For utviklingen av maleriet bør utvikles visuell persepsjon kanal, merker spissfindigheter og forskjeller mellom objekter, være svært forsiktig, og så videre. Det er ved hjelp av en mann prøver av bildestørrelsen, omtrentlig tegning på papir og så videre, selv hva slags ark er bildet avhenger av menneskets natur og hans velvære. Bare da kan du gjøre noen merker på papiret for å sette formen på objektet og størrelsen på arket. Store gjenstander plasseres på tvers av bredden av arket, og høy høyde, men også nybegynnere omfatter ikke det fordi vi introdusere alle detaljer.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan lære å tegne anime blyant

 Hvordan lære å tegne blyant portretter

 Hvordan lære å tegne graffiti blyant

 Hvordan lære å tegne blyant maskin

 Hvordan lære å tegne dyr blyant

 Å lære å tegne en drage blyant

Å lære å tegne en blyant

 Hvordan lære å tegne anime blyant
 Folk ser på japanske tegneserier hver dag, sikkert ikke alle, som alle har forskjellig smak. Men fans av anime veldig mye ønsker å lære å male noe lignende, de har mange planer og ideer, og de sier det samme: ". Hvis jeg visste hvordan å tegne, jeg ville ha malt hans favoritt hero" Mange prøver å tegne anime tegn mens læring på skolen notatbøker "animeshnykiv" skisserte fragmenter av karikaturene, men kvaliteten på bildene er dårlig.
 At kjente figurene tiltrekke seg oppmerksomheten til fans av japanske tegneserier, tegne dem ofte, slik at du kan finne disposisjons tegning ansikt, kropp, ansikts rynker og så videre. Tegne anime karakter er ganske enkelt, mye enklere enn en levende person, men som i alle andre tilfeller - du trenger erfaring og evne. Den enkleste måten å lære å lage en plan, og deretter trekke den karakter - se daglige tegneserier og lese fora "anime". Forumet kan sees at de fleste srysovыvayut tegn fra "Naruto", slik at du kan lære de grunnleggende elementene i tegning og finne ut hvordan du skal begynne å tegne. Selvfølgelig, mye mer vanskelig å trekke en karakter fra bunnen av, har fortsatt å utvikle sine fotografiske hukommelse og husker tegnet ansiktsuttrykk og ansiktstrekk.
Å lære å tegne en blyant
 Dersom den daglige praksissituasjoner og tegning tegneserier ikke fungerer, ta kontakt med School of Art, der du vil bli trent individuelt. Fortelle læreren at du kom med kun ett formål - å lære å tegne anime favoritt karakterer, og det vil være for deg en individuell opplæringsplan. Du vil mestre de grunnleggende elementene i å tegne blyanttegning sammen av "animeshnyh" tegn, for eksempel etter skolen når læreren er litt ledig tid. Læreren må snakke om det visuelle inntrykket av bevegelse i bildet, proporsjonene i menneskekroppen, tegnede figurer og tre-dimensjonale bilder. Men du må huske det viktigste - læring suksess avhenger av deg, jo mer vil du lære, jo flere sjanser til å lykkes.


 Hvordan lære å tegne blyant portretter
 Hva du trenger for å begynne å lære?

 Kvalitet papir;

 Blyant (hard, myk, tynn, tykk, og så videre);

 Viskelær;

 Papir skyggelegging.

 Uten hjelp linjer begynner å tegne en lineær sti, vil det ta en god hard blyant natochennыy hvis malt ekstra linje viskelær slette dem. Deretter nyt en tegning slag, krever dette mild mekanisk blyant har en tykkelse på omtrent 0,4 millimeter. Med barer markere formørkelsen hår, også vise retning av hårvekst. Legg merke til hvordan er håret avhenger av den generelle utseendet av en mann. Trekke sakte og forsiktig, du har å "fylle" og master håndbevegelser for å fortsette å gjøre alt automatisk. Gradvis begynne å gjøre linjen lenger å danne en frisyre.
 Neste må du endre frisyre, få distribusjon blending mørkere områder som håret så ut som the real thing. Du kan returnere papiret for å gjøre det lettere luke. Ta skyggelegging og markere hårfestet for å gjøre dem synlige. Men husk, hvis den siste finpussen blir krysset, helhetsinntrykket av bildet mye rov. Viskelær litt skarpere, deretter velger du linjen til hvor blending.
 Bruk blyant for å markere mørke områder, bør det bemerkes noen hår å legge en persons karakter. Etter ferdigstillelse kan du begynne å tegne øyet. Først tegne iris og vippene, og for det andre, gjør ingen feil med størrelsen på øyet, vil de være avhengig av hvor mye den enkelte og generell kroppsspråk. Og personen kan gi volum gjennom skyggelegging, skygger og lys, men trenger å pålegge svært nøye.
 Nå kan du skildre tone hud - hud shtryhuyte svake bevegelser i noen steder gjør formørkelser annen belysning. Ikke fortsett å stille kunst lepper for tidlig. Når du kontrollere mengden av personer og avslutt kanter kan markere linjen av leppene og gi dem volum. Tegn hver krøll til leppene så ut som the real thing. Du kan tegne en bakgrunn, nakke, klær og så videre. Den siste etappen er avhengig av dine planer, for eksempel, kan bakgrunnen ikke tegne, hvis det ikke var foreskrevet.


 Hvordan lære å tegne graffiti blyant
 For noen grunn, det siste folk som maler graffiti blir mindre og mindre. Mange ser denne kunsten som hærverk, kriminalitet og selv om det er først og fremst en kunst som gir glede til folk. Faktisk, det hele startet med veggtegninger når folk uttrykt sine følelser og følelser gjennom bilder, det samme graffiti, noe som gjør veggene i gamle hus er mye mer vakker og attraktiv. Før mestre denne kunsten, lærer du å trekke på vanlig papir. Ta noen maler og prøve å beskrive dem til å utføre primær "stuffing" hands.

 Start en blyant til å tegne graffiti, er det mye mer praktisk enn penn. Hvordan å ta ideen om å begynne å tegne? Det er enkelt - lese bildene på veggene i byen din, vil du finne at mye av vakker graffiti. Vanligvis er det ingen midten av noe, eller graffiti veldig vakker og original eller ikke. De beste bildene ser de mest kjente personer i området, kan du prøve å beskrive sin graffiti med fargeblyanter.

 Aksje opp på fargestifter, tusjer, papir, blyant, penn, viskelær og så videre, alt dette vil komme godt under trening.

 Husk at hver gate artist forlater sitt kallenavn på veggen, så du må komme opp med et kallenavn, og komme opp med hvordan han er avbildet på veggen eller papir.

 Du kan tegne graffiti først etter tegning mester minst ett bilde. Du kan stjele ideen fra en annen person, det er greit hvis du male på veggene og det ukjente bare praktykuyetesya. I alle fall, utvikle kreativitet og sette din egen graffiti.

 Endring tykkelse under tegningen, og bringer otdalyayte spray, styrekraft trykk og så videre.

 Først må du tegne graffiti med runde linjer samt bilder av vinkler mye vanskeligere tegning. Hvordan lære å tegne blyant maskin
 Følge instruksjonene, vil du raskt tegne en bil:

 Ta et stykke papir, helst flere, som du vil trenge litt tyggis og en skarp blyant til linje var klar.

 Tegne på papir rektangulært parallellepiped, er grunnlaget for den bilen, og deretter legge opp til toppen av den tredimensjonale rektangulær trapes, bør det være plassert i midten, dette cab bilen. Ikke gå over med onslaught - mange linjer vil fortsette å slette.

 Tegn sidespeil, grille, støtfanger og så videre. Lett avrundede hjørner, bilen vil legge til realisme.

 Tegn bakhjulet, og foran, og fronten skal være litt større. Avhengig av bredden av bildøren trekningen.

 Tilbring detalj, tegne et dørhåndtak, ratt, tall, lys og så videre.

 Den svarte linjen sletting viskelær og resten understreke fet blyant.

 Denne tegningen er ferdig bil. Praksis ofte tegne komplekse kjøretøy som lastebiler eller sport. Selvfølgelig, du trenger å male bilen før du trekke fra minnet. Hvordan lære å tegne dyr blyant
 For å starte, ta en titt på dyret, må du huske den grunnleggende formen for å passere gjennom hans naturfotografering, generell emosjonell tilstand og så videre. Selvfølgelig, dette nivå fagfolk, men likevel - det mer vanskelig oppgave foran deg, jo bedre blir resultatet bør være noen bilde funksjonen. Når du tar på papiret, må du skildre merker for dyr i visse deler av arket. Tegn en stor oval som vil vise overkroppen og hodet, beregne et sted som vil ta å tegne på papir. Lange ovaler bør reflektere posisjonen til ørene, poter og hale. Som du kan se, må du vise en grov diagram av figuren, hva er bedre, mer vakkert bilde ut. Ordningen reflekterer bredden og lengden av bildet.
 Så alt du trenger å trekke deler av dyret, nok en gang se på et dyr, og deretter Tegn en linje der du tegner kroppen. Så når du har representert alle deler av kroppen, må du koble deres generelle linje. Ikke skildre skarpe kanter, bør dyret skal se naturlig linje være myk og glatt. Nå kan du bli kvitt ekstra linjer og slette viskelær ordningen og å uttrykke fine detaljer. Kanskje, med den bakgrunnen du legge til en karakter bilde og klikk på bakgrunn av dyr natur.
 Du kan deretter komplisere oppgaven og trekke noen dyr, og deretter legge bakgrunnen, leke med skygger og lys og så videre. Øve hver dag, og du definitivt vil lykkes.


 Å lære å tegne en drage blyant
 Først må du tegne en sirkel to og en oval på høyre side av arket. Deretter tilbringe to runde linjer som kobler alle bitene. Ovaler og sirkler som representerer overkroppen og hodet av en drage fremtid. Deretter trekke halsen, denne forbindelse er oval og dra toppen av sirkelen ved hjelp av buede linjer.
 Du kan deretter gå videre til bildet av halen, er det også gjort ved hjelp av ovaler. Du vil se at dragen ligner en larve, hvis nivået blir stadig mindre og mindre til slutten. Koble hver kobling lys topp- og bunnlinjen, vil det være halen av dragen, og du kan velge, vil det være lang eller kort.
 Ta tannkjøtt og Scrub bilde som ikke var ekstra linjer som skjemmer helhetsinntrykket. Tegn bakbena, poter er på sidene av magen av dragen din. Mer på samme prinsipp Tegn forbena, kan bakbena lage en massiv front. Husk at hvis du tegner en drage i profil, en av potene skal være skjult, men det er synlig i magen. Neste Tegn skarpe klør og forferdelig drage, selvfølgelig, må halen også har forferdelig spiss, slik som piler, dekket med ild.
 Deretter må du tegne øyenbryn, øyne og nese, bør de være runde. Med tilt øyenbrynene kan du gi den et spesialtegn hvis malte øyenbrynene bue og falle ned på sidene fra utsiden - det gjenspeiler den godhet av dragen, skarpe øyenbryn hevet opp i en vinkel, som viser aggressive åndevesener. Tegn en stor drage vinger, kan du gjøre dem skarp eller kjedelig, avhengig av din preferanse. Deretter trekke pigger på ryggen Draw glise med skarpe tenner eller la munnen lukket om dragen er bra.
Яндекс.Метрика