er behov for å endre situasjonen. Enige om å tjene penger nødvendig styrke og kraft du gi slik liten tur her.

 * Gemini elsker å forvalte pengene. I denne forbindelse, oppfordrer vi deg til å planlegge familiebudsjett. Forresten, bør det gjøres slik at din familie budsjett var alltid noe nytt. Gi litt glede!

 Og til slutt, vi ønsker å ønske tvillinger tro på deg selv og dine talenter, evner til å håndtere penger. Vet alltid hva du egentlig ønsker og hva virkelig drømme.

 Kreft

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Cancer! Ha en flott intuisjon. Og deretter umiddelbart bedt om å gi råd. Lytt til din indre stemme som forteller deg at hvordan og når man skal gjøre for å være i penger. Hvordan kan dette oppnås? Veldig enkelt! Trenger du å gjøre akkurat hva du vil. Og ikke for å gjøre hva sjelen er ikke bare, som om du ikke er tvunget. Gå din vei. Vi gir et lite hint: det er nødvendig å jobbe i løpet av den tingen, der du kan se resultatet.

 * Kreft kan spare penger. De gjør dette for å føle deres sikkerhet. Men det er ett subtilitet. Du sjelden føler seg trygge egentlig. I denne forbindelse, oppfordrer vi deg til å lage din airbag. Hva er det og hva trenger du? Vanligvis folk gjøre det som en reserve fond i tilfelle de, for eksempel, bli kvitt. Følge deres eksempel. Airbag stand for en stund (til du finner en god jobb med sjel) som kreves for å dekke dine utgifter. Dette vil hjelpe deg å finne fred, og dermed tiltrekke seg penger.

 * Kreft må hele tiden beregne sine sparepenger. Raslende regninger, gnisten sølv roer nervene og tiltrekke seg ekstra midler.

 * Kreft trenger å kontrollere sine spontane ønske. Så gi dette rådet: Hvis du kjøper, du ønsker å gjøre, er mindre enn 10% av lønn, gjerne gjøre det. Hvis mer enn hundre ganger tror før du kjøper denne tingen. Fordi spontane begjær kan gjøre en stor bulk i budsjettet for å holde seg forstyrre den.

 * Isolering av huset fratatt Kreft krefter og penger. Og til makt og rikdom du har, du trenger bare å gi en pålitelig bak. Selv om du jobber i en annen by, skal i foreldrehjemmet være et sted å komme og slappe av. Det er fordi du har et hus - et maktsentrum.

 * I Kreft er en flott funksjon for å skape komfort. Og det kan hjelpe deg i å tjene penger. Du kan enkelt kjøre en designer til å gi råd på dette området eller bestemme reparasjon. Hvis du er interessert i dette området, kan du gjøre det profesjonelt. Du vil sikkert lykkes i dette feltet.

 * Kreft for forsiktig. Selvfølgelig er dette en god funksjon, men i moderate mengder. Tross alt, livet er fullt av funksjoner som du bare kan slippe på grunn av sin overdreven mistenksomhet. Vi ønsker å gi råd. Neste gang du vil bli møtt med et valg, veide noe eller ikke, her er noe å tenke på. Kanskje det skjebne gir deg sjansen til å endre noe i livet ditt til det bedre, eller kanskje for å tiltrekke seg penger. Hvordan å forstå dette? Det er enkelt. Du trenger for å komme hjem, ta et bad, alene, for å prøve å roe ned og lytte til din indre stemme. Han vil fortelle deg hva du skal gjøre. Og deretter ta en avgjørelse.

 Og vi ønsker å gi råd. Kjære Cancer, lytte til dine instinkter, stole på henne flere penger midler, lage din airbag. Og da pengene vil bli tiltrukket av deg som en magnet.

 Lion

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Leo! Du elsker å dele informasjon, hjelp, råd, foreslå personer. Så vårt råd er å få betalt for sine anbefalinger. Hvordan du gjør det? Du må delta i affiliate programmer eller handling som kalles "Verv en venn".

 * Penger for Lviv - den viktigste verdien, det viktigste tiltaket. Du beundrer folk som tjener mye. Og denne funksjonen til å gi deg pengene du trenger å vite en liten hemmelighet. Leo er en magnet for mest penger. Det vil si, hvis du har penger, de vil tiltrekke seg enda større antall. Hvordan lage denne magnet? Få en sparegris. Det viktigste for deg - ikke se pengene. Derfor må sparegrisen være gjennomsiktig, eller rett og slett skjule penger. De bør ikke få deg i øynene, for ikke å bli fristet til å bruke det. Du kan også åpne en bankkonto. Videre for ditt tegn bør utsette 20-30% av omsetningen. Husk: jo mer magneten, jo mer vil det tiltrekke seg.

 * Vanligvis kjære Leo, er ditt tegn lett å tiltrekke seg penger. Det er mye vanskeligere å holde dem. Hvorfor? Først, du kjærlig. Vanskelig å akkumulere rikdom mens under omsorg av noen. Derfor anbefaler vi å ta ansvar i sine hender. Og da pengene vil være. For eksempel ta ansvar for familien budsjettering. Husk at du ikke kan la ting skli. Sekund, lærer du mye bare av sine feil, ikke tolerere andres lære og notasjoner. Men noen ganger lære av sine feil kan være svært dyrt. Vi foreslår at opplevd tips til andre som sine egne sparemidler. For det tredje, at Lions er mer sannsynlig å bli ofre for svindel skilt, fordi de også tror lykken. Så ikke gi etter for de bønner av andre til å gi dem penger, selv om det virker veldig reelle gevinster. Og hvis vi blir enige om et eventyr, må du være en fallback, og pengene bør ikke være den siste. 

 Og husk, kjære Leo, det viktigste for deg - å beholde pengene som du brakte å tiltrekke seg enda mer. Du er kongen av dyrekretsen, verdig kongens rikdom.

 Virgo

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Road Virgo! Du er alltid fungerer. Selv hvile, foretrekker du å jobbe. Jomfru lenger enn andre tegn tåler intens mentalt arbeid. Og denne evnen til å bringe velstand, lære å sette pris på deres arbeid. Mange er redd for Virgin. Men vet at du - en svært verdifull arbeidstaker og arbeidsgiver innser det er enda bedre for deg. Du må ta vare på seg selv. Som en uunnværlig medarbeider, kan du sette sine egne regler. Og slik du vil ha mer respekt. Setter pris på arbeidet ditt - og pengene vil bli tiltrukket av deg som en magnet.

 * Du er sterk i detaljene. Derfor, i den vakre Virgin, som krever mer oppmerksomhet på detaljer. For eksempel, kokker, frisører, stylister, etc. Arbeid som krever oppmerksomhet og konsentrasjon, - hesten din. Men denne funksjonen til å bringe inntekter til å ta hensyn til følgende. Når du arbeider med mennesker, ta hensyn til de små tingene som er viktig og nyttig informasjon, som et resultat av ekte penger. Men du trenger ikke å ta på seg store prosjekter, særlig alene. Høydepunkt som du har fått den beste, og dette - fokus på detaljer.

 * Du ønsker ingen kunne stole. I denne forbindelse umiddelbart anbefaling til side litt penger i reserve. Denne kvaliteten gjør at du, med enda en liten lønn for å samle et betydelig beløp. Men det er en liten fangst. For deg ting viktigere enn penger fordi du kan tilbringe besparelser på kjøp. For å unngå dette, kan du bruke metoden for konvolutter. Nemlig alle lagt ut lønn i konvolutter (mat, klær, rekreasjon, etc.). I en egen konvolutt spare penger for fremtiden. Denne metoden er god for jomfruer. Du kan kjøpe ting og likevel spare penger. Man er veldig viktig. Ved uavhengigheten fra andre, får du trygghet og tillit som vil bidra til å tiltrekke rikdom. Men hvis spare penger betyr ikke at de bruker på gull eller juveler. Dette vil tillate deg å ha airbagen i en nødssituasjon.

 Og husk, du har alle de kvaliteter som faktisk kan tjene penger.

 Skalaer

Vil gjøre din dyrekretsen tjene penger
 * Kjære Balance! Du er laget for samarbeid. Derfor jobber i et team! Du bare kontra arbeidet alene eller i rute.

 * Libra - en kreativ person. Du har et enormt potensial for å jobbe, fordi de synder ikke å bruke. Uansett hva du gjør, må du jobbe. Videre vil spare deg for penger og motløshet, apati. Derfor innser selv i verk. Det viktigste at du har gjort med sine egne hender. Som den trekker penger? Hvis du ønsker å skrive et dikt, male et bilde, improvisere Craft, gjerne takle det. Deretter legge bilder av deres arbeid på internett. For eksempel, "Fair Masters". Her kan du kjøpe omtrent alt som folk gjør med sine hender. Gå ikke glipp av denne muligheten. Begynn nå engasjert i kreative aktiviteter.

 * Vekter gjør alt riktig. Ja, så du trenger ikke å gjenta det. Med denne skjulte funksjoner kan du tiltrekke seg penger. Hvordan? Du trenger bare å ta på prosjektet av kompleksitet, spesielt hvis du er sammen med noen. Din utholdenhet, flid, evne til å håndtere i alle fall bidra bli medlem, merket av ledelsen. Dette i sin tur vil gi deg bonuser, avansement i gradene og andre fordeler. Så gjerne gi sitt kandidatur når delt ansvar. Tro meg, selv de mest utfordrende prosjekt deg på skulderen. I tillegg har du - det eneste tegnet som lett tilpasser seg forholdene. Hva også virkelig hjelper når du arbeider med et nytt prosjekt.

 

 Veldig enkelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hvordan du gjør det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  . Veldig enkelt.

 

 

   
Яндекс.Метрика