Hvordan unngå å bli et offer for en lommetyv?
 Finne kuttet vesken eller klær, vi har ingen tvil - er et verk av gaten kriminalitet - ". Schypachiv" Vel, hvis han ikke har nådd den ønskede og vesken (telefon) bodde sammen med deg. Hva å motsette kriminell talent?
 Catch hendt tyv, lommetyv Kan ikke sjelden, fordi den kriminelle verden har produsert nesten feilfri system for tyveri. Den vanlige ordningen er som følger: i butikken eller på offentlig transport der ved siden av deg ganske godt kledd folk. Man dekker "arbeid" for det annet. Han kan også presse deg eller klem i høst.


 Og hans partner ikke hørbar og usynlig, som en magiker, bevegelser umiddelbart trenger inn i lommen eller vesken. Og nå stjålet elementer i hemmelighet gått fra hånd til hånd. Det er nytteløst å kreve at du presset de stjålne varene - de er langt uoppnåelig.
 Datamaskin dyktig skildre voldshandling og fornærmelse av "falske" påstander. Enten du spiller en scene "døv deaktivert ikke forstår deg." Dette showet kan ende opp på en annen måte, hvis du først forsiktig og årvåken. Så, først av alle verdisaker sette dem på steder der de er lett tilgjengelige. For eksempel bør budsjettet være stor nok, er det tryggere å ligge i de sentrale kontor poser. I lommene la bare småpenger for fare.
 En mer behagelig å ha regninger i ulike lommer og vesker portefølje. Du kan ikke tilfeldig kaste verdier i pakken, som kutt plast blunk. Hvis du har en stor sum penger, så unngå dem demonstrere en annen pasient tyv vil følge deg i påvente for enkel tyveri saken. Telefonen tak i hånden eller på en kjede. Stropp eller flette trim for lovbryteren er enkelt. Vanligvis et verktøy eller et barberblad skjerpet mynt, som i tilfelle av svikt faller ubemerket til gulvet.
 Det er en annen metode for tyveri: den såkalte "angler" væpnet krok der han "interrogates" fra uforvarende åpen poser vesken. Vær forsiktig og varsom. Ikke glem at "schypach" kan være ikke bare en mann, men en kvinne eller tenåring. Ta vare på dine eiendeler og penger, pass opp! Vel, hvis du blir et offer for tyven, deretter fjerne fra denne hendelsen lærdom for fremtiden!  
 Selv om du aldri har engasjert i dans og danseferdighetene dine er begrenset til to til tre disco bevegelser, deres første dans i et bryllup du har fortsatt å utføre. Og ikke bare stille, i et hjørne, og i midten av rommet, kanskje til og med i hjertet, foret med stearinlys. Alle øyne vendte seg til deg, og her er det - på din måte. Hvordan ikke å feile, klønete skifter fra fot til fot eller permanent zapynayuchys sko på partneren din og vise alle til stede ekte "klasse"?
 I dag bryllup dans er en annen viktig del av bryllupet seremonien. Origins god tradisjon for å gi adgang til å gå inn i første dans unge - gå tilbake til Russland, der på ulike feiringer invitert alle forent i dans. Men forklarte hverandres sterke følelser gjennom dansen ble tatt fra spanjolene. Forene disse to tradisjonene, og vil presentere den nygifte første dans. Han tilbyr nå bryllupsfest.
Bryllup danse bruden og brudgommen

 Hva bør et bryllup danse?
 Mange profesjonelle dansere hevder at bryllup dans har ingenting å gjøre med alle de andre dansestiler (enten ballsal, latinamerikansk dans eller sport). Det er klart at et par økter du er usannsynlig å lære det samme mesterlig bruk din egen kropp og danseteknikk som det går inn i virkelige stjerner på dansegulvet. Selv om du er kjent med dans ferdigheter du har noe å lære. Her nygifte er to mål: å lære å bevege seg grasiøst og elegant, og sette dansen slik at fra siden det så veldig fin og rørende.
 Det er klart at slike forestillinger er tatt bare oppskalere trener - disse armaturer danse, omklassifisert til lærere for de lykkelige nygifte. Husk at dans gjør det mulig å uttrykke en hel palett av følelser: kjærlighet, hat, kjærlighet og sjalusi. Språk dans noe som språket av blomster, så trenger bare å spille her med sine legemer og deres følelser. Jeg tror ikke behov for å forklare hva som bør fortelle din dans.
Bryllup danse bruden og brudgommen
 Og hvem sa at første bryllup dans - en vals sikker? - Dans ditt hjerte ønsker, selv cha-cha-cha (med mindre, selvfølgelig, gjør din kjole du til latinamerikansk program). Dette luksuriøse har råd til bare brud i korte brudekjoler. Og for vielsen vanligvis satt rumba eller tradisjonell vals, som for øvrig også kan gjøre ganske ikke så tradisjonelle. I danseskoler vanligvis tilbudt flere produksjoner å velge mellom. Det er ingen hemmelighet at hver dans har mye bevegelse fra enkle - for nybegynnere, til de mest komplekse - for ess. Derfor, i deres bryllup danser du kan blande de to, og legger til et par enkle komplekse - og etter noen økter vil du nødt til å se meget verdig. Og kan komplisere en oppgave fra de mest interessante og utfordrende omgivelser. Tenk hva glede og overraske gjestene dine zamrut!
Bryllup danse bruden og brudgommen

 Hvordan velge bryllup dans?
 For bryllup stiliserte lærer vil hjelpe deg med å velge en spesiell dans som oppfyller hele planen. Følg om kjærlighet dans til lyden av afrikanske folkeslag tromme - som kan hindre deg? Dans & Flirt salsa, rumba eller direkte klassisk vals XIX århundre? Hjem Hvordan det vil se
 I prosessen, vil læreren endre bevegelse, inkludert dine preferanser og ferdigheter. Kan ikke komme ut av hjulet umiddelbart til broen (utryruyu, selvfølgelig) - du vil ikke bli tvunget til å gjøre det. Hvis du ønsker å bare litt komplisere det enkle utsagnet - Vær så snill, hvis du liker lange og komplekse bevegelser er ikke utsatt for vær og vind - hvorfor ikke! Husk at for hver formulering bør gis noen tid. Personer involvert i utarbeidelsen av disse dansene, bestemme optimal tid med en hastighet på 4-5 uker før vielsen. Vanligvis nok for enkle produksjoner 4-6 klasser, og for virtuos dans har kommet til gym, i gjennomsnitt 8-14 ganger.
Bryllup danse bruden og brudgommen
 Melodi for den første dansen å være spesielle. Det faktum at sangene som ofte brukes til vals, for eksempel, i alle fall ikke skal bli hørt i seremonien. Wedding Dance - en veldig personlig del av ferien, det er den sanne historien om din ren og evig gjensidig kjærlighet. Hvis du lar din lærer å velge musikk, mister dansen sin dype mening. Velg melodi for deg selv! Finn ut hva som påvirker din streng og hans sjel, minner deg og mannen din den dagen kortet eller gledelig dato etter en lang separasjon. Erstatt "din" sang med som begge er spesielle minner, følelser overvelde deg. Så bryllupet danse ut søt og rørende, er det slik det skal være!
 Engasjert par kan be læreren til sitt hjem. Men hvis du trenger å frigjøre litt plass, for å være der rytmen i dansen sirkel. Mange skoler tilbyr muligheten til å "kalle" lærerne selv i kontor (med mindre, selvfølgelig, vil dine kolleger ikke tankene). Her er alt er tenkt ut for enkelhets skyld, og du har til å bestemme hvor, hvordan og til hvilken tid til å trene første dans.
Bryllup danse bruden og brudgommen
 Forresten, er "interessant" situasjon ikke en grunn til å forlate bryllup dans. Mange skoler i dag er tatt, og sette den med en gravid partner. Bevegelse er sikkert lettere å unngå overbelastning av mor, men nåde og majestet seremoni vil danse med deg. I tillegg, på grunn av den profesjonelle innstillingen, du vil ikke bli lei og vil føle seg bra i hele sammensetningen.

 Og husk, selv profesjonelle dansekunstnere vil måtte starte fra scratch studie ferdigheter første bryllup dans. Det faktum at hans forskjell fra alle andre dansestiler, dets funksjon og plass han inntar i livet ditt sammen, deres første dans som en av de mest spennende øyeblikkene i løpet av hele bryllupet feiring.
Bryllup danse bruden og brudgommen
 På slutten, legge til vår artikkel vi ønsker flere video bryllup danse bruden og brudgommen:


 Mange mennesker kommer til butikken for kvinnen han elsker blomster eller gave, lurer på hvordan ekspeditrise så dyktig pakket gaver som du ikke kan finne noen feil. Innpakningspapir gratis, synes de ikke å gjøre noe spesielt, men resultatet er en fantastisk pakke som selv beklager å skrive ut. Hva er hemmeligheten bak denne ferdigheten? Er det umulig å lære det? Jeg ønsker virkelig å bli en ekspeditør i en blomsterbutikk, og livet fremmed å pakke gaver og blomster vakker elegant innpakning?
 Selvfølgelig ikke. Svaret er mye nærmere.
Hva er Origami?
 Det er ikke nødvendig å eie noen art, har mesterlige hender eller skurken prøver å etterforske en hemmelig gavepakking. Alt er mye enklere. Stamfar til alle - origami.

 Hva er Origami?
 Origami - snakker på en enkel måte, er det ingenting som kunst som er å utforme ark for å lage ulike former og varianter.

 Sannsynligvis hver av oss i grunnskolen i klasserommet arbeid tilbudt å gjøre en frosk, båt eller fly på papiret. Og det var så spennende, fordi ved normal post virkelig født dyr, skip og fly. Og viktigst av alt - de kunne fly. Husk lett kombinasjon av papir folding lett og hvor gøy det kan få! Så vi innpodet en liten origami baser. Men, selvfølgelig, slutter ikke og aldri begynne. Hvor fantastisk produkter kan gjøres fra forskjellige typer origami! Komponere bokstaver eller spesialmoduler kan få en masse dyr, geometriske former, skip og fly. Du kan lage en hel flåte og nyte det.
Hva er Origami?
 Denne gamle kunsten ble oppfunnet på samme sted og papir - i Kina. Som vanlig i slike tilfeller, kan den første kunsten origami eier bare representanter for de øvre klasser - presteskapet og aristokratiet. Tall fra papiret selv brukt i religiøse seremonier. I de høyeste sirkler av tanke uvitenhet, hvis personen ikke har kunst av papirfigurer.

 Da, selvfølgelig, med origami papir begynner å trenge inn i massen. For alle har råd til å avse tid til å eksperimentere med et stykke papir, og, til slutt, får noen ting. Figurer av origami ble gitt, ble plassert på hyller som amuletter dekorert huset og behagelig for øyet. Det bør bemerkes at Kina, som landet er ganske utviklet, meget kraftfullt utplassert en kunst ornamenter laget av papir var nesten hvor som helst ordninger for tegning og modellering blir stadig flere og flere kunst mestere ble vanskeligere og vanskeligere. Snart begynte modellert ikke bare finne ut noen ark, og med mange forskjellige moduler. Vi måtte gjøre om flere dusin små moduler som, til slutt, samle dem og få formen. Denne dagen er en god mat for tanken. Spesielt for de som er vant til å komponere og samle noe uten instruksjoner.
Hva er Origami?
 Det finnes flere typer origami:

 Klassisk visning er en samling av stykker fra et enkelt ark uten å bruke saks og lim, selvfølgelig.

 Modular origami, som nevnt ovenfor, blir formet til en av mange moduler. Men de kan bli kastet eller kan sshyvatsya bruker tråd eller limstift sammen.

 Det er også en såkalt lett Origami. Det er en form for origami, hvor du kan bruke enkle elementer.

 Selv det våte folding, som tillater bruk fuktet papir for å lage jevne linjer.

 Ved hjelp av teknikken av origami, kan du få et stort utvalg av produkter. Men størst interesse er origami, som er utført ved skanning eller modulær origami, som du kan lage en rekke tredimensjonale figurer. Dette er den mest interessant syn for folk med en matematisk sving i sinnet, som gjør det mulig å vurdere slike geometriske figurer som ikosaeder, oktaeder og andre, som er basert på vanlig polygoner, virkelighet. Hvem andre enn mannen som eier origami papir kan skape ikosaeder og nyte den står overfor? Forresten, et interessant eksempel på origami:
Hva er Origami?
 Dermed ser vi kunsten origami er den perfekte variasjon, som teknologi og teknikker for å bruke den til å finne meg selv å like - alle kan. For å mestre denne teknikken, trenger ikke spesiell opplæring - selv om arsenal vil bestå kun av noen få av kunnskap, og du vil ikke være i stand til å gjøre noen gode produkter, ikke bekymre deg. Det viktigste - å nyte prosessen, og hvordan - ikke så viktig.  
Яндекс.Метрика