Hvis du ikke var en god dag?! Noe går galt i livet ditt?! Er du sliten og perehvylyuvalysya?! Hver er slike øyeblikk som banke på sporet og vi mister interessen for alt. Følelsen av apati gradvis forverres vårt humør, økt nervøsitet, angst og emosjonell ustabilitet. Naturlig i denne tilstanden kan ikke være lang. Endre situasjonen ved å bruke løfte deg opp. Det må gjøres så snart som mulig. Dag i artikkelen vil vi snakke om alle måter å forbedre humøret.
Hvor raskt å muntre deg opp?

 26 måter å muntre deg hjemme eller på jobben
 Det er 26 mest effektive måtene å oppkvikker. De bør brukes ikke bare dårlige dager, men også bra for å forhindre lignende situasjoner.

 Høre på høy musikk. Musikk - er en av de beste måtene å muntre deg opp, og gjør ikke noe, dans eller ikke. Det er ønskelig at hun var med ham, og du kan synge med på det (også viktig). Lytt til musikk med hodetelefoner som mulig (på jobb) og hjemme på konvensjonelle kolonner, men inkluderer dem til det maksimale.

 Dans. Hvordan fortsetter forrige punkt - vi anbefaler deg til musikk og til og med dans. Enten i stand til å gjøre det eller ikke. Det viktigste - å aktivt flytte og gjør det med glede. Ja, dessverre, som ikke fungerer så zaymeshsya, men hjemme - det perfekte stedet. I tillegg kan du danse (selv, kanskje til og med nødvendig) i et diskotek hvor mye folk og bevege seg i takt med musikken vil være mye mer underholdende og morsom.

 Smil alt ondt. Uansett hvor dårlig, lære å smile og ikke miste smilet fra ansiktet hans. Behandle saker og problemstillinger enklere og ironi. For eksempel, i en annen tilbakeslag si: "Men naberusya erfaring for fremtiden! ". Smilende hjelper mindre negativt å ta hensyn til situasjonen.

 Få orden. Når vi er i dårlig humør har vi en masse irriterende. Først av alt - er dette et rot og ting som ikke er på plass. Så starter med at flyttingen orden på arbeidsplassen eller hjemme. Når alt er nøye planlagt, og være i et utpekt sted du fra sjelen, som om en stein faller, og du kan puste dypt inn. Stemningen vil, i hvert fall ikke verre.

 Ta husarbeid. Hvis du er hjemme, det hjelper mot stress er hjemmesykepleien - utvask, matlaging, vaske klær og sengetøy etc. disse klassene. For det første har denne øvelsen som distrahere fra dårlige tanker, og for det andre distrahert fra emnet syk tenke på andre ting (produkter, mengder av husarbeid, osv). Slik at du ikke bare distrahert fra problemene, men også gjøre nyttige ting, det er gode nyheter.

 Juster deg en god oversikt over hendelsene. Prøv å mentalt si til deg selv at du alt vil bli bra og fine. Gå til noe møte eller til og med en jobb med tillit til at det bare venter på deg gode nyheter. Fra denne stemningen vil du klatre stemning og alle problemene vil ikke skuffe.

 Føl deg fri til å snakke om sine hverdagslige bekymringer. Når en dårlig humør bør definitivt uttrykke alle sår eller andre nære slektninger som forstår og støtter deg. Her vil du se når tilgi - umiddelbart blir lettere for sjel og ånd opphører å falle selv ønsker å smile.

 Engasjere seg i idrett. Kombiner hyggelig opplevelse med glede. Øvelse betydelig bedre humør - det er ikke bare brakt forskere fra mange land. Så hvis tilgjengelig - gå til gym og trene derfra sjel. Laste seg sterkt, selvfølgelig, ikke nødvendig, men er nødt til å svette. Du kan trene hjemme, men fra personlig erfaring journalister Vse-Sekrety.ru vi kan si at huset hvor kurs holdes vyalee ikke like intens (og derfor ikke like produktiv som i gym.

 Spille spill. Noen spill (datamaskin, bord, kort, sport og intellektuell) kan bringe en fyr eller en jente med dårlig humør. De betydelig distrahere fra problemer og godt mot, er det bedre å gjøre dette i selskapet.

 Se på filmer eller TV-serier. Velg de mest latterlige komedier i år og raskt organisere en visning filmer med venner og popcorn. Og uansett om du går på kino eller bo hjemme å se på. Det viktigste at filmen ble valgt interessant og morsomt.

 Engasjere seg i ny virksomhet. Ingen som ikke er så praktisk som en ny klasse. Tenk på hva du alltid har drømt om å gjøre, men alltid forsinket. Lag en nettside? Gjør en god familiebudsjett? Lest boken? Lære å strikke? Sjonglere? Og uansett hva! Hoved nyte en ny bedrift !!!

 Besøke en gammel venn. Få positiv ladning, kan du lære en gammel venn, og ikke bare kalle ham på telefonen eller sende et brev i posten eller ICQ, og det kom til ham. Will hav av smil, nye historier og gamle minner.

 Love deg selv at neste gang du er klar for en slik svikt. Hvis problemet ikke gir deg fred, så å glemme det, tenke en gang til og høytidelig lover at neste gang du er klar til å frastøte dårlig humør og gi løfte om å unngå slikt. Løftene vil raskt glemme de feil og raskt forbedre humøret.

 Skjem deg bort med godbiter. Sørg for å kjøpe for seg noen godbiter du har ikke spist - Bank of iskrem, serverer grillmat, god pizza, deilig kake, pund av dyre sjokolade, chips stack. Generelt, alt som ditt hjerte ønsker.

 Gjøre en god deal. Du kan ikke forestille seg hvor god gjerning kan løfte humøret, selvfølelse og endre holdning. Send inn almisser store regninger. Hjelpe eldre person krysse veien og klatre på toppen. Sette et barnehjem av akkumulert penger. Reparere gjerdet i hagen. Foreslå en bie. Prøv det!

 Tenk på det lykkeligste øyeblikket i livet ditt som har vært eller vil bli. Et annet godt hjelpe minner fra fortiden (hyggelig) eller sender fremtidige øyeblikk (bryllup, kjøpe nye klær, hvitevarer, etc.).

 Ta en kald dusj. Fjern spenning hjelper douche - må først oblytysya varmt vann, så kaldt. Gjenta prosessen flere ganger. Denne dusjen lindrer følelsesmessig ustabilitet, og veldig sunt (for både kvinner og menn).

 Spasere. Gange utendørs heve tonen, bedre fysisk og psykisk helse. Omgivelser av mennesker, støy fra biler og lydene av skogen - også roe ned stemningen og holdningsproblemer.

 Emisjon i sin dagbok eller blogg. Hvis du har en personlig blogg hvor du deler dine følelser, humør og livssituasjoner, er det veldig bra. Prøv ham skrive alle disse følelsene som du nå eier sjel. Sette alt i hyllene. Beskrive situasjonen. Trekke konklusjoner. Listen mening er mye lettere å forstå og også denne "prosedyren" lykkeligere siden du selv gi et riktig råd og nøktern titt på hva som skjer.

 Lag en liste over 100 ting som gjør deg lykkelig. Ofte i dårlig humør, trenger vi ikke legger merke til de grunnleggende ting og mennesker som bringer oss sann glede og lykke. Og det er mange (mann, kone, mamma, pappa, hund, deilig iskrem, og noe annet). Skriv det alle faktorer som bare kan komme opp med, og som bringer litt glede. Du vil bli overrasket når en liste som et godt liv i deg.

 Se på gamle bilder av din familie. Glemte gode øyeblikk fra fortiden for å hjelpe gamle bilder fra din barndom, oppvekst eller til og med bilder tatt for noen år siden på ferie eller bursdag.

 Prokrychyte en pute. Ingen makt til å holde følelser, prøve å gjøre litt sprø skritt - høyt prokrychyte en pute (så ingen av naboene ikke hørte). Eller det kan gjøres hvor som helst på banen bort fra mennesker. Det hjelper virkelig å avlaste stress.

 Være konstant opptatt. Å være alltid ivrig på noe, så tid til å grave i deg selv du rett og slett ikke vil, så den beste måten å glemme humøret - stuper hodestups inn i arbeid eller ting som du bokstavelig talt absorberer formål timer (for eksempel lesing).

 Ring venner. Hvis du ikke kan snakke med hverandre (han bor langt fra deg nå eller på jobb, og kan ikke få til det), bare ring på telefonen. Snakk om hans og hans gjerninger. Fortell din sak, lytte til hans råd. Snakk om generelle planer (når møtes, hvor du går, hva zaymetesya etc.). Finn ut hvordan hans virksomhet og alltid lytte. Kanskje noe godt vil fortelle deg. Etter å snakke med sjelen blir veldig rolig og fin.

 Sette alt arbeidet og få litt søvn. Husk, vi er lært fra barndommen: "Dream - er den beste medisin! ". Og så det er sterk og sunn søvn er i stand til mye. Inkludert muntre opp (etter en lang dvale). Arbeid på denne dagen bør utsettes hvis du innser at du ikke kan takle det, ellers gjør feil.

 Noen ganger er det nødvendig å gråte - er den beste følelsesmessig velvære. Hvis com gikk til halsen, og du vet at ingen lenger er i stand til å beherske seg - en god gråte. Dette er veldig nyttig, ellers hele "emosjonell rock" deponert deg i tankene og vil være svært vanskelig å forholde seg til ham senere.

Hvor raskt å muntre deg opp?
 Hva som ikke skal gjøre, prøver å muntre deg selv:

 Mange spiser. Tross alt, trenger du ikke problemet med fedme og relaterte sykdommer i mage-tarmkanalen?!

 Ta alkohol, og enda mer umulig å prøve medikamenter. De kan bare ha tid til å "skru av" fra verden, men vanedannende og en stor dose svært farlig for helsen (til døden).

 Prøver å ødelegge stemningen i andre. I dårlig humør ønsker å ødelegge livet til noen å føle all denne smerten. Du trenger ikke å gjøre det!

 Trekke seg inn i seg selv og ikke ta hensyn til problemet. Skape synlighet normal tilstand og i sjelen og i fravær av mennesker bokstavelig dø av deres ulykke - er ikke det beste alternativet.

 Du trenger ikke å planlegge for mschenyyu. Revenge - ikke skjønnheten av mannen, men det gjør lavere i samfunnet.

 Du trenger ikke å gjøre noe med det senere angrer. Før du gjør noe, fem ganger vurdere om det ville gjøre deg godt humør!

Hvor raskt å muntre deg opp?
 Det er alle tipsene som kan heve stemningen på kort sikt, noen som du kan bruke både hjemme og på jobb. Det viktigste å bli motløs og ikke gi opp. Alt du vil være i orden!  
Яндекс.Метрика